Temel İçgüdü

Temel İçgüdü

Son dakika temel içgüdü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan temel içgüdü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını temel içgüdü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Temel İçgüdü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan temel içgüdü gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 temel içgüdü haberi bulunmuştur. Tüm temel içgüdü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sharon Stone yaşadığı taciz olayını ilk kez anlattı!
Sharon Stone yaşadığı taciz olayını ilk kez anlattı! Sharon Stone, henüz Temel İçgüdü filmiyle şöhrete kavuşmadan önce yapım şirketi yöneticisinin kendisini nasıl taciz ettiğini ilk kez anlattı: "Aynı anda hem gülüyordum, hem ağlıyordum. Durduramıyordum çünkü kendimi kaybetmiştim."
9.11.2023 Magazin
Sharon Stone'dan olay itiraf: Kırmızı ışıkta arabama tırmandılar
Sharon Stone'dan olay itiraf: Kırmızı ışıkta arabama tırmandılar Michael Douglas ile başrolleri paylaşan 65 yaşındaki Sharon Stone, "Temel İçgüdü" filminin vizyona girdiği ilk günlerde yaşadıklarını anlattı. Ünlü oyuncu, hayranlarının arabasına tırmandığını ifade etti.
1.08.2023 Yaşam
Sharon Stone bikinili pozuyla sosyal medyayı salladı
Sharon Stone bikinili pozuyla sosyal medyayı salladı ABD’li oyuncu Sharon Stone, katıldığı bir ödül yemeğinde ikonik filmi 'Temel İçgüdü'den rol arkadaşı Michael Dougles'a göre çok daha az ödeme aldığını söylemesiyle olay yaratmıştı. Sharon Stone, şimdi de 20’li yaşlarındaki meslektaşlarıyla yarışan fit görüntüsüyle sosyal medyaya damgasını vurdu. Stone, 3.7 milyon takipçili sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaştı.
25.05.2023 Magazin
Sharon Stone'dan çarpıcı itiraf: Rol arkadaşıma göre çok az kazandım
Sharon Stone'dan çarpıcı itiraf: Rol arkadaşıma göre çok az kazandım ABD’li oyuncu Sharon Stone, son açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Katıldığı bir ödül yemeğinde ikonik filmi 'Temel İçgüdü'den rol arkadaşı Michael Dougles'a göre çok daha az ödeme aldığını söylemesiyle olay yarattı.
30.03.2023 Magazin
Sharon Stone, anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı: Servetimin yarısını kaybettim
Sharon Stone, anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı: Servetimin yarısını kaybettim Hollywood’da şöhret basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Sharon Stone, Temel İçgüdü filmiyle hafızalara kazındı. Kanseri iki kez yenen ve beyin kanaması ile felç geçiren ünlü oyuncu, tüm mal varlığını nasıl kaybettiğini açıkladı.
18.03.2023 Magazin
Sharon Stone:Çocuğumun velayetini sahneler yüzünden kaybettim
Sharon Stone:Çocuğumun velayetini sahneler yüzünden kaybettim Ünlü oyuncu Sharon Stone, kendisini şöhrete kavuşturan Temel İçgüdü filmi hakkında olay yaratan açıklamalarda bulundu. 2000 yılında o zamanki eşi Phil Bronstein ile bir erkek çocuk evlat edinen Stone, katıldığı programda oğlunun velayetini nasıl kaybettiğini söyledi.
8.03.2023 Magazin
Sharon Stone hayranlarına seslendi! Kabus onu bir kez daha yakaladı
Sharon Stone hayranlarına seslendi! Kabus onu bir kez daha yakaladı Temel İçgüdü filmiyle geniş kitlelerce tanınan Sharon Stone milyonları büyülüyor. Stone'un inişli çıkışlı kariyerinde ölümden döndüğü de oldu maddi manevi büyük sıkıntılar yaşadığı dönem de. Stone, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla hayranlarına seslendi. Zorlu bir yolda yürümeye başladığını söyleyen ünlü oyuncu kritik bir uyarı da yaptı.
3.11.2022 Magazin
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti!
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren dublaj yönetmeni, seslendirme ve opera sanatçısı Ayhan Kahya 57 yaşında hayatını kaybetti.
10.10.2022 Magazin
Sharon Stone yıllar sonra itiraf etti: Dokuz kez düşük yaptım
Sharon Stone yıllar sonra itiraf etti: Dokuz kez düşük yaptım ABD'li aktris Sharon Stone (64), 1992'de kendisine büyük bir şöhret getiren 'Temel İçgüdü' (Basic Instinct) filminden çok az gelir elde ettiğini açıklamıştı. Ünlü oyuncu, yıllar sonra dikkat çeken bir itirafta bulundu.
