Hayat Bilgisi

Hayat Bilgisi

Son dakika hayat bilgisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayat bilgisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayat bilgisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayat Bilgisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayat bilgisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 549 hayat bilgisi haberi bulunmuştur. Tüm hayat bilgisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ümit Erdim'den minik kızı Ela ile yeni poz!
Ümit Erdim'den minik kızı Ela ile yeni poz! Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan oyuncu Ümit Erdim, 22 Eylül 2022'de dünyaya gelen minik kızı Ela ile yeni bir karesini takipçileriyle paylaştı.
27.05.2023 Magazin
Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'tan aşk paylaşımı!
Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'tan aşk paylaşımı! Geçtiğimiz kasım ayında Berkin Gökbudak ile sürpriz şekilde nikâh masasına oturan ve şimdilerde hamilelik heyecanı yaşayan Aslı Enver, eşiyle romantik bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
22.04.2023 Magazin
Aslı Enver'den eşi Berkin Gökbudak'a romantik kutlama!
Aslı Enver'den eşi Berkin Gökbudak'a romantik kutlama! 'Hayat Bilgisi', 'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' gibi çok izlenen yapımlarda rol alan Aslı Enver, Kasım 2022'de iş insanı Berkin Gökbudak ile evde aile arasında kıyılan sade bir törenle hayatını birleştirmiş, kısa bir süre sonra da hamile olduğunu duyurmuştu. Enver, son olarak eşi Berkin Gökbudak'ın doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı.
12.04.2023 Magazin
Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si İpek Erdem son haliyle şaşırttı!
Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si İpek Erdem son haliyle şaşırttı! Hayat Bilgisi dizisinde Barbie Gamze olarak tanınan oyuncu İpek Erdem gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Tiyatro ve reklamlarda rol almaya devam eden İpek Erdem'in son haline yorum yağdı.
10.04.2023 Magazin
Acun Ilıcalı, Survivor kadrosuna katılan iki yeni ismi açıkladı!
Acun Ilıcalı, Survivor kadrosuna katılan iki yeni ismi açıkladı! Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor'un 2023 sezonu için geri sayım başladı. Survivor 2023'ün yarışmacıları açıklanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Buse Plan, Alper Rende, Elanur, Chaby ve Kürşat Juan'ın ardından iki ismi daha duyurdu.
25.12.2022 Magazin
Pakize Suda kimdir? Cenaze töreni bugün! Oyuncu Pakize Suda neden öldü, kaç yaşındaydı, nereliydi? İşte hayatı ve oynadığı diziler…
Pakize Suda kimdir? Cenaze töreni bugün! Oyuncu Pakize Suda neden öldü, kaç yaşındaydı, nereliydi? İşte hayatı ve oynadığı diziler… Pakize Suda bugün defnedilecek. 70 yaşında hayata gözlerini yuman Pakize Suda oyunculuk performansı dışında sunuculuk ve köşe yazarlığıyla da hafızalarda yerini aldı. Peki, Pakize Suda kimdir, nereliydi, kaç yaşında ve neden öldü? Pakize Suda’nın hayatı ve cenaze töreni hakkında merak edilenler…
23.12.2022 Televizyon
Ümit Erdim kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 ikinci yarışmacısı oyuncu Ümit Erdim'in filmleri ve TV dizileri neler?
Ümit Erdim kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 ikinci yarışmacısı oyuncu Ümit Erdim'in filmleri ve TV dizileri neler? Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şarkıcı Berdan Mardini'nin ardından Survivor 2023'ün 2. yarışmacısının oyuncu Ümit Erdim olduğunu açıkladı. Peki, Ümit Erdim kimdir? Survivor 2023 ikinci yarışmacısı oyuncu Ümit Erdim kaç yaşında, nereli, filmleri ve TV dizileri neler?
14.12.2022 Magazin
İpek Erdem'den nostaljik paylaşım: İlk karşılaşmamdı, 19 yaşındaydım
İpek Erdem'den nostaljik paylaşım: İlk karşılaşmamdı, 19 yaşındaydım 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Barbie Gamze' rolü ile geniş kitlelerce tanınan ve bir süredir ekranlardan uzak olan İpek Erdem, 19 yaşındayken yaşadığı bir anıyı takipçileriyle paylaştı.
28.11.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan deprem tatbikatı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan deprem tatbikatı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 81 ili ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bugün saat 18:57'de gerçekleştirilen 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' ile ilgili mesaj yayınladı.
12.11.2022 Siyaset
Hayat Bilgisi'nin Barbie'si ortaya çıktı!
Hayat Bilgisi'nin Barbie'si ortaya çıktı! 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Barbie Gamze' rolü le hafızalara kazınan İpek Erdem, oyunculuk çalışmaları nedeniyle Fransa’ya gitti.
19.10.2022 Magazin
Seda Erdim'den yeni paylaşım: Bundan güzel manzara olabilir mi?
