Hes Kodu Zorunluluğu

Hes Kodu Zorunluluğu

Son dakika HES kodu zorunluluğu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan HES kodu zorunluluğu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını HES kodu zorunluluğu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hes Kodu Zorunluluğu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hes kodu zorunluluğu gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 hes kodu zorunluluğu haberi bulunmuştur. Tüm hes kodu zorunluluğu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Toplu ulaşımda yeni dönem! HES uygulaması kalktı
Toplu ulaşımda yeni dönem! HES uygulaması kalktı Samsun'da toplu ulaşım araçlarında HES kodu zorunluluğu kalktı.
6.03.2022 Gündem
Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Yeni Koronavirüs Genelgesi yayınladı! Bilim Kurulu’nun aldığı kararların bulunduğu yeni genelgede, Sağlık Bakanlığı’nın önerileriyle bazı uygulama ve tedbirlerin kaldırıldığı bildirildi. Bu uyglamalar aradında HES kodu zorunluluğu da bulunuyor. Peki, Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
4.03.2022 Gündem
HES kodu kalktı mı, HES kodu zorunluluğu sona mı erdi?
HES kodu kalktı mı, HES kodu zorunluluğu sona mı erdi? HES kodu kaldırıldı mı, zorunluluk kalktı mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kısıtlamaların tekrar değerlendirilmesi gündemiyle Koronavirüs Bilim Kurulu'nun toplanacağını duyurmuştu. Toplantı sona erdi, Bakan yeni alınan kararları açıklandı. Alınan kararlardan biri de HES kodu uygulaması ile ilgili oldu. Peki HES kodu uygulaması kaldırıldı mı?
2.03.2022 Gündem
GSB mülakat sonuçları ne zaman açıklanır, bugün mü açıklanacak? gsb.gov.tr mülakat sonuçları sorgulama
GSB mülakat sonuçları ne zaman açıklanır, bugün mü açıklanacak? gsb.gov.tr mülakat sonuçları sorgulama GSB mülakat sonuçları merakla bekleniyor. GSB mülakat sonuçları 1-12 Kasım 2021 tarihleri aralığında Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri Sınav Kurullarınca gerçekleştirilecek olan sözlü sınavların ardından yapılacak değerlendirmelerin ardından belli olacak. Gözler 4 bin 346 temizlik personeli ve güvenlik görevlisi meslek kollarında sağlanacak Gençlik ve Spor Bakanlığı mülakat değerlendirme sonuçlarıma çevrildi. Peki, GSB sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, GSB mülakat sonuçları bugün açıklanır mı? GSB mülakat sonuçları hakkında merak edilenler…
12.11.2021 Memur
GSB mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? GSB temizlik personeli, güvenlik görevlisi sözlü sınav sonuçları…
GSB mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? GSB temizlik personeli, güvenlik görevlisi sözlü sınav sonuçları… GSB mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB temizlik ve güvenlik personeli alımı için sözlü sınava giren adaylar mülakat sonuçların açıklanacağı tarihi merak ediliyor. 4 bin 346 temizlik ve güvenlik görevlisi meslek kollarına ilişkin işçi alımı yapacak olan Gençlik ve Spor Bakanlığının mülakat sonuçları bekleniyor.
6.11.2021 Personel Alımı
İstanbulkart bitti mi? İstanbulkart sorunu devam ediyor mu? İstanbulkart satış noktalarında yoğunluk!
