Hisse Devri

Hisse Devri

Son dakika hisse devri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hisse devri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hisse devri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hisse Devri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hisse devri gelişmeleri de dahil olmak üzere 295 hisse devri haberi bulunmuştur. Tüm hisse devri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ortağını kasığından vurup yaraladı, sığındığı manavda da kalbinden vurup öldürdü
Ortağını kasığından vurup yaraladı, sığındığı manavda da kalbinden vurup öldürdü Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, tütün mamulleri satışının yapıldığı iş yerinde ortaklar arasında 'hisse devri' nedeniyle çıkan tartışmada Azerbaycan uyruklu Şamil Xalıd (30), ortağı Ahmet Dikbaş tarafından tabancayla kasığından vuruldu. Dikbaş, kasığından yaralanarak kaçıp bir manava sığınan Xalıd'ı bu kez de kalbine ateş ederek öldürdü.
31.03.2023 Yaşam
Döviz alıp-satımında yeni dönem başladı, tamamen değişti, 90 gün içerisinde...
Döviz alıp-satımında yeni dönem başladı, tamamen değişti, 90 gün içerisinde... Bakanlık harekete geçti. Bir dönem sona eriyor. Tamamen değişti. 31 Aralık tarihine kadar süre verildi. Döviz alım satımında büro açmak ve işletmekte yeni dönem başlıyor. Yetkili müesseselerin kuruluşu zorlaşıyor. Yetkili müessese kuruluşunda alınan 200 bin-500 bin lira tutarındaki başvuru ücretleri, faaliyette bulunulacak yere göre 2 milyon liradan 6 milyon liraya kadar çıkacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı tebliğine göre asgari sermaye tutarı da 10 milyon liraya yükseltilecek. Sermaye artırımı için 2022 sonuna kadar süre tanınacak.
13.10.2021 Ekonomi
Sezgin Baran Korkmaz ile ilgili flaş gelişme! 'İadesini istiyor'
Sezgin Baran Korkmaz ile ilgili flaş gelişme! 'İadesini istiyor' Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamalarıyla kırmızı bültenle aranırken Avusturya’da tutuklanan SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz’ın avukatı Volkan Dülger, müvekkilinin Türkiye’ye iade edilmesini talep edeceğini söyledi. Dülger “Bugün ya da yarın başvurumuzu yapacağız" dedi.
21.06.2021 Gündem
Elektronik haberleşme işletmecileri için yeni kriterler!
Elektronik haberleşme işletmecileri için yeni kriterler! Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yetkilendirilecek elektronik haberleşme işletmecilerine yönelik düzenlemeler yapıldığını bildirdi.
1.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Elektronik haberleşme sektörüne ilişkin yeni düzenleme! İkamet zorunluluğu getirildi
Elektronik haberleşme sektörüne ilişkin yeni düzenleme! İkamet zorunluluğu getirildi Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle elektronik haberleşme işletmecilerine yönelik düzenleme yapıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Bundan sonra yetkilendirilecek her işletmecinin; asgari 50 metrekare ofisinin bulunması, en az 2 üniversite mezunu personel çalıştırması, yabancı menşeli şirketlerinin müdür veya sorumlu müdürlerinin ülkemizde ikamet etmesi istenecek" dedi.
1.05.2021 Gündem
Göztepe Sporttz Spor ile anlaşmaya vardı
Göztepe Sporttz Spor ile anlaşmaya vardı Göztepe, Sporttz Spor Yatırımları Anonim Şirketi ile anlaşmaya vardı
16.02.2021 Göztepe
Resmen değişti! Yeni dönem emeklilikle ilgili...
Resmen değişti! Yeni dönem emeklilikle ilgili... Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren yeni düzenleme yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Emeklilik Gözetim Merkezi çalışma esasları yenilendi. Emeklilik Gözetim Merkezi, bireysel emeklilik sisteminin iş ve işleyişindeki gerekli operasyonları yürütmek için tüm kamu ve özel kurum ve kuruluşlarıyla veri entegrasyonunu gerçekleştirecek.
9.10.2020 Ekonomi
250 milyon liralık miras paylaşılamadı!
250 milyon liralık miras paylaşılamadı! Sanayici kardeşlerin miras kavgası emniyete de sıçradı. İddiaya göre, dönemin Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk ile bazı polisler, kardeşlerden Mustafa Demirci’den yana oldu. Adnan Demirci, “Emniyet müdürü Öztürk, fabrikadaki hissemi ağabeyime devretmem için karakolda bana baskı kurdu” diyerek suç duyurusunda bulundu.
29.05.2020 Gündem
Patronlara vergi iadesi!
Patronlara vergi iadesi! Patronların yararlanabileceği vergi iadesinin ayrıntıları masaya yatırıldı. Örneğin bir patrona, ortağı olduğu şirketten brüt 100 bin lira (net 85 bin lira) kâr payı ödenmişse, 15 bin lira da Maliye’ye stopaj ödemesi yapılmıştır. 2019’da net 85 bin lira kâr payı alan şirket patronu, 5 bin 200 lira da Maliye’den vergi iadesi alabilir.
16.03.2020 Ekonomi
AK Parti’nin İş Bankası’nda hisse devri için taslağı hazır
AK Parti’nin İş Bankası’nda hisse devri için taslağı hazır Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başkanlık ettiği AK Parti’nin son MKYK toplantısında, İş Bankası’ndaki CHP hisselerinin Hazine’ye devri gündeme geldi.
13.02.2020 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan döviz bürosu kararı
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan döviz bürosu kararı Hazine ve Maliye Bakanlığınca, ortakları yeterli mali güce sahip olduğunu belgeleyemeyen döviz bürolarının kuruluş, faaliyet ve devirlerine ilişkin başvurular reddedilecek.
