Hisse Senedi

Hisse Senedi

Son dakika hisse senedi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hisse senedi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hisse senedi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hisse Senedi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hisse senedi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.484 hisse senedi haberi bulunmuştur. Tüm hisse senedi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek BIST 100 Endeksi günü 9.618 puandan tamamlayarak yeni rekora imza attı. Günlük kazanç yüzde 5.5’e yaklaştı. Borsada işlemler bayram öncesi pazartesi ve salı da sürecek.
6.04.2024 Ekonomi
Borsa neden düştü? 26 Mart 2024 Borsa İstanbul düşüş devam eder mi, borsa neden düşüyor?
Borsa neden düştü? 26 Mart 2024 Borsa İstanbul düşüş devam eder mi, borsa neden düşüyor? Borsa İstanbul’da 2023 dördüncü çeyrek bilanço dönemi tüm hızıyla devam ederken, şirketler temettü kararlarını açıklamaya ve temettü ödemelerini yapmaya devam ediyor. 27 Mart 2024 Çarşamba günü 2 hisse daha yatırımcılarına temettü dağıtacak. Öte yandan Borsa İstanbul’da düşüş yaşanıyor. Peki, Borsa neden düştü?
26.03.2024 Ekonomi
TPAO, Marmara Denizi'nde petrol arayacak! Dikkat çeken gelişme
TPAO, Marmara Denizi'nde petrol arayacak! Dikkat çeken gelişme TPAO, Marmara Denizi'nde Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale paftalarında petrol aramak üzere 3 ruhsat aldı.
22.03.2024 Ekonomi
Bitcon mi, hisse senedi mi, döviz mi altın mı? İşte en çok kazandıracak yatırım aracı
Bitcon mi, hisse senedi mi, döviz mi altın mı? İşte en çok kazandıracak yatırım aracı Yılın ilk üç ayında getiride Bitcoin ve hisse senedi fonları öne çıktı. Hisse senedi fonundaki son üç yıllık getiri dün itibarıyla yüzde 600’ü aştı. Bu yıl dövizde enflasyonun altında getiri bekleyen uzmanlara göre, uzun vadede hisse senetleri öne çıkabilir. Ancak tekrar yüzde 600’lük getirinin olamayacağı; sektörel bazda ayrışmaların yaşanacağı konusunda uyarılar yapılıyor. İşte yatırımcılara uzmanlar tarafından kritik öneriler...
22.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası verileri açıkladı! Cari açıkta hızlı düşüş
Merkez Bankası verileri açıkladı! Cari açıkta hızlı düşüş Merkez Bankası'nın açıkladığı verilere göre Türkiye'nin cari açığı Ocak ayında 10,4 milyar dolardan 2,5 milyar dolara geriledi.
12.03.2024 Ekonomi
BDDK'dan bankalar için yüzde 15'lik temettü kararı
BDDK'dan bankalar için yüzde 15'lik temettü kararı BDDK, bankaların 2023 gelirlerinin yüzde 15'ini temettü olarak dağıtmasına izin verdi.
8.03.2024 Ekonomi
Limak Çimento halka arz sonuçları belli oldu! Bireysel yatırımcıya kaç lot düştü? Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek?
Limak Çimento halka arz sonuçları belli oldu! Bireysel yatırımcıya kaç lot düştü? Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek? Limak Çimento halka arz sonuçları açıklandı. Geçen hafta talep toplayan Limak Çimento hisse senedi fiyatı 16,20 TL olarak bildirildi. LMKDC’nin yayımladığı onaylı izahnameye göre şirket, toplamda 155.930.000 adet hissesini yatırımcıların talebine sundu. Peki Limak Çimento kaç lot verdi? Limak Çimento Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek?
19.02.2024 Ekonomi
Yabancılar 62,5 milyon dolar net hisse alışı yaptı
Yabancılar 62,5 milyon dolar net hisse alışı yaptı Yurt dışında yerleşik kişiler piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış verilerle 2 Şubat haftasında 62,5 milyon dolar net hisse alışı yaptı.
8.02.2024 Ekonomi
İstanbul'da 300 çeşit ürün üreten bisküvi şirketini alacaklar
İstanbul'da 300 çeşit ürün üreten bisküvi şirketini alacaklar Agrotech, merkezi İstanbul'da bulunan, gıda ve bebe bisküvisi ile 300 çeşit ürün üretimi yapan 50 bin adet satış noktasında ağı bulunan bir firmanın yüzde 70'ini almak için görüşmelere başlandığını duyurdu.
8.02.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Kredi arzında ve mevduat faizinde gözlenebilecek oynaklıklara karşın makroihtiyati kararlarla parasal aktarım mekanizması desteklenmeye devam edilecek" denildi.
