Hırka-İ Şerif

Hırka-İ Şerif

Son dakika hırka-i şerif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hırka-i şerif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hırka-i şerif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hırka-İ Şerif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hırka-i şerif gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 hırka-i şerif haberi bulunmuştur. Tüm hırka-i şerif haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı’nı ziyaret etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı’nı ziyaret etti! Cuma namazı için Kısıklı’daki konutundan çıkarak Ayasofya Camii'ne giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,ardından Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesini ziyaret etti.
5.04.2024 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya Camii'nde cuma namazı sonrası dua etti. Ardından Erdoğan, Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesi’ni ziyaret etti.
5.04.2024 Gündem
(Hırka-i Şerif cami ziyaret saatleri 2024) Hırka-i Şerif cami nerede, Hırka-i Şerif Camii nasıl gidilir?
(Hırka-i Şerif cami ziyaret saatleri 2024) Hırka-i Şerif cami nerede, Hırka-i Şerif Camii nasıl gidilir? Hırka-i Şerif'in ziyaret saatleri 2024 merak ediliyor. Hırka-i Şerif nerede, saat kaça kadar açık? Sorularına yanıt aranıyor. Hz. Muhammed’in vasiyeti üzerine Veysel Karani’ye bırakılan önemli kutsal emanetlerden Hırka-i Şerif, vatandaşların ziyaretine açıldı. Ramazan ayı boyunca ziyarete açık olacak kutsal emaneti görmek isteyenler, Hırka-i Şerif’in nerede olduğunu ve ziyaret saatlerini araştırıyor. İşte Hırka-i Şerif'in ziyaret saatleri…
16.03.2024 Gündem
Hırka-i Şerif ne zaman ziyarete açılıyor 2023? Hırka-i Şerif nerede sergilenecek, saat kaçta açılacak? Hırka-i Şerif ziyaret saatleri 2023!
Hırka-i Şerif ne zaman ziyarete açılıyor 2023? Hırka-i Şerif nerede sergilenecek, saat kaçta açılacak? Hırka-i Şerif ziyaret saatleri 2023! 11 ayın sultanı Ramazan ayı beklenirken Hırka-i Şerif’in açılacağı tarih belli oldu. Hırka-i Şerif, İslam dünyasında büyük bir öneme sahiptir ve birçok Müslüman için kutsal kabul edilir. Hazreti Muhammed'in Veysel Karani'ye hediye bıraktığı Hırka-i Şerif'in muhafazasını üstlenen 59. kuşaktan torunu Barış Samir, kutsal emanetin ramazan dolayısıyla ziyarete açılacağını bildirdi. Peki, Hırka-i Şerif ne zaman ziyarete açılıyor 2023? Hırka-i Şerif nerede sergilenecek, saat kaçta açılacak? Hırka-i Şerif ziyaret saatleri 2023…
21.03.2023 Gündem
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Fatih’te bir başkadır Ramazan
Fatih’te bir başkadır Ramazan Fatih her yıl olduğu gibi bu yıl da on bir ayın sultanı Ramazan’ın manevi atmosferinin yoğun yaşandığı yerlerin başında geldi. Fatih Belediyesi de vatandaşların daha huzurlu bir Ramazan ayı yaşamaları için iftar buluşmalarından sahur programlarına, iftariyelikler ve gıda dağıtımından camilerin yoğun temizliğine ve kültürel programlar çalışmalar gerçekleştirdi.
29.04.2022 Gündem
Hırka-i Şerif 2 yıl aradan sonra ziyarete açıldı
Hırka-i Şerif 2 yıl aradan sonra ziyarete açıldı PANDEMİ nedeniyle 2 yıldır ziyarete kapalı olan Hırka-i Şerif bugün ziyarete açıldı. 29 Nisan Cuma günü ikindi namazına kadar görülebilecek kutsal emaneti ziyarete gelenler uzun kuyruklar oluşturdu.
22.04.2022 Yaşam
Hırka-i Şerif 2 yıl aradan sonra ziyarete açıldı
Hırka-i Şerif 2 yıl aradan sonra ziyarete açıldı Pandemi nedeniyle 2 yıldır ziyarete kapalı olan Hırka-i Şerif bugün ziyarete açıldı. 29 Nisan Cuma günü ikindi namazına kadar görülebilecek kutsal emaneti ziyarete gelenler uzun kuyruklar oluşturdu.
22.04.2022 Yaşam
Hırka-i Şerif ne zaman ziyarete açılıyor, Hırka-i Şerif ziyarete açılacak mı? Hırka-i Şerif Camii nerede, nasıl gidilir?
Hırka-i Şerif ne zaman ziyarete açılıyor, Hırka-i Şerif ziyarete açılacak mı? Hırka-i Şerif Camii nerede, nasıl gidilir? Vaka sayılarındaki düşüş nedeniyle 2 yıl sonra, Hırka-i Şerif'in ziyarete açılmasına karar verildi. Hırka-i Şerif Vakfı Başkanı Barış Samir, talebin İstanbul Valiliği'nden geldiğini, güvenlik ve pandemi tedbirleriyle ilgili destek sözü alarak, Hırka-i Şerif'i ziyarete açmaya karar verdiklerini söyledi. Peki, Hırka-i Şerif ne zaman ziyarete açılıyor? Hırka-i Şerif Camii nerede, nasıl gidilir?
19.04.2022 Gündem
Sevgilisiyle birlikte kocasını öldürdü! Bavulun etrafından akan sıvılar...
Sevgilisiyle birlikte kocasını öldürdü! Bavulun etrafından akan sıvılar... İstanbul Fatih'te meydana gelen olayda bir evde kokudan rahatsız olan vatandaşlar polise başvurdu. Ekipler bir evde, bavul içine sıkıştırılmış bir ceset buldu. Ölen adamın eşinin 30 Haziran'da Beyrut'a geri döndüğü ortaya çıktı. Kadının sevgilisiyle plan dahilinde cinayeti işlediği ve adamın mallarını ele geçirmek için öldürüp İstanbul'dan kaçtıkları iddiası üzerinde duruluyor. İşte haberin ayrıntıları...
8.07.2021 Gündem
Hırka-i Şerif ziyarete açık mı? 2021 Ramazan ayında Hırka-i Şerif ziyarete açılacak mı?
Hırka-i Şerif ziyarete açık mı? 2021 Ramazan ayında Hırka-i Şerif ziyarete açılacak mı? On bir ayın sultanı ramazanda binlerce kişinin ziyaret ettiği Hırka-i Şerif merak ediliyor. Yeni tip koronavirüs tedbirleri nedeniyle geçen ramazanda ziyarete açılmayan Hırka-i Şerif'in bu yıl ziyaret edilip edilmeyeceği merak ediliyor. Peki, Hırka-i Şerif ziyarete açık mı? 2021 Ramazan ayında Hırka-i Şerif ziyarete açılacak mı? Hırka-i Şerif nerede? Hırka-i Şerif hangi camide? Hırka-i Şerif ne zaman açılıyor 2021? İşte Hırka-i Şerif hakkında merak edilenler...
13.04.2021 Ramazan
Hırka-i Şerif ile ilgili önemli karar! Ramazan'da...
Hırka-i Şerif ile ilgili önemli karar! Ramazan'da... Hırka-i Şerif, pandemi nedeniyle bu Ramazan ayında da ziyarete kapalı olacak. Hz. Muhammed'in vasiyeti üzerine Veysel Karani'ye bırakılan ve Fatih'teki Hırka-i Şerif Camisi'nde muhafaza edilen Hırka-i Şerif, bu Ramazan ayında da ziyarete açılmayacak. Geçen yıl pandemi nedeniyle kapalı kalan kutsal emanetin, vaka sayısındaki artış nedeniyle bu yıl da ziyarete kapalı kalmasına karar verildi. Hırka-i Şerif'in sergilendiği bölüm, geçen yıldan bu yana asma kilitler ile kilitli duruyor.
10.04.2021 Gündem
Sakal-ı Şerif  ve Hırka-i Şerif online olarak görülebilecek! Sakalı Şerif online ziyaret nasıl yapılır?
Sakal-ı Şerif ve Hırka-i Şerif online olarak görülebilecek! Sakalı Şerif online ziyaret nasıl yapılır? Ramazan bu yıl corona virüsün gölgesinde başladı. Ramazan öncesi camilerin kapatılmasıyla birlikte teravih namazları da bu sene camilerde kılınamıyor. Her yıl Ramazan ayında en çok ziyaret edilen yerlerin başında Hırka-ı Şerif ve Sakal-ı Şerif'in olduğu camiler ve müzeler geliyordu. Ancak bu sene camilerin kapalı olması ve sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle Hırka-ı Şerif ve Sakal-ı Şerif'te canlı olarak görülemeyecek. Ancak dijitalten online olarak Sakal-ı Şerif ve Hırka-i Şerif'i görebilirsiniz. Peki, Sakalı Şerif online ziyaret nasıl yapılır? İşte kutsal emanetler, Hırka-ı Şerif ve Sakal-ı Şerif ziyaretleri ve detaylı bilgiler...
