Sharon Stone

Sharon Stone

Son dakika sharon stone haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sharon stone ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sharon stone haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sharon Stone

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sharon stone gelişmeleri de dahil olmak üzere 207 sharon stone haberi bulunmuştur. Tüm sharon stone haberleri aşağıda listelenmiştir.
Japonya otomobil devi Türkiye'den çekildi
Japonya otomobil devi Türkiye'den çekildi Japon otomobil firması Mazda, Türkiye'den çekildi. Yedek parça tedariği ise devam edecek
9.11.2023 Otomobil
Sharon Stone yaşadığı taciz olayını ilk kez anlattı!
Sharon Stone yaşadığı taciz olayını ilk kez anlattı! Sharon Stone, henüz Temel İçgüdü filmiyle şöhrete kavuşmadan önce yapım şirketi yöneticisinin kendisini nasıl taciz ettiğini ilk kez anlattı: "Aynı anda hem gülüyordum, hem ağlıyordum. Durduramıyordum çünkü kendimi kaybetmiştim."
9.11.2023 Magazin
Sharon Stone'dan olay itiraf: Kırmızı ışıkta arabama tırmandılar
Sharon Stone'dan olay itiraf: Kırmızı ışıkta arabama tırmandılar Michael Douglas ile başrolleri paylaşan 65 yaşındaki Sharon Stone, "Temel İçgüdü" filminin vizyona girdiği ilk günlerde yaşadıklarını anlattı. Ünlü oyuncu, hayranlarının arabasına tırmandığını ifade etti.
1.08.2023 Yaşam
Sharon Stone bikinili pozuyla sosyal medyayı salladı
Sharon Stone bikinili pozuyla sosyal medyayı salladı ABD’li oyuncu Sharon Stone, katıldığı bir ödül yemeğinde ikonik filmi 'Temel İçgüdü'den rol arkadaşı Michael Dougles'a göre çok daha az ödeme aldığını söylemesiyle olay yaratmıştı. Sharon Stone, şimdi de 20’li yaşlarındaki meslektaşlarıyla yarışan fit görüntüsüyle sosyal medyaya damgasını vurdu. Stone, 3.7 milyon takipçili sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaştı.
25.05.2023 Magazin
Sharon Stone'dan çarpıcı itiraf: Rol arkadaşıma göre çok az kazandım
Sharon Stone'dan çarpıcı itiraf: Rol arkadaşıma göre çok az kazandım ABD’li oyuncu Sharon Stone, son açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Katıldığı bir ödül yemeğinde ikonik filmi 'Temel İçgüdü'den rol arkadaşı Michael Dougles'a göre çok daha az ödeme aldığını söylemesiyle olay yarattı.
30.03.2023 Magazin
Sharon Stone, anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı: Servetimin yarısını kaybettim
Sharon Stone, anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı: Servetimin yarısını kaybettim Hollywood’da şöhret basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Sharon Stone, Temel İçgüdü filmiyle hafızalara kazındı. Kanseri iki kez yenen ve beyin kanaması ile felç geçiren ünlü oyuncu, tüm mal varlığını nasıl kaybettiğini açıkladı.
18.03.2023 Magazin
Sharon Stone:Çocuğumun velayetini sahneler yüzünden kaybettim
Sharon Stone:Çocuğumun velayetini sahneler yüzünden kaybettim Ünlü oyuncu Sharon Stone, kendisini şöhrete kavuşturan Temel İçgüdü filmi hakkında olay yaratan açıklamalarda bulundu. 2000 yılında o zamanki eşi Phil Bronstein ile bir erkek çocuk evlat edinen Stone, katıldığı programda oğlunun velayetini nasıl kaybettiğini söyledi.
8.03.2023 Magazin
Sharon Stone hayranlarına seslendi! Kabus onu bir kez daha yakaladı
