Havada Panik

Havada Panik

Son dakika havada panik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan havada panik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını havada panik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Havada Panik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan havada panik gelişmeleri de dahil olmak üzere 220 havada panik haberi bulunmuştur. Tüm havada panik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uçağa çarpan kuş kokpite girdi, pilot kanlar içinde kaldı
Uçağa çarpan kuş kokpite girdi, pilot kanlar içinde kaldı Ekvador’da kokpit camına çarpıp içeri giren kuş, pilotu yaraladı. Kanlar içinde kalan pilot, soğukkanlılığını koruyarak rotasına devam etti.
15.06.2023 Vatan TV
Seyir halindeki yolcu uçağında büyük panik! Acil çıkış kapısını açmaya çalışınca olanlar oldu...
Seyir halindeki yolcu uçağında büyük panik! Acil çıkış kapısını açmaya çalışınca olanlar oldu... ABD'de seyir halindeki yolcu uçağında yaşanan korku dolu anlar aksiyon filmlerini aratmadı. Los Angeles- Bouston seferini yapan uçağın acil çıkış kapısını açmaya çalışan ve daha sonra uçuş ekibine kırık bir kaşıkla saldıran adam yolcuların müdahalesi ile etkisiz hale getirildi. ABD'nin konuştuğu olayın detayları bugün belli oldu...
8.03.2023 Dünya
Antalya’da uçağa yıldırım isabet etti...Panik anları cep telefonu kamerasında
Antalya’da uçağa yıldırım isabet etti...Panik anları cep telefonu kamerasında İstanbul-Antalya uçağında iniş esnasında uçağın kanat bölümüne yıldırım isabet etti. Uçakta herhangi bir zarar oluşmazken, yolcular o anı cep telefonuyla kaydetti.
27.01.2023 Yaşam
Havada panik anları! Yolcu uçağının iki pilotu aynı anda uyuyakaldı...
Havada panik anları! Yolcu uçağının iki pilotu aynı anda uyuyakaldı... Afrika semalarında gerçekleşen olay şaşkınlık yarattı. İnanılmaz olay Sudan'dan Etiyopya'ya giden yol uçağının pilotlarının uyuması ile gerçekleşti. Otomatik pilotun devreden çıkmasıyla çalan alarm pilotları uyandırırken, uçak 25 dakika gecikme ile de olsa beklenen inişini gerçekleştirdi.
19.08.2022 Dünya
Havada panik! Uçak, 14 saat yan tarafındaki delikle uçtu
Havada panik! Uçak, 14 saat yan tarafındaki delikle uçtu Dubai’den kalkan ve Avustralya’ya giden bir uçak gövdesinde meydana gelen bir deliğe rağmen 14 saat uçarak varış noktasına ulaştı. Yolculuk boyunca büyük panik yaşayan yolcular havadayken bir patlama sesi duyduklarını aktardı.
5.07.2022 Dünya
İkinci pilot havadayken itiraf etti kokpit buz kesti! 300 yolculu uçak geri döndü...
İkinci pilot havadayken itiraf etti kokpit buz kesti! 300 yolculu uçak geri döndü... İngiltere'nin Heathrow havalimanından kalkıp New York'a giden Virgin Atlantic Havayolları’na bağlı Airbus A330 tipi uçak yolculuğun ortasında Londra'ya geri dönmek zorunda kaldı. Uçağın zorunlu dönüşünün arkasında ise herkesi şaşkına çeviren bir hikaye çıktı...
5.05.2022 Dünya
Havada panik anları! Defalarca piste inemeye çalıştı ama başaramadı
Havada panik anları! Defalarca piste inemeye çalıştı ama başaramadı İstanbul-Antalya seferini yapan bir yolcu uçağı, Antalya’daki hava muhalefeti dolayısıyla Denizli Havalimanına iniş gerçekleştirdi. Havada korku dolu anlar yaşayan yolcular ise Antalya’ya iner inmez yakınlarına koştu.
28.11.2021 Yaşam
Yolcu uçağına karısının kılığıyla binen koronavirüslü erkek havada panik yarattı!
Yolcu uçağına karısının kılığıyla binen koronavirüslü erkek havada panik yarattı! Koornavirüs vaka sayısı 200 milyona yaklaştı, yeni varyantlarla birlikte koronavirüs salgını hızla yayılıyor. Birçok ülke yeniden kapanmaya gitmeye hazırlanırken, koronavirüs testi pozitif çıkan bazı insanların akılalmaz haberleri gelmeye de devam ediyor.
23.07.2021 Dünya
Havada panik! Uçak kuş sürüsüne çarpınca...
