Hibe Açıklaması

Hibe Açıklaması

Son dakika hibe açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hibe açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hibe açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hibe Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hibe açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 hibe açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm hibe açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hibe desteği! Çok sayıda girişimci ve sektörü kapsıyor
Hibe desteği! Çok sayıda girişimci ve sektörü kapsıyor Devlet tarafından hibe ve destek veriliyor. Bilişim, gayrimenkul, sağlık turizmi, ihracat başta olmak üzere birçok şirket ya da girişimcinin hakkı var ama bilgileri olmadığı için bu hibelerden faydalanamıyor. Geri ödemesiz milyonlarca liralık teşvik ve hibe alınabiliyor. İşte detaylar...
26.12.2022 Ekonomi
Son dakika hibe açıklaması! 10 milyar TL'lik destek
Son dakika hibe açıklaması! 10 milyar TL'lik destek Tarım ve Orman Bakanlığı'nca kırsal kalkınma ve kredilendirme programları kapsamında 280 bin 643 kadın çiftçiye yaklaşık 10 milyar TL'lik destek verilerek, binlerce kişiye istihdam sağlandı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Kadını kırsalda tutamazsak aileyi de tutamayız. Bu takdirde özlediğimiz, arzuladığımız üretim hedefimizi gerçekleştiremeyiz. Bundan dolayı kadın çiftçilerimiz, kırsal kalkınmanın hayata geçirilmesinde çok büyük önem taşıyor" dedi.
14.10.2022 Ekonomi
SGK'dan hibe desteği! Aylık 3.984,44 TL ödenecek, başvurular e-Devlet'ten...
SGK'dan hibe desteği! Aylık 3.984,44 TL ödenecek, başvurular e-Devlet'ten... Son dakika hibe açıklaması! Hem çalışanlar hem de işverenler yararlanacak. Mali destek 20 ay sürecek. Ödemeler 3.984,44 lira olarak belirlendi. Hibe desteği SGK tarafından devreye alındı. Karşılıksız para desteği ile ilgili detaylar netleşti. Başvuru süreci başlıyor. Aylık 3.984,44 TL destek ödemesi ile ilgili yeni gelişmeler vatandaşlar ile paylaşılmaya devam edecek. Hibe desteği başvurularının en geç mart ayı başında başlayacak. e-Devlet üzerinden alınacak başvurular değerlendirilip uygun olan kişilere karşılıksız para ödemesi yapılacak. SGK Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi projesini başlatıyor. İşte SGK hibe desteği ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
13.02.2022 Çalışan Hakları
Son dakika hibe açıklaması! Başvuru süreci başladı
Son dakika hibe açıklaması! Başvuru süreci başladı Hibe destekleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Başvuruda bulunmak isteyenler için süreç başladı Bakan Pakdemirlii güzel haberi duyurdu. Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında 17. Etap Bireysel Sulama Sistemlerine %50 hibe desteği başvuruları alınmaya başladı.
12.01.2022 Ekonomi
Hibe açıklaması! 24 ay boyunca 15 euro...
Hibe açıklaması! 24 ay boyunca 15 euro... Son dakika hibe açıklaması geldi. 29 ili kapsıyor 15 euro ödeniyor. 2 yıl boyunca geçerli olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 29 ilde 80 yeraltı maden işletmesinin faydalanıcısı olduğu Madencilikte İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi (MİSGEP) Finansal Destek ve Rehberlik Programı kapsamında ikinci destek ödemelerini yaptı.
29.08.2021 Ekonomi
Hibe açıklaması! 24 milyon lira...
Hibe açıklaması! 24 milyon lira... Hibe desteği ile ilgili yeni açıklama geldi. Rakamlar belli oldu. 24 milyon lira karşılıksız verildi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen 'Kırsal Kalkınma Destekleri' kapsamında, bu yıl ekonomik yatırımlar ve kırsal ekonomik alt yapı yatırımları için Diyarbakır'daki üreticilere 29 proje için 20 milyon lira, basınçlı sulama sistemleri hibeleri için 133 projeye 4,2 milyon lira olmak üzere, toplam 24,2 milyon lira hibe desteği verilecek.
16.06.2021 Ekonomi
Hibe müjdesi! 5 bin TL ödenecek, detaylar belli oldu
Hibe müjdesi! 5 bin TL ödenecek, detaylar belli oldu Yüz binlerce kişiye hibe müjdesi! 235 bin kişi yararlanacak. 5 bin lira karşılıksız olarak ödenecek. Hibe müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Esnafa nefes aldıracak hibe desteği ile ilgili detaylar belli oldu.
