Hizmetli Alımı

Hizmetli Alımı

Son dakika hizmetli alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hizmetli alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hizmetli alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hizmetli Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hizmetli alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 hizmetli alımı haberi bulunmuştur. Tüm hizmetli alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
TYP numarası nasıl alınır? TYP numarası nedir, nasıl öğrenilir? İŞKUR TYP numarası alma ve sorgulama!
TYP numarası nasıl alınır? TYP numarası nedir, nasıl öğrenilir? İŞKUR TYP numarası alma ve sorgulama! TYP numarası nasıl öğrenilir, TYP numarası nasıl alınır? İŞKUR TYP numarası hizmetli alımı kapsamında merak ediliyor. Alımlarla ilgili süreç devam ederken TYP numarası için yapılan aramalar da arttı. Başvuruda bulunmak isteyenler TYP numarası nerede yazar, TYP numarası nedir, ne demek? Sorularına yanıt arıyor.
2.02.2023 Ekonomi
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alacak! İşte başvuru şartları! Gelir İdaresi Başkanlığı personel alacak! Yayımlanan ilana göre, 14 sözleşmeli tekniker, 8 şoför, 26 hizmetli, 17 koruma ve güvenlik görevlisi ile 6 avukat alacak. Peki, Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
5.12.2022 Personel Alımı
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) sözleşmeli destek personeli alacak!
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) sözleşmeli destek personeli alacak! Emniyet Genel Müdürlüğü duyurdu! Merkez Teşkilatına 21 sözleşmeli destek personeli (hizmetli) alımı yapılacak. Başvurular 8 Ağustos’ta sona erecek. Peki, EGM personel alımı başvurusu nasıl yapılır? EGM hizmetli alımı başvuru şartları!
23.07.2022 Personel Alımı
Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) personel alacak! İşte HSK personel alımı başvuru şartları!
Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) personel alacak! İşte HSK personel alımı başvuru şartları! Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) sözleşmeli personel alacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, HSK’ya 15 sözleşmeli büro personeli, 5 sözleşmeli şoför ve 7 sözleşmeli hizmetli alımı yapılacak. Başvurular 3 Haziran’da sona erecek. Peki, HSK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? HSK personel alımı başvuru şartları ne? İşte kamu personel alımı 2022 ilanı!
16.05.2022 Personel Alımı
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) sözleşmeli personel alacak!
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) sözleşmeli personel alacak! Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, HSK’da istihdam edilmek üzere 15 sözleşmeli büro personeli, 5 sözleşmeli şoför ve 7 sözleşmeli hizmetli alımı yapılacak. Peki, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? HSK personel alımı şartları!
13.05.2022 Personel Alımı
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) 145 personel alacak! İşte GİB personel alımı başvuru şartları!
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) 145 personel alacak! İşte GİB personel alımı başvuru şartları! Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu! 145 personel alınacak. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın Resmi Gazete’de yayınlanan ilanına göre, avukat, koruma ve güvenlik görevlisi ile şoför, hizmetli, tekniker kadrolarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GİB personel alımı şartları ne? İşte GİB personel alımı ilanının detayları…
11.04.2022 Personel Alımı
EGM 13 ilde en az ortaöğretim mezunu 96 kadrolu hizmetli alacak! İşte başvuru şartları!
EGM 13 ilde en az ortaöğretim mezunu 96 kadrolu hizmetli alacak! İşte başvuru şartları! Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) merkez ve taşra teşkilatında 96 Hizmetli unvanında personel alımı gerçekleştirecek. Başvurularda adayların KPSS puan sıralaması esas alınacak. Başvurular 19 Kasım’da sona erecek. Peki, EGM personel alımı başvurusu nasıl yapılır? EGM hizmetli alımı başvuru şartları!
4.11.2021 Personel Alımı
Diyanet İşleri Başkanlığı en az lise mezunu hizmetli alacak!
Diyanet İşleri Başkanlığı en az lise mezunu hizmetli alacak! Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında münhal bulunan hizmetli kadrosuna 47 personel alacak. Adayların 2020 yılı KPSS'den en az 50 puan almaları ve lise ve dengi okul mezunu olmaları gerekiyor. Peki, Diyanet hizmetli alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Diyanet personel alımı başvuru şartları!
