Hazal Çağlar

Hazal Çağlar

Son dakika hazal çağlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hazal çağlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hazal çağlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hazal Çağlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hazal çağlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 hazal çağlar haberi bulunmuştur. Tüm hazal çağlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gönül Dağı 4. sezonda iki yeni oyuncu var! Gönül Dağı yeni sezon oyuncuları kimler?
Gönül Dağı 4. sezonda iki yeni oyuncu var! Gönül Dağı yeni sezon oyuncuları kimler? Gönül Dağı 4 sezon için geri sayım başladı. TRT 1'de Cumartesi akşamları yayınlanan ve İç Anadolu'nun sıcacık hikayesini ekrana taşıyan diziye yeni sezonda iki yeni isim katıldı. Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Berk Atan gibi yıldızlar yer aldığı Gönül Dağı yeni sezon oyuncuları kimler? Gönül Dağı 4. sezon ne zaman başlıyor?
31.08.2023 Televizyon
Gönül Dağı yeni sezon tarihi belli oldu! Gönül Dağı 4. sezon oyuncu kadrosunda kimler var?
Gönül Dağı yeni sezon tarihi belli oldu! Gönül Dağı 4. sezon oyuncu kadrosunda kimler var? İç Anadolu'nun sıcacık hikayesini ekrana getiren Gönül Dağı yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu gündemdeki yerini aldı. Başrollerinde Berk Atan, Hazal Çağlar, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu'nun yer aldığı Gönül Dağı 4. sezon yakında başlıyor. Sezon finalinde Taner'in Selma'nın duygularını öğrendiğini görmüştük. Peki Gönül Dağı yeni sezon oyuncuları kimler oldu? Gönül Dağı yeni sezon tarihi ne zaman? İşte detaylar...
21.08.2023 Televizyon
Gönül Dağı dizisi yolunu kaybetti! Ciritçi Abdullah Gönül Dağı'na veda ediyor!
Gönül Dağı dizisi yolunu kaybetti! Ciritçi Abdullah Gönül Dağı'na veda ediyor! Gönül Dağı dizisi tadını tuzunu kaybetmek üzere... TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Hazal Çağlar'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ciritçi Abdullah kalp krizi geçiriyor. Başladığı günden bu yana sözleriyle yol gösterici olan Ciritçi Abdullah Gönül Dağı'ndan ayrılıyor mu? Yavuz Sepetçi diziye veda mı ediyor?
22.05.2023 Televizyon
Hazal Çağlar gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi! 'Yine bomba gibi döndün'
Hazal Çağlar gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi! 'Yine bomba gibi döndün' Gönül Dağı dizisinin kadrosunda Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya ve Ecem Özkaya gibi isimlerin bulunduğu dizide hayat verdiği 'Asuman' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hazal Çağlar, Instagram hesabından paylaştığı mini şortlu pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.
9.10.2022 Magazin
Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'a beğeni yağıyor!
Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'a beğeni yağıyor! TRT1'in sevilen Gönül Dağı dizisinde 'Asuman' karakteriyle ekranlara gelen Hazal Çağlar, Instagram hesabını aktif olarak kullanıyor. Son pozuyla beğeni yağmuruna tutulan Çağlar'a çok sayıda yorum geldi.
4.04.2022 Magazin
Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar gönlünü kime kaptırdı?
Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar gönlünü kime kaptırdı? TRT 1’de yayınlanan Gönül Dağı’ dizisinde ‘Asuman’ karakterini canlandıran oyuncu Hazal Çağlar, gönlünü iş insanı Atilla Bingöl’e kaptırdı.
7.02.2022 Magazin
Gönül Dağı oyuncularından sarmaş dolaş poz! Berk Atan ve Hazal Çağlar...
Gönül Dağı oyuncularından sarmaş dolaş poz! Berk Atan ve Hazal Çağlar... Ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği 'Asuman' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hazal Çağlar, rol arkadaşı Berk Atan'la sarmaş dolaş pozunu paylaştı.
23.01.2022 Magazin
Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar göğüs dekolteli pozlarıyla Instagram'ı salladı!
Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar göğüs dekolteli pozlarıyla Instagram'ı salladı! Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali'nin paylaştığı Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği 'Asuman' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan güzel oyuncu Hazal Çağlar, Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarla dikkat çekti.