17.05.2021 Ekonomi
Hibe desteği! 150 bin lira, bakan duyurdu...
Hibe desteği! 150 bin lira, bakan duyurdu... Hibe desteği ile ilgili açıklama geldi. Bakan duyurdu ve belli oldu, bu yıl da devam edecek. 150 bin liraya kadar hibe desteği verilecek. KOOPDES ile kadın kooperatiflere 150 bin liraya kadar hibe desteğinin süreceği bildirildi. Başvurular şubat ayında alınmıştı. 127 kooperatifin 140 projesine destek sağlanacak. Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada, "Toplam tutarı 16 milyon 690 bin TL olan bu projelere bakanlığımızca sağlanacak hibe destek tutarı 12 milyon 590 bin TL düzeyinde" dedi.
7.05.2021 Ekonomi
Hibe açıklaması! Detaylar belli oldu
Hibe açıklaması! Detaylar belli oldu Bakan Pakdemirli'den flaş hibe açıklaması! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada hibe desteği ile ilgili detayları paylaştı. Rekor başvuru olduğunu kaydeden Pkademirli, başvuranların büyük çoğunluğunun destekleneceğini söyledi.
18.04.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! Resmen duyuruldu, taksit ve faizler...
Kredi müjdesi! Resmen duyuruldu, taksit ve faizler... Kredi ile ilgili resmi açıklama yapıldı. Halkbank'tan kullanılacak kredilerin taksit ve faizleri 1 yıl ertelenecek. Aynı zamanda 50 bin lira tutarında hibe verilecek. Bakan Pekcan, yaptığı açıklamada, "Kızılcahamam’da yaşanan yangında işyeri zarar gören esnaf ve sanatkârımızın, kredi ve kefalet kooperatifleri üzerinden Halkbank aracılığıyla kullandığı kredilerin 1 yıllık taksit ve faizleri ötelenecek. Ayrıca söz konusu esnaf ve sanatkârımıza TESKOMB aracılığı ile 50.000 TL tutarında hibe katkısında bulunacağız. Hayırlı olsun." dedi.
14.04.2021 Ekonomi
Hibe desteği ile ilgili yeni karar! Bugün başlıyor, değişti, artık...
Hibe desteği ile ilgili yeni karar! Bugün başlıyor, değişti, artık... Yün binlere müjde! Bugün başlıyor. Güzel haberi Bakan Selçuk duyurdu. Hibe desteğine ilişkin flaş açıklama! Yeni bir dönem başlıyor. Şimdiye kadar elden teslim ediliyordu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Engelli Hibe Desteğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 65.000 TL’ye kadar hibe desteği sağladıklarını belirten Bakan Selçuk “Şimdiye kadar elden teslim edilen proje başvurularını yeni dönemde e-Devlet üzerinden alacağız.” dedi.
11.03.2021 Ekonomi
Hibe açıklaması! 44 bin kişiyi kapsıyor
Hibe açıklaması! 44 bin kişiyi kapsıyor Bakan Selçuk duyurdu. Hibe desteği sağlanıyor. 44 bin kişi karşılıksız olarak devlet tarafından destekleniyor. Sağlanan nakdi destek ile kadınların iş hayatına katılımı artırılıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, kadınların iş gücüne katılımını desteklemek için başlatılan "İş'te Anne Projesi" ile 44 bin kadının iş gücüne katılımının desteklendiğini söyledi.
7.03.2021 Ekonomi
Bakan Pakdemirli'den hibe açıklaması
Bakan Pakdemirli'den hibe açıklaması Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) aracılığıyla bin 274 projeye 245 milyon lira hibe desteği sağlanacağını bildirdi.
17.08.2018 Ekonomi
Güler Sabancı'dan hibe açıklaması
Güler Sabancı'dan hibe açıklaması Hibe programlarına 4.5 milyon TL’lik kaynak ayırdık
10.12.2009 Ekonomi
Hibe kararı! Bakan Işıkhan duyurdu: 400 bin liraya yükselttik
Hibe kararı! Bakan Işıkhan duyurdu: 400 bin liraya yükselttik Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, engelli ve eski hükümlü vatandaşlara yönelik desteklerin artırıldığını söyledi.
17.04.2024 Ekonomi
Çiftçiler damlama sulama sistemi tebliğini bekliyor! "Faizsiz kredi açıklaması istiyoruz"
Çiftçiler damlama sulama sistemi tebliğini bekliyor! "Faizsiz kredi açıklaması istiyoruz" Türkiye tarımının başkenti Adana’nın yüzde 38’inde tarım yapıldığını yüzde 38’lik alanın da yüzde 75’inin sulanabilir alan olduğuna dikkat çeken Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan; damlama sulama sistemi tebliğinin beklendiğini söyledi.
