Hayati Tehlike

Hayati Tehlike

Son dakika hayati tehlike haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayati tehlike ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayati tehlike haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayati Tehlike

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayati tehlike gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.237 hayati tehlike haberi bulunmuştur. Tüm hayati tehlike haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 yıl önce Deniz su parkında boğulmuştu! Acı gerçek gün yüzüne çıktı
3 yıl önce Deniz su parkında boğulmuştu! Acı gerçek gün yüzüne çıktı Adana’da 3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğulan Deniz’in ailesi adalet isterken, baba Yusuf Karslı, "Havuzun ruhsatının olmadığını, aslında orada havuz olmadığını, kaçak yapı olduğunu, mekanik sistemlerin yanlış olduğunu, elektronik sistemlerin yanlış olduğunu öğrendik" dedi.
11.04.2024 Adana
İzlanda'da yanardağ paniği! Meteoroloji Ofisi: Lavlar denize ulaşırsa hayati tehlike arz edecektir
İzlanda'da yanardağ paniği! Meteoroloji Ofisi: Lavlar denize ulaşırsa hayati tehlike arz edecektir İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağının Sundhnukagigar kraterinde meydana gelen patlama sonucu başlayan lav akışının yavaşladığını, denize ulaşma ihtimali görmediklerini duyurdu.
18.03.2024 Dünya
Müzik grubunun davulcusu ile arkadaşını darbeden sanık için savcı mütalaasını açıkladı
Müzik grubunun davulcusu ile arkadaşını darbeden sanık için savcı mütalaasını açıkladı Ankara'da müzik grubu Piiz'in davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşı Oğuzhan Oğuz'un 2 yıl önce eğlence mekanında Bilge Kaan Korkmaz tarafından darbedilmesine ilişkin davada, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, sanık Korkmaz'ın toplamda 13,5 yıl hapisle cezalandırılmasını istedi.
7.03.2024 Gündem
Oğlunu ısırdığını iddia ettiği köpeği öldürmüştü; mahkeme kararını verdi
Oğlunu ısırdığını iddia ettiği köpeği öldürmüştü; mahkeme kararını verdi Kocaeli'nin İzmit ilçesinde oğlunu ısırdığı iddiasıyla bir sokak köpeğini tüfekle öldüren ve 4 yıla kadar hapsi istenen Orçun M.'nin (44), eylemi zorunluluk hali içerisinde işlediği belirtilerek, ceza almaması yönünde karar verildi. Adliye önünde toplanan hayvanseverler, karara tepki gösterdi.
20.02.2024 Gündem
Murat Kurum son yaptırdığı anketin sonucunu açıkladı: Şu an biz 1,5 puan öndeyiz
Murat Kurum son yaptırdığı anketin sonucunu açıkladı: Şu an biz 1,5 puan öndeyiz Aday olduktan hemen sonra yaptırdığı ankette 2 puan geride olduğunu belirten AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Şuan biz 1,5 puan öndeyiz. Bu CHP'nin yaptırdığı ankette de böyle" dedi. "İstanbul'daki heyecanı, coşkuyu gittiğim her yerde görüyorum" diye Kurum, 'mevcut yönetimin kendisini dağların tepesinde gördüğünü' ifade etti.
31.01.2024 Gündem
Fatih Camii’nde bıçaklı saldırı: İmam ve bir vatandaşın hayati tehlikesi sürüyor
Fatih Camii’nde bıçaklı saldırı: İmam ve bir vatandaşın hayati tehlikesi sürüyor Fatih Camii’nde huzursuzluk çıkararak slogan atan ve kendisini uyaran imam ile bir vatandaşı bıçaklayan zanlı, yakalanarak gözaltına alındı. Yaralanan Fatih Camii imamı ve 1 vatandaşın hayati tehlikesi sürerken, olaya ilişkin İstanbul Valiliği yazılı açıklama yaptı.
8.01.2024 Gündem
Kulunç Nasıl Geçer? Kulunç Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kulunç Nasıl Geçer? Kulunç Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kulunç, kasların gevşememesi sonucunda, oluşan sert düğümlerdir. Kolda, gövdede, bacakta oluşan kuluncun tam nedeni bilinmemektedir. Kulunç, daha çok sırt ve boyunda oluşmaktadır. 
4.01.2024 Sağlık
Sevgilisinin çıplak fotoğraflarını çekti, sonrası korkunç! Ses kaydı işe yaramadı
Sevgilisinin çıplak fotoğraflarını çekti, sonrası korkunç! Ses kaydı işe yaramadı Ankara'da ayrılmak isteyince çıplak fotoğrafları ile şantaj yapıp, darbettiğini iddia ettiği erkek arkadaşı M.F.D.'yi (35) 9 yerinden bıçaklayıp, yaralayan tutuksuz sanık Alev D. (37) hakkında savcı mütalaasını açıklayarak, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 11 yıl 9 aya kadar hapis talep etti.
