Hımars

Hımars

Son dakika hımars haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hımars ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hımars haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hımars

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hımars gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 hımars haberi bulunmuştur. Tüm hımars haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına...
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına... Karadeniz'deki tehlikeli çarpışma dünyanın iki süper gücünü karşı karşıya getirmiş dünyaya korku salmıştı. Rusya ve ABD'nin ilk kez doğrudan çarpıştığı MQ-9 Reaper vakasından aylar önce yaşananlar, sızan Pentagon belgelerinde 'neredeyse' kelimesiyle tanımlandı. İki Rus Su-27'si Karadeniz semalarında bir İngiliz RC-135'nin peşine düştü, ateşlenen füze ise her şeyi değiştirdi.
10.04.2023 Dünya
Letonyalı politikacı Rus heyete küfür etti! Salon bir anda alkışlamaya başladı
Letonyalı politikacı Rus heyete küfür etti! Salon bir anda alkışlamaya başladı Birleşmiş Milletler toplantısında söz alan Letonyalı politikacı Rihards Kols, dünya gündemine oturdu. Rus işgalinin başında yaşananlara atıfta bulunan Kols küfür etti, salondakilerin tepkisi ise dünya basınına bomba gibi düştü.
28.02.2023 Gündem
Rusya Savunma Bakanlığı: 600 Ukrayna askeri öldürüldü
Rusya Savunma Bakanlığı: 600 Ukrayna askeri öldürüldü Yeni yılın ilk dakikasında resmi açıklamaya göre 89 askeri füze saldırılarıyla öldürülen Rusya, bir hafta sonra intikam saldırısı düzenledi. Moskova, Kramatorsk'da vurulan iki binadaki 600 Ukrayna askerinin öldüğünü ileri sürdü.
8.01.2023 Dünya
Avustralya, ABD’den HIMARS ve Norveç’ten deniz füzesi alacak
Avustralya, ABD’den HIMARS ve Norveç’ten deniz füzesi alacak Avustralya Savunma Bakanlığı bugün ABD’den orta menzilli, güdümlü roket fırlatma sistemi olan HIMARS araçlarından ve Norveç'ten Deniz Saldırı Füzeleri (NSM) alacaklarını duyurdu.
5.01.2023 Dünya
Ukrayna Rus askeri tesisini vurdu: 63 Rus askeri öldü
Ukrayna Rus askeri tesisini vurdu: 63 Rus askeri öldü Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi yaşandı. Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Rusya kontrolündeki Makiivka kentindeki bir komplekse yapılan Ukrayna saldırısında 63 Rus askerinin öldürüldüğünü açıkladı.
2.01.2023 Dünya
Zelenskiy: Bin 800 yerleşim yeri Rus işgalinden kurtarıldı
Zelenskiy: Bin 800 yerleşim yeri Rus işgalinden kurtarıldı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, "Bin 800'den fazla yerleşim yeri Rus işgalinden kurtarıldı" dedi.
28.12.2022 Dünya
Ukrayna'dan intikam saldırısı! Melitopol vuruldu
Ukrayna'dan intikam saldırısı! Melitopol vuruldu Ukrayna’nın güney bölgeleri, Rusya’nın insansız hava araçları (İHA) ile Odesa’yı hedef alması ve ardından Kiev yönetiminin de Melitopol’e yönelik saldırısıyla birlikte yeniden çatışmaların adresi oldu.
11.12.2022 Dünya
ABD: Ukrayna'yı sınırlarının ötesine saldırmaya teşvik etmiyoruz
ABD: Ukrayna'yı sınırlarının ötesine saldırmaya teşvik etmiyoruz ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Rusya topraklarına düzenlenen insansız hava aracı (İHA) saldırılarına değinerek, "Ukrayna'nın sınırlarının ötesine saldırmasına destek vermiyoruz, Ukrayna'yı sınırlarının ötesine saldırmaya teşvik etmiyoruz" dedi.
