Hira Kurt

Hira Kurt

Son dakika Hira Kurt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hira Kurt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hira Kurt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hira Kurt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hira kurt gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 hira kurt haberi bulunmuştur. Tüm hira kurt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Akalın ve Okan Kurt'u kızdıran yorum!
Demet Akalın ve Okan Kurt'u kızdıran yorum! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Instagram'da eşi Okan Kurt ve dokuz yaşındaki kızları Hira ile mutlu anlarına yer veriyor. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabında pyalştığı bir fotoğrafa gelen yoruma kayıtsız kalmadı.
30.08.2023 Magazin
Demet Akalın ve Okan Kurt'un kızı Hira'ya görkemli doğum günü partisi
Demet Akalın ve Okan Kurt'un kızı Hira'ya görkemli doğum günü partisi Şarkıcı Demet Akalın ve eski eşi Okan Kurt'un kızları Hira sekiz yaşına girdi. Yeni açtıkları restoranlarında kızları için doğum günü partisi düzenleyen ikiliyi, sanatçı dostları da yalnız bırakmadı.
5.02.2022 Magazin
Demet Akalın 'Reklam yapıyor' eleştirilerine yanıt verdi!
Demet Akalın 'Reklam yapıyor' eleştirilerine yanıt verdi! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün Etiler'de kızıyla birlikte yemek yerken görüntülendi. Muhabirlerle konuşan Akalın, "Yaptığı yardımları paylaşarak reklam yapıyor" eleştirilerine yanıt verdi.
6.09.2021 Magazin
Özgür Balakar kimdir? TikTok fenomeni Özgür Balakar kaç yaşında, boyu ve kilosu kaç?
Özgür Balakar kimdir? TikTok fenomeni Özgür Balakar kaç yaşında, boyu ve kilosu kaç? Demet Akalın'ın kızı Hira Kurt, TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından tam 7 bin TL gönderdi. Demet Akalın'ın yaşanan olayın ardından ardından sitemde bulunması üzerine Özgür Balakar'dan açıklama geldi. Özgür Balaka"Merak etme Demet abla, başına gelen olaya üzüldüm. Bize 'Soyguncu' demen kalbimi kırdı. Ben kimseden bir şey talep etmedim. Geri atarım Demet abla, sakinleş. Derdimiz para olsun..." açıklamasını yaptı. Peki, Özgür Balakar kimdir? İşte tiktok fenomeni Özgür Balakar hakkında bilgiler
31.03.2021 Gündem
Demet Akalın’a TikTok şoku! İsyan etti...
Demet Akalın’a TikTok şoku! İsyan etti... Şarkıcı Demet Akalın'ın 7 yaşındaki kızı Hira, TikTok canlı yayınında bilmeden bastığı para gönderme butonlarıyla izlediği kişiye tamı tamına 7 bin TL gönderdi. Kredi kartındaki ödemeleri görünce şok yaşayan Akalın ise "Bu nasıl bir sahtekarlık, dolandırıcılık bu" diye isyan ederek tüm anne ve babaları uyardı.
30.03.2021 Magazin
Hira'nın desteği Okan Kurt'a yaradı
Hira'nın desteği Okan Kurt'a yaradı 'Spor birleştirir, spor kardeşliktir' mottosu ile başlayan BVS Cup Halısaha Futbol Turnuvası'nın dördüncü haftasında yarı final heyecanı yaşandı.
27.11.2019 Magazin
Jennifer Lopez konserine 2 gün kala biletler tükendi
Jennifer Lopez konserine 2 gün kala biletler tükendi ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez'in Antalya'da 2 gün sonra vereceği konserin tüm biletleri, tükendi. Ünlü şarkıcıyı locadan izlemek isteyenler 50 bin euro ödedi.