24.06.2022 Magazin
'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz'ün yazarı kocasını öldürmekle suçlanıyor
'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz'ün yazarı kocasını öldürmekle suçlanıyor Film gibi olay. "Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz" makalesinin yazarı 25 yıllık eşini öldürmekle suçlanıyor. Yazıyı kaleme alan kişi olan Nancy Brophy 'nin "Bir romantik gerilim yazarı olarak zamanımın büyük bir çoğunluğunu cinayetler ve polislerin bu cinayetler üzerindeki çalışma metotları hakkında düşünerek geçiriyorum" diyor ve çeşitli Cinayet metotlarının artılarını ve eksilerini değerlendiriyordu: Silahlar çok ses çıkarırdı. Zehrin işe yaramama ihtimali vardı. Bir kiralık katil ise kendisini azmettiren kişiyi polise ispiyonlayabilirdi." ifadeleri ise büyük dikkat çekiyor.
23.05.2022 Dünya
‘Seksi olduğumu hiç düşünmedim’
‘Seksi olduğumu hiç düşünmedim’ ‘Temel İçgüdü’ filmiyle dünya çapında seks sembolü olan Sharon Stone yıllar sonra itiraf etti: “Seks ilaheliği üzerinden atması zor bir unvan. Çünkü ben kendimi hiç böyle hissetmedim”
6.10.2020 Magazin
Kritik soru: Sharon mı, ben mi?
Kritik soru: Sharon mı, ben mi? Alman manken Heidi Klum, Hollywood yıldızı Sharon Stone'a gönderme yaptı.
29.04.2019 Magazin
Anıl Çelik ve Açelya Topaloğlu aşkı bitti mi?
Anıl Çelik ve Açelya Topaloğlu aşkı bitti mi? 'Erkenci Kuş' dizisinde rol alan oyuncu Anıl Çelik bir süredir meslektaşı Açelya Topaloğlu ile aşk yaşıyordu.
28.08.2018 Magazin
Yarı yaşındaki sevgilisiyle doğum günü kutladı!
Yarı yaşındaki sevgilisiyle doğum günü kutladı! Temel İçgüdü filmiyle hafızalara kazınan Sharon Stone 60. yaş gününü, genç sevgilisiyle kutladı. Stone, kumsalda sevgilisiyle pozlar verdi.
13.03.2018 Magazin
Psikopatların kralı 'Anton Chigurh'
Psikopatların kralı 'Anton Chigurh' Psikanalistlere göre sinema tarihinin en psikopat karakteri 'No Country For Old Men' (İhtiyarlara Yer Yok) filmindeki 'Anton Chigurh' oldu.
4.01.2018 Kültür Sanat
25 yıl sonra aynı oturuş
25 yıl sonra aynı oturuş Ünlü oyuncu Sharon Stone (59) Beverly Hills’te düzenlenen bir yardım etkinliğinin konukları arasındaydı.
20.10.2017 Magazin
60 mı? Hadi canım!
60 mı? Hadi canım! Stone, 1992 yapımı Temel İçgüdü filminde bacak bacak üstüne attığı sahneyle çok konuşulmuştu.
8.07.2017 Magazin
Lopez’den bacak şov
Lopez’den bacak şov Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, önceki gün Seth Meyers ile Late Night adlı şov programına konuk oldu.
3.03.2017 Magazin
Acımasız yıllar
Acımasız yıllar 1992 yapımı ‘Temel İçgüdü’ filmindeki seksi sahneleriyle adını efsaneler arasına yazdıran Sharon Stone, önceki gün Hawaii’de tatil yaparken görüntülendi.
28.01.2017 Magazin
58 yaşında olduğuna kimse inanmıyor!
58 yaşında olduğuna kimse inanmıyor! Temel İçgüdü filminde mini beyaz elbisesiyle bacak bacak üstüne attığı sahneyle seks sembolü olmasının üzerinden tam 24 yıl geçti.
19.10.2016 Magazin
Bakım zamanı
Bakım zamanı 1992 yapımı ‘Temel İçgüdü’ filmiyle büyük bir üne kavuşan Sharon Stone, önceki gün Beverly Hills’deki bir kuaför salonunda görüntülendi...
10.08.2016 Magazin
Filinta 54.bölüm fragmanında şok karar!
Filinta 54.bölüm fragmanında şok karar! Trt 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Filinta 54.bölüm fragmanı yayınlandı. Sürpriz olayların yaşanacağı Filinta izleyicileri yine ekrana kilitleyecek. Merak edilen tüm soruların yanıtları ve Filinta son yayınlanan fragmanı haberimizde...
8.04.2016 Magazin
Filinta 54.bölüm fragmanı yayınlandı - İzle
Filinta 54.bölüm fragmanı yayınlandı - İzle Trt 1 ekranlarında yayınlanan Filinta izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 54.yeni bölüm fragmanı yayınlanan Filinta'da bu hafta neler yaşanacak? Filinta son yayınlanan fragmanı ve ayrıntılar haberimizde...
4.04.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Temel İçgüdü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki temel içgüdü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.