Hibe Başvuru

Hibe Başvuru

Son dakika hibe başvuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hibe başvuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hibe başvuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hibe Başvuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hibe başvuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 337 hibe başvuru haberi bulunmuştur. Tüm hibe başvuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çalışmalarının felaketin ilk anından itibaren aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
5.02.2024 Ekonomi
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı'
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
Geri ödemesiz olarak veriliyor! İki destek birden, tamamını devlet ödüyor, 1.726 lira...
Geri ödemesiz olarak veriliyor! İki destek birden, tamamını devlet ödüyor, 1.726 lira... Karşılıksız, geri ödemesiz destek veriliyor. Devlet hibe ediyor. İki destek birden açıklandı. Genç nüfusu çok yakından ilgilendiriyor. Tüm vergi ve primler Hazine tarafından karşılanıyor. İlk kez kendisine ait işyeri açan ve SGK'ya Bağ-Kur'lu olarak kayıt yaptıran gençlerin 1 yıl boyunca primlerini devlet ödüyor ve 3 yıllık vergi istisnası avantajı bulunuyor. Verilecek prim desteği en az aylık 1726 lira. Yani genç girişimcinin 1 yıl boyunca ödeyeceği 20 bin 716 lira cebinde kalıyor. Öte yandan girişimcilere hibe desteği de sağlanıyor. TÜBİTAK tarafından verilen destek miktarı 450 bin liraya kadar yükseltildi. KOSGEB de 65 bin liradan 375 bin liraya kadar karşılıksız ödeme yapıyor. Gençlere hibe desteğinin detayları...
21.05.2022 Ekonomi
Son dakika hibe açıklaması! Başvuru süreci başladı
Son dakika hibe açıklaması! Başvuru süreci başladı Hibe destekleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Başvuruda bulunmak isteyenler için süreç başladı Bakan Pakdemirlii güzel haberi duyurdu. Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında 17. Etap Bireysel Sulama Sistemlerine %50 hibe desteği başvuruları alınmaya başladı.
12.01.2022 Ekonomi
Hibe desteği ile ilgili flaş açıklama! Belli oldu
Hibe desteği ile ilgili flaş açıklama! Belli oldu Hibe desteği ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Karşılıksız para desteğinde kim ne zaman başvuru yapabilecek. Hibe başvuruları TC kimlik numarasının son hanesine göre yapılacak. Başvurular sadece e-Devlet üzerinden alınıyor. Karşılıksız para desteğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Esnafa hibe desteğine ilk 2 günde 309 bin 265 başvuru yapıldı.
27.05.2021 Ekonomi
Hibe müjdesi! 5 bin TL ödenecek, detaylar belli oldu
Hibe müjdesi! 5 bin TL ödenecek, detaylar belli oldu Yüz binlerce kişiye hibe müjdesi! 235 bin kişi yararlanacak. 5 bin lira karşılıksız olarak ödenecek. Hibe müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Esnafa nefes aldıracak hibe desteği ile ilgili detaylar belli oldu.
17.05.2021 Ekonomi
Hibe açıklaması! Detaylar belli oldu
Hibe açıklaması! Detaylar belli oldu Bakan Pakdemirli'den flaş hibe açıklaması! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada hibe desteği ile ilgili detayları paylaştı. Rekor başvuru olduğunu kaydeden Pkademirli, başvuranların büyük çoğunluğunun destekleneceğini söyledi.
18.04.2021 Ekonomi
Hibe desteği! Başvuru e- Devlet'ten, 65 bin lira...
Hibe desteği! Başvuru e- Devlet'ten, 65 bin lira... Devletten karşılıksız para desteği! 65 bin TL ödeme yapılıyor. Başvuru süreci yarın sona eriyor. Hibe desteğinden yararlanma isteyenler e- Devlet üzerinden başvuru yapabiliyor. Bakan Selçuk, 'Yeni bir dönem başlattık.' diyerek güzel haberi duyurdu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşlarımızın 65 bin TL tutarındaki Engelli Hibe Desteği başvurularının yarın sona ereceğini açıkladı.
15.04.2021 Ekonomi
Hibe desteği! 10 bin liradan başlıyor, ödemeler...
