Fazilet Hanım Ve Kızları

Fazilet Hanım Ve Kızları

Son dakika fazilet hanım ve kızları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fazilet hanım ve kızları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fazilet hanım ve kızları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fazilet Hanım Ve Kızları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fazilet hanım ve kızları gelişmeleri de dahil olmak üzere 170 fazilet hanım ve kızları haberi bulunmuştur. Tüm fazilet hanım ve kızları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aşk Bu Mu filmi oyuncuları kim? Aşk Bu Mu konusu ne? Aşk Bu Mu nerede çekildi?
Aşk Bu Mu filmi oyuncuları kim? Aşk Bu Mu konusu ne? Aşk Bu Mu nerede çekildi? Kubilay Aka ve Afra Saraçoğulu’nun başrollerinin paylaştığı Aşk Bu Mu filmi bayram ekranında izleyicisi ile buluşuyor. Aşk Bu Mu filmi yolları kesişen Umut ve Gülüm'ün hikayesini konu ediniyor. Yönetmenliğini Ömer Uğur'un yaptığı Aşk Bu Mu? filmi oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Peki, Aşk Bu Mu filmi oyuncuları kim? Aşk Bu Mu konusu ne? Aşk Bu Mu nerede çekildi? Aşk Bu Mu neyi anlatıyor? İşte Aşk Bu Mu filmi ile ilgili bilmeniz gerekenler…
3.05.2022 Televizyon
Mert Yazıcıoğlu'ndan romantik paylaşım: İyi ki varsın sevgilim
Mert Yazıcıoğlu'ndan romantik paylaşım: İyi ki varsın sevgilim Mert Yazıcıoğlu, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Afra Saraçoğlu'nun 24'üncü yaş gününü sosyal medya hesabından kutladı. Yazıcıoğlu, Saraçoğlu'na, "İyi ki doğdun, iyi ki varsın sevgilim" sözleriyle seslendi.
2.12.2021 Magazin
RTÜK Başkanı Şahin: Reyting her şeydir ama RTÜK için her şey değildir
RTÜK Başkanı Şahin: Reyting her şeydir ama RTÜK için her şey değildir TİAK Televizyon İzleme Araştırmaları, Türkiye’de 2020 yılında kişi başı ortalama televizyon izleme süresinin, dünya ortalamasının da üzerine çıkarak, 2019 yılına göre 19 dakikalık bir artışla 4 saat 33 dakika olarak gerçekleştiğini açıkladı. Programda konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Reyting her şeydir ama RTÜK tarafından baktığınız zaman her şey değildir” dedi.
11.11.2021 Gündem
Çağlar Ertuğrul ile Kayla Manukyan ayrıldı mı?
Çağlar Ertuğrul ile Kayla Manukyan ayrıldı mı? 'Teşkilat' dizisinde başrol oynayan Çağlar Ertuğrul'un özel hayatıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Ertuğrul'un uzun süredir aşk yaşadığı Kayla Manukyan ile yollarını ayırdığı konuşuluyor.
5.09.2021 Magazin
Hülya Duyar kimdir? Hülya Duyar’a ne oldu, kaç yaşında, evli mi? Hülya Duyar’ın oyunculuk kariyeri ve biyografisi
Hülya Duyar kimdir? Hülya Duyar’a ne oldu, kaç yaşında, evli mi? Hülya Duyar’ın oyunculuk kariyeri ve biyografisi Cem Yılmaz’la reklam filmi çekerken fenalaşan Hülya Duyar’ın neden rahatsız olduğu ortaya çıktı. Reklam çekimi sonrası çıktığı tatilde de baygınlık geçiren oyuncunun beyninde büyük bir tümör tespit edildi. Hülya Duyar kimdir, kaç yaşında, evli mi?
3.08.2021 Gündem
Oyuncu Deniz Baysal Yurtçu koronavirüse yakalandı
Oyuncu Deniz Baysal Yurtçu koronavirüse yakalandı TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın başrol oyuncularından Deniz Baysal Yurtçu ve Nihat Altınkaya da koronavirüse yakalandı.