İstanbulkart bitti mi? İstanbulkart sorunu devam ediyor mu? İstanbulkart satış noktalarında yoğunluk! Okulların ve üniversitelerin açılmasıyla birlikte İstanbul’da toplu ulaşımda yoğunluk yaşanıyor. İstanbul'da toplu ulaşım için kullanılan İstanbulkart sıkıntısı ortaya çıktı. İstanbulkart satış noktalarında uzun kuyruklar oluştu. Satış yapan bletmatiklerde ise "İstanbulkart yoktur" uyarısı ile karşılaşılıyor. İBB konu ile ilgili açıklama yaptı. Peki, İstanbulkart bitti mi? İstanbulkart sorunu devam ediyor mu? İstanbulkart başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…
29.09.2021 Gündem
Hafta içi hafta sonu her gün uygulanacak! Restoran, kafe, ve AVM'de yeni dönem
Hafta içi hafta sonu her gün uygulanacak! Restoran, kafe, ve AVM'de yeni dönem Restoran, kafe ve AVM'lerle ilgili flaş açıklama. Pandemiyle mücadelede aşıya teşvik için iki önemli adım planlanıyor. Öncelikle lokanta, kafe, AVM gibi yerlere girişte vatandaştan HES kodu yerine aşı kartı istenmesi gündemde. Ayrıca, aşıyla ilgili endişe taşıyanları ikna için yerli aşı Turkovac üzerinden büyük bir kampanya yapılacak.
28.09.2021 Gündem
'HES kodu' olmayanlar dikkat! Bunu yapanlara hapis cezası var
'HES kodu' olmayanlar dikkat! Bunu yapanlara hapis cezası var Koronavirüsle mücadele aşı süreciyle güçlü bir şekilde devam ediyor. Fakat Delta ve Mu varyantlara karşı yetkililerden art arda uyarılar gelirken, tedbirler de giderek artırılıyor. Son olarak İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile artık birçok alanda ‘PCR Testi’ zorunlu kılındı. Tedbirler kapsamında mekanlara artık HES kodu olmadan girmek de zaten imkansız. Bu durum da farklı sahtekarlık yöntemlerini artırdı. Çoğu kişinin kendisine ait olmayan kodla mekanlara girdiği ortaya çıktı. Avukat Onur Ayhan, HES kodu hilekarlığına dikkati çekerek önemli uyarılarda bulundu.
2.09.2021 Gündem
İDO, Tekirdağ'da adalara sefer başlattı
İDO, Tekirdağ'da adalara sefer başlattı İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Tekirdağ, Marmara ve Avşa adalarına sefer başlattı. İDO, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri de adalara sefer yapacak.
2.07.2021 Ekonomi
HES kodu kalktı mı, HES kodu zorunluluğu devam ediyor mu?
HES kodu kalktı mı, HES kodu zorunluluğu devam ediyor mu? Türkiye, 1 Temmuz itibarıyla kademeli normalleşme sürecinin üçüncü etabını başladı. Koronavirüs kapsamında alınan kısıtlama kararı sona erdi. Kısmi normalleşme süreciyle birlikte merak edilen konulardan biri de HES kodu zorunluluğu oldu. Peki, HES kodu kalktı mı, HES kodu zorunluluğu devam ediyor mu?
1.07.2021 Gündem
Bankada parası olan herkesi kapsıyor! SMS ve mail...
Bankada parası olan herkesi kapsıyor! SMS ve mail... Bankada parası olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. İnternetten alışveriş yapanların bunlara dikkat etmesi gerekiyor. Kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte internetten tatil rezervasyonu yaptıranları büyük tehlike bekliyor. İnternetten bilet ve rezervasyon yaptırmak isteyenlerin özellikle güvenilir siteleri tercih etmesi önem arz ediyor. Satın alma işlemi sonrasında doğrulama SMS'i ve maili gelmediyse banka ile iletişime geçilip, işlemi iptal ettirilmesi gerektiği vurgulanıyor. Dolandırıcılar bazen de ücretlerde aşırı indirim yaparak dikkat çekmeye çalışıyor. Yolcuların bu indirim ve kampanyalara dikkat etmesi gerekiyor çünkü hiçbir firmanın yoğun zamanda olağan dışı indirim yapmayacağına dikkat çekiliyor.
24.06.2021 Ekonomi
Tam kapanmada İDO seferleri yapılacak mı? Yasakta İDO çalışacak mı?
Tam kapanmada İDO seferleri yapılacak mı? Yasakta İDO çalışacak mı? DO, koronavirüs salgınına karşı 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde "tam kapanma” öncesinde bugün ve yarın için ek seferlerle sefer sayısını artırdığını duyurdu. Seferlerde tüm yolcular için HES kodu zorunluluğu devam ederken, terminallerde HES kodunun yolcuya ait olup olmadığı kimliklerle kontrol edilecek.
