Hentbol

Hentbol

Son dakika hentbol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hentbol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hentbol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hentbol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hentbol gelişmeleri de dahil olmak üzere 480 hentbol haberi bulunmuştur. Tüm hentbol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
Adana Veteranlar Karması Anıtkabir'e gidecek
Adana Veteranlar Karması Anıtkabir'e gidecek Türkiye Hentbol Federasyonu’nun (THF) 48. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle hentbolun paydaşları Mustafa Kemal Atatürk’ü anacağı ve bu kapsamda Anıtkabir ile hentbolun kurucu başkanı Prof.Dr. Yaşar Sevim’in kabrini ziyaret edecek ve ardından gösteri maçları yapacak.
2.02.2024 Adana
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Gazeteci-Yazar Ramazan Şanıvar’ı Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.
1.02.2024 Adana
Burdur AK Parti belediye başkan adayı kim oldu? Mehmet Şimşek Burdur Belediye başkan adayı kimdir, kaç yaşında, nereli?
Burdur AK Parti belediye başkan adayı kim oldu? Mehmet Şimşek Burdur Belediye başkan adayı kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti belediye başkan adayları belli oldu. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine katılacak AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyuruldu. Burdur AK Parti belediye başkan adayı Mehmet Şimşek oldu. Peki, AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı kim, kaç yaşında, nereli?
18.01.2024 Gündem
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü?
Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü? Antalya'da, ulusal bir TV kanalındaki parkur yarışması ile adını duyuran başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz, başcazgır Bayram Ali Dede'yi sopayla darbetti. Bayram Ali Dede, sopalı saldırıyı sosyal medya hesabından paylaştı. Söz konusu olayın ardından Hikmet Tuğsuz hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü?
21.07.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu: İzmir'in 50 yıllık özlemini bugün gerçekleştiriyoruz
Bakan Kasapoğlu: İzmir'in 50 yıllık özlemini bugün gerçekleştiriyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir İnciraltı’nda Göztepe Spor Kulübünün Amatör Sporlar Yerleşkesi’nin yapılacağını müjdesini verdi. Bakan Kasapoğlu, “50 yılın özlemini bugün gerçekleştiriyoruz. İzmir'in bu önemli sorununu birlikte çözüyoruz. 600 bin metrekare bir alan burası. Yeşil alan, eğitim ve spor alanlarıyla yeni bir vizyondan bahsediyorum.” dedi.
10.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu'ndan Göztepe'ye art arda müjde!
Bakan Kasapoğlu'ndan Göztepe'ye art arda müjde! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak 2023 Türkiye Genel Seçimleri öncesi milletvekili adayı olduğu İzmir'de Göztepe Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda açıklamalarda bulunan Mehmet Kasapoğlu, stadyumun yaşam merkezi haline gelmesi ve kulübe İnciraltı'nda amatör branşlar tesisi yapılması için çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi.
5.05.2023 Göztepe
A Milli Kadın Hentbol Takımı, Sırbistan'a 33-24 mağlup oldu
A Milli Kadın Hentbol Takımı, Sırbistan'a 33-24 mağlup oldu A Milli Kadın Hentbol Takımı, 2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turu ilk maçında Sırbistan’a 24-33 yenildi.
7.04.2023 Diğer Sporlar
Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda şampiyon Beşiktaş
Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda şampiyon Beşiktaş HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası final maçında Beykoz Belediye GSK’yı uzatmalar sonucunda 34-33 mağlup eden Beşiktaş Yurtbay Seramik, şampiyon oldu.
18.03.2023 Diğer Sporlar
Hentbol Takımı Kaptanı Cemal Kütahya ve oğlundan kahreden haber
Hentbol Takımı Kaptanı Cemal Kütahya ve oğlundan kahreden haber Milli hentbolcu Cemal Kütahya, oğlu Çınar Kütahya ile birlikte Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde yaşamını yitirdi. Acı haber üzerine Türkiye Hentbol Federasyonundan yapılan paylaşımda, "Türkiye Hentbol Federasyonu olarak ansını her zaman yaşatacağımız Cemal Kütahya ile oğlu Çınar Kütahya’ya Allah’tan rahmet, yakınları ve hentbol camiasına başsağlığı dileriz" denildi. Kütahya’nın 4 aylık hamile eşi ve kayınvalidesinin halen enkaz altında olduğu belirtildi.
