Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Haziran Salı

26 Haziran Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına giriş yapacak. Sevilen renkli diziyi, sevdiklerinizle birlikte Star ekranlarından seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Erkenci Kuş” adlı yerli dizinin yepyeni ilk bölümü ekranlara dahil olacak. Yaz dizisi olarak ekranlara gelen bu mükemmel yapım ile aşkın farklı yönlerine şahit olabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Haziran Salı

Sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısında yer alacak. Sevilen bu renkli dizi ile sabahınızı çok daha güzel ve heyecanlı şekilde geçirebilirsiniz. Ardından 09:30’da “Kiralık Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısında yerini alacak. Sevilen dizinin tekrar bölümlerini, hafta içi her gün Star ekranlarınız karşısından izleyerek güzel anlara tanıklık edebilirsiniz. Saatler 12:00’a geldiğinde, “Ufak Tefek Cinayetler” adlı bir başka fenomen dizinin tekrarı sizlerle olacak. Gün ortasında başlayan dizi, tekrar bölümü ile yine tüm hayranlarına güzel anlar sunuyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “En Güzel Bölüm” adlı magazin programı ekranlar karşısında olacak. Magazin dünyasının tüm gelişmelerini, ayrıntılı şekilde bu magazin yayınından öğrenme imkanı elde edeceksiniz. Ünlü camiasına ait tüm güncel gelişmeleri, bomba haberleri, renkli VTR’lerden takip edebileceksiniz. 15:15’de “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayına devam ediliyor. Fenomen dizinin tekrar bölümleri ile gün ortanızı çok daha renkli ve heyecanlı bir atmosfere bürüyebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Star Haber” adlı akşam bülteni ile yayına devam ediliyor. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini, detayları ile birlikte ekranlarınızdan izleyebileceksiniz. Sağlık, siyaset, emlak, yaşam, politika, hava durumu ve spor gibi tüm gündem başlıklarına ait gelişmeler ekranlara gelecek. 20:00’da “Erkenci Kuş” adlı yeni dizi yepyeni ilk bölümü ile yayında yerini alacak. Star ekranlarını renklendiren diziyi, sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel bir akşam keyfi yapabilirsiniz. 23:00’da bu yeni dizinin ilk bölümünü bir kez daha seyredebilme imkanı elde edeceksiniz.

01:30’da “Kalbimin Sultanı” adlı yerli dizinin tekrar bölümü yayın akışına dahil olacak. Fenomen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız, gece kuşağında başlayan bu tekrarını izleyebileceksiniz. 03:30’da “Cesur ve Güzel” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayına devam ediliyor. 05:20’de ise “Hayat Bazen Tatlıdır” adlı yerli dizinin tekrarı karşınıza çıkacak.

Haberin Devamı