1.02.2024 Ekonomi
TBB Başkanı Çakar'dan dolar ve enflasyon tahmini
TBB Başkanı Çakar'dan dolar ve enflasyon tahmini Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar, ekonomi ve bankacılık sektörüne dair önemli açıklamalarda bulundu. Çakar OVP’deki hedefleri gerçekçi bulduklarını belirterek, “Sadece 2024 sonu enflasyonunun yüzde 40-45 bandında olacağını öngörüyorum. Bunun da yapışkan bir enflasyon olmaması için çaba gösterilmeli” dedi. Çakar, 2025’te istenilen çıkışın sağlanması için 2024’ün restorasyonla geçmesi gerektiğini vurguladı.
25.01.2024 Ekonomi
Ege Seramik rüçhan hakkı ne zaman, nasıl kullanılır? EGSER hisse bölündü mü, bedelli sermaye artırımı nedir, ne zaman? Ege seramik hisse senedi
Ege Seramik rüçhan hakkı ne zaman, nasıl kullanılır? EGSER hisse bölündü mü, bedelli sermaye artırımı nedir, ne zaman? Ege seramik hisse senedi Ege Seramik bedelli sermaye artırımı ne zaman, EGSER rüçhan hakkı saat kaçta? Bugün Ege Seramik (#EGSER) bedelli sermaye artırımına gidiyor. Hissedarları 19.12.2023 ile 02.01.2024 tarihleri arasında, 15 gün süreyle yeni pay alma haklarını (rüçhan hakları) kullanacak.
19.12.2023 Ekonomi
Net UYP açığı geriledi! Kritik seviye verildi
Net UYP açığı geriledi! Kritik seviye verildi Net uluslararası yatırım pozisyonu (UYP) 2022 yıl sonunda eksi 317,1 milyar ABD doları iken 2023 Ekim sonunda eksi 295 milyar ABD doları seviyesinde gerçekleşti.
18.12.2023 Ekonomi
Yatırımcılar dikkat! Borsada bir rekor daha, hisse senedi detayı ortaya çıktı
Yatırımcılar dikkat! Borsada bir rekor daha, hisse senedi detayı ortaya çıktı Borsada yatırımcı sayısı rekor seviyeye yaklaştı. Merkezi Kayıt Kuruluşu yatırımcı sayısı, saklanan menkul kıymet piyasa değerine ilişkin verileri paylaştı. Hisse senedi detayı ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...
16.12.2023 Ekonomi
Yatırımcı sayısı rekor kırdı! Hisse senetlerinde ne kadar para var?
Yatırımcı sayısı rekor kırdı! Hisse senetlerinde ne kadar para var? Merkezi Kayıt Kuruluşu yatırımcı sayısı, saklanan menkul kıymet piyasa değerine ilişkin verileri paylaştı.
16.12.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul'da değişiklik! Yüzlerce hisseyi etkileyecek
Borsa İstanbul'da değişiklik! Yüzlerce hisseyi etkileyecek Borsa İstanbul'da 1 Ocak'tan itibaren Yıldız Pazar, Ana Pazar ve Alt Pazarda işlem görecek payların dağılımı belirlendi.
15.12.2023 Ekonomi
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor?
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Bankada döviz hesabı olan, Hazine’nin dövizli kağıtlarından alan ve hisse senedinden kazanç elde edenlerin ödeyeceği verginin yüzde 40’a kadar çıkarılacağı iddiaları sosyal medyada dolaşınca vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Sorularına yanıt aramaya başladı.
28.11.2023 Finans
Petrol Ofisi BP Türkiye’yi satın alıyor! Petrol ofisi kimin 2023, Petrol Ofisi’nin sahibi kimdir? Petrol ofisi hisse senedi fiyatları nedir?
Petrol Ofisi BP Türkiye’yi satın alıyor! Petrol ofisi kimin 2023, Petrol Ofisi’nin sahibi kimdir? Petrol ofisi hisse senedi fiyatları nedir? Petrol Ofisi Grubu bp’nin Türkiye’deki akaryakıt operasyonlarını satın alıyor. Petrol Ofisi Grubu’nun ana hissedarı Vitol’ün Yönetim Kurulu Üyesi Chris Bake konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Türkiye enerji sektörünün milli gururu Petrol Ofisi Grubu’nun daha da güçlenmesini sağlayacak bu adımı atmaktan ötürü son derece mutluyuz. Genç ve dinamik nüfusu ve büyüme potansiyeliyle Türkiye’nin geleceğine olan güvenimiz tam. Petrol Ofisi Grubu CEO’su Mehmet Abbasoğlu, “Pazardaki gücümüzü daha da pekiştirecek bu heyecan verici buluşmayı ve yeni ekip arkadaşlarımızın aramıza katılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz” şeklinde konuştu.
