Hillary

Hillary

Son dakika hillary haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hillary ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hillary haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hillary

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hillary gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.720 hillary haberi bulunmuştur. Tüm hillary haberleri aşağıda listelenmiştir.
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması Amerika Birleşik Devletleri'nde meydana gelen güneş tutulması öncesinde ‘hatırlatma’ notuyla bir uyarı paylaşan ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, eski başkanı Trump’ın 2017’deki tutulmayı çıplak gözle takip ettiği fotoğrafı paylaştı. Clinton,“ Hatırlatma: Lütfen güneş tutulmasına doğrudan bakan bir adamdan tıbbi tavsiye almayın” dedi.
9.04.2024 Gündem
Amerika'nın en fazla nefret edilen adamı Martin Shkreli yıllar sonra yeniden gündemde!
Amerika'nın en fazla nefret edilen adamı Martin Shkreli yıllar sonra yeniden gündemde! Amerika'da televizyon kanalları ve gazeteler kendisini "bir numaralı halk düşmanı" ilan ettiğinde henüz 32 yaşındaydı. Onun yerinde başka kim olsa bir halkla ilişkiler şirketiyle anlaşır, yerle bir olan imajını düzeltmek için profesyonellerden yardım alırdı. O ise tam tersi bildiğini okumaya ve insanları sinirlendirmeye dozu artırarak devam ediyordu.
21.05.2022 Dünya
TBMM Başkanı Şentop: Demokrasinin modası geçmeyecektir
TBMM Başkanı Şentop: Demokrasinin modası geçmeyecektir TBMM Başkanı Mustafa Şentop, canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Şentop, "bizim tarihimizde ve İslam düşüncesi ve hukukunda teokrasi olmadığını düşünüyorum. Bahsettiğimiz Batılı anlamda. Teokratik iktidar yapısı olmadığı kanaatindeyim." dedi. Şentop, "Eskiden ulusal hükümetlerin ülke sınırları içerisinde demokrasiye, özgürlüklere karşı tehdit ve risk oluşturan uygulamaları vardı. Şimdi ise çok uluslu şirketlerin demokratik davranışları, siyasi kararları etkileyen tutumları var. Bence tedbir alınmazsa, bu tedbiri uluslararası bazı sözleşmelerle, ülkelerin birlikte hareket etmesi suretiyle yapabiliriz." ifadelerini kullandı. "Demokasinin modası geçmiş değil, geçmeyecektir" diyen Şentop, sözlerine şöyle devam etti: Demokrasinin şablon ve kavram olarak kalacağını düşünüyorum ama içeriğinin boşaltılması, bozulması, manipüle edilmesi riskiyle karşı karşıyayız
6.02.2022 Siyaset
Cinsel taciz iddiası ABD’yi karıştırdı! Hillary Clinton'ın eski danışmanından şok itiraf
Cinsel taciz iddiası ABD’yi karıştırdı! Hillary Clinton'ın eski danışmanından şok itiraf ABD’de Beyaz Saray yeni bir taciz iddiasıyla çalkalanıyor. Hillary Clinton'ın eski danışmanı ve yardımcısı Huma Abedin, yeni çıkan kitabında bir senatörün kendisine yönelik cinsel saldırısını detaylı bir şekilde yazdı.
27.10.2021 Dünya
Hastalarını bağımlı hale getirip istismarda bulundu! Sapık doktor dehşeti
Hastalarını bağımlı hale getirip istismarda bulundu! Sapık doktor dehşeti Onlarca kadın hastasını önce reçeteli ilaçlara bağımlı hale getirip sonra iğrenç şekillerde taciz etti. Çalıştığı kurumların yöneticileri de polis de kadınların şikayetlerine kulak tıkadı.
15.10.2021 Dünya
İbrahim Kalın, Alman Der Spiegel dergisine  konuştu
İbrahim Kalın, Alman Der Spiegel dergisine konuştu Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya ve ABD’ye Suriye’ye girme hakkı tanındıysa Türkiye'nin de aynı hakka sahip olduğunu söyledi.
1.10.2021 Gündem
Facebook'ta skandal, hepsi ifşa oldu! Koronavirüs aşısı, Trump, Neymar...
