Hollywood Yıldızı

Hollywood Yıldızı

Son dakika hollywood yıldızı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hollywood yıldızı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hollywood yıldızı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hollywood Yıldızı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hollywood yıldızı gelişmeleri de dahil olmak üzere 771 hollywood yıldızı haberi bulunmuştur. Tüm hollywood yıldızı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hollywood yıldızı Will Smith: Kuran-ı Kerim'de o söze bayıldım! Çok net...
Hollywood yıldızı Will Smith: Kuran-ı Kerim'de o söze bayıldım! Çok net... ABD'li yıldız oyuncu Will Smith, İslamiyet ile ilgili yaptığı açıklamayla gündem oldu. 55 yaşındaki Hollywood yıldızı, Ramazan'da Kuran-ı Kerim'i baştan sonra okuduğunu açıkladı.
20.03.2024 Magazin
83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki kız arkadaşı evlenecek mi?
83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki kız arkadaşı evlenecek mi? Hollywood yıldızı Al Pacino, haziran ayında sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren ve açtığı velayet davasıyla usta oyuncudan her ay binlerce dolar nafaka almayı garantileyen genç kadın, oğlunun babasıyla evlenip evlenmeyeceğiyle ilgili açıklama yaptı.
29.11.2023 Magazin
Ünlü ABD’li oyuncu John Cusack'dan İsrail saldırılarına tepki: Son öldürmeleri mi hallediyorsun?
Ünlü ABD’li oyuncu John Cusack'dan İsrail saldırılarına tepki: Son öldürmeleri mi hallediyorsun? Dünyaca ünlü ABD’li oyuncu John Cusack, İsrail ile Hamas arasında başlaması beklenen 4 günlük duraklama öncesinde İsrail’in dün akşam yaptığı bombardımana tepki gösterdi. Cusack “Eğer ateşkesi kabul ettiyseniz son öldürmeleri mi hallediyorsun?” diye sordu.
23.11.2023 Magazin
83 yaşında dördüncü kez baba olmuştu! Al Pacino'nun genç sevgilisine ödeyeceği nafaka miktarı belli oldu
83 yaşında dördüncü kez baba olmuştu! Al Pacino'nun genç sevgilisine ödeyeceği nafaka miktarı belli oldu Hollywood yıldızı Al Pacino, haziran ayında 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren genç kadın, eylül ayında ünlü isme velayet davası açmıştı. Davanın sonuçlanmasıyla beraber ikilinin oğlunun velayetinin kime verildiğiyle beraber; Pacino'nun kız arkadaşına ödemesi gereken nafaka da ortaya çıktı.
3.11.2023 Magazin
Amber Heard olaylı davayı kaybettikten sonra koltuk değnekleriyle görüntülendi!
Amber Heard olaylı davayı kaybettikten sonra koltuk değnekleriyle görüntülendi! Hollywood yıldızı Johnny Depp ile yaklaşık iki yıl evli kaldığı meslektaşı Amber Heard'ün boşanma davası, ikilinin uzlaşmaya varmasıyla geçtiğimiz sene aralık ayında sona ermişti. Davayı kaybetmesinin ardından minik kızıyla birlikte İspanya'ya taşınan Heard, koltuk değnekleriyle yürürken görüntülendi.
2.09.2023 Magazin
Sosyal medya bizleri kandırıyor: Salma Hayek'in 'gerçek vücudu' ortaya çıktı:
Sosyal medya bizleri kandırıyor: Salma Hayek'in 'gerçek vücudu' ortaya çıktı: Hollywood yıldızı Salma Hayek' tatile gitti. Kameralara yansıyan görüntülerde Hayek'in sosyal medyada paylaştığı fotoğraflardan çok daha farklı bir vücuda sahip olduğu görüldü.
16.08.2023 Magazin
Matt Damon'dan şaşırtan itiraf: O öpücük cehennem gibiydi!
Matt Damon'dan şaşırtan itiraf: O öpücük cehennem gibiydi! Son olarak dünyada ses getiren 'Oppenheimer' filminde yer alan Hollywood yıldızı Matt Damon, dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Scarlett Johansson ile 'Düşler Bahçesi' adlı yapımda çektikleri öpüşme sahnesiyle ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu.
27.07.2023 Magazin
Ünlü isimden iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması!
Ünlü isimden iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması! İki çocuk annesi ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, Instagram hesabından uzun süredir stlistliğini yapan Elizabeth Saltzman'ın doğum gününü kutlamak için peş peşe fotoğraflar paylaştı. Kırmızı halı öncesi çekilen iç çamaşırlı bir karesini de yayınlayan 50 yaşındaki Hollywood yıldızı, stilistinin yeteneğine atıfta bulundu.
