Hazine Bakanlığı

Hazine Bakanlığı

Son dakika hazine bakanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hazine bakanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hazine bakanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hazine Bakanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hazine bakanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.246 hazine bakanlığı haberi bulunmuştur. Tüm hazine bakanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Başkanı Biden’dan Rusya’ya 500 yeni yaptırım
ABD Başkanı Biden’dan Rusya’ya 500 yeni yaptırım ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’ya yönelik 500 yeni yaptırım uyguladıklarını ve yaklaşık 100 kuruluşa ihracat kısıtlaması getirdiklerini duyurdu.
24.02.2024 Dünya
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek'
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek' Kanada'da geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren Çevrim İçi Haber Yasası, dijital telif konusunda adım atılmasını bekleyen pek çok ülkedeki yayıncıları heyecanlandırdı. Yasa aynı zamanda akıllara hem Google hem de Facebook'un yayıncılara ödeme yaptığı ilk ülke olan Avustralya'yı getirdi. Küresel bir harekete ilham Avustralya'daki yasayı mimarı Rodney Sims anlattı.
5.01.2024 Gündem
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar Google'ın Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi uluslararası basında büyük ses getirdi. Ancak bu konuda Kanada ilk örnek değil. Bu bağlamda hem Google'ı hem de Facebook'u dize getiren ilk ülke 2021 yılında Avustralya oldu. Peki teknoloji şirketlerinin Avustralya merkezli basın kuruluşlarına yaptığı ödemeler nasıl sonuçlar yarattı? Avustralyalı deneyimli gazeteci ve akademisyen Monica Attard'la konuştuk...
13.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
Bakan Tunç açıkladı: 19 bin kişi cezaevine geri dönecek!
Bakan Tunç açıkladı: 19 bin kişi cezaevine geri dönecek! Koronavirüs salgını döneminde açık cezaevinden çıkan hükümlülerle ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıklama yaptı.
28.07.2023 Gündem
ABD'de iki günde iki banka battı!
ABD'de iki günde iki banka battı! Silicon Valley Bank'ın iflas etmesinin ardından New York merkezli Signature Bank da battı. İki bankanın batışı arasında sadece 2 gün bulunuyor.
13.03.2023 Ekonomi
Türkiye'de memur maaşları 4 gün erken yatırılacak
Türkiye'de memur maaşları 4 gün erken yatırılacak Son dakika haberi... Türkiye Geneli Memur Maaşları 4 gün erkene çekildi. 11 Şubat’ta maaşlar ödenecek.
10.02.2023 Gündem
ABD, Wagner’i resmi olarak “uluslararası suç örgütü” ilan etti
ABD, Wagner’i resmi olarak “uluslararası suç örgütü” ilan etti ABD, Rus paralı asker şirketi Wagner’i resmen uluslararası suç örgütü olarak ilan etti. ABD Hazine Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı Rus kişi ve kuruluşlara yeni yaptırımlar uyguladı.
26.01.2023 Dünya
Chapo'nun oğlu Ovidio Guzman nasıl yakalandı? 6 ay planladılar, gizli tünele girince olanlar oldu
Chapo'nun oğlu Ovidio Guzman nasıl yakalandı? 6 ay planladılar, gizli tünele girince olanlar oldu Dünyanın en güçlü ve tehlikeli uyuşturucu kartellerinin başında gelen Sinaloa'nın liderlerinden Ovidio Guzman'ın sabaha karşı evine yapılan bir baskınla yakalanmasının yankıları dünya basınında sürüyor. Meksika'da son yılların kartellere yönelik en büyük operasyonlarından biri kabul edilen baskının perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
İkinci el konutlar için yeni çalışma! Bakan Nebati duyurdu
İkinci el konutlar için yeni çalışma! Bakan Nebati duyurdu Orta gelirliye yönelik düzenlenen Yeni Evim kampanyasına ilişkin açıklamada bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut fiyatlarına ilişkin tüm verilerin ellerinde bulunduğunu ve fırsatçıların radarlarında olduğunu dile getirdi. İkinci el konutların ise bu kampanyaya dahil olmayacağını belirten Nebati, bankalarla görüşerek yeni bir çalışma başlattıklarını söyledi. Nebati, "son noktaya geldiğimizde belirlenen faiz oranlarıyla ikinci el konut konusuna girilebilir" dedi.