Facebook'ta skandal, hepsi ifşa oldu! Koronavirüs aşısı, Trump, Neymar... Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg’in ‘eşitlik’ söylemine rağmen büyük bir kriz yaşanıyor. Ünlü hesaplara uygulanan çifte standart mekanizması tüm ayrıntılarıyla ifşa oldu. XCheck adı verilen özel bir program kapsamında korunan sorunlu paylaşımlar arasında; aşıyla ilgili yalan haberler, Trump'ın tartışma yaratan sözleri ve Neymar'ın 'intikam pornosu' da yer alıyor.
16.09.2021 Dünya
Dünyanın en tehlikeli seri katillerini baştan çıkaran çift!
Dünyanın en tehlikeli seri katillerini baştan çıkaran çift! ABD'li çiftin hobisi duyanları dehşete düşürdü. Uzaktan tanıyanlar için ABD'li Barbara ve Richie Dickstein çiftinin nasıl bir çılgınlığın içinde olduğunu tahmin etmek çok zordu. Dickstein'lerin ülkenin en tehlikeli kadın ve erkekleriyle kurdukları ilişkileri bilseler muhtemelen kanları donardı
29.06.2021 Dünya
Londra'da dehşete düşüren olay! Uçaktan yolcu düştü...
Londra'da dehşete düşüren olay! Uçaktan yolcu düştü... Londrada gerçekleşen olay tüm dünyayı dehşete düşürmüştü. Bundan iki yıl kadar önce İngiltere'nin başkenti Londra'da akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı: Genç bir adam binlerce fit yüksekte seyir halindeki bir uçaktan düştü. Bugün hala aydınlatılamayan bu olayla ilgili aşağıdaki satırları okuyunca ağzınız açık kalacak.
20.04.2021 Dünya
Clinton ailesinden skandal proje! Ana-kız terör örgütü PKK'yı övecek...
Clinton ailesinden skandal proje! Ana-kız terör örgütü PKK'yı övecek... Clinton ailesinden skandal hamle. Amerika ile Türkiye’yi Suriye’de karşı karşıya getiren terör örgütü PKK ve uzantısı YPG, bu kez de eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ile kızının dizi projesi ile gündemde. Clintonlar, Kobani çatışmalarındaki kadın YPG’lilerin anlatıldığı bir kitabın program yayın haklarını aldı.
27.01.2021 Dünya
Okuduğu şiir hayatını değiştirdi! 2036'da başkanlığa aday
Okuduğu şiir hayatını değiştirdi! 2036'da başkanlığa aday ABD Başkanı Joe Biden'ın yemin töreninde okuduğu şiirle büyük övgü alan şair Amanda Gorman, bir gecede sosyal medyada yüz binlerce takipçi kazandı. "The Hill We Climb" (Tırmandığımız Tepe) adlı şiirini okuduktan sonra 22 yaşındaki Gorman'ın Instagram'daki takipçi sayısı 20 binden 2,2 milyona, Twitter'daki takipçi sayısı da 90 binden 1,1 milyona çıktı.
21.01.2021 Dünya
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen koronavirüse mi yakalandı?
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen koronavirüse mi yakalandı? FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in koronavirüse yakalandığı iddia edildi. Bir süredir internet üzerinden propagandaya ara veren Gülen, “Yer değiştirdi”, “Koronavirüse yakalandı” hatta “Öldü” iddialarının arttığı bir dönemde yeniden örgüt üyelerine seslendi. Son konuşmasında değindiği konulardan birisi de son zamanlarda yayılan “Öldü” iddialarını yanıtlamak oldu.
9.12.2020 Gündem
ABD Ulusal Güvenlik Danışmanlığı'na getirilecek Jake Sullivan kimdir?
ABD Ulusal Güvenlik Danışmanlığı'na getirilecek Jake Sullivan kimdir? ABD Başkanı seçilen Joe Biden'ın kabinesi şekilleniyor. Joe Biden ulusal güvenlik danışmanı olarak Jake Sullivan'ı seçti. Jake Sullivan Türkiye'yi yakından tanıyan isimlerden biri. Peki, Jake Sullivan kimdir? İşte Jake Sullivan kariyeri ve görevleri...