Hibe desteği! 10 bin liradan başlıyor, ödemeler... Yüz binlerce kişiye müjde! Hibe desteği sağlanıyor. Detaylar belli oldu. Ödenecek tutarlar açıklandı. Karşılıksız para desteği ödemeleri 10 bin liradan başlıyor. 365 bin liraya kadar hibe veriliyor. Yeni iş kuran ya da var olan işini geliştirmek isteyen kişiler için önemli bir fırsat sunuluyor. Birçok sektör hibe desteğinden yararlanıyor. Fakat vatandaşlar haberdar olmadıkları için başvuruda bulunmuyorlar. Mentörlük, Danışmanlık ve İşletme Koçluğu yapanlar da destek ödemelerinden yararlanabiliyorlar. İşte hibe desteği ile ilgili tüm detaylar...
1.04.2021 Ekonomi
Hibe fırsatı! Bugün son gün, başvuranlara ödeniyor
Hibe fırsatı! Bugün son gün, başvuranlara ödeniyor Yüz binlerce kişi yaralanabilecek. Hibe başvurularında sona gelindi. İnternet başvuruları bugün saat 18.00'de kadar devam edecek. Geri ödemesiz para desteğinden başvuranlar yararlanıyor. Hibe desteği başvurularında 9 Nisan detayı bulunuyor.
30.03.2021 Ekonomi
Hibe desteği! Başvurular 30 Mart saat 18.00'de kapanıyor
Hibe desteği! Başvurular 30 Mart saat 18.00'de kapanıyor Yüz binlerce kişiye hibe desteği! Hibe başvuruları sürüyor. İnternet başvuruları 30 Mart saat 18.00'de kadar devam edecek. Geri ödemesiz para desteğinden başvuranlar yararlanıyor.
28.03.2021 Ekonomi
Hibe, kira ve ciro desteği...  Faizsiz kredi imkanı!
Hibe, kira ve ciro desteği... Faizsiz kredi imkanı! Yüz binlerce kişiye güzel haber! Hibe desteği sağlanıyor. Geri ödemesiz destekten başvuran vatandaşlar yararlanabiliyor. Başvuru süreci 31 Mart'a kadar devam ediyor. Paralar hesaplara yatırılıyor. Şu ana kadar hibe desteğine 1 milyon 109 bin kişi başvuruda bulundu. Milyonlara hibe desteği ödemesi yapılacak. Ayrıca kira ve ciro desteği de sağlanıyor.
22.03.2021 Ekonomi
Hibe desteği ile ilgili yeni karar! Bugün başlıyor, değişti, artık...
Hibe desteği ile ilgili yeni karar! Bugün başlıyor, değişti, artık... Yün binlere müjde! Bugün başlıyor. Güzel haberi Bakan Selçuk duyurdu. Hibe desteğine ilişkin flaş açıklama! Yeni bir dönem başlıyor. Şimdiye kadar elden teslim ediliyordu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Engelli Hibe Desteğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 65.000 TL’ye kadar hibe desteği sağladıklarını belirten Bakan Selçuk “Şimdiye kadar elden teslim edilen proje başvurularını yeni dönemde e-Devlet üzerinden alacağız.” dedi.
11.03.2021 Ekonomi
Hibe desteği! Başvurular sürüyor, son gün...
Hibe desteği! Başvurular sürüyor, son gün... Hibe desteği! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Milyonlarca lira ödeme yapılıyor. Başvuru süreci devam ediyor. Karşılıksız para desteği almak isteyenlerin 28 Şubat'a kadar başvurularını yapması gerekiyor. Bakan Pekcan rakamları duyurdu. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, bakanlık olarak, ortaklığın çoğunluğunu kadınların oluşturduğu kooperatiflere hibe desteği sağladıklarını belirterek, "Bu kapsamda 2020 yılında 139 kooperatifinin 149 projesine 14.6 milyon TL hibe desteği verdik" dedi.
10.02.2021 Ekonomi
Hibe desteği! 30 bin liradan başlıyor, son gün...
Hibe desteği! 30 bin liradan başlıyor, son gün... Devletten geri ödemesiz para desteği. Başvuranlar alıyor. 5 gün içerisinde onaylanıyor. Alınacak para 30 bin TL'den başlıyor. Hibe desteğinden yararlanmak isteyenler için son başvuru tarihi 22 Ocak olarak belirlendi.