Seda Erdim'den yeni paylaşım: Bundan güzel manzara olabilir mi? 'Hayat Bilgisi' dizisinde hayat verdiği 'Arif' karakteriyle tanınan Ümit Erdim ile beş yıl önce nikâh masasına oturan Seda Erdim, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olmuştu. Şimdilerde vaktini kızlarıyla geçiren Seda Erdim'den yeni bir paylaşım geldi. Ünlü isim, dört yaşındaki Ses'in kardeşi Ela'ya mama yedirdiği kareyi yayınladı.
16.10.2022 Magazin
Hayat Bilgisi'nin Kopil'i Serhan Arslan evlendi!
Hayat Bilgisi'nin Kopil'i Serhan Arslan evlendi! Show TV'nin fenomen dizisi Hayat Bilgisi'nde Kopil karakterini canlandıran ve sempatik rolüyle gönüllerde taht kuran Serhan Aslan modacı Nazlı Ceren Köksal ile hayatını birleştirdi.
15.09.2022 Magazin
Hayat Bilgisi'nin ‘Kikirik’i Çisil Oral'ın değişimi herkesi şaşırttı!
Hayat Bilgisi'nin ‘Kikirik’i Çisil Oral'ın değişimi herkesi şaşırttı! Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı 'Kikirik' karakteriyle gönüllerde taht kuran Çisil Oral'ın son hali olay oldu. Değişimiyle görenleri şaşırtan Oral, geçirdiği estetik operasyonlarla adeta bambaşka biri oldu. Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu bakın şimdi neler yapıyor...
11.09.2022 Magazin
Okullarda uyum haftası ne zaman başlıyor? 1. sınıf uyum haftası nasıl olacak? Uyum haftası etkinlikleri neler?
Okullarda uyum haftası ne zaman başlıyor? 1. sınıf uyum haftası nasıl olacak? Uyum haftası etkinlikleri neler? Okullarda Uyum Haftası başlıyor. 2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı’nda okul öncesi eğitim ile ilkokul birinci sınıfa başlayacak öğrencilerin okula alışmaları için bir hafta öncesinde uyum eğitimleri yapılıyor. Okulların açılmasına bir hafta kala öğrencilerin okula adaptasyonları sağlanacak. Ebeveynler ve öğrenciler için Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim ve ilkokul için uyum rehberi hazırladı. Rehberlerde ailelere öneriler, okula başla sürecinde dikkat edilmesi gerekenler ve öğrencilerin okula alışma sürecinde yapılması gereken etkinlikler yer alıyor. Peki, Okullarda uyum haftası ne zaman başlıyor? Uyum haftası zorunlu mu? 1. sınıf uyum haftası nasıl olacak? Uyum haftası etkinlikleri neler? 1. sınıf uyum haftasında neler yapılacak? İşte tüm detayları ile uyum eğitimleri hakkında bilmeniz gerekenler…
4.09.2022 Eğitim
Ümit Erdim eşi Seda Erdim'in gün batımı pozuna kayıtsız kalamadı!
Ümit Erdim eşi Seda Erdim'in gün batımı pozuna kayıtsız kalamadı! Ümit Erdim ile 2017 yılında evlenen ve şimdilerde ikinci kızını kucağına almak için gün sayan Seda Erdim, şimdilerde hamileliğin tadını çıkartıyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden olan Erdim, karnı burnunda pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Eşi ve çocuğuyla Antalya'da sıcak havanını tadını çıkaran ünlü isim, son olarak gün batımında verdiği pozu paylaştı. Eski oyuncu Ümit Erdim eşinin bu pozuna kayıtsız kalamadı.
21.08.2022 Magazin
Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel yıllara meydan okuyor!
Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel yıllara meydan okuyor! Perran Kutman, İpek Erdem ve Gökçe Bahadır gibi isimlerin oynadığı Hayat Bilgisi'nde Ortega karakterine hayat veren Paşhan Yılmazel uzun süredir ekranlardan uzakta. Hem tiyatro hem de seslendirme yapan Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı son haliyle takipçilerinin dikkatini çekti.
16.08.2022 Magazin
Hayat Bilgisi'nin Sevda Hoca'sı Belma Canciğer'in son hali görenleri şaşırttı!
Hayat Bilgisi'nin Sevda Hoca'sı Belma Canciğer'in son hali görenleri şaşırttı! 2000'li yıllarda komedi dizilerinin aranan yüzü olan Belma Canciğer'i şimdilerde ekran önünde göremesek de, sosyal medyada oldukça aktif. Oyuncunun son hali ise hayranlarını bir hayli şaşırttı.
10.08.2022 Magazin
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir?
Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir? Oyuncu, yazar Pakize Suda’dan ücüzü haber geldi. Demansla mücadele eden ünlü isim, özel bir bakımevinde tedavi altına alındı. Pakize Suda’nın son durumu merak edilirken, hastalığı ile ilgili bilgiler de araştırılıyor. Peki, Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir, kaç yaşında? İşte Pakize Suda’nın son durumu ve hakkında merak edilenler…
24.05.2022 Ünlüler Dünyası
KPSS şartı yok, maaşları 8000 lirayı buluyor! 81 ilde başvurular başladı...