18.06.2023 Magazin
Salma Hayek yıllara meydan okuyor! Teknede bikinili poz
Salma Hayek yıllara meydan okuyor! Teknede bikinili poz Salma Hayek onlarca yıla rağmen hala genç gösteriyor. Son olarak 'Magic Mike's Last Dance' adlı yapımda yer alan 56 yaşındaki Hollywood yıldızı sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozuyla adından söz ettirdi. Ünlü oyuncu, 24,5 milyon takipçisi olan hesabından hatırlatma mesajı da paylaştı.
13.06.2023 Magazin
Johnny Depp ABD'deki üç konserini iptal etmişti koltuk değneğiyle Türkiye'ye geldi
Johnny Depp ABD'deki üç konserini iptal etmişti koltuk değneğiyle Türkiye'ye geldi Hollywood yıldızı Johnny Depp üyesi olduğu rock grubu Hollywood Vampires'ın yarın vereceği konser için İstanbul'a geldi. Bugün 60'ıncı yaşına basan ünlü aktör, basın mensuplarına Türkçe 'teşekkür' etti. "Hollywood Vampires Live Tour" kapsamında LifePark İstanbul sahnesinde hayranlarıyla buluşacak grup, konser gelirini depremzedelere bağışlayacak.
9.06.2023 Magazin
Johnny Depp'in dişleri geceye damga vurdu!
Johnny Depp'in dişleri geceye damga vurdu! Geçtiğimiz sene eski eşi Amber Heard'e karşı verdiği hukuk savaşıyla gündemde olan Hollywood yıldızı Johnny Depp, önceki gün başlayan Cannes Film Festivali'nde galası yapılan filmiyle dakikalarca ayakta alkışlandı. Ancak festivalde ünlü isimle ilgili dikkat çeken tek detay bu olmadı. Yayınlanan fotoğraflardaki 'sarı ve çürük' dişleri sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmayan Depp'e, yorum yağdı.
18.05.2023 Magazin
Jake Gyllenhaal'dan sıra dışı bir itiraf! 'İdrar kullanmamız gerektiğini önerdim'
Jake Gyllenhaal'dan sıra dışı bir itiraf! 'İdrar kullanmamız gerektiğini önerdim' Birçok sevilen yapımda yer alan Hollywood yıldızı Jake Gyllenhaal, önceki günlerde The Kelly Clarkson Show'a katıldı. Oyunculuk dışında yaptığı işlerden bahsederken bir dönem cankurtaran olarak çalıştığını söyleyen ünlü isim, denizanası tarafından sokulan birine idrarını verdiğini anlattı.
25.04.2023 Magazin
Salma Hayek'in bikinili pozlarına yorum yağdı
Salma Hayek'in bikinili pozlarına yorum yağdı Hollywood yıldızı Salma Hayek, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi. İlerleyen yaşına rağmen fit fiziğini kaybetmeyen ünlü isme, hayranlarından beğeni ve yorum yağdı.
25.04.2023 Magazin
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle!
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle! Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılırken, çiftten güzel haber geldi.
9.04.2023 Magazin
Evlenmeleri beklenen ünlü isimlerden ayrılık haberi! İhanet iddiası
Evlenmeleri beklenen ünlü isimlerden ayrılık haberi! İhanet iddiası Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılırken, konuyla ilgili açıklama yapan Fox'tan yeni bir hamle geldi.
14.03.2023 Magazin
Leonardo DiCaprio, FBI'ya ifade verdi!
Leonardo DiCaprio, FBI'ya ifade verdi! Dünyaca ünlü yönetmen Martin Scorsese ile suç drama türündeki 'Killers of the Flower Moon' filminde yeniden bir araya gelmeye hazırlanan Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio, Malezyalı kaçak yatırımcı ile ilişkisi sebebiyle ABD'nin iç istihbarat ve güvenlik gücü FBI'a ifade verdi.
5.03.2023 Magazin
Alec Baldwin'in ölümle sonuçlanan set kazası davasında yeni bir gelişme yaşandı!
Alec Baldwin'in ölümle sonuçlanan set kazası davasında yeni bir gelişme yaşandı! ABD'li oyuncu Alec Baldwin, 'Rust' filminin çekimleri sırasında yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu set kazası nedeniyle “kasıtsız adam öldürmek”ten resmen suçlanmıştı. Baldwin'in hukuk savaşında yeni bir gelişme daha yaşandı.
21.02.2023 Magazin
Margot Robbie'nin lakabının perde arkası ortaya çıktı!