11.01.2021 Ekonomi
3 bin lira hibe! Onlara ödenmeyecek...
3 bin lira hibe! Onlara ödenmeyecek... Milyonlarca kişi pandemi döneminde devlet tarafından destek sağlanmasını bekliyordu. Vatandaşların beklentisi karşılıksız kalmadı. Ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlara devlet eli uzandı. Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu. Detaylar belli oldu, başvurular başladı. En çok merak edilen hibe desteğinden kimlerin yararlanacağı. 3 bin liralık hibeden yararlanmak için başvuru süreci devam ediyor. Destek programına başvurabilecek esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlerin ekonomik faaliyet tanımları başvuru tarihinden önce Bakanlık internet sitesinden duyurulacak, ayrıca yazılı duyuru yapılmayacak. Bakanlıkça yapılan duyurudan sonra ticari faaliyetine yönelik ekonomik faaliyet tanım değişikliği yapanlar hibe desteğinden yararlanamayacak.
24.12.2020 Ekonomi
Açıklama geldi! 1 Mart'ta sona eriyor
Açıklama geldi! 1 Mart'ta sona eriyor Kilis İl Tarım ve Orman Müdürü Songül Kadıoğlu modern basınçlı bireysel sulama tesisi ve makine ekipman başvurularının 1 Mart'ta sona ereceğini söyledi.
29.01.2019 Ekonomi
Genç çiftçiye 30 bin liralık destek verilecek! Başvurular ne zaman yapılacak?
Genç çiftçiye 30 bin liralık destek verilecek! Başvurular ne zaman yapılacak? Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen, kırsal alanda yaşayanların desteklenmesi amacıyla başlatılan 'genç çiftçilere 30 bin liralık hibe desteği sağlanması' projesi sürmeye devam ediyor. Genç çiftçiler ise yeni yılda hibe desteği başvurularının ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, 2019 genç çiftçiye hibe desteği başvurusu ne zaman yapılacak?
22.01.2019 Gündem
Kentsel dönüşümde "Yarısı Bizden" kampanyasında ödemeler başladı
Kentsel dönüşümde "Yarısı Bizden" kampanyasında ödemeler başladı İstanbul’da yarısı bizden kampanyasına en çok başvuru yapılan ilçe olan Bahçelievler’de ilk yapımı başlanan binada hak sahiplerinin parası hesaplara yatıyor.
30.03.2024 Ekonomi
Adana'da kırsal alanlara 95 milyar liralık yatırım!
Adana'da kırsal alanlara 95 milyar liralık yatırım! Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, "Hibeler sayesinde hayvansal üretimden tarım ve su ürünlerinin işlenmesine, kırsal turizm ve arıcılıktan yenilenebilir enerjiye kadar çok geniş bir yelpazede ülkenin kırsal alanlarına 95 milyar TL'lik yatırım kazandırıldı. Yaklaşık 100 bin insana da istihdam imkânı sağlandı" dedi.
28.03.2024 Adana
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En son vatandaşımız da evine kavuşana kadar bize dinlenmek yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En son vatandaşımız da evine kavuşana kadar bize dinlenmek yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gaziantep'te 14 bin konutumuzun yapımı hızla sürüyor. Bunları da söz verdiğimiz şekilde tamamlayarak, hak sahibi kardeşlerime peyderpey teslim edeceğiz." dedi.
4.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul programında yaptığı konuşmada, “İstanbul genelinde, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları için toplamda 128 milyar lira tutarında kaynak kullandık. Hedefimiz 5 yıl içerisinde İstanbul'da 600 yüz bini acilen olmak üzere toplam 1 buçuk milyon riskli bağımsız bölümü dönüştürmektir" dedi. Dün şehit olan askerler için de Erdoğan, “Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmamış, bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır" ifadelerine yer verdi. 
23.12.2023 Gündem
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması: İstanbul'da 600 bin konut çok riskli
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması: İstanbul'da 600 bin konut çok riskli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özhaseki olası İstanbul depremine değinerek, kentsel dönüşümün önemini vurguladı ve 'çok riskli' konut sayısını açıkladı.
5.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hibe Başvuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hibe başvuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.