Gazete Vatan Logo

Fazilet Hanım ve Kızları 11. bölüm fragmanı ekranlara geldi

Annelerin fedakarlıkları bilinir. Fazilet Hanım ve Kızlarında dizisinde ise anne Fazilet’in kendi hayatını kurtarmak için fedakarlıktan öte hırsları ile hareket etmesi görülüyor. Başrollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Gülsen Tuncer, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı ve Sevinç Erol gibi isimlerin yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları Star Tv’nin sevilen dizileri arasında yer alıyor. Fazilet Hanım ve Kızları yayınlanan son bölümünden sonra yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Fazilet Hanım ve Kızları 11. bölüm fragmanı ekranlara geldi

Fazilet Hanım ve Kızları yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da izleyicilerle buluştu. Fazilet Hanım ve Kızları 11. Bölüm fragmanında Hazım iki oğlunun da Hazan’a olan ilgisi ile ilgili sorular soruyor. Sinan ise Yağız’ın birdenbire Hazan’a karşı bu kadar iyi olmaya çalışmasına anlam veremiyor. Bunun nedeni ise Yağız’ın otel odası ile ilgili gerçekleri öğreniyor olması. Ece ise Hazan’ı hapisten çıkaran kişi ile ilgili gerçekleri söylüyor. Kerime ise Fazilet’in oyunlarına daha fazla katlanamıyor ve onu odaya kilitliyor. Daha sonra da Hazım’ın karşısına çıkarak onu uyarıyor. Hazım ise benim oğullarımı kimse bende alamaz diyor. Yasin ise Ece’nin Yağız ile samimiyetine çok öfkeleniyor.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI DİZİSİNİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Bakalım yeni bölümde Fazilet Hanım ve Kızları cephesinde neler olacak? Fazilet Hanım ve Kızları 11. Bölüm 3 Haziran Cumartesi günü 20.00’de Star Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 10. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Haberin Devamı

Fazilet Hanım ve Kızları yayınlanan son bölümünde Fazilet, büyük bir gerçeğin peşine düştü ve sonunda bu gerçeği öğrendi. Kerime’yi takip ettiğinde evinde bulduğu fotoğrafları araştıran Fazilet sonunda Hazım’ın oğullarından birinin Kerime’nin oğlu olduğunu anladı. Ama hangi oğlunun Kerime’nin oğlu olduğunu kanıtlamak için delil aradı.

Sinan ise aşkının çekimine engel olamıyordu. Her ne kadar Hazan’a çok güçlü duygular beslese de ona zarar verdiğini düşündüğü için artık ondan uzak durma kararı aldı. Hazan ise Sinan’ın bir ona yaklaşıp bir uzaklaşmasına anlam veremedi ve kafası iyice karıştı.

Yağız ise hala Hazan’ın peşinde dolaşıyordu. Nil’in tuzağına düşen Hazan’ı hapisten çıkaran avukatı Sinan’ın ayarladığını sanıyordu. Ama Ece ve Hazan konuştuklarında avukatın aslında Yağız tarafından ayarlandığını öğrendi. Daha sonra ise Hazan; Ece ve Yağız’ın bu samimiyetine anlam veremedi. Yasin ise bu samimiyete iyice kızmıştı. Herkes artık Ece ve Yağız arasında bir aşk yaşandığını düşündü. Selin ise bu duruma en çok sinir olanlardandı. Hem Faziletten kurtulmak hem de Yağız’ı kazanmak için Yasin’in öfkesini kullanarak bir takım planlar yaptı.

Haberin Devamı