HDP'li Sarıyıldız'ın milletvekilliğinin düşürülmesi kararı alındı
HDP'li Sarıyıldız'ın milletvekilliğinin düşürülmesi kararı alındı Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız'ın milletvekilliğinin düşürülmesi talebini onaylayarak Meclis Genel Kurulu'na sevk etti. .
21.07.2017 Siyaset
HDP'li vekil skandal karara destek çıktı!
HDP'li vekil skandal karara destek çıktı! HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, Avrupa Parlamentosu’nun (AP) Ermeni tasarısını kabul etme kararını değerlendirirken, "Geç de olsa, amaç farklı da olsa biz yasayı doğru buluyoruz. Kararı yerinde görüyoruz. Türkiye’nin de bunu kabul etmesi gerekiyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
Müthiş yükseliş!  Cezaevinden protokole
Müthiş yükseliş! Cezaevinden protokole 4 ay öncesine kadar cezaevinde olan ve açlık grevi yapan BDP milletvekili Sarıyıldız, Cumhurbaşkanı Gül'ün, Gürcistan gezisine katılıp protokolde yer aldı...
29.09.2021 Gündem
HDP'den MHP'ye sürpriz destek!
HDP'den MHP'ye sürpriz destek! HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, kendilerinin cezaevinde bulunduğu dönemde tutuklu vekillerin tahliyesi gündeme gelince, "BDP'liler yararlanacaksa ben içerde 100 yıl kalayım" diyen MHP Milletvekili Engin Alan'ın kendilerine yönelik düşüncesinin 'şovence' olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem