TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı
TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular başladı.
18.12.2023 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST projeleri girişime dönüşüyor
TEKNOFEST projeleri girişime dönüşüyor Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’te heyecan tüm hızıyla sürüyor. İstanbul’da nisan ayında 2 milyon 547 bin ziyaretçisi ile rekorlara imza atarak bilim, teknoloji ve uzayla dolu unutulmaz izler bırakan TEKNOFEST, 2023 yılının ikinci ve üçüncü durağında yepyeni bir yarışma modeliyle 30 Ağustos – 3 Eylül 2023 tarihleri arasında Başkent Ankara’da, 27 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihlerinde ise Ege’nin incisi İzmir’de gerçekleşecek. Tam bağımsız bir Türkiye için “Milli Teknoloji Hamlesi” vizyonuyla milyonları kucaklayarak bir araya getiren TEKNOFEST’te, Girişim Yarışması modeli ile 10 farklı temada yarışma sonrası girişime dönüştürülmek istenen projelerin gelişimine tanıklık edilecek.
26.06.2023 Bilim ve Teknoloji
'Turizm Teknolojileri Yarışması' ülkemizin tanıtımında fark yaratacak
'Turizm Teknolojileri Yarışması' ülkemizin tanıtımında fark yaratacak Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 5.yılında yüz binlerce gencin başvuruda bulunduğu ve Türkiye’nin en büyük para ödüllü Teknoloji Yarışmalarına devam ediyor.
25.02.2022 Bilim ve Teknoloji