Hitler

Hitler

Son dakika Hitler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hitler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hitler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hitler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hitler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.064 hitler haberi bulunmuştur. Tüm hitler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pullman Otel'de Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nazi zihniyeti Gazze'de 35 bin insanı katletti. Netanyahu günümüzün Hitler'i Gazze kasabıdır" dedi. "Hiç kimse bizden soykırıma sessiz kalmamızı bekleyemez" diyen Erdoğan, "Ellerindeki basın ve lobi gücüyle Gazze'de işledikleri cinayetlerin üstünü örtebileceklerini düşünüyorlar. Buradan onlara şu hakikati tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum. Ne yaparsanız boş, ne kadar uğraşsanız da beyhude, Tayyip Erdoğan'ın kalbine de, kavline de zincir vuramazsınız. Sizin tehditlerinize ve baskılarınıza asla boyun eğmeyiz" ifadelerini kullandı.
26.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
İsrail'in skandal iddialarına Türkiye'den yanıt
İsrail'in skandal iddialarına Türkiye'den yanıt İsrail Dışişleri Bakanı İsrael Katz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Netanyahu'ya yönelik ifadelerine skandal bir yanıt verdi. Söz konusu skandala Ankara'dan yanıt geldi.
22.03.2024 Dünya
Gazze'den son dakika haberleri... Rehinelerden Netanyahu'ya tepki! İsrail'den çok sert İran açıklaması
Gazze'den son dakika haberleri... Rehinelerden Netanyahu'ya tepki! İsrail'den çok sert İran açıklaması Hamas-İsrail çatışmaları devam ederken kritik Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrail'in BM elçisinin sözleri tansiyonu zirveye çıkardı. İran'ı hedef alan elçi 'Ayetullah rejimi Nazi rejimidir' dedi. Hamas tarafından kaçırılan İsrail askeri gece operasyonu ile kurtarıldı. Gazze'yi hedef almayı sürdüren İsrail'in savaşın başından beri 18 bin ton bomba attığı, bunun İkinci Dünya Savaşı'nda Hiroşima'ya atılan bombanın bir buçuk katı gücünde olduğu belirtildi. Gazze Şeridi’nde rehin tutulan 3 İsrailli kadının, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya gönderdiği mesajları içeren bir video yayınladı. Hamas ise kara operasyonuna girişen İsrail'e ait bir Merkava tankının vurulduğu anları yayınladı.
31.10.2023 Dünya
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’"
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’" Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Bugün etrafımızdaki coğrafyalar kaynıyor. Bunlar içinde Türkiye en iyi durumdaysa ve barışını kısmen de olsa sağlayabiliyorsa bu büyük bir başarıdır' dedi. Ortaylı Atatürk’ün Cumhuriyet fikriyle ne zaman tanıştığını anlattı.
29.10.2023 Gündem
Locarno Antlaşması Özeti Ve Önemi... Locarno Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Locarno Antlaşması Özeti Ve Önemi... Locarno Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... İsviçre'nin Locarna kentinde müzakere edilmesi ile birlikte ele alınan ve imzalanan antlaşmalar içerisinde Locarno Antlaşması gelmektedir. Aslına bakılırsa müzakere Locarno kentinde yapıldıktan sonra, 1925 yılında imzalar İngiltere'nin Londra şehrinde atılmıştır.
11.09.2023 Eğitim
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor Kağıthane’de bir polisin şehit olduğu, bir polisin de ağır yaralandığı operasyon son zamanlarda giderek yaygınlaşan metamfetamin adlı uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Tüm dünyanın başına bela olan bu zehir, ülkemizde de yayılmaya başladı. Kullananları adeta bir zombiye dönüştüren metamfetamin paranoya ve şizofreni gibi ruhsal çöküntünün yanı sıra dişleri çürütüp döküyor, kısa sürede ölüme götürüyor. İlk kez 1919’da Japon kimyacının ürettiği, Hitler’in askerlerini müptela ettiği uyuşturucu şimdi Türk polisinin bir numaralı hedefi.
27.08.2023 Gündem
Fsı Motor Nedir? Fsı Motorun Özellikleri Nelerdir?
Fsı Motor Nedir? Fsı Motorun Özellikleri Nelerdir? FSI motorun ne olduğu, özellikleri ve üretim teknolojisi merak konusu olmaktadır. FSI motor, Hitler motor olarak tanımlanan 1.6 lt. kapasiteli standart Atmosferik motora alternatif olarak geliştirilmiştir. MPI Atmosferik VW motora oranla daha düşük tüketimli emisyon değerlerine sahip motorlar geliştirebilmek amacıyla üretilmiş bulunmaktadır. FSI motorlar ileri teknoloji ürünleri olarak geliştirilmiş bulunmaktadır. Ancak FSI motor Türkiye’ de beklendiği kadar destek bulamamaktadır. Nedeni ise FSI motorun LPG desteği bulunmamasıdır.