24.11.2020 Dünya
ABD'de 231 yıl sonra bir ilk!
ABD'de 231 yıl sonra bir ilk! Amerikan basınına göre ABD Merkez Bankası'nın (Fed) eski başkanı Janet Yellen, yeni kabinede hazine bakanlığı görevini üstelenebilir. Bu atamanın gerçekleşmesi halinde Yellen, bakanlığının 231 yıllık tarihinde bu göreve gelen ilk kadın olacak.
24.11.2020 Gündem
ABD başkanlık seçimi! ABD Başkanı Trump mı, Biden mı olacak? Sürpriz sonuçlar peş peşe geliyor...
ABD başkanlık seçimi! ABD Başkanı Trump mı, Biden mı olacak? Sürpriz sonuçlar peş peşe geliyor... ABD'de milyonlarca kişi yeni başkanı belirlemek için sandık başına gitti. Koronavirüs salgınının gölgesinde yapılan seçimlerde 102 milyon kişi posta yoluyla oy kullanırken, seçimlerde katılım rekoru kırılması bekleniyor. Cumhuriyetçilerin adayı mevcut başkan Donald Trump ile Demokratların adayı Joe Biden arasında başkanlık yarışında sürpriz sonuçlar var. Henüz resmi olmayan sonuçlara göre, Cumhuriyetçi aday Donald Trump 213, Demokrat aday Joe Biden 238 delegeye ulaştı. Ama kazanan daha belli olmadı... Seçim sonuçlarını belirleyen salıncak eyaletlerde Trump önde gidiyor. Anketlerde Biden'in seçimi açık ara kazanacağı tahmin ediliyordu. Çıkan sonuçlarla resmen patladılar. ABD Başkanı Trump yaptığı açıklamada, "Bu gece aldığımız oylar muazzam. Biz bu gece kazandık. Bizi yakalamaları imkansız, ama oy sayımı bir anda durdu. Mahkemeye taşıyacağız" dedi... Her iki taraf da kazandığını ilan etti. İşte saat saat ABD seçimi...
4.11.2020 Dünya
Son seçimi bilmişti! Trump mı, Biden mı? İşte zafere en yakın isim...
Son seçimi bilmişti! Trump mı, Biden mı? İşte zafere en yakın isim... ABD'de başkanlık seçimlerine artık sadece günler kaldı. Cumhuriyetçi Başkan Donald Trump ile Demokrat Başkan Adayı Joe Biden'ın nefesleri kesen yarışında gözler anketlere çevrildi.
2.11.2020 Dünya
Rusya’da hayvanat bahçesinde ABD başkanlık seçimi kehaneti
Rusya’da hayvanat bahçesinde ABD başkanlık seçimi kehaneti Rusya’da bir hayvanat bahçesinde bulunan kaplan ve ayı, ABD’de 3 Kasım’da yapılması planlanan başkanlık seçimleri için kehanette bulundu.
29.10.2020 Dünya
ABD'de anketler Biden'ı gösteriyor
ABD'de anketler Biden'ı gösteriyor ABD'de 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde anketler eski Başkan Yardımcısı ve Demokrat başkan adayı Joe Biden'ın, rakibi mevcut Başkan Cumhuriyetçi Donald Trump'a ortalama 8 puan fark atacağını gösteriyor.
19.10.2020 Dünya
Trump'tan şoke eden suçlama: Demokratlar darbe yapmak istedi
Trump'tan şoke eden suçlama: Demokratlar darbe yapmak istedi ABD Başkanı Donald Trump, Demokratları, 2016 Başkanlık Seçimleri'nde kendisinin seçim kampanyasına "casusluk" yaparak, "darbe" girişiminde bulunmakla suçladı.
7.10.2020 Dünya
Amerika seçimleri ne zaman? ABD başkan adayları kim? Trump ve Bidon tartışması ne zaman?
Amerika seçimleri ne zaman? ABD başkan adayları kim? Trump ve Bidon tartışması ne zaman? ABD başkanlık ve kongre seçimlerine gün sayıyor. Amerikalılar, ABD'yi dört yıl yönetecek başkan için oy kullanacak. İki parti arasında geçecek olan seçimde Cumhuriyetçiler ile Demokratlar en çok oyu almak için halkın karşısına çıkıyor. Peki, ABD seçimleri ne zaman? ABD başkan adayları kim? İşte ABD seçimleri ile ilgili merak edilenler...