19.04.2021 Magazin
Ercan Kesal kimdir? Ercan Kesal kaç yaşında ve nereli?
Ercan Kesal kimdir? Ercan Kesal kaç yaşında ve nereli? Ercan Kesal katıldığı programlar, oynadığı diziler ve canlandırdığı karakterlerle gündemde. İnternette Ercan Kesal kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ercan Kesal'ın eşi kim? Ercan Kesal'ın asıl mesleği ne? soruları aratılıyor. İşte Ercan Kesal'ın biyografisi...
26.05.2020 Gündem
Ünlü oyunculardan güldüren paylaşım: Nereden nereye!
Ünlü oyunculardan güldüren paylaşım: Nereden nereye! “Fazilet Hanım ve Kızları” dizisinde üç kardeşi canlandıran Tolga Güleç, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz, ev işi yaparken çekilmiş fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.
25.03.2020 Magazin
Tuğba Melis Türk 'Survivor'da
Tuğba Melis Türk 'Survivor'da 'Survivor'a katılacak bir isim daha belli oldu. Masterchef Yasin Obuz ve sosyal medya fenomeni Cem Can Canseven'in ardından oyuncu Tuğba Melis Türk de 'Survivor' kadrosuna dahil oldu.
5.02.2020 Magazin
Nazan Kesal kimdir? Nerelidir? Nazan Kesal kaç yaşında?
Nazan Kesal kimdir? Nerelidir? Nazan Kesal kaç yaşında? Başarılı sinema ve tiyatro oyuncusu Nazan Kesal, pek çok kişi tarafından araştırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisindeki performansı ile izleyicilerden büyük beğeni alan ünlü oyuncu, şu sıralar Çocuk adlı dizide rol alıyor. Peki Nazan Kesal kimdir? Nerelidir? Nazan Kesal kaç yaşında? İşte, detaylar...
17.01.2020 Gündem
Artık iyi roller istiyorum
Artık iyi roller istiyorum Birçok sevilen dizide rol alan Ecem Baltacı, şu sıralar kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor.
9.07.2019 Magazin
Mutlulukları gözlerden kaçmadı
Mutlulukları gözlerden kaçmadı 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizinde rol alan ve aynı yapımda kostüm asistanlığı yapan Kayla Manukyan ile aşk yaşamaya başlayan genç oyuncu Çağlar Ertuğrul, önceki gün sevgili ile İstinyePark AVM'de görüntülendi.
29.04.2019 Magazin
Alp Navruz'a 72 bin liralık tazminat davası
Alp Navruz'a 72 bin liralık tazminat davası "Fazilet Hanım ve Kızları" adlı dizinin başrol oyuncusu Alp Navruz’a sözleşmeyi ihlal ederek başka bir dizide oynadığı iddiasıyla İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde 72 bin liralık tazminat davası açıldı.
14.12.2018 Magazin
Afra Saraçoğlu ve Eray Altay'ın ayrılık sebebi ortaya çıktı
Afra Saraçoğlu ve Eray Altay'ın ayrılık sebebi ortaya çıktı Oyuncu Afra Saraçoğlu, yönetmen yardımcısı sevgilisi Eray Altay'la geçen hafta ilişkisini noktalamıştı. Saraçoğlu'nun rol arkadaşı Mert Yazıcıoğlu'yla yakınlaşmasının ayrılığa neden olduğu öğrenildi.
30.09.2018 Magazin
Söz dizisinin savcısı Deniz Baysal evleniyor
Söz dizisinin savcısı Deniz Baysal evleniyor Söz dizisinin savcı Derya'sı Deniz Baysal, bir süredir birlikte olduğu Kolpa Grubu'nun solisti Barış Yurtçu'nun evlilik teklifini kabul etti.