27.12.2021 Magazin
Gönül Dağı dizisi türküleri! İşte Gönül Dağı Asuman'ın söylediği şarkı Ervah-ı Ezelden!
Gönül Dağı dizisi türküleri! İşte Gönül Dağı Asuman'ın söylediği şarkı Ervah-ı Ezelden! TRT'nin sevilen dizilerinden Gönüldağı dizisi konusu kadar dizideki türkülerle de gündeme geliyor. Peki, Gönül Dağı Asuman'ın söylediği şarkının adı ne? İşte Gönül Dağı dizisi türkülerinden Ervah-ı Ezelden videosu...
20.12.2020 Gündem
Arıza dizisi konusu ne? Arıza dizisi oyuncuları kim?
Arıza dizisi konusu ne? Arıza dizisi oyuncuları kim? Televizyon ekranlarının yeni dizisi Arıza, dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Bir taksi macerasıyla yolları kesişen taksici Ali ile Doktor Halide'nin hikayesinin anlatıldığı Arıza dizisi, mafya, aşk ve geçmiş arasında kalan bir hayat mücadelesini anlatıyor. Peki, Arıza dizisi konusu ne? Arıza dizisi oyuncuları kim? İşte Arıza dizisi oyuncu kadrosu
4.10.2020 Gündem
Türk sinemasının acı günü! Kamil Renklidere vefat etti
Türk sinemasının acı günü! Kamil Renklidere vefat etti Türk sinemasının emektar ismi yönetmen ve oyuncu Kamil Renklidere vefat etti.
7.10.2018 Magazin
Fazilet Hanım ve Kızları 25. bölümde şok eden plan!
Fazilet Hanım ve Kızları 25. bölümde şok eden plan! Fazilet Hanım ve Kızları bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Hazan ve Sinan, Yağız için güzel bir sürpriz yapmak istemektedir fakat Yasemin'in tuzağı her şeyi alt üst eder.
29.09.2021 Gündem
Cem Yılmaz'dan 'ikizler' sürprizi!
Cem Yılmaz'dan 'ikizler' sürprizi! Cem Yılmaz yeni filminde yer alan ikiz kızlar rolü için İzmirli reklam yıldızı avukat kardeşler Tutku Hazal Uyma ile Dilan İlayda Uyma'yı seçti.
8.06.2017 Magazin
Fazilet Hanım ve Kızları 11. bölüm fragmanı ekranlara geldi
Fazilet Hanım ve Kızları 11. bölüm fragmanı ekranlara geldi Annelerin fedakarlıkları bilinir. Fazilet Hanım ve Kızlarında dizisinde ise anne Fazilet’in kendi hayatını kurtarmak için fedakarlıktan öte hırsları ile hareket etmesi görülüyor. Başrollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Gülsen Tuncer, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı ve Sevinç Erol gibi isimlerin yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları Star Tv’nin sevilen dizileri arasında yer alıyor. Fazilet Hanım ve Kızları yayınlanan son bölümünden sonra yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
29.09.2021 Gündem
Tolga Güleç o iddialı dizinin kadrosuna dahil oldu!
Tolga Güleç o iddialı dizinin kadrosuna dahil oldu! Ünlü oyuncu Tolga Güleç, son olarak Poyraz Karayel'de rol almıştı...
24.01.2017 Televizyon
Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor?
Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor? Avşar Film’in yeni projesi Fazilet Hanım ve Kızları’nın başrolleri belli oldu! Peki Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor? Fazilet Hanım ve Kızları dizisi hakkında tüm bilgiler haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Gezicilere kabarık fatura!
Gezicilere kabarık fatura! İşte bu karenin bedeli...
29.09.2021 Gündem
Diziler kapışıyor
Diziler kapışıyor Eski dizilerle 18 yeni proje karşı karşıya
20.08.2012 Magazin
Yeni sezonun en iddialıları
Yeni sezonun en iddialıları Eski filmler dizi oluyor...
17.08.2012 Televizyon
En fazla sporcu İstanbul'dan
En fazla sporcu İstanbul'dan 2012 Londra Olimpiyatları'na Türkiye'den en fazla sporcu gönderen il İstanbul oldu
25.07.2012 Futbol
Olimpiyat kadrosu açıklandı
Olimpiyat kadrosu açıklandı Türkiye'nin 2012 Londra Olimpiyatlarındaki sporcu listesi de netleşmeye başladı.
12.07.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Hazal Çağlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hazal çağlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.