29.09.2020 Gündem
ABD seçim anketlerinde kim önde?
ABD seçim anketlerinde kim önde? ABD'de seçmenler 3 Kasım Salı günü sandık başına gidiyor. Yarış, Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Başkan Donald Trump ile Demokrat Parti'nin adayı ve eski başkan yardımcısı Joe Biden arasında geçiyor. Peki, anketlerde hangi aday önde görünüyor? Turkish Heritage Organization Başkanı Ali Çınar, CNN TÜRK canlı yayınında yanıtladı.
26.08.2020 Dünya
ByLock yazışmaları ortaya çıktı! Hakan Şükür...
ByLock yazışmaları ortaya çıktı! Hakan Şükür... FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in özel kalemi de olan ‘New York eyalet abisi’ Mehmet Yaşa’nın ByLock görüşmelerini deşifre eden güvenlik güçleri, örgütün tepe noktasındaki kavganın şifresini çözdü. Gülen ile örgütün ikinci adamı Mustafa Özcan arasındaki çatlak, para nedeniyle başlamıştı. ByLock görüşmelerinde, ABD seçimlerine bağış yapılmasından, firari futbolcu Hakan Şükür’ün bitmeyen kaprislerine kadar pek çok konu yazılıydı.
4.08.2020 Gündem
Wairfair olayı: Pedofili’den, Adrenochrom’a, Pizzagate’e çocuk kaçakçılığı iddiaları
Wairfair olayı: Pedofili’den, Adrenochrom’a, Pizzagate’e çocuk kaçakçılığı iddiaları İnternet üzerinden mobilya satan Wayfair isimli internet sitesinin, çocuk ticareti yaptığı iddialarından sonra gözler çocuk kaçaklığına çevrildi. Sandra Bullock’un, katıldığı bir televizyon programında genç kalabilmek için çocuk derisi enjekte ettirdiğini söylemesiyle başlayan tartışmalar, Wayfair ile deprem etkisi yarattı. Wayfair olayının tartışmaları devam ederken, yıllar önce ortaya çıkan Pizzagate olayı ve pedofili de yeniden gündeme geldi. İşte Pedofili’den, Adrenochrom’a, Pizzagate’e çocuk kaçakçılığına Wairfair olayı…
14.07.2020 Gündem
Pizzagate olayı nedir? Jeffrey Epstein kimdir? Adrenochrome ve Wayfair sonrası yeniden gündeme geldi!
Pizzagate olayı nedir? Jeffrey Epstein kimdir? Adrenochrome ve Wayfair sonrası yeniden gündeme geldi! Twitter ve Reddit platformlarında Wayfair'ın kaçırılan çocukların ticaretini yaptığı iddiası, tüm dünyanın en çok konuştuğu konular arasına girince Pizzagate olayı ve bu skandalda adı geçen Jeffrey Epstein tekrar konuşulmaya başlandı. Skandal sonrası, Amerika Birleşik Devletleri'nde kız çocuklarını istismar eden ve fuhuş ağı oluşturduğu belirtilen ünlü milyarder Jeffrey Epstein tutuklanmış ve 10 Ağustos 2019 tarihinde Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde intihar etmişti. Peki, Pizzagate olayı nedir?
13.07.2020 Gündem
Adrenochrome nedir, ne demek? Wayfair ile gündeme geldi! Adrenochrome kullananlar ünlüler kim? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor?
Adrenochrome nedir, ne demek? Wayfair ile gündeme geldi! Adrenochrome kullananlar ünlüler kim? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor? Wayfair iddialarının ardından, adrenochrome konusu da ülke gündemi arasındaki yerini aldı. ABD'li oyuncu Sandra Bullock'un çocuk derisinden elde edilen güzellik sırrını ifşa etmesinin ardından gündeme gelen konu, Wayfair skandalı sonrası yeniden tartışılmaya başlandı. Peki, Adrenochrome nedir? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor?
13.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hillary ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hillary haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.