21.09.2018 Magazin
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Temmuz Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Temmuz Salı 10 Temmuz Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah ilk olarak 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranları renkli ve eğlence dolu kılan dizi ile güzel bir sabah keyfi yapabileceksiniz. Akşam kuşağında ise ekranların yeni yüzü olan “Erkenci Kuş” yeni bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Aksiyon, heyecan ve renklilik dolu kesitleri ile güzel bir akşam geçirmenizi sağlayan diziyi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
10.07.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 7 Temmuz Cumartesi
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 7 Temmuz Cumartesi 7 Temmuz Cumartesi gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Ekranları renkli ve heyecanlı kılan dizi ile güzel bir cumartesi sabahına uyanabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Köstebekgiller: Gölgenin Tılsımı” adlı yerli sinema filmi karşınıza çıkacak. Çocukların en büyük eğlencesi olan sinema filmini ailece izleyerek akşamınıza renk katabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
7.07.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Temmuz Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Temmuz Perşembe 5 Temmuz Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Sevilen heyecan dolu dizinin tekrarlarını hafta içi her gün Star ekranları karşısından seyredebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Geleceğin Starları” adlı yeni yarışma programı Star ekranlarına dahil oluyor. Heyecanlı ve sürükleyici kesitler yaşatan program ile akşamınıza renk katabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
5.07.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 3 Temmuz Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 3 Temmuz Salı 3 Temmuz Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçecek. Heyecan dolu anlar yaşatan dizinin son bölümlerini kaçırdıysanız, Star ekranlarından sabahın ilk saatlerinde izleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Erkenci Kuş” adlı Star TV ekranlarının yeni dizisi yeni bölümü ile yayına başlayacak. Aksiyon, macera ve heyecan dolu anlar yaşatan dziyi, sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel bir akşam keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
3.07.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe 28 Haziran Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Sabah erken saatlerde Star ekranlarınızda oluyorsanız, bu fenomen dizinin tekrarlarını seyredebilir ve böylelikle izlemediğiniz bölümlerdeki geliişmelerden haberdar olabilme imkanı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Sen Sağ Ben Selamet” adlı komedi türündeki yerli sinema filmi hayran kitlesi ile buluşacak. Ekranları renkli ve eğlence dolu hale getiren film ile güzel bir perşembe akşamına hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
28.06.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Haziran Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Haziran Çarşamba 27 Haziran Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranları renkli kılan sevilen dizi ile güzel ve heyecan dolu bir sabaha merhaba diyebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kalbimin Sultanı” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına geliyor. Sevilen renkli dizinin yeni bölümü ile yine sürükleyici ve heyecan dolu bir akşama şimdiden hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
27.06.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Haziran Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Haziran Salı 26 Haziran Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına giriş yapacak. Sevilen renkli diziyi, sevdiklerinizle birlikte Star ekranlarından seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Erkenci Kuş” adlı yerli dizinin yepyeni ilk bölümü ekranlara dahil olacak. Yaz dizisi olarak ekranlara gelen bu mükemmel yapım ile aşkın farklı yönlerine şahit olabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
26.06.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Haziran Pazar
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Haziran Pazar 24 Haziran Pazar gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçecek. Sevilen renkli dizinin tekrarını seyrederek mükemmel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise seçim durumunu ekranlarınızdan takip edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyun!
24.06.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Haziran Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Haziran Perşembe 21 Haziran Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan dizi ile keyifli ve eğlence dolu bir sabah keyfi gerçekleştirebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise “Batman Süperman’e Karşı: Adaletin Şafağı” adlı yabancı sinema filmi ekranlar karşısında yerini alacak. Sinema filmini çocuklarınızla birlikte seyrederek akşamınıza heyecanlı bir giriş yapabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
21.06.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Haziran Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Haziran Çarşamba 20 Haziran Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, saat 07:00’da heyecan dolu kesitleri ile ekranları renklendiren “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen renkli dizi ile sabahınızı çok daha keyifli bir atmosfere bürüyebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da başlayacak olan “Kalbimin Sultanı” adlı dizinin yeni bölümü ile karşı karşıya kalacaksınız. Sevilen renkli ve heyecanlı yeni dizi ile çarşamba akşamınızı çok daha güzel hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
20.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fazilet Hanım Ve Kızları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fazilet hanım ve kızları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.