Margot Robbie'nin lakabının perde arkası ortaya çıktı! Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, Hollywood yıldızı Brad Pitt ile rol aldığı 'Babylon' filmiyle ilgili açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak 'Babylon'un galasında eski bir okul arkadaşının kendisine Maggot (Kurtçuk) diye seslenmesiyle adından söz ettirdi. Oyuncu, bu lakabın nasıl ortaya çıktığını da anlattı.
18.01.2023 Magazin
Halle Berry aşka geldi: Hepsi benim, paylaşmam!
Halle Berry aşka geldi: Hepsi benim, paylaşmam! 2002 yılında Oscar kazanan ilk siyahi kadın olarak tarihe geçen Halle Berry, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Üç kez evlenip boşanan Hollywood yıldızı, 2020'den bu yana şarkıcı ve söz yazarı Van Hunt'la (52) birlikte. Halle Berry, sosyal medya üzerinden aşkını bir kez daha haykırdı.
8.01.2023 Magazin
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Hastaneden paylaştı
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Hastaneden paylaştı Ailesiyle tatile giden Hollywood yıldızı Jeremy Renner, geçtiğimiz gün kar küreme makinesinin yol açtığı bir kazada ağır yaralanmış ve helikopterle acil olarak hastaneye götürülmüştü. Şu anda tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği ve ikinci kez ameliyat olması gerektiği öğrenilen ünlü isimin geçirdiği kazanın detayları ortaya çıktı. Geçirdiği ağır kaza sonucu tedavi altına alınan Renner, kendisini merak eden takipçilerine son durumunu gösterdi.
4.01.2023 Magazin
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Durumu kritik
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Durumu kritik ABD'de birçok şehri savaş alanına dönüştüren kar fırtınasında can kaybı 63'e çıkmıştı. Arama kurtarma ekipleri kar altındaki insanları kurtarmakta büyük güçlükler çekerken, kardan en çok etkilenen bölgelerden birinde ailesiyle tatil yapan Hollywood yıldızı Jeremy Renner korkunç bir kaza geçirdi.
2.01.2023 Magazin
Çıplak sahneler hakkında ünlü oyuncudan şaşırtan açıklama! 'İnanılmazdı'
Çıplak sahneler hakkında ünlü oyuncudan şaşırtan açıklama! 'İnanılmazdı' Hollywood yıldızı Brooke Shields, 1980 yılında rol aldığı 'The Blue Lagoon' (Mavi Göl) adlı filmdeki rol arkadaşı Christopher Atkins ile yıllar sonra bir araya geldi. Dünyaca ünlü yıldız, çıplak sahnelerin de yer aldığı filmle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Christopher, 'O filmden sonra kıyafetlerimi üzerimde tutmak zordu' derken, Brooke ise 'Prodüksiyon ekibi birbirimize aşık olmamızı çok istemişti, ama o zamanlar henüz bir erkeği öpmemiştim bile' dedi. İşte o açıklamaların tüm detayları...
22.12.2022 Magazin
Demi Moore Bruce Willis'i paylaştı! Eski eş ve yeni eş aynı karede
Demi Moore Bruce Willis'i paylaştı! Eski eş ve yeni eş aynı karede ABD'li oyuncu Bruce Willis, geçtiğimiz aylarda afazi teşhisi almıştı. Hastalığı nedeniyle oyunculuk kariyerini bırakacağı açıklanan ünlü ismin, iletişim kurmakta zorlandığı ortaya çıkmıştı. Şimdilerde ailesinin bir an bile yalnız bırakmadığı aktörün eski eşi Demi Moore, Willis'in şimdi eşi Emma Heming ve çocuklarıyla birlikte kamera karşısına geçti. O anları Instagram hesabından yayınlayan aktrisin paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
15.12.2022 Magazin
Margot Robbie'den öpüşme itirafı!
Margot Robbie'den öpüşme itirafı! Dünyaca ünlü isim Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, Hollywood yıldızı Brad Pitt ile rol aldığı 'Babylon' fimiyle ilgili açıklamalarıyla adından söz ettirdi. Filmdeki öpüşme sahnesinin senaryoda olmadığını itiraf eden ünlü isim, Pitt'i öpmek için eline geçen fırsatı nasıl değerlendirdiğini anlattı.
6.12.2022 Magazin
Time Dergisi yılın kişisi kim oldu, yılın kişisi aday listesinde kimler var?
Time Dergisi yılın kişisi kim oldu, yılın kişisi aday listesinde kimler var? Dünyaca ünlü “TIME” dergisi, 1927’den beri her yıl düzenlediği “Yılın Kişisi” için okur oylamasının başladığını duyurdu. İşte yılın kişisi aday listesi…
30.11.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hollywood Yıldızı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hollywood yıldızı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.