3.06.2023 Gündem
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...   Ukrayna'daki savaşta ülkenin doğusundaki cephede zor durumda kalan Rus ordusuna destek olan ve Bahmut kentinde ilerleme kaydeden Wagner'in patronu Putin'e savaş açmış durumda. Rus paralı asker grubu Wagner’in sosisli sandviç satıcısından milyardere dönüşen lideri Yevgeny Prigozhin, açıklamaları nedeniyle Rusya’ya da dönemiyor.
17.05.2023 Dünya
Tarihin en büyük mücevher satışı! İşte Nazi gelinin kanlı servetinin ardındaki hikaye
Tarihin en büyük mücevher satışı! İşte Nazi gelinin kanlı servetinin ardındaki hikaye Dünya adım adım 2. Dünya Savaşı'na giderken 19 yaşındaki Heidi Horten, Nazi yanlısı Helmut ile evlenmişti ve hatrı sayılı bir servet sahibi olmuşlardı. 2022 yılında ölen Nazi gelini Heidi Horten'in mücevher koleksiyonunun bazılarını ünlü müzayede evi Christie's, satışa çıkarıyor. Ancak mücevherlerin kanlı geçmişi, müzayede evinin tepki çekmesine neden oldu. İşte Nazi gelininin mücevherlerinin ardındaki kanlı servetin detayları...
3.05.2023 Dünya
Nostradamus'un dehşete düşüren 2023 kehaneti: İnsanlar birbirini yiyecek
Nostradamus'un dehşete düşüren 2023 kehaneti: İnsanlar birbirini yiyecek Kahin Nostradamus'un kehaneti dünyayı dehşete düşürdü. Fransız kahin Nostradamus dünyamızı şekillendiren birçok olayı önceden tahmin etmiş olmasıyla biliniyor. Yeni yıla günler kala ünlü kahinin 2023 tahminleri duyanları ürpertti; 'İnsanlar birbirini yiyecek' dedi. İşte detaylar...
24.12.2022 Dünya
Putin, Ukrayna'dan ilhak edilen bölgelerde sıkı yönetim ilan etti
Putin, Ukrayna'dan ilhak edilen bölgelerde sıkı yönetim ilan etti Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ordusunun saldırıları nedeniyle Donetsk, Luhansk, Zaporijya ve Herson bölgelerinde sıkı yönetim ilan etti.
19.10.2022 Dünya
Azov taburu nedir, Azov taburu komutanı kimdir? Azov taburu kaç kişi?
Azov taburu nedir, Azov taburu komutanı kimdir? Azov taburu kaç kişi? Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptıkları anlaşmaya göre, Rusya’nın serbest bıraktığı Ukraynalı askerlerin arasında bulunan 5 Azov komutanının Türkiye’de kalacağını açıkladı. Söz konusu açıklamanın ardından Azov taburu nedir, kaç kişi?
22.09.2022 Gündem
28 ton altın çıkarılacak! Nazilerin gizli hazinesinin değeri dudak uçuklattı...
28 ton altın çıkarılacak! Nazilerin gizli hazinesinin değeri dudak uçuklattı... Altın dolu hazine bulundu. Polonya'da Hitler'in askerleri tarafından genelev olarak kullanılan sarayın bahçesine gömülen tam 28 ton hazine bulundu. Hazinenin içinde bulunduğu kasaların 1 Eylül'de çıkarılması beklenirken hazinenin yaklaşık miktarının 240 milyon Euro olduğu belirtildi.
5.08.2022 Dünya
Ukrayna son dakika duyurdu: Rusya kenti tamamen işgal etti
Ukrayna son dakika duyurdu: Rusya kenti tamamen işgal etti Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik işgal harekatı çerçevesinde, Donbas bölgesindeki kısmi ilerleyişi de sürüyor. Özellikle Rusların, Severodonetsk’te büyük oranda kontrolü sağlaması nedeniyle, Ukrayna güçlerine, bu kentten çıkma emri verildiği ifade ediliyor.
25.06.2022 Dünya
Defineciler 4 ton altın buldu! Görünce inanamadılar, günlüğüne yazmış...
Defineciler 4 ton altın buldu! Görünce inanamadılar, günlüğüne yazmış... Polonya'da bir grup defineci Hitler'e ait olduğu düşünülen ve ağırlığı 4 tonu bulan altın hazinesi buldu.