10.10.2023 Yaşam
Polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği saldırıya ilişkin şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı! Skandal savunma
Polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği saldırıya ilişkin şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı! Skandal savunma Kağıthane'de polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği, polis memuru Ahmet Yasin Çevik'in ise yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin şüphelilerin nöbetçi hakimlik ifadeleri ortaya çıktı.
12.09.2023 Yaşam
ABD polisi hamile kadını vurarak öldürdü! İşte o anlar
ABD polisi hamile kadını vurarak öldürdü! İşte o anlar ABD’nin Ohio eyaletinde polisin emrine uymadığı için aracının içinde polis tarafından öldürülen siyahi hamile kadın Ta’Kiya Young’un son anları, polisin vücut kamerasına yansıdı.
2.09.2023 Dünya
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı Salı günü başlayan yangın Çanakkale'de 1500 hektardan fazla ormanlık alanı küle çevirdi. Damyeri köyünde başlayan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale orman yangını kontrol altına alındığını bildirdi. Yaklaşık, 4 bin 80 hektar alan yangından etkilendi.
24.08.2023 Gündem
'Çocuk başkasından' deyip eşini vurdu! 20 yıla kadar hapis talebi
'Çocuk başkasından' deyip eşini vurdu! 20 yıla kadar hapis talebi Zonguldak'ta eşi Gülcan S.'yi çocuğunun başkasından olduğu iddiasıyla çıkan tartışmada silahla yaralayan tutuklu sanık hakkında nitelikli kasten öldürmeye teşebbüs suçundan 20 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.
13.06.2023 Yaşam
6 kez bıçakladı, mahkemede 'Eşimi çok seviyorum' dedi
6 kez bıçakladı, mahkemede 'Eşimi çok seviyorum' dedi Bursa'da, ayrı yaşadığı eşi Yüce Can Yılmaz'ı (39) dövüp, karın ve kalça bölgesinden 6 bıçak darbesiyle yaralayan Kenan Yılmaz'ın (42) yargılandığı davada karar çıktı. Duruşmada eşini kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle bıçakladığını söyleyerek, "Eşimi hala çok seviyorum" diyen Yılmaz, haksız tahrik indirimiyle 'Eşe ve kadına karşı kasten öldürmeye' teşebbüs suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırdı.
18.05.2023 Yaşam
Boşanma aşamasındaki eşine kabusu yaşatmıştı! Yargıtay'dan flaş karar
Boşanma aşamasındaki eşine kabusu yaşatmıştı! Yargıtay'dan flaş karar İzmir'de 3 yıl önce boşanma davası açan 2 çocuğunun annesi Aycan Kıncı'yı (25) konuşmak için çağırdığı dönercide, barışma teklifini kabul etmeyince 38 yerinden bıçaklayarak yaralayan Burak Kıncı'ya (28) verilen 18 yıl hapis cezası Yargıtay'da onandı.
26.04.2023 Yaşam
Çadır yangınında ölen Elif Mislina'dan 24 gün sonra ablası Yeşim de hayatını kaybetti
Çadır yangınında ölen Elif Mislina'dan 24 gün sonra ablası Yeşim de hayatını kaybetti Hatay'da depremzedelerin kaldığı çadırda çıkan yangında hayatını kaybeden Elif Mislina Eker'den (4), 24 gün sonra da ablası Yeşim Eker (17) yaşamını yitirdi.
20.04.2023 Yaşam
Sobayı yakmak isterken yanarak hayatını kaybetti
Sobayı yakmak isterken yanarak hayatını kaybetti Amasya'da soba tutuşturucu ile sobayı yakmak isterken alevler içinde kalarak yanan kadın, Samsun'da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
13.02.2023 Yaşam
Eş katili sanık: Silaha 3 gerçek, 3 ses mermisi koydum, sırasını karıştırdım
Eş katili sanık: Silaha 3 gerçek, 3 ses mermisi koydum, sırasını karıştırdım Şırnak’ın Uludere ilçesinde boşanma aşamasındaki Mihriban Altürk’ü (31) gitar kutusuna sakladığı pompalı silahla öldürüp, kızı T.Ş.’yi (8) de yaraladığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan Metin Şengil (35), “Eşimi kasten öldürmedim. Kendimden çok eşimi seviyordum. Silaha 3 gerçek, 3 ses mermisi koydum. Mermileri silaha koyarken sırasını karıştırdım” dedi.