KPSS şartı yok, maaşları 8000 lirayı buluyor! 81 ilde başvurular başladı... Binlerce bekçi alımı yapılacak. KPSS şartı bulunmuyor, en az lise ve dengi okul mezunu olmak gerekiyor. 81 ile 3.250 erkek bekçi alımı yapılacak. Başvurular bugünden itibaren alınmaya başlandı. 2022 bekçi alımı şartları ve süreç tek tek açıklandı. 2022 yılı bekçi alımı için Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) yeni ilan ile duyurdu. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. İl il kontenjan sayısı da belli oldu. Sınavlar ise yazılı sınav, fiziki yeterlilik sınavı ve sözlü sınav şeklinde yapılacak. Söz konusu sınav sonuç listeleri Polis Akademisi Başkanlığı internet sayfasından ilan edilecek. Ön başvurular için son tarih 13 Mayıs. 2022 bekçi alımı ile ilgili tüm bilgiler...
29.04.2022 Personel Alımı
Bekçi alımı başvuru ekranı: Bekçi alımı yaş sınırı, boy kilo şartları nelerdir, 3250 bekçi alımı ne zaman? Bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır 2022?
Bekçi alımı başvuru ekranı: Bekçi alımı yaş sınırı, boy kilo şartları nelerdir, 3250 bekçi alımı ne zaman? Bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır 2022? Bekçilik başvuru süreci ile ilgili detaylar sorgulanıyor. Türkiye genelinde 3.250 bekçi alımı başladı. Başvuru şartlarını karşılayan adaylar Polis Akademisi resmi internet sitesi üzerinden E-Devlet şifresini kullanarak başvurularını gerçekleştiriyor. 13 Mayıs tarihine kadar devam edecek başvurunun ardından ön başvuru sonuçları açıklanacak, ardından da ön sağlık kontrolü, yazılı sınav, fiziki yeterlilik sınavı, sözlü sınav aşamaları ile bekçi alımı süreci tamamlayacak. Peki, 3250 bekçi alımı yaş sınırı boy kilo şartları nelerdir, bekçi alımı başvuru ücreti ne kadar? Bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır 2022? İşte Bekçi alımı başvuru ekranı…
28.04.2022 Personel Alımı
BAŞVURU YAP! Bekçi alımı 2022 başvuru şartları nelerdir, başvuru formu aktif mi? Polis Akademisi 3250 bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır, ne zaman?
BAŞVURU YAP! Bekçi alımı 2022 başvuru şartları nelerdir, başvuru formu aktif mi? Polis Akademisi 3250 bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır, ne zaman? Bekçi alımı başvurusu başladı. Türkiye genelinde 3.250 bekçi alımı başvuru şartlarını karşılayan adaylar Polis Akademisi resmi internet sitesi üzerinden E-Devlet şifresini kullanarak başvurularını yapabilecek. 13 Mayıs’a kadar devam edecek başvurunun ardından ön başvuru sonuçları Polis Akademisi tarafından açıklanacak. Polis Akademisi, ön sağlık kontrolü, yazılı sınav, fiziki yeterlilik sınavı, sözlü sınav aşamaları ile bekçi alımı sürecini tamamlayacak. Peki, Bekçi alımı başvuru 2022 ne zaman, nasıl yapılır? Bekçi alımı 2022 başvuru şartları nelerdir, başvuru formu aktif mi? İşte Polis Akademisi 3250 bekçi alımı başvuru şartları, kılavuzu ve kontenjanları…
27.04.2022 Personel Alımı
'Hayat Bilgisi'nin Amil Beyi Tarık Papuççuoğlu'ndan açıklama! 'Dört sezon çim adam gibi geçti'
'Hayat Bilgisi'nin Amil Beyi Tarık Papuççuoğlu'ndan açıklama! 'Dört sezon çim adam gibi geçti' TRT 2'de yayınlanan, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına Tarık Papuççuoğlu konuk oldu. Usta oyuncu, 2003-2006 yılları arasında rol aldığı 'Hayat Bilgisi' dizisine dahil olma süreciyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
23.04.2022 Magazin
Göz lazer ameliyatı hangi göz problemlerinde uygulanabilir?
Göz lazer ameliyatı hangi göz problemlerinde uygulanabilir? Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Prof. Dr. Orkun Müftüoğlu, göz lazer ameliyatı nedir, hangi durumlarda uygulanır, türleri nelerdir sizler için anlattı.
29.03.2022 Sağlık
Akrep Nalan'ın mirasını kime bıraktığı ortaya çıktı
Akrep Nalan'ın mirasını kime bıraktığı ortaya çıktı Müzisyenlik kariyerinin dışında, 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Fidan Hoca' karakteriyle de efsaneleşen, 'Akrep Nalan' lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın, dün sabah yaşamını yitirdi. Açın'ın ölüm haberi sevenlerini yasa boğarken, ünlü sanatçının mirasını kime bıraktığı da ortaya çıktı.
5.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hayat Bilgisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayat bilgisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.