Havada panik! Uçak kuş sürüsüne çarpınca... İstanbul‘dan Libya’nın Bingazi şehrine gitmek üzere havalanan özel bir şirkete ait kargo uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra kuş sürüsüne çarpması üzerine yaklaşık 1,5 saat havada tur atarak yakıt tükettikten sonra Atatürk Havalimanı’na geri döndü.
14.04.2019 Gündem
Şiddetli dolu yağışı yolcu uçaklarına zarar verdi
Şiddetli dolu yağışı yolcu uçaklarına zarar verdi İstanbul'da hayatı adeta durduran fırtına ve yağışta havada bulunan yolcu uçaklarında da büyük panik yaşandı.
29.09.2021 Gündem
Havada panik! Ferhat Göçer...
Havada panik! Ferhat Göçer... Kıbrıs'tan İstanbul'a dönen THY uçağında baygınlık geçiren iki gence ilk müdahaleyi Ferhat Göçer yaptı.
28.06.2017 Magazin
Teknisyenlerin testi havada panik yarattı
Teknisyenlerin testi havada panik yarattı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü’nün sorumluluğunda olan Ana Arama Kurtarma Koordinasyon Merkezi’nin son bir kaç yıldır COSPAS ve SARSAT uydularından aldıkları esrarengiz uçakların acil konum verici cihazlarından (ELT) gelen sinyaller nedeniyle sürekli alarm durumunda oldukları ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Trabzonspor uçağında büyük panik!
Trabzonspor uçağında büyük panik! Trabzonspor, Gaziantespor’u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Trabzon’a dönerken uçakta büyük panik yaşadı.
3.04.2016 Trabzonspor
Hem karada hem havada panik!
Hem karada hem havada panik! Ankaralılar dün iki ayrı ihbarla hem halk otobüsünde hem de uçakta bomba paniği yaşadı
29.09.2021 Gündem
Sneijder: Bana gülecekler
Sneijder: Bana gülecekler Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, 3-0 kaybettikleri Türkiye maçı sonrasında NOS TV'ye karşılaşmayı değerlendirdi.
8.09.2015 Galatasaray
Havada panik! Uçak türbülansa girince...
Havada panik! Uçak türbülansa girince... Adana’dan sabah havalanan ve Antalyaspor kafilesinin de bulunduğu Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağı, Antalya semalarında türbülansa girdi...
29.09.2021 Gündem
Ercan uçağında havada panik anları
Ercan uçağında havada panik anları Türk Hava Yolları’nın (THY), Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan Ercan uçağı, teknik arıza nedeniyle Antalya Havalimanı’na zorunlu iniş yaptı...
14.09.2014 Yaşam
Havada panik! THY uçağı geri döndü
Havada panik! THY uçağı geri döndü İSTANBUL-Ankara seferini yapmak için Atatürk Havalimanı’ndan havalanan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağı, iniş takımlarındaki arıza nedeniyle kalkışından kısa bir süre sonra geri döndü...
10.09.2014 Yaşam
Ebolada en büyük panik havada
Ebolada en büyük panik havada Ebola paniği yayılırken dün THY’nin Nairobi uçağında bir çocuk yolcu kusunca pilotlar havalimanında uçağa doktor çağırdı
29.09.2021 Gündem
Havada panik! Jet havalandı!
Havada panik! Jet havalandı! Katar Havayolları uçağında "şüpheli cihaz" bulunduğu yönündeki bilgi nedeniyle İngiliz jetleri uçağa eşlik etti İngiltere'de Katar Havayolları'na ait bir yolcu uçağı, "şüpheli bir cihaz" taşıdığı yönündeki bilgi nedeniyle Kraliyet Hava Kuvvetleri jetlerinin eşliğinde Manchester Havalimanı'na indi...
5.08.2014 Dünya
Havada panik anları!
Havada panik anları! THY uçağına yıldırım isabet etti
29.09.2021 Gündem
140 yolcu ölümden döndü!
140 yolcu ölümden döndü! THY uçağı Frankfurt'tan...
29.09.2021 Gündem
Sosyetik güzel değilim
Sosyetik güzel değilim Ben Burdan Atlarım yarışmasındaki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Verda Penso, kendisi için kullanılan sosyetik güzel tanımına karşı çıkıyor...
4.05.2013 Arşiv
Havada panik!
Havada panik! Kabin basıncı düşünce havalimanına geri döndü
20.02.2013 Yaşam
Havada panik!
Havada panik! “Okyanusa acil iniş yapacağız” anonsuna basınca yolcular dehşet dolu dakikalar geçirdi
16.01.2012 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Havada Panik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki havada panik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.