8.09.2021 Personel Alımı
Türkiye Sağlık Enstitüleri (TUSEB) KPSS'siz en az ilkokul mezunu personel alacak!
Türkiye Sağlık Enstitüleri (TUSEB) KPSS'siz en az ilkokul mezunu personel alacak! Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS şartsız en az ilkokul mezunu personel alacak. Başvurular 13 Ağustos'ta sona erecek. Peki, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte hizmetli alımı başvuru şartları...
9.08.2021 Personel Alımı
Kamu kurumlarına 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi!
Kamu kurumlarına 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamu kurum ve kuruluşlarında 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının atamasını gerçekleştirdi. Adaylar atama sonuçlarını http://sosyalatama.aile.gov.tr adresinden öğrenebilecek!
16.07.2021 Personel Alımı
Gelir İdaresi Başkanlığı 70 ilde en az lise mezunu 196 personel alacak!
Gelir İdaresi Başkanlığı 70 ilde en az lise mezunu 196 personel alacak! Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Gelir İdaresi Başkanlığı 70 ilde en az lise mezunu 196 sözleşmeli personel alacak. Başvurular 10 Mart 2021 tarihinde sona erecek. Peki, Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı başvuru şartları!
2.03.2021 Personel Alımı
EGM hizmetli alımı sonuçları açıklandı mı? Gözler EGM’de!
EGM hizmetli alımı sonuçları açıklandı mı? Gözler EGM’de! Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) hizmetli alımı başvuruları 29 Ocak’ta sona erdi. EGM Personel alım ilanına göre ilana en az lise mezunu adaylar başvuru yaptı. Başvuruların tamamlanmasıyla gözler EGM hizmetli alımı sonuçlarına çevrildi. EGM kadrolu, sözleşmeli personel alımlarında sözlü ve/veya uygulamalı sınav yapılıyor ve sınavda herhangi bir kriterden 70'in altında puan alan aday eleniyor. EGM hizmetli alımı sonuçları hakkındaki detaylar…
2.02.2021 Çalışma Hayatı
EGM hizmetli alımı! Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
EGM hizmetli alımı! Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Emniyet Genel Müdürlüğü'ne (EGM) 90 hizmetli alınacak. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) hizmetli alımı başvuruları 25 Ocak'ta başladı. Peki, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) hizmetli alımı başvurusu nasıl yapılır? EGM personel alımı detayları!
27.01.2021 Personel Alımı
EGM personel alımı 2021! EGM hizmetli alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
EGM personel alımı 2021! EGM hizmetli alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü'ne Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliği çerçevesinde 90 hizmetli alınacak. Peki, EGM personel alımı başvuruları nasıl yapılır 2021? EGM personel alımı başvuru şartları!
22.01.2021 Personel Alımı
Emniyet Genel Müdürlüğü'ne 90 hizmetli alınacak! EGM hizmetli alımı başvuru şartları!
Emniyet Genel Müdürlüğü'ne 90 hizmetli alınacak! EGM hizmetli alımı başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayınlandı. Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliği çerçevesinde 90 hizmetli alınacak. Peki, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) hizmetli alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte EGM hizmetli alımı başvuru şartları!
5.01.2021 Personel Alımı
Başvurular başladı! Hazine Maliye Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır?
Başvurular başladı! Hazine Maliye Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı. Başvurular 16 Ekim'de sona erecek. Yayımlanan ilana göre, Bakanlığa bilgisayar işletmeni, yardımcı hizmetli, şoför, koruma ve güvenlik görevlisi ile tekniker kadrolarında sözleşmeli personel alınacak. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvuru şartları...
6.10.2020 Personel Alımı
İŞKUR TYP sonuçları açıklandı mı? MEB TYP kura sonuçları sorgulama!