2.02.2020 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan döviz bürosu kararı
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan döviz bürosu kararı Hazine ve Maliye Bakanlığınca, ortakları yeterli mali güce sahip olduğunu belgeleyemeyen döviz bürolarının kuruluş, faaliyet ve devirlerine ilişkin başvurular reddedilecek
2.02.2020 Ekonomi
Döviz bürosu hissedarlarına mali güçlerini belgeleme zorunluluğu geldi!
Döviz bürosu hissedarlarına mali güçlerini belgeleme zorunluluğu geldi! Hazine ve Maliye Bakanlığı, hissedarları yeterli mali güce sahip olduğunu belgeleyemeyen döviz bürolarının kuruluş, faaliyet ve devirlerine ilişkin başvuru işlemlerini reddetme kararı aldı.
1.02.2020 Ekonomi
Mc Donalds Türkiye, Birlesik Holding'in oldu
Mc Donalds Türkiye, Birlesik Holding'in oldu Anadolu Grubu, McDonalds’ın Türkiye’deki işletmecisi olan Anadolu Restoran İşletmeleri’ni Birlesik Holding’e sattığını duyurdu.
31.01.2020 Ekonomi
Ünlü yapımcı satmıştı! SPK tarihi ceza kesti
Ünlü yapımcı satmıştı! SPK tarihi ceza kesti Denge Yatırım Holding'de senarist ve yapımcı Tayyar Raci Şaşmaz'ın hisse satışının ardından yükümlülüklerin yerine getirilmemesi nedeniyle payları satın alan Mustafa Uğur Bayraktar'a idari para cezası uygulandı.
27.12.2019 Gündem
VakıfBank'ta hisse devri tamamlandı
VakıfBank'ta hisse devri tamamlandı VakıfBank'ın Hazine'ye hisse devrinin bugün itibarıyla tamamlandığı açıklandı.
11.12.2019 Ekonomi
İş dünyası şirket borçlarını yapılandıracak yeni kanundan memnun
İş dünyası şirket borçlarını yapılandıracak yeni kanundan memnun İş dünyası örgütlerinin temsilcileri, TBMM'de geçen günlerde yasalaşan, şirketlerin borçlarının yapılandırılmasına imkan tanıyan kanundan memnuniyet duyduklarını ifade etti.
21.07.2019 Ekonomi
Türk devi satıldı! İşte yeni sahibi...
Türk devi satıldı! İşte yeni sahibi... Japon Nippon, Filli Boya markasını da barındıran Betek Boya ve iştirak hisselerini satın alıyor; devir sözleşmesi imzalandı.
26.04.2019 Ekonomi
Yıldız Holding'in bankalarla olan sendikasyon anlaşması tek çatı altında toplandı
Yıldız Holding'in bankalarla olan sendikasyon anlaşması tek çatı altında toplandı Türkiye Bankalar Birliği'nden (TBB) yapılan açıklamada, Yıldız Holding AŞ'nin bankalarla olan sendikasyon anlaşmasının tek çatı altında toplandığı bildirildi.
27.12.2018 Ekonomi
Yüzde  ikilik hisse  ölüm getirdi
Yüzde ikilik hisse ölüm getirdi İstanbul Bakırköy’de ofisinde önceki gece öldürülen Azeri işadamı Etimat İsmayilov’un katil zanlısı ortağı Gözal Damirov cinayetten birkaç saat sonra Bakırköy’de bir adamıyla birlikte yakalandı.
20.09.2018 Gündem
Çağrı muafiyeti Türk Telekom’a yarayacak
Çağrı muafiyeti Türk Telekom’a yarayacak SPK’nın yeni düzenlemesiyle geri ödenemeyen kredilerde bankaya geçen paylar için alım teklif zorunlu olmayacak, çağrıdan muafiyet alınabilecek
5.06.2018 Ekonomi
Nusr-Et'e, Singapurlu ve İngiliz ortak geliyor
Nusr-Et'e, Singapurlu ve İngiliz ortak geliyor Doğuş Grubu tarafından 2012'de kurulan ve içerisinde Nusr-Et ve Zuma gibi yeme-içme sektöründe faaliyet gösteren markaların bulunduğu D.ream, Singapurlu ve İngiliz devleriyle ortak oluyor.
10.04.2018 Magazin
Katliam için Kalaşnikof siparişi verdi bunlar geldi
Katliam için Kalaşnikof siparişi verdi bunlar geldi Konya Ereğli’de apartmandaki hissesini müteahhitte vermediği için komşuları tarafından baskı gördüğünü öne sürerek toplantıyı basıp 3’ü komşusu olmak üzere 4 kişiyi öldüren Cem Küççüktürk’ün (48), 10 bin TL karşılığında Kalaşnikof siparişi verdiği kendisine bunun yerine 3 pompalı tüfek vereni öldürdüğü belirlendi
7.01.2018 Yaşam
Müteahhitlik ofisine kanlı baskın: 4 ÖLÜ
Müteahhitlik ofisine kanlı baskın: 4 ÖLÜ Yeni yapılacak bina için ‘hisse devri’nin görüşüldüğü müteahhidin ofisini basan hissedarlardan Cem Küççüktürk, ortalığı kan gölüne çevirdi...
6.01.2018 Yaşam
41 yıllık Akfen değer üretmeyi sürdürecek
41 yıllık Akfen değer üretmeyi sürdürecek Son 7 yıllık sürede yabancı şirketlere yaptığı 2.8 milyar dolarlık hisse devriyle dikkati çeken Akfen Holding, 41’inci yılını kutladı. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, “Gelecek dönemde büyüyen Türkiye’ye değer yaratmaya devam edeceğiz” dedi
7.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hisse Devri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hisse devri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.