28.04.2021 Gündem
Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor, bitecek? Genelge yayımlandı, seyahat yasağı izin şartları (muaf olanlar) belli oldu!
Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor, bitecek? Genelge yayımlandı, seyahat yasağı izin şartları (muaf olanlar) belli oldu! Seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Dün yapılan Kabine toplantısı ardından corona virüsü salgınıyla mücadele edilmesi amacıyla tam kapanma kararı alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Nisan Perşembe günü saat 19:00'dan 17 Mayıs Pazartesi saat 05:00'e kadar tam kapanma uygulanacağını duyurdu. Otel rezervasyonu ve seyahat planı olanları ilgilendiren seyahat yasağı kararı alındı. Peki, Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Seyahat yasağından muaf olanlar…
27.04.2021 Gündem
Türkiye Letonya maç bileti alma ekranı! Türkiye Letonya maçı bileti nasıl alınır? Türkiye Letonya maçı ne zaman?
Türkiye Letonya maç bileti alma ekranı! Türkiye Letonya maçı bileti nasıl alınır? Türkiye Letonya maçı ne zaman? 2022 FIFA Dünya Kupası G grubu üçüncü maçında A Milli takım sahasında Letonya'yı ağrılayacak. Türkiye Letonya'yı da yenerse 3'te 3 yapmış olacak. A Milli Futbol Takımı'nın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda İstanbul'da Letonya ile oynayacağı müsabakaya stat kapasitesinin yüzde 15'i oranında seyirci alınacak. Peki, Türkiye Letonya maçı bileti nasıl, nereden alınır? Türkiye Letonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye Letonya maçının detayları...
29.03.2021 Gündem
Mardin'de toplu taşıma araçlarında HES kodu zorunluluğu
Mardin'de toplu taşıma araçlarında HES kodu zorunluluğu Mardin'de kamu kurumları, bazı iş yerleri ve toplu ulaşım araçlarında HES kodu zorunluluğu getirildi.
26.03.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! 39 ilde büyük tehlike, bakanlık duyurdu...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! 39 ilde büyük tehlike, bakanlık duyurdu... Risk haritasındaki kırmızı renkli il sayısı 25’ten 39’a çıktı. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasakları ile ilgili yeni gelişme. Kentlerde kalabalık cadde ve sokaklarda tedbirler artırılırken peş peşe uyarılar yapıldı. Prof. Dr. Alper Şener ‘Bu tırmanış devam ederse, Türkiye kapanabilir’ dedi. Kovid-19 testi pozitif çıkanların sayısının 20 binleri aştığı. Hükümet alarm verdi. Bakan en çok vaka görülen 5 şehir İstanbul, Kastamonu, Erzincan, Çankırı ve Yalova'nın yöneticileri ile görüştü. Seyahate denetim için harekete geçildi.
23.03.2021 Gündem
Yeni yasak kararı! Kafe, lokanta, restoran, berber, nikah salonu ve...
Yeni yasak kararı! Kafe, lokanta, restoran, berber, nikah salonu ve... Koronavirüs salgınında yeni tedbir kararları alınamaya devam ediliyor. Şehirlerdeki vaka durumuna göre farklılık gösteren önlemler hasta sayısındaki artışla beraber arttırılıyor. Özellikle yüksek riskli illerde vatandaşlar kısıtlama kurallarına uymaları yönünde uyarılıyor. Yasak kararlarının ihlal edilmesi durumunda cezai işlem uygulanıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı koronavirüs risk haritasında 100 binde 275,31'lik oranla, vaka artışında Türkiye'de 5'inci, Marmara Bölgesi'nde ise ilk sırada yer alan Yalova'da misafir ağırlamaya kısıtlama getirildi. Denetimlerde fazla misafiri tespit edilen ev sahibine ceza yazılacak.
22.03.2021 Gündem
Vakalar patladı! Koronavirüsle mücadelede yeni karar, artık yasak...