14.02.2023 Diğer Sporlar
Babamı aradım, ‘Deprem oluyor, hakkını helal et’ dedim!
Babamı aradım, ‘Deprem oluyor, hakkını helal et’ dedim! Hatay BB Hentbol Takımı’nın antrenörü Savaş Yüksek ile oyunculardan Gökhan Şanlı ve Enes Gümüşok, depremi anlattı.
12.02.2023 Şampiy10
Ahmet Eyüp Türkaslan, Atsu ve diğer sporcularımız... Herkes onlar için seferber oldu
Ahmet Eyüp Türkaslan, Atsu ve diğer sporcularımız... Herkes onlar için seferber oldu Türkiye’yi yasa boğan depremler sporcuları da vurdu. Hataysporlu Atsu’nun yanı sıra sportif direktör Taner Savut ve tercüman Emre Aslan enkaz altında kaldı. Malatyasporlu kaleci Ahmet Eyüp’e tüm çabalara rağmen ulaşılamadı. Malatya’da 11’i voleybolcu, 4’ü ampute futbolcu toplam 15 sporcuyu kurtarmak için ekipler seferber oldu.
7.02.2023 Süper Lig
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın play-off'taki rakibi Sırbistan oldu
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın play-off'taki rakibi Sırbistan oldu A Milli Kadın Hentbol Takımı, 2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turunda Sırbistan ile eşleşti.
19.11.2022 Diğer Sporlar
Muleka, Cenk Tosun, Necip Uysal, Gedson Fernandes... Beşiktaş'tan etkileyici reklam filmi
Muleka, Cenk Tosun, Necip Uysal, Gedson Fernandes... Beşiktaş'tan etkileyici reklam filmi Türkiye'nin en köklü spor kulüplerinden Beşiktaş JK ile iş birliğini sekizinci yıla taşıyan TEMSA, “Onlar Yollarda” adını taşıyan yeni reklam filmini yayınladı.
30.09.2022 Beşiktaş
Türk Hava Yolları, sponsor olduğu federasyonlarla iyi niyet sözleşmesi imzaladı
Türk Hava Yolları, sponsor olduğu federasyonlarla iyi niyet sözleşmesi imzaladı Uzun yıllardır Türk sporunun en önemli destekçilerinden olan Türk Hava Yolları, sponsoru olduğu spor federasyonlarının yöneticilerinin katılımıyla lansman düzenleyerek iyi niyet sözleşmesi imzaladı.
27.09.2022 Diğer Sporlar
Gençlerde omuz çıkığı daha zor iyileşiyor
Gençlerde omuz çıkığı daha zor iyileşiyor Omuz çıkığı şikayetlerinde en çok rastlanan yaşın 20’li yaşlar olduğuna değinen Prof. Dr. Cem Coşkun Avcı, “Omuz çıkığı çoğunlukla spor travmalarından sonra oluşuyor. Özellikle 20 yaş ve altında çıkığın tekrarlama ihtimali yüzde 95’lerdedir. Tekrarlayan Omuz çıkmalarını genellikle yüzerken ve gece yatarken yapılan normal aktiviteler sırasında da görüyoruz. Yüzme, futbol ve basketbol olarak bahsettiğimiz sportif aktiviteler çıkığın tekrarı için risk teşkil ediyor” dedi.
9.09.2022 Sağlık
Bakan Yanık: Suriyelileri peyderpey gönderiyoruz, 2023'ten sonra bunların hiçbirisi kalmayacak
Bakan Yanık: Suriyelileri peyderpey gönderiyoruz, 2023'ten sonra bunların hiçbirisi kalmayacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bir esnafın Suriyeli sığınmacıların akıbetini sorması üzerine, "Şimdi peyderpey gönderiyoruz. Biraz daha dişimizi sıkacağız ve 2023'ten sonra bunların hiçbirisi kalmayacak" dedi.