12.05.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan Ukrayna'ya dev destek! İmzayı attı
ABD Başkanı Biden'dan Ukrayna'ya dev destek! İmzayı attı ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna’ya Rus saldırılarına karşılık vermesi için gereken askeri teçhizatın sağlanmasını kolaylaştırmayı hedefleyen 2022 Ukrayna Demokrasi Savunması Ödünç Verme ve Kiralama Yasası’nı imzaladı.
9.05.2022 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu böyle yakalandı! Skandalın kitabı çıkıyor...
ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu böyle yakalandı! Skandalın kitabı çıkıyor... Skandal ve rezaletlere karışan ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden’la ilgili haberlerin sonu gelmiyor. Hakkında yolsuzluk ve seks skandalları gibi birçok iddia bulunan Hunter Biden hakkında bir kitap yazan sıradan bir bilgisayar tamircisi bildiği her şeyi dünyayla paylaştı ve yer yerinden oynadı…
7.05.2022 Dünya
Ünlü sunucudan akılalmaz öneri: Z sembolüne karşı çıkanlar için merhamet olmayacak! Toplama kampına atılıp kısırlaştırılsınlar...
Ünlü sunucudan akılalmaz öneri: Z sembolüne karşı çıkanlar için merhamet olmayacak! Toplama kampına atılıp kısırlaştırılsınlar... Ukrayna topraklarına giren Rus askeri araçlarındaki Z ve V sembolleri savaşa damga vurmuştu. Rusya’nın tanınmış televizyon sunucularından Karen Shakhnazarov, Ukrayna savaşına karşı çıkanların “toplama kamplarına atılmalarını ve kısırlaştırılmasını” önerdi.
7.05.2022 Dünya
Meksika'daki nazi temalı düğüne büyük tepki! Gamalı haçlar, Nazi SS subaylarının üniformaları, Hitler menüsü...
Meksika'daki nazi temalı düğüne büyük tepki! Gamalı haçlar, Nazi SS subaylarının üniformaları, Hitler menüsü... Orta Amerika ülkesi Meksika'da bir çift, nikahlarını şaşırtıcı ve oldukça tepki çekecek bir şekilde gerçekleştirdi. Çiftin sadece nikahı değil, sonrasında düzenlediği eğlence de inanılmaz anlara sahne oldu.
7.05.2022 Dünya
Dünya bunu konuşuyor! Skandal sözler sonrası Putin özür diledi
Dünya bunu konuşuyor! Skandal sözler sonrası Putin özür diledi Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un sözleri dünya gündemini meşgul etmeye devam ediyor. İsrail Başkanlık ofisi, Rusya lideri Putin'in Dışişleri Bakanı Lavrov'un Zelenski'ye atfen sarf ettiği "Hitler de Yahudi kökenliydi" sözlerine ilişkin özür dilediğini iddia etti.
5.05.2022 Dünya
Kurbanlarından kek ve sabun yaptı komşularına dağıttı! Seri katil Leonarda Cianciulli'nin yaptıkları dehşete düşürdü...
Kurbanlarından kek ve sabun yaptı komşularına dağıttı! Seri katil Leonarda Cianciulli'nin yaptıkları dehşete düşürdü... Seri katillerin iişlediği cinayetler insanları her zaman dehşete düşürmüştür. Öyle ki seri katiller ve yöntemleri kimi zaman kitaplara, filmlere ve dizilere konu olmayı başardı. Acımasızlıkları yıllar boyunca insanların kanını dondurdu. Leonarda Cianciulli, Hitler kötülüğünü ve psikopatlığını kalbinde barındıran bir seri katildi. Öyle ki kurbanlarının kemiklerinden sabun yapıyor, bazılarını kek yapıp yiyordu.
3.05.2022 Dünya
İsrail'den Rusya'ya 'Adolf Hitler' notası!
İsrail'den Rusya'ya 'Adolf Hitler' notası! İsrail Dışişleri Bakanlığı, Nazi lideri Adolf Hitler’in Yahudi kökenli olduğunu iddia eden Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov'u kınayarak, Rusya’nın İsrail Büyükelçisini Dışişleri Bakanlığına çağırdı.
2.05.2022 Dünya
Hitler’den kaçan yüzlerce Alman biliminsanına Türkiye kapılarını açmıştı
Hitler’den kaçan yüzlerce Alman biliminsanına Türkiye kapılarını açmıştı 1933’ün mart ayında Hitler iktidara geldiğinde ilk hedeflerinden biri üniversiteler olmuş 3 binden fazla akademisyen üniversitelerden atılmıştı. Türkiye, Hitler’den kaçan yüzlerce Alman bilim insanına kapılarını açmıştı. Atatürk’ün talimatıyla yeni kurulan İstanbul Üniversitesi’nde kadro verilen Alman akademisyenler, yıllar boyu yetiştirdikleri öğrencileriyle akademide iz bıraktılar.
26.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hitler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hitler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.