6.12.2022 Dünya
Ukrayna’nın Kakhovka barajına saldırdığı iddia edildi
Ukrayna’nın Kakhovka barajına saldırdığı iddia edildi Rus basınında yer alan haberlerde, Ukrayna ordusunun Rus işgali altında bulunan Herson bölgesindeki Kakhovka barajına saldırı düzenlediğini iddia etti.
6.11.2022 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: Ukrayna'nın askeri yönetim, haberleşme ve enerji sistemlerinin bulunduğu tesislere yoğun atışlar yapıldı”
Rusya Savunma Bakanlığı: Ukrayna'nın askeri yönetim, haberleşme ve enerji sistemlerinin bulunduğu tesislere yoğun atışlar yapıldı” Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Rus ordusunun bugün Ukrayna'ya yaptığı geniş çaplı füze saldırılarında belirlenen tüm hedeflerin vurulduğunu açıkladı.
10.10.2022 Dünya
ABD’den Ukrayna’ya 625 milyon dolarlık ek askeri yardım
ABD’den Ukrayna’ya 625 milyon dolarlık ek askeri yardım ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde, ABD’nin Ukrayna’ya 625 milyon dolarlık ek askeri yardım yapacağını bildirdi. Son yardım paketi ile ABD’nin Ukrayna'ya yönelik askeri yardımları 17,5 milyar doları aşmış oldu.
4.10.2022 Dünya
ABD'nin yarın Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni silah yardımını duyurması bekleniyor
ABD'nin yarın Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni silah yardımını duyurması bekleniyor ABD yönetiminden iki üst düzey kaynak, ABD’nin yarın Rusya’ya karşı savunmasına destek olmak için Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık ek silah yardımını duyuracağını açıkladı.
3.10.2022 Dünya
ABD'den Ukrayna'ya 1,1 milyar dolarlık ek savunma yardımı
ABD'den Ukrayna'ya 1,1 milyar dolarlık ek savunma yardımı Beyaz Saray, ABD'nin Ukrayna'ya yüzlerce zırhlı araç, roketatar ve drone sistemlerini içeren 1,1 milyar dolarlık ek savunma yardımı sağlayacağını duyurdu.
28.09.2022 Dünya
Ukrayna'dan sürpriz saldırı! Rus Wagner grubunun sır gibi saklanan üssü böyle deşifre oldu...
Ukrayna'dan sürpriz saldırı! Rus Wagner grubunun sır gibi saklanan üssü böyle deşifre oldu... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş son sürat devam ederken Ukrayna'dan dünya gündemine birinci sıradan giriş yapan bir haber geldi. Ukrayna ordusu ülkenin doğusunda Rus Wagner grubunun karargahını vurdu. Söz konusu karargahın yerinin ise sosyal medya paylaşımı ile deşifre olduğu ortaya çıktı. İşte Ukrayna savaşından son gelişmeler...
16.08.2022 Dünya
Rusya'dan dünyayı alarma geçiren nükleer uyarı: Vururuz!
Rusya'dan dünyayı alarma geçiren nükleer uyarı: Vururuz! Rus ordusunun işgali ile başlayan Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle devam ederken Moskova'dan dünyayı alarma geçiren bir uyarı geldi. Rusya hangi koşulda nükleer silah kullanacağını resmen ilan etti.
3.08.2022 Dünya
ABD’den Ukrayna’ya 550 milyon dolarlık ek askeri yardım
ABD’den Ukrayna’ya 550 milyon dolarlık ek askeri yardım  ABD Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’ya 550 milyon dolarlık ek askeri yardım yapılacağını açıkladı. ABD’nin Ukrayna’ya askeri yardım miktarının ise 8.7 milyar dolara ulaştığı ifade edildi.
1.08.2022 Dünya
Putin'e HIMARS misillemesi! Rusya'ya ağır darbe
Putin'e HIMARS misillemesi! Rusya'ya ağır darbe Donanma Günü kutlamaları için St. Petersburg'da boy gösteren Rus lider Putin'e HIMARS'larla çok ağır bir darbe indirildi, yerel yetkililer 40 vagonlu trenin cephanelerle birlikte havaya uçtuğunu bildirdi. İşte tüm gelişmeler...
