Havan Mermisi Düştü

Havan Mermisi Düştü

Son dakika havan mermisi düştü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan havan mermisi düştü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını havan mermisi düştü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Havan Mermisi Düştü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan havan mermisi düştü gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 havan mermisi düştü haberi bulunmuştur. Tüm havan mermisi düştü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hartum'da havan mermisi eve isabet etti! Aynı aileden 3 kişi öldü
Hartum'da havan mermisi eve isabet etti! Aynı aileden 3 kişi öldü Sudan'ın başkenti Hartum'da bir eve havan mermisi isabet etmesi sonucu aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti.
15.01.2020 Dünya
İçişleri Bakanı Soylu açıkladı: PKK'ya katılım 101 kişiye kadar düştü
İçişleri Bakanı Soylu açıkladı: PKK'ya katılım 101 kişiye kadar düştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, örgütüne katılımın sürekli düştüğünü belirterek "Örgüte katılan kişi sayısı 2018'de 136, bu yıl da şu ana kadar 101'dir" dedi.
23.10.2019 Siyaset
Akçakale'ye havan mermisi düştü
Akçakale'ye havan mermisi düştü Akçakale'ye havan mermisi düştü
12.10.2019 Haber
Barış Pınarı Harekatı'nda son dakika gelişme! MSB açıkladı
Barış Pınarı Harekatı'nda son dakika gelişme! MSB açıkladı Fırat'ın doğusunda başarıyla devam eden Barış Pınarı Harekatı'ndan art arda son dakika haberler geliyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelen son bilgilere göre, etkisiz hale getirilen toplam PKK/PYD-YPG’li terörist sayısı 459 oldu.
12.10.2019 Gündem
Terör örgütü sivilleri vurdu! Şehit ve yaralılar var
Terör örgütü sivilleri vurdu! Şehit ve yaralılar var Fırat'ın doğusuna yönelik düzenlenen Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasının ardından Suriye'nin Tel Abyad kentine sınır olan Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 21 ayrı noktaya havan mermisi düştü. Olaylarda 1 Suriyeli bebek ile 1 memur şehit oldu, 46 kişi de yaralandı. Mardin Valiliği'nin yaptığı açıklamada da 2 kişinin şehit olduğu, 24 kişinin de yaralandığı bildirildi. Şanlıurfa Valiliği'nin son yaptığı açıklamaya göre; Ceylanpınar'da sokakta oyun oynarken yaralanan 11 yaşındaki çocuk şehit oldu.
10.10.2019 Gündem
Sınırdaki birçok ilçeye roket atıldı! Yaralılar var
Sınırdaki birçok ilçeye roket atıldı! Yaralılar var Suriye'de YPG/PKK'lı teröristlerce işgal edilen bölgelerden atılan havan ve roketatar mermilerinin Şanlıurfa'nın Akçakale, Birecik ve Ceylanpınar ilçeleri ile Mardin'in Nusaybin ilçesindeki bazı noktalara isabet etmesi sonucu 9 kişi yaralandı.
10.10.2019 Gündem
Akçakale ve Birecik'e havan mermisi düştü! Yaralılar var
Akçakale ve Birecik'e havan mermisi düştü! Yaralılar var Suriye'de terör örgütlerince işgal edilen bölgelerden atılan havan mermisinin Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine düşmesi sonucu biri çocuk 2 kişi yaralandı. Suriye'de terör örgütlerince işgal edilen bölgelerden atılan 3 havan mermisi de Akçakale ilçesine düştü
10.10.2019 Gündem
Ceylanpınar, Nusaybin ve Akçakale'ye havan mermisi düştü
Ceylanpınar, Nusaybin ve Akçakale'ye havan mermisi düştü Suriye tarafında terör örgütlerince işgal edilen bölgelerden atılan 2 havan mermisi Ceylanpınar ilçe merkezine, Akçakale'de ise 3 eve havan mermisi isabet etti. Kamışlı'dan YPG/PKK'lı teröristlerce atılan 6 roket de Nusaybin ilçe merkezindeki bazı noktalara isabet etti.
9.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Barış Pınarı Harekatı başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Barış Pınarı Harekatı başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'ye düzenlenen Barış Pınarı Harekatının başladığını duyurdu. Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı kapsamında, Tel Abyad'daki terör hedefleri yoğun ateş altına alındı.
10.10.2019 Gündem
Ateşkes sadece birkaç saat sürdü
Ateşkes sadece birkaç saat sürdü Türkiye ve Rusya’nın arabuluculuğunda Halep’te Suriye ile muhalifler arasında sağlanan ateşkes, dün sabah saatlerinde bozuldu. Muhalifleri ve sivilleri tahliye için bekleyen otobüsler geri döndü. Muhaliflerin üzerine bombardıman yeniden başladı.