5.08.2019 Magazin
Kim Kardashian, Jennifer Lopez için Türkiye'ye geliyor
Kim Kardashian, Jennifer Lopez için Türkiye'ye geliyor Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in Antalya'da vereceği konserinde ayırttığı özel locada, ABD'li reality show yıldızı Kim Kardashian'ı ağırlayacağı öğrenildi.
2.08.2019 Magazin
Demet Akalın ile Okan Kurt barıştı!
Demet Akalın ile Okan Kurt barıştı! Demet Akalın ve Okan Kurt'un kızları 4 yaşındaki Hira Kurt'un Instagram hesabının story bölümünde söylediği sözler şok etkisi yarattı. Okan Kurt, '2. Sayfa' programında Hira'nın sözleri hakkında açıklama yaptı.
29.11.2018 Magazin
Oyun günü
Oyun günü Pop müziğin usta ismi Demet Akalın Kurt, önceki gün kızı Hira Kurt ile Zorlu AVM’deydi.
1.03.2018 Magazin
Demet Akalın'ı ağlatan veda!
Demet Akalın'ı ağlatan veda! Bir süredir eşi Demet Akalın ve kızı Hira Kurt ile beraber tatilde olan Okan Kurt, yeniden işbaşı yaptı. Kurt'un işe giderken yaptığı jest Akalın'ı ağlattı.
3.07.2017 Magazin
Sinirli Demet
Sinirli Demet Demet Akalın önceki akşam eşi Okan Kurt, kızı Hira ve arkadaşlarıyla Arnavutköy’deki bir balıkçıda akşam yemeği yedi.
4.05.2017 Magazin
'Gülerken içim kan ağlıyordu'
'Gülerken içim kan ağlıyordu' "Hira'nın hastalığını duyan müzisyen bir arkadaşım bana 'Allah işte' dedi, artık onunla çalışmıyorum"
10.02.2015 Magazin
Icardi temalı yaş günü! Demet Akalın ile Okan Kurt’un kızı Hira 10 yaşına girdi!
Icardi temalı yaş günü! Demet Akalın ile Okan Kurt’un kızı Hira 10 yaşına girdi! Şarkıcı Demet Akalın, 2012-2018 yılları arasında evli kaldığı Okan Kurt ile ilişkisinden 2014'te dünyaya gelen kızı Hira'nın 10'uncu yaş günü için bu yıl da görkemli bir parti düzenledi.
6.02.2024 Magazin
Demet Akalın'ın isyanı: Anladık kazıklanacağız da bu kadar da değil
Demet Akalın'ın isyanı: Anladık kazıklanacağız da bu kadar da değil Ünlü şarkıcı Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile başladığı Bodrum tatilinde pahalılıktan dolayı dert yanmıştı. Önceki gün kiraladıkları tekneyle denize açılan ünlü şarkıcı, Akvaryum Koyu'nda görüntülendi. Akalın'a tatilde ailesinin yanı sıra arkadaşları da eşlik etti.
20.06.2023 Magazin
Demet Akalın ve Okan Kurt tekrar evlenecek mi? İlk kez açıkladı
Demet Akalın ve Okan Kurt tekrar evlenecek mi? İlk kez açıkladı Şarkıcı Demet Akalın, '2. Sayfa' programına konuk oldu. Ünlü popçu, 2012 yılında dünyaevine girip, 2018'de boşandığı eski eşi ve kızı Hira'nın babası Okan Kurt ile yeniden nikah masasına oturup oturmayacağı konusunda net konuştu. Akalın, hayat arkadaşı Okan Kurt'un trafik cezası nedeniyle Amerika için vize alamadığını da açıkladı.