7.08.2022 Siyaset
Bakan Kasapoğlu Merve Akpınar ile Şanlıurfa’da buluştu
Bakan Kasapoğlu Merve Akpınar ile Şanlıurfa’da buluştu  Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ‘Kız çocuklarının kaderini değiştireceğim’ açıklamalarıyla gündeme gelen 14 yaşındaki hentbol oyuncusu Merve Akpınar ile Şanlıurfa’da bir araya geldi. Geçtiğimiz yıl yaptığı telefon görüşmesinde Merve’yi memleketinde ziyaret edeceğini söyleyen Bakan Kasapoğlu, hem sözünü gerçekleştirdi hem de yeni salon yapılacağının müjdesi verdi.
8.04.2022 Gündem
'Galatasaray, Fenerbahçe, Antalyaspor... Verdiğim en doğru karar...'
'Galatasaray, Fenerbahçe, Antalyaspor... Verdiğim en doğru karar...' Fenerbahçe'de kadro dışı kalan tecrübeli futbolcu Sinan Gümüş kendisine gelen bütün teklifleri reddederek "Antalyaspor'a geri dönmek istediğimi her zaman söyledim. Tabii süreç biraz uzadı" ifadelerini kullandı.
29.03.2022 Fenerbahçe
Galatasaray Barcelona maçı ne zaman? Galatasaray UEFA rakibi Barcelona ile ne zaman, hangi gün, saat kaçta maç yapacak?
Galatasaray Barcelona maçı ne zaman? Galatasaray UEFA rakibi Barcelona ile ne zaman, hangi gün, saat kaçta maç yapacak? Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 rakibi belli oldu. Galatasaray İspanyol devi Barcelona ile kapışacak. Peki, Galatasaray Barcelona maçı ne zaman? Galatasaray Barcelona maçı nerede oynanacak?
25.02.2022 Gündem
Makbule Karabudak kimdir? Makbule Karabudak ile Mert Öcal sevgili mi, Nisa’nın arkadaşı Makbule kaç yaşında?
Makbule Karabudak kimdir? Makbule Karabudak ile Mert Öcal sevgili mi, Nisa’nın arkadaşı Makbule kaç yaşında? Survivor All Star fragmanı ile Makbule Karabudak ismi yeniden gündem oldu. Yayınlanan fragmanda Mert Öcal, Sevgililer Günü'nde Sude'ye çiçek hediye edip Sevgililer Günü'nü kutladı. Nisa ise Nisa Sude'ye "Daha havaalanında 'seni seviyorum' dedi. On saniye sonra senin yanına geldiyse eğer bu içimi yiyor anladın mı?" sözleriyle tepki gösterdi. Nisa’nın olaya tepki göstermesinin nedeni Nisa'nın yakın arkadaşı Makbule Şakalakoğlu ile Mert Öcal’ın birlikte olması olarak yorumlandı. Peki, Nisa’nın arkadaşı Makbule Karabudak kimdir? Mert Öcal ve Makbule Karabudak sevgili mi?
16.02.2022 Magazin
Güney Kıbrıs Rum Cumhuriyeti milli sporcumuzu Türkiye'ye getirecek uçağa uçuş izni vermedi
Güney Kıbrıs Rum Cumhuriyeti milli sporcumuzu Türkiye'ye getirecek uçağa uçuş izni vermedi Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Hentbol A Milli Takımımızda Covid-19 testi pozitif çıkan Alperen Arabacı'yı Türkiye'ye getirecek ambulans uçağa skandal bir kararla uçuş izni vermedi.
22.01.2022 Diğer Sporlar
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, şifresiz ve açık yayın yapılan 'Önemli Olaylar Listesi'ni yeniledi.
21.10.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Hentbol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hentbol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.