Sharon Stone hayranlarına seslendi! Kabus onu bir kez daha yakaladı Temel İçgüdü filmiyle geniş kitlelerce tanınan Sharon Stone milyonları büyülüyor. Stone'un inişli çıkışlı kariyerinde ölümden döndüğü de oldu maddi manevi büyük sıkıntılar yaşadığı dönem de. Stone, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla hayranlarına seslendi. Zorlu bir yolda yürümeye başladığını söyleyen ünlü oyuncu kritik bir uyarı da yaptı.
3.11.2022 Magazin
Sharon Stone yıllar sonra itiraf etti: Dokuz kez düşük yaptım
Sharon Stone yıllar sonra itiraf etti: Dokuz kez düşük yaptım ABD'li aktris Sharon Stone (64), 1992'de kendisine büyük bir şöhret getiren 'Temel İçgüdü' (Basic Instinct) filminden çok az gelir elde ettiğini açıklamıştı. Ünlü oyuncu, yıllar sonra dikkat çeken bir itirafta bulundu.
24.06.2022 Magazin
'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz'ün yazarı kocasını öldürmekle suçlanıyor
'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz'ün yazarı kocasını öldürmekle suçlanıyor Film gibi olay. "Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz" makalesinin yazarı 25 yıllık eşini öldürmekle suçlanıyor. Yazıyı kaleme alan kişi olan Nancy Brophy 'nin "Bir romantik gerilim yazarı olarak zamanımın büyük bir çoğunluğunu cinayetler ve polislerin bu cinayetler üzerindeki çalışma metotları hakkında düşünerek geçiriyorum" diyor ve çeşitli Cinayet metotlarının artılarını ve eksilerini değerlendiriyordu: Silahlar çok ses çıkarırdı. Zehrin işe yaramama ihtimali vardı. Bir kiralık katil ise kendisini azmettiren kişiyi polise ispiyonlayabilirdi." ifadeleri ise büyük dikkat çekiyor.
23.05.2022 Dünya
Açılışına dünyaca ünlülerin katıldığı milyonluk tesis icradan satılık
Açılışına dünyaca ünlülerin katıldığı milyonluk tesis icradan satılık Antalya'da dünyaca ünlü isimlerin, 2009 yılındaki açılışına katıldığı Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin olduğu taşınmazlar icradan satılacak. Belirlenen bedel 178 milyon lira. İcradan satış ihalesinin ilki mart ayı ortasında yapılacak.
1.02.2022 Ekonomi
Sharon Stone acı haberle sarsıldı! 11 aylık yeğeni...
Sharon Stone acı haberle sarsıldı! 11 aylık yeğeni... Dünyaca ünlü yıldız oyuncu Sharon Stone, hayatının en acı haberiyle sarsıldı. Stone’un geçen hafta organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan 11 aylık yeğeni hayatını kaybetti.
31.08.2021 Magazin
Sharon Stone: Flörtleşmekten sıkıldım, erkekler...
Sharon Stone: Flörtleşmekten sıkıldım, erkekler... ABD'li aktris Sharon Stone'un itirafı çok konuşuldu. 62 yaşındaki yıldız, bir gazeteye verdiği röportajda, flörtleşmekten bıktığını ifade ederek, "Erkeklerin kadınlarla aynı noktada olduğunu düşünmüyorum" dedi.
17.10.2020 Magazin
‘Seksi olduğumu hiç düşünmedim’
‘Seksi olduğumu hiç düşünmedim’ ‘Temel İçgüdü’ filmiyle dünya çapında seks sembolü olan Sharon Stone yıllar sonra itiraf etti: “Seks ilaheliği üzerinden atması zor bir unvan. Çünkü ben kendimi hiç böyle hissetmedim”
6.10.2020 Magazin
Sharon Stone manevi büyükannesini corona nedeniyle kaybetti
Sharon Stone manevi büyükannesini corona nedeniyle kaybetti Oyuncu Sharon Stone'un, 'manevi büyükanne' dediği Eileen Mitzman, corona virüs yüzünden hayatını kaybetti. Acısını sosyal medyada paylaşan Stone, gözyaşlarını tutamadı.
22.04.2020 Magazin
Sharon Stone
23.04.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sharon Stone ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sharon stone haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.