17.06.2021 Dünya
Esad saldırıya geçti
Esad saldırıya geçti Suriye'de Beşar Esed rejimi ordusu ve İran komutasındaki Şii milisler, doğu Halep bölgesinde sağlanan ateşkesi ihlal ederek kuşatma altındaki bölgeyi ağır silahlarla vurmaya başladı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan açıklama geldi.
17.06.2021 Dünya
Osmaniye'ye 3 havan mermisi atıldı
Osmaniye'ye 3 havan mermisi atıldı OSMANİYE'nin Amanos Dağı eteklerindeki 2 mahalleye 3 havan mermisi atıldı...
29.09.2021 Gündem
Hatay'a havan mermisi düştü! 3 asker yaralı
Hatay'a havan mermisi düştü! 3 asker yaralı Hatay Yayladağı'nda Suriye tarafından havan mermisinin atılması sonucu 3 asker yaralandı
29.09.2021 Gündem
5 havan mermisi düştü... Karkamış boşalıyor
5 havan mermisi düştü... Karkamış boşalıyor Suriye’nin IŞİD denetimindeki Cerablus kentinden Gaziantep’in Karkamış ilçesine dün 5 havan mermisi düştü. Evlerine kapanan vatandaşlar sınıra yakın evleri boşalttı
29.09.2021 Gündem
Büyük operasyon! TSK orayı vurdu...
Büyük operasyon! TSK orayı vurdu... Gaziantep'in Suriye sınırındaki ilçesi olan Karkamış'a DAEŞ'in kontrolündeki Cerablus bölgesinden atılan bir roketin düşmesi sonrası Türk Silahlı Kuvveleri misliyle karşılık verdi.
29.09.2021 Gündem
Kilis'e havan mermisi düştü
Kilis'e havan mermisi düştü Kilis’in Elbeyli ilçesinde boş araziye havan mermisi düştü.
29.09.2021 Gündem
Suriye'den atılan mermi Türkiye'ye düştü
Suriye'den atılan mermi Türkiye'ye düştü Suriye’ den atılan havan mermileri Yayladağı’nda bir çiftliğe düştü. Ölen yada yaralanan olmadı.
29.09.2021 Gündem
Bakan Yılmaz: TSK, YPG mevzilerini vuruyor
Bakan Yılmaz: TSK, YPG mevzilerini vuruyor Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Bugün de Kilis Demirışık'a havan mermisi düştü. Bunun üzerine de Minak Havaalanı, Telrıfat ve Şavarikat bölgelerine de Akçabağlar bölgesinden fırtına bataryasından atış yapılmıştır" dedi.
29.09.2021 Gündem
Suriye'den atılan havan mermisi Kilis'te boş araziye düştü
Suriye'den atılan havan mermisi Kilis'te boş araziye düştü Suriye'de IŞİD ile muhalifler arasında süren çatışmalar sırasında ateşlenen bir havan topu mermisi sınırı aşarak Türkiye tarafına düştü...
29.09.2021 Gündem
Köye havan mermisi düştü
Köye havan mermisi düştü Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Tendürek Dağı'nda süren askeri operasyon sırasında Esnemez köyüne düşen havan topu mermisi köylüler tarafından kazma ve küreklerle arandı
29.10.2015 Haber
Akçakale’ye havan mermisi düştü
Akçakale’ye havan mermisi düştü Suriye tarafından Tel Abyad’daki çatışmalardan ateşlenen bir havan mermisi, Akçakale’de 3 katlı bir binanın çatısına düştü...
1.07.2015 Yaşam
Tel Abyad yeniden YPG'nin kontrolünde
Tel Abyad yeniden YPG'nin kontrolünde Suriye'nin kuzeyinde etkinliğini sürdüren YPG militanları, dün öğle saatlerinde başlayan IŞİD saldırısının tamamen püskürtüldüğünü ve şehrin tamamında kontrolün yeniden sağlandığını açıkladı.
1.07.2015 Dünya
TSK'dan açıklama: Karakola 3 havan mermisi düştü
TSK'dan açıklama: Karakola 3 havan mermisi düştü Genelkurmay Başkanlığı, Şanlıurfa'ya Suriye'de IŞİD ile PKK/PYD arasında yaşanan çatışmalar sırasında 3 adet havan mermisinin Türkiye'ye düştüğünü açıkladı
29.09.2021 Gündem
Suruç'a havan mermisi düştü
Suruç'a havan mermisi düştü Sınırdaki çatışmalar sırasında iki havan mermisi Suruç ilçesinde boş araziye düştü.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Havan Mermisi Düştü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki havan mermisi düştü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.