16.11.2023 Finans
Borsa İstanbul'da stratejik yatırım: Ortadoğu gerilimine rağmen kazanç elde etme yolları
Borsa İstanbul'da stratejik yatırım: Ortadoğu gerilimine rağmen kazanç elde etme yolları Borsa İstanbul, Ortadoğu'daki artan gerilimin gölgesinde hareketli günler yaşıyor. Peki, bu durum yatırımcılar için ne anlama geliyor? Uzmanlar, bölgesel çatışmaların ekonomik dengeleri sarsarken, Borsa İstanbul'da fırsatların da kapı araladığını belirtiyor. İşte, dalgalı piyasalarda yatırım stratejilerinizi nasıl şekillendirmeniz gerektiği ve Borsa İstanbul'da hangi sektörlerin öne çıktığı hakkında detaylı analiz.
30.10.2023 Ekonomi
Yatırımcılardan Türkiye'ye büyük ilgi! Orta Vadeli Program değiştirdi
Yatırımcılardan Türkiye'ye büyük ilgi! Orta Vadeli Program değiştirdi Yabancı yatırımcıda Türkiye rekabeti başladı. Yabancı yatırımcı kur riski az olan alanlara yoğunlaşabilir. Orta Vadeli Program’ın açıklanmasının ardından doğrudan yatırımlarda ve portföy yatırımlarında beklenen yabancı ilgisine ilişkin açıklamalarda bulunan uzmanlar “Altı ay önce Türkiye’ye bakmadıklarını söyleyen yatırımcılar şimdi geri dönüyor. ‘Yeni rakipler gelmeden işimi bitireyim’ diye düşünüyorlar” açıklamasında bulundu.
16.09.2023 Ekonomi
Pes dedirten oyun: Kimseden görmediğim şefkati dolandırıcıda gördüm
Pes dedirten oyun: Kimseden görmediğim şefkati dolandırıcıda gördüm Adana’da kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, telefonla aradıkları yaşlı kadını, "Adın FETÖ'nün Ayfer ablası olarak karışmış" diyerek yaklaşık 3 buçuk milyon lira dolandırdı. Yaşlı kadın gözyaşlarına boğulup para ve altınlarını geri isterken, "Kimseden görmediğim şefkati gördüm. Anneciğim gözlerini GATA'da açtıracağım diyerek beni dolandırdı" dedi.
10.09.2023 Yaşam
Diyarbakır'da 'Aport' operasyonu: 10 gözaltı
Diyarbakır'da 'Aport' operasyonu: 10 gözaltı Diyarbakır'da hırsızlık ve kapkaç yaptıkları tespit edilen 10 şüpheli eş zamanlı düzenlenen ‘Aport’ operasyonuyla yakalanarak gözaltına alındı.
10.09.2023 Gündem
Ne altın ne döviz en çok borsa kazandırdı! Hisse senedi ve halka arz işleri değiştirdi
Ne altın ne döviz en çok borsa kazandırdı! Hisse senedi ve halka arz işleri değiştirdi Borsaya yatırım herkes tarafından konuşuluyor. Özellikle halka arz olacak şirketler ve hisseler birçok borsa yatırımcısı tarafından araştırılıyor. Son yıllarda popüler bir yatırım aracına dönüşen borsa istikrarlı bir şekilde yükselmeye devam ediyor. İşte son dakika haberin detayları...
10.09.2023 Ekonomi
Türkiye ilk 10'da! Yatırımcı sayısı dörde katlandı! Londra, Almanya ve Milano'yu geride bıraktı
Türkiye ilk 10'da! Yatırımcı sayısı dörde katlandı! Londra, Almanya ve Milano'yu geride bıraktı Borsadaki artış sürerken, Türkiye halka arzlarda da dikkat çekiyor. Bu yıl 2 milyar dolarlık halka arz yapılan Borsa İstanbul, Londra, Almanya ve Milano borsalarını geride bırakarak ilk 10'da yer aldı.
26.08.2023 Ekonomi
Aref hisse senedi hangisi? Aref hisse (borsa) yasağı nedir, Aref Ghafouri Borsa İstanbul’da neden yasaklandı, Aref’in aldığı hisse hangisi?
Aref hisse senedi hangisi? Aref hisse (borsa) yasağı nedir, Aref Ghafouri Borsa İstanbul’da neden yasaklandı, Aref’in aldığı hisse hangisi? Aref Ghafouri Borsa İstanbul’da neden yasaklandı, Aref hisse yasağı nedir? Yetenek Sizsiniz yarışmasında ünlenen sihirbaz Aref Ghafouri yeniden gündeme geldi. son günlerde gündeme geldi. Sermaye Piyasası Kurulu, Avrupa Yatırım Holding AŞ pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlerde suç işlendiği şüphesiyle 13 kişiye 6 ay süreyle geçici işlem yasağı getirdi. İşlem yasağı gelen isimlerden biri de Aref oldu. Peki, Aref SPK yasağı nedir, Aref hisse yasağı neden geldi?
19.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hisse Senedi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hisse senedi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.