İŞKUR TYP sonuçları açıklandı mı? MEB TYP kura sonuçları sorgulama! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okullarda görev yapmak üzere hizmetli ve güvenlik görevlisi alımı için İŞKUR aracılığı ile TYP personeli alımı yapıyor. Başvuruları 22 Eylül'de sona eren İŞKUR TYP başvuruları için adayların gözü açıklanacak TYP sonuçlarında. Peki, İŞKUR TYP sonuçları ne zaman açıklanacak? TYP nedir? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) TYP sonuçları açıklandı mı? İşte İŞKUR TYP sonuç sorgulama ekranı...
5.10.2020 Personel Alımı
Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alıyor! Başvurular nasıl yapılır?
Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alıyor! Başvurular nasıl yapılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı ilanı yayınlandı. Hazine ve Maliye Bakanlığına bilgisayar işletmeni, yardımcı hizmetli, şoför, koruma ve güvenlik görevlisi ile tekniker kadrolarında 53 sözleşmeli personel istihdam edilecek. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alım ilanı başvuru şartları...
29.09.2020 Personel Alımı
MEB İŞKUR TYP 2020 sonuçları ne zaman açıklanacak? İŞKUR TYP personel alımı kura sonuçları nereden ve nasıl öğrenilecek?
MEB İŞKUR TYP 2020 sonuçları ne zaman açıklanacak? İŞKUR TYP personel alımı kura sonuçları nereden ve nasıl öğrenilecek? İŞKUR TYP kapsamında okullara alınacak personel alımı başvuruları tamamlanınca gözler İŞKUR TYP başvuru sonuçları için çevrildi. TYP personel alımı sonuçları için gözler sabırsızlıkla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki eğitim kurumlarında çalışacak olanların belirleneceği İŞKUR TYP kura sonuçları merak ediliyor. 2020 İŞKUR TYP personel alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TYP başvuru sonuçları nasıl öğrenilecek?
26.09.2020 Personel Alımı
YSK personel alımı yapacak! 255 personel alınacak! Başvuru şartları...
YSK personel alımı yapacak! 255 personel alınacak! Başvuru şartları... YSK personel alımı merkez ve taşra teşkilatındaki çeşitli kadrolara sözlü sınav ile 255 personel alacak. Başvurular bugün başlıyor. Peki, YSK personel alımı şartları nelerdir?
14.10.2019 Personel Alımı
Yüksek Seçim Kurulu personel alımı ilanı verdi! YSK personel alımı şartları
Yüksek Seçim Kurulu personel alımı ilanı verdi! YSK personel alımı şartları Yüksek Seçim Kurulu personel alımı ilanı verdi. YSK personel alımı merkez ve taşra teşkilatındaki çeşitli kadrolara sözlü sınav ile 255 personel alacak.Peki, YSK personel alımı şartları nelerdir?
4.10.2019 Personel Alımı
EGM memur alımı başladı
EGM memur alımı başladı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) yayımladığı bir ilan ile kadrolu hizmetli alımı yapacağını ilan etmişti. Söz konusu alım ilanına başvuru süreci 4 Şubat tarihi itibariyle başladı.
4.02.2019 Gündem
Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Hakim ve savcı yardımcısı alımı sınavı 23-24 Aralık'ta
Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Hakim ve savcı yardımcısı alımı sınavı 23-24 Aralık'ta Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Pendik Kaymakamlığı'nı ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, "Bin hakim ve savcı yardımcısı alımıyla ilgili sınav 23, 24 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınavı kazanan hakim savcı yardımcılarımız 3 yıl görev yapacaklar" dedi.
23.09.2023 Gündem
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı!
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı! Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı başvuruları 11 Mayıs’ta sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından 2 hafta sona ererken gözler personel alımı sonuçlarına çevrildi. İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi alımı için merakla sonuçlar bekleniyor. Peki, Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte, Adalet Bakanlığı personel alımı sonuç sorgulama ekranı…
26.05.2023 Personel Alımı
Adli Tıp Kurumu KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
Adli Tıp Kurumu KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Adalet Bakanlığı duyurdu! Adli Tıp Kurumu personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, büro personeli, aşçı, şoför, hizmetli, sağlık teknikeri, infaz ve koruma memuru ile koruma ve güvenlik görevlisi alacak. Peki, Adli Tıp Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Adli Tıp Kurumu personel alımı başvuru şartları!
7.12.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Hizmetli Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hizmetli alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.