11.01.2023 Ekonomi
ABD ve Türkiye’den DEAŞ bağlantılı 5 kişi ve 2 şirkete yaptırım
ABD ve Türkiye’den DEAŞ bağlantılı 5 kişi ve 2 şirkete yaptırım ABD Hazine Bakanlığına bağlı Yabancı Varlıklar Kontrol Ofisi (OFAC), Türkiye ile eş zamanlı olarak terör örgütü DEAŞ bağlantılı 5 kişi ve 2 şirkete yaptırım uygulandığını ve söz konusu kişilerin ve şirketlerin mal varlıklarının dondurulduğunu açıkladı.
5.01.2023 Gündem
Kıdem tazminatı tavanı 2023 ne oldu? Ocak-Temmuz dönemi kıdem tazminatı tavanı belli oldu!
Kıdem tazminatı tavanı 2023 ne oldu? Ocak-Temmuz dönemi kıdem tazminatı tavanı belli oldu! Kısam tazminatı tavanı ne kadar oldu 2023? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı 2023 yılı Ocak-Temmuz dönemi için kıdem tazminatı tavanını belirledi. İşte kısam tazminatı tavanı…
5.01.2023 Ekonomi
Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Bakan Kurum duyurdu: Yakında açıklayacağız
Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Bakan Kurum duyurdu: Yakında açıklayacağız Ev sahibi olmak isteyenleri ilgilendiren son dakika açıklaması! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Orta Gelire Konut Kampanyası hakkında "Kampanyanın fiyatları etkilemesini istemiyoruz. Hazine Bakanlığı ile çalışıyoruz. Yakında açıklayacağız. Kampanya ile proje arzını da artırmak istiyoruz" dedi.
13.12.2022 Ekonomi
ABD'den Çin, Hong Kong ve BAE'ye yaptırım
ABD'den Çin, Hong Kong ve BAE'ye yaptırım ABD hükümeti, İran petrokimya ve petrol satışlarını destekleyen Çin, Hong Kong ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli firmaları hedef alan yaptırımlar uygulandığını duyurdu.
17.11.2022 Dünya
İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi!
İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi! İngiltere'de yeni Başbakan Rishi Sunak oldu. İngiltere'de Muhafazakar Parti liderlik yarışı sona erdi. Eski Başbakan Boris Johnson ve Penny Mordaunt'un başbakanlık yarışından çekilmesiyle Rishi Sunak’ın önü açıldı. Tek aday olan Hint kökenli Rishi Sunak, İngiltere'nin yeni başbakanı oldu. Peki, İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi!
24.10.2022 Dünya
İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu! Tarihe geçti, işte hayatı ve detaylar
İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu! Tarihe geçti, işte hayatı ve detaylar İngiltere'de Liz Truss'ın istifasının ardından tüm dünyanın merakla beklediği yeni başbakan belli oldu. Böylece ülkede Muhafazakar Parti liderlik yarışının düğümü de çözüldü. Buna göre İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu. Hint asıllı olmasıyla ülke tarihine geçen Sunak'ın serveti de dudak uçuklattı. Peki, İngiltere'de başbakanlık koltuğuna oturan Rishi Sunak kimdir? İşte eski Başbakan Boris Johnson'ın da adının geçtiği liderlik yarışına ilişkin tüm detaylar...
24.10.2022 Dünya
Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İngiltere başbakan adayı Rishi Sunak’ın biyografisi!
Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İngiltere başbakan adayı Rishi Sunak’ın biyografisi! İngiltere'de eski Maliye Bakanı Rishi Sunak, Başbakan Liz Truss'dan boşalan başbakanlık koltuğuna oturmak için adaylığını açıkladı. Başbakanlık koltuğunun yeni sahibinin kim olacağı merakla beklenirken Eski Hazine Bakanı Rishi Sunak ile ilgili bilgiler de merak ediliyor. Peki, Rishi Sunak kimdir?Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İngiltere başbakan adayı Rishi Sunak’ın biyografisi!
24.10.2022 Dünya
Bakan Nebati, Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası Başkanı ile görüştü
Bakan Nebati, Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası Başkanı ile görüştü Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ABD'nin başkenti Washington'da Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası (AKKB) Başkanı Carlo Monticelli ile bir araya geldi.