1.05.2020 Ramazan
Elektrik kesintisi listesi (BEDAŞ 21 ocak elektrik kesintisi programı) İstanbul’da elektrik ne zaman gelecek?
Elektrik kesintisi listesi (BEDAŞ 21 ocak elektrik kesintisi programı) İstanbul’da elektrik ne zaman gelecek? BEDAŞ, İstanbul'da düzenlenen bakım onarım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde planlı elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu. BEDAŞ aynı zamanda elektriklerin tahmini olarak saat kaçta geleceğini de açıkladı.
21.01.2020 Gündem
Fatih'te korkutan yangın! Çok sayıda ekip bölgede
Fatih'te korkutan yangın! Çok sayıda ekip bölgede Fatih'te Hırka-i Şerif Mahallesi'nde bir gecekonduda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.
2.01.2020 Gündem
Fatih Karagümrük'te silahlı saldırı: 4 yaralı
Fatih Karagümrük'te silahlı saldırı: 4 yaralı Fatih Karagümrük’te meydana gelen silahlı saldırıda 4 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Vücutlarının farklı yerlerinden yara alan 4 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 4 kişiyi silahla yaralayan kişi veya kişiler olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.
1.12.2019 Yaşam
Son dakika!.. Çiğdem Şenyiğit İstanbul'da yakalandı
Son dakika!.. Çiğdem Şenyiğit İstanbul'da yakalandı Terörden Arananlar Listesi'nde "gri" kategoride yer alan ve DHKP/C'nin sözde silahlı propaganda birliği sorumlusu olduğu iddia edilen Çiğdem Şenyiğit, İstanbul’da yakalandı.
4.11.2019 Gündem
İSKİ 2 Nisan su kesintisi! İstanbul'da o ilçelerde sular kesilecek...
İSKİ 2 Nisan su kesintisi! İstanbul'da o ilçelerde sular kesilecek... İSKİ 2 Nisan'da su kesintisi yaşanacağını duyurdu. İstanbul'da hangi ilçelerde sular kesilecek? Neden, ne zaman ve kaç saatlik bir su kesintisi yaşanacak? İşte İSKİ'den gelen açıklamanın merak edilen tüm ayrıntıları...
2.04.2018 Gündem
Cebinde 9 lirayla geldiği İstanbul'da iş kadını oldu
Cebinde 9 lirayla geldiği İstanbul'da iş kadını oldu Mersin'den İstanbul'a cebinde sadece 9 lirayla gelen ve ev kiralayacak parası olmadığı için Fatih Camisi'nin bahçesindeki banklarda kızıyla sabahlayan, evlerde, otellerde aşçılık yapan Gül Gürsel Altınöz, Fatih'te açtığı kahke imalathanesini 10 yıldır başarıyla işletiyor.
26.08.2017 Yaşam
Fatih’te tarihi baklava alayı coşkusu
Fatih’te tarihi baklava alayı coşkusu Fatih Belediyesi, Kanuni Sultan Süleyman döneminde başlatılan “Baklava Alayı” geleneğini halkla buluşturmaya devam ediyor.
14.06.2017 Yaşam
İstanbul'un 14 ilçesinde elektrik kesintisi
İstanbul'un 14 ilçesinde elektrik kesintisi İstanbul'da Avrupa yakasındaki 14 ilçenin bazı bölgelerinde, 3 Kasım'da elektrik kesintisi yapılacak
31.10.2016 Yaşam
İETT'den ramazana özel hatlar!
İETT'den ramazana özel hatlar! İETT'nin İstanbullulara kolay ve rahat ulaşım imkanı sağlamak amacıyla ramazana özel devreye aldığı hatlar, 24 saat kesintisiz çalışacak...
5.06.2016 Yaşam
İstanbul’a Belçika modeli
İstanbul’a Belçika modeli İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belçika’nın Gent şehrinde uygulanan Yaşayan Sokaklar Projesi’ni İstanbul’a uygulamak için düğmeye bastı. Seçilen iki pilot mahallede yeraltı otoparkları olacak.
29.09.2021 Gündem
Hırka-i Şerif ziyarete açıldı
Hırka-i Şerif ziyarete açıldı Önemli kutsal emanetlerden biri olan Hırka-i Şerif, ramazan boyunca Hırka-i Şerif Camisi'nde ziyaret edilebilecek...
16.05.2018 Ramazan

Benzer Haber Etiketleri

Hırka-İ Şerif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hırka-i şerif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.