4.04.2024 Adana
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı'
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
Haluk Bayraktar'dan CHP'li Pınar Uzun Okakın'a tepki: Teşviklerde nakit ve hibe desteği almayan tek firmayız
Haluk Bayraktar'dan CHP'li Pınar Uzun Okakın'a tepki: Teşviklerde nakit ve hibe desteği almayan tek firmayız Baykar Teknoloji CEO'su Haluk Bayraktar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın'ın, İHA'larla ilgili Cumhurbaşkanlığı kararına ve BAYKAR'a yönelik ortaya attığı iddialara tepki gösterdi. Haluk Bayraktar, 'Hakikatten utanırlar mı, birazcık yüzleri kızarır mı acaba? Baykar olarak ne bir lira nakit ve hibe desteği aldık ne de bir kuruş banka kredisi kullandık. Savunma sektörüne sunulan proje bazlı teşviklerde nakit ve hibe desteği almayan tek firmayız.' dedi.
4.01.2024 Gündem
2 yıl geri ödemesiz, faizsiz kredi uygulaması başladı
2 yıl geri ödemesiz, faizsiz kredi uygulaması başladı Ticaret Bakanı Ömer Bolat "Konut için 500 bin TL hibe ve 500 ile 800 bin TL arasında faizsiz kredi iki yıl ödemesiz, on yıl vadeli, iş yerleri için de 250 bin TL hibe ve 250-500 bin TL yine faizsiz kredi uygulaması başlatıldı" dedi.
4.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 183 bin konut, 15 bin köy evi yapmayı planlıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 183 bin konut, 15 bin köy evi yapmayı planlıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'ın Kırıkhan ilçesindeki çadır kenti ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni konutların inşası için gerekli hazırlıkları da süratle yürütüyoruz. Mevcut duruma göre 183 bin konut ve 15 bin köy evi yapmayı planlıyoruz" dedi. Samandağ Afet Koordinasyon Merkezi’nde Muhtarlar ve Kanaat Önderleri ile buluşan Erdoğan, "Yaklaşık 650 bin konut ihtiyacımız olduğunu gördük" dedi.
12.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seçim tarihi' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seçim tarihi' açıklaması Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 30'a çıkardıklarını açıkladı. En düşük emekli maaşı 5 bin 500 lira oldu. Erdoğan, asgari ücret desteğini de 400 liraya yükseltme kararı aldıklarını söyledi. Erdoğan, Tayfun füzesi sonrası Yunan gazetelerinde atılan manşetlere dikkat çekti. Yunanistan'ı uyaran Erdoğan, "Siz uslu durun, bizim sizinle bir işimiz yok." dedi. Erdoğan grup toplantısı sonrası 'Seçim tarihi öne çekilecek mi?' sorusuna da yanıt verdi.
4.01.2023 Gündem
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor!
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor! Toplam 83 milyon 943 bin liralık tarımsal destekleme ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını aktarıldı.
26.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz Kabine toplantısı sona erdi. Beştepe'deki toplantıda, Rusya-Ukrayna Savaşı ve 'tahıl koridoru' görüşüldü. Ekonomideki gelişmeler ile terörle mücadele operasyonlarındaki son durum da ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları canlı yayında açıkladı. Erdoğan, "Gaziantep ve Mardin'de meydan gelen kazalarda hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Kazalar tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Soruşturmalar neticesinde, failler hakkındaki işlemler yapılacaktır." dedi. "Vatandaşlarımızı TL mevduatına dönmeye davet ediyorum" diyen Erdoğan, "Enflasyon için tedbirler alıyoruz" ifadelerini kullandı.
22.08.2022 Gündem
Yüzde 80 avantajlı fiyat! Talep patlaması yaşanıyor
Yüzde 80 avantajlı fiyat! Talep patlaması yaşanıyor Kuzey Ege'de 30 binin üzerindeki yazlık sayısı ile dikkati çeken Edremit Körfezi'nde, özellikle yerli turistlerin tercihi çadır ve karavan kamplar oldu. Otellere göre ortalama yüzde 80 avantajlı fiyatlarla ilgi gören bu kamplar, Kazdağları ve Madra Dağı'nın eteklerinde turistlere doğa ile iç içe bir tatil fırsatı sunuluyor.
24.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hibe Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hibe açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.