12.10.2022 Ekonomi
Korsan taksicilik yapanlara ilişkin flaş karar! Bakan Soylu duyurdu: Son aşamaya geldik
Korsan taksicilik yapanlara ilişkin flaş karar! Bakan Soylu duyurdu: Son aşamaya geldik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “İstanbul taksicilerine Allah nasip edecek, kısa bir süre içerisinde İstanbul’un en memnun esnaflarından birisi haline gelecek. Korsan taksicilik yapanlarla ilgili ehliyet ceza puanı konusunda Karayolları Yönetmeliği'nde son aşamaya geldik, tamamlıyoruz.” dedi.
6.10.2022 Gündem
TOKİ sosyal konut projesinde son dakika gelişmesi! Faiz ve indirim ile ilgili flaş açıklama
TOKİ sosyal konut projesinde son dakika gelişmesi! Faiz ve indirim ile ilgili flaş açıklama Emekli, dar gelirli ve gençlere ev fırsatında son dakika gelişmesi! TOKİ sosyal konut projesini duyurdu, indirim ve yeni kampanya açıklamaları art arda geldi. Tarih ve şartlar belli oldu, müjde sonrası fiyatlarda büyük gerileme yaşandı. TOKİ'nin sosyal konut kampanyasının ardından bu kez orta gelir grubu için yeni bir kampanya duyuruldu. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Hazine Bakanlığı ile faiz konusunda çalışmamız var, indirimi ve taksiti de çalışıyoruz. Kampanyayı ekim ayı içinde açıklayacağız" dedi. İşte ev fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
28.09.2022 Ekonomi
Bakan Kurum duyurdu! Bir konut kampanyası daha geliyor
Bakan Kurum duyurdu! Bir konut kampanyası daha geliyor TOKİ'nin 250 bin sosyal konut kampanyasının ardından bu kez orta gelir grubu için yeni konut kampanyası geliyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Hazine Bakanlığı ile faiz konusunda çalışmamız var, indirimi ve taksidi de çalışıyoruz. Kampanyayı ekim ayı içinde açıklayacağız." dedi.
27.09.2022 Ekonomi
ABD, İran'daki internet yaptırımlarını gevşetiyor
ABD, İran'daki internet yaptırımlarını gevşetiyor ABD hükümeti, İran'daki internet hizmetlerine yönelik yaptırımları gevşetmek için bir lisans yayınlayarak, ülkede devam eden hükümet karşıtı protestolarda İranlılar için serbest bilgi akışını desteklemeyi hedeflediğini söyledi.
23.09.2022 Dünya
Bakan Nebati: İş dünyamız devletinin gücünü her zaman yanında hissetmelidir
Bakan Nebati: İş dünyamız devletinin gücünü her zaman yanında hissetmelidir Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Türk iş dünyasına gönderilen mektupla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati 'Türk iş dünyası örgütlerine iletilen mektubun iş çevrelerimizde bir endişe yaratması anlamsızdır. Türkiye dünyanın en önemli siyasi ve ekonomik güç merkezlerinden biridir. İş dünyamız devletinin gücünü her zaman yanında hissetmelidir' dedi.
26.08.2022 Ekonomi
Ev fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İnceleme başlatıldı
Ev fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İnceleme başlatıldı Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Ev fiyatlarıyla ilgili inceleme başlatıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati konut fiyatlarının olağandışı artışlarına yönelik kapsamlı bir çalışma başlatıldığını duyurdu. 'Fiyat artışlarını yakından takip ediyoruz gereken ne ise onu yapacağız' demişti. Konut fiyatları ve kiralıklardaki fahiş artışa karşı harekete geçildi. İşte detaylar...
14.08.2022 Ekonomi
ABD’den Ukrayna’ya 1 milyar dolarlık silah yardımı
ABD’den Ukrayna’ya 1 milyar dolarlık silah yardımı ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD ordusunun envanterinden Ukrayna'ya 1 milyar dolarlık silah ve mühimmat yardımı yapılacağını duyurdu. ABD’nin Ukrayna’ya yaptığı güvenlik yardımı yaklaşık 9,8 milyar dolara ulaştı.
8.08.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hazine Bakanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hazine bakanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.