Vakalar patladı! Koronavirüsle mücadelede yeni karar, artık yasak... Bursa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulunca, koronavirüs tedbirleri kapsamında 22 Mart Pazartesi gününden itibaren il genelinde, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile kuaför, kahvehane, spor salonu, hamam gibi yerlere girişte Hayat Eve Sığar (HES) kodu zorunluluğu getirildi. Ayrıca, 65 yaş ve üstü vatandaşlar için şehir içinde seyahat kısıtlaması kararı alındı.
18.03.2021 Gündem
HES kodu zorunlu olan yerler nereler? İşte HES kodu kontrolü yapılacak yerler!
HES kodu zorunlu olan yerler nereler? İşte HES kodu kontrolü yapılacak yerler! İstanbul'da İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararı gereğince, İstanbul'da birçok yere girişte Hayat Eve Sığar (HES) kodu zorunluluğu, uygulamaya konuldu. Peki, İstanbul'da HES kodu zorunlu olan yerler nereler? İşte HES kodu kontrolü yapılacak yerler...
15.03.2021 Gündem
Koronavirüs kararı! Bugün başlıyor, kahvehane, berber, düğün ve spor salonu...
Koronavirüs kararı! Bugün başlıyor, kahvehane, berber, düğün ve spor salonu... Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren karar! Bugün başlıyor. Artık zorunlu hale getirildi. Vatandaş koronavirüs önlemlerinin ne şekilde devam edeceğini merak ediyor. Her il için farklı tedbirler uygulanıyor. Kahvehane, berber, düğün ve spor salonu girişlerinde yeni bir uygulama başlıyor. Bugünden itibaren geçerli olacak. İstanbul'da İl Hıfzıssıhha Meclis Kararı'nın aldığı yeni kararla 15 Mart'tan itibaren kahvehane, internet kafe, berber, hamam, masaj salonu, düğün salonu, tiyatro ve spor salonları gibi bir çok yere girişte HES kodu zorunluluğu getirildi.
15.03.2021 Gündem
Yasak kararı! Yarın başlıyor, kahvehane, berber, düğün ve spor salonu...
Yasak kararı! Yarın başlıyor, kahvehane, berber, düğün ve spor salonu... Milyonlarca vatandaş koronavirüs önlemlerinin ne şekilde devam edeceğini merak ediyor. Her il için farklı tedbirler uygulanıyor. Kahvehane, berber, düğün ve spor salonu girişlerinde yeni bir uygulama başlıyor. Yarından itibaren geçerli olacak. İstanbul'da İl Hıfzıssıhha Meclis Kararı'nın aldığı yeni kararla 15 Mart'tan itibaren kahvehane, internet kafe, berber, hamam, masaj salonu, düğün salonu, tiyatro ve spor salonları gibi bir çok yere girişte HES kodu zorunluluğu getirildi.
14.03.2021 Gündem
İstanbul için flaş karar! Kahvehane, berber, düğün ve spor salonu...
İstanbul için flaş karar! Kahvehane, berber, düğün ve spor salonu... İstanbul'da İl Hıfzıssıhha Meclis Kararı'nın aldığı yeni kararla 15 Mart'tan itibaren kahvehane, internet kafe, berber, hamam, masaj salonu, düğün salonu, tiyatro ve spor salonları gibi bir çok yere girişte HES kodu zorunluluğu getirildi.
11.03.2021 Gündem
Ankara'dan sonra İzmir... Flaş koronavirüs kararları!
Ankara'dan sonra İzmir... Flaş koronavirüs kararları! Ankara İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, bazı iş yerleri, sosyal ve kültürel aktivite merkezleri ile kütüphane, spor salonları ve spor merkezlerine girişlerde HES kodu zorunluluğu getirildi. İzmir'den de yeni koronavirüs kararı geldi.
9.03.2021 Gündem
Balıkesir'de HES kodu zorunluluğu
Balıkesir'de HES kodu zorunluluğu Balıkesir'de toplu taşıma araçlarında HES kodu uygulaması zorunluluğu getirildi.
18.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hes Kodu Zorunluluğu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hes kodu zorunluluğu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.