28.01.2023 Yaşam
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal atan sanık: Susturmak için yaptım
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal atan sanık: Susturmak için yaptım   Konya'da, 'Su sayacına bakacağız abla' diyerek açtırdığı kapıdan eski nişanlısı Merve Küçüktekin'in (28) yüzüne ve vücuduna kimyasal madde atan tutuklu Sabit Türk (26)  ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle yargılandığı davanın duruşmasında, "'Sıvının zarar verebileceğini bilmiyordum. Küfür ediyordu. Susturmak için bir anlık öfkeyle attım" dedi. 
16.01.2023 Yaşam
'Bu daha fragman' diyen satırlı saldırgana 7 yıl hapis cezası
'Bu daha fragman' diyen satırlı saldırgana 7 yıl hapis cezası Bursa'da, yeğeni Kıvanç B.'nin (17) tabancayla vurduğu Eren K.'yi (16) hastanede ziyaret ettiği gerekçesiyle Abdullah Y.'yi (18) satırla yaralayıp, adliye çıkışında gazetecilere, "Bu daha fragman, siz gala gecesine gelin" diyen tutuksuz sanık Gökhan Başboğa (35), 7 yıl hapse çarptırıldı.
11.01.2023 Yaşam
16 yaşındaki çocuk sabah yanlış kişiyi, akşam da hedeflediği adamı vurdu
16 yaşındaki çocuk sabah yanlış kişiyi, akşam da hedeflediği adamı vurdu Samsun'da sabah silahla yanlış kişiyi vuran 16 yaşındaki çocuk, akşam da hedeflediği kişiyi vurarak ağır yaraladı.
21.12.2022 Yaşam
Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren tazminat kararı! Belediye ödeyecek
Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren tazminat kararı! Belediye ödeyecek Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika tazminat kararı! Minibüs beklerken üzerine çürümüş ağaç düşünce yaralandı. Belediyeye dava açtı. Mahkemenin verdiği karar ise emsal niteliğinde...
15.12.2022 Yaşam
18 yaşındaki genç hortum, baston ve sopayla dövülerek öldürüldü!
18 yaşındaki genç hortum, baston ve sopayla dövülerek öldürüldü! Adana’da akrabalarının yaralanması olayına karıştığı öne sürülen 18 yaşındaki bir genci kaçırıp hortum, baston ve sopayla döverek öldürdüler. Olaya ilişkin gözaltına alınan 11 şüpheliden 6'sı tutuklandı.
2.12.2022 Yaşam
Fatih'te döner bıçağıyla saldıran kağıt toplayıcıya 7 yıl 6 ay hapis cezası
Fatih'te döner bıçağıyla saldıran kağıt toplayıcıya 7 yıl 6 ay hapis cezası  Fatih'te yol kenarında hurda arabasını çekmesini isteyen otomobil sürücüsünü döner bıçağıyla yaraladığı iddiasıyla 9 yıla kadar hapsi istenen kağıt toplayıcısı Ferhad Omranıfar, ilk duruşmada 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanığın pişmanlığını dikkate alarak cezada indirim yaptı. Şikayetçi Şeyhmus Aykurt, "Tedavim devam ediyor. Herhalde 2 yıl daha parmaklarımı kullanamayacağım gibi görünüyor" diyerek adaletin yerini bulduğunu belirtti. 
22.11.2022 Gündem
4 çocuğunu bırakıp 15 yaşındaki çocuğa kaçtı! Bakanlık harekete geçti
4 çocuğunu bırakıp 15 yaşındaki çocuğa kaçtı! Bakanlık harekete geçti Kahramanmaraş'ta yaşanan olayın canlı yayınlanan bir programa taşınmasının ardından tüm Türkiye bu olayı konuşmaya başladı. 23 yaşında ve 5, 4, 2 yaş ve 5 aylık çocuğu bulunan Gülizar Akbulut TikTok'ta tanıştığı 15 yaşında bir çocuğa kaçtı. Gülizar'ın eşi katıldığı canlı yayında sinir krizi geçirdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. İşte Türkiye'de günlerdir konuşulan olayın detayları...
19.11.2022 Gündem
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal madde atan sanık ile ilgili dikkat çeken gelişme
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal madde atan sanık ile ilgili dikkat çeken gelişme Konya'da "Su sayacına bakacağız" diyerek açtırdığı kapıdan eski nişanlısı Merve Küçüktekin'in (28) yüzüne kimyasal madde atan tutuklu Sabit Türk'ün (26) hakkında, savcılıkça iddianame hazırlandı. İddianamede Türk için 'canavarca hisle ve tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.
5.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hayati Tehlike ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayati tehlike haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.