25.04.2023 Magazin
Demet Akalın paylaştı sosyal medya yıkıldı!  Okan Kurt ve Hande Yener kayıtsız kalmadı
Demet Akalın paylaştı sosyal medya yıkıldı! Okan Kurt ve Hande Yener kayıtsız kalmadı Demet Akalın, eski eşi ve kızı Hira'nın babası Okan Kurt'un yeni yaşını aşk dolu bir paylaşımla kutladı. Ünlü popçunun romantik mesajına, Okan Kurt'tan cevap gecikmedi. Meslektaşı Demet Akalın ile uzun yıllar küs kaldıktan sonra barışan Hande Yener'in yanı sıra Pınar Altuğ ve Işın Karaca gibi ünlü isimlerden de dikkat çeken yorumlar geldi.
20.04.2023 Magazin
Demet Akalın paylaştı: 'Hira kime benziyor tartışması bitmiştir'
Demet Akalın paylaştı: 'Hira kime benziyor tartışması bitmiştir' Demet Akalın kızının babası Okan Kurt'un çocukluk fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı fotoğrafın altına, 'Hira kime benziyor tartışması bitmiştir' notunu yazdı.
18.10.2022 Magazin
Demet Akalın'ın mayolu pozunda tektaş detayı!
Demet Akalın'ın mayolu pozunda tektaş detayı! Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt ve sekiz yaşındaki kızları Hira ile İzmir Alaçatı tatiline çıktı. Art arda tatil paylaşımları yapan ünlü şarkıcı, tektaş yüzüğü ile sosyal medyada çok konuşuldu.
15.06.2022 Magazin
Demet Akalın’ın hayat arkadaşı Okan Kurt battı! 510 milyonu aşan borç...
Demet Akalın’ın hayat arkadaşı Okan Kurt battı! 510 milyonu aşan borç... Demet Akalın'ın eski eşi ve hayat arkadaşı Okan Kurt battı mı? Uzun süre magazin gündemini meşgul eden iddia mahkeme kararıyla doğrulandı. Okan Kurt ve ailesine ait nakliyat şirketleri için mahkeme iflas kararı çıktı. İflasına karar verilen iki şirketin toplam borcu 500 milyon lirayı aşıyor. Kararla birlikte iki şirket için tasfiye süreci de başlamış oldu.
15.03.2022 Magazin
Yeşil kategoride aranan Deniz Orak adlı terörist öldürüldü
Yeşil kategoride aranan Deniz Orak adlı terörist öldürüldü Eren Kış-8 operasyonları kapsamında Mardin Bagok kırsalında etkisiz hale getirilen 6 teröristten 1'inin, 'Terörden Arananlar Listesi'nde yeşil kategoride yer alan ve 2 milyon TL ödülle aranan 'Hira' kod adlı Deniz Orak (36) olduğunu açıkladı.
16.12.2021 Gündem
Demet Akalın 'Canım ailem' notuyla paylaştı
Demet Akalın 'Canım ailem' notuyla paylaştı Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Okan Kurt ve kızları Hira ile Avrupa tatiline çıktı.
23.10.2021 Magazin
Demet Akalın'dan 'ikinci çocuk' açıklaması! 'İstemiyor'
Demet Akalın'dan 'ikinci çocuk' açıklaması! 'İstemiyor' İş insanı Okan Kurt ile 2012 yılında evlenen, 2014'te ilk çocuğu Hira'yı dünyaya getiren şarkıcı Demet Akalın (49), "İkinci çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi.
21.08.2021 Magazin
Demet Akalın koronavirüs mü oldu? Alişan açıkladı...
Demet Akalın koronavirüs mü oldu? Alişan açıkladı... Alişan ile program sunan Demet Akalın’ın 10 Şubat tarihli bölümde yer almaması soru işaretlerine neden olmuştu. Alişan partneri hakkında açıklamayı canlı yayında yaptı. Alişan, Demet Akalın'ın boşandığı eşi Okan Kurt'un koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.
10.02.2021 Magazin
Tepki çeken görüntü
Tepki çeken görüntü Yakın arkadaşı Demet Akalın ve ailesine eşlik eden Balamir’in maskesiz hali sosyal medyada tepki gördü.
13.09.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hira Kurt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hira kurt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.