1.08.2022 Dünya
Rusya, Ukrayna'nın Donetsk'te bir cezaevini vurduğunu duyurdu! 40 kişi hayatını kaybetti
Rusya, Ukrayna'nın Donetsk'te bir cezaevini vurduğunu duyurdu! 40 kişi hayatını kaybetti Ayrılıkçı Donetsk bölgesi yetkilileri Ukrayna'nın gerçekleştirdiği bir bombardıman sırasında esir tutulan 40 Ukrayna askerinin öldüğünü açıkladı. Hayatını kaybeden askerlerin Mariupol'de esir alınan Ukraynalı askerler olduğu öğrenildi.
29.07.2022 Dünya
Google yasaklandı! Rusya'dan şoke eden karar
Google yasaklandı! Rusya'dan şoke eden karar Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın patlak vermesinden itibaren devreye sokulan yaptırım kararları ve uluslararası şirketlerin Moskova karşısında aldıkları ortak tavır gündemin en çok konuşulan konularından birisi oldu. Birçok şirket Rusya’dan çekilme kararı alırken bu kez de Rusya Donetsk bölgesi için şaşırtıcı bir karara imza attı…
22.07.2022 Dünya
ABD bomba 'roket' hamlesi! Rusya'ya karşı kullanılacak
ABD bomba 'roket' hamlesi! Rusya'ya karşı kullanılacak ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, ABD’nin Ukrayna’ya Rusya’nın saldırılarına karşı koyması için 4 adet daha yüksek hareketli topçu roket sistemi (HIMARS) göndereceğini aktardı.
20.07.2022 Dünya
ABD'den Türkiye’nin Ukrayna tahılının ihracatına yönelik girişimleriyle ilgili flaş açıklama...
ABD'den Türkiye’nin Ukrayna tahılının ihracatına yönelik girişimleriyle ilgili flaş açıklama... Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, ABD’nin Türkiye’nin Ukrayna tahılının ihraç edilmesini sağlamak amacıyla yaptığı girişimlerini memnuniyetle karşıladığını ifade etti.
23.06.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında kritik gelişme! ABD Başkanı Joe Biden'dan 'U' dönüşü: Ukrayna kararını açıkladı...
Ukrayna-Rusya savaşında kritik gelişme! ABD Başkanı Joe Biden'dan 'U' dönüşü: Ukrayna kararını açıkladı... Rus ordusunun Ukrayna topraklarındaki saldırıları devam ederken ABD'den flaş bir hamle geldi. ABD Başkanı Biden Ukrayna kararını açıklarken bunun bir gün önceki açıklamaları ile çelişmesi ülke basınının dikkatini çekmedi. İşte Biden'ın savaşın gidişatını etkileyecek yeni kararı...
1.06.2022 Dünya
Rusya'dan flaş açıklama: Vurabilir
Rusya'dan flaş açıklama: Vurabilir Rusya Savunma Bakanlığı, ABD'nin HIMARS sistemlerini Suriye'ye yeniden konuşlandırdığını ve Suriye ordusunu vurabileceğini açıkladı.
15.06.2017 Dünya
ABD Suriye'nin güneyine ilk kez o sistemleri yerleştirecek
ABD Suriye'nin güneyine ilk kez o sistemleri yerleştirecek ABD'nin Suriye'nin güneyinde bulunan kamplarını korumak için bölgeye HIMARS roket sistemini yerleştireceği iddia edildi. ABD basınında yer alan haberlere göre HIMARS'ların Tanf bölgesine yerleştirilecek.
14.06.2017 Dünya
Son dakika: Haberler geldi! 'Bozguna uğrayacak!'
Son dakika: Haberler geldi! 'Bozguna uğrayacak!' Alınan son dakika habere göre; Rakka'da ABD'nin desteğini alan terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'nin oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri'nin (SDG) terör örgütü IŞİD'le çatışması sürüyor. Çatışmalar devam ederken özel temsilciden önemli bir son dakika açıklaması geldi.
7.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hımars ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hımars haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.