Hatice Tiryaki

Hatice Tiryaki

Son dakika Hatice Tiryaki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hatice Tiryaki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hatice Tiryaki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hatice Tiryaki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hatice tiryaki gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 hatice tiryaki haberi bulunmuştur. Tüm hatice tiryaki haberleri aşağıda listelenmiştir.
2 çocuğunu öldüren anneye ceza verilmedi
2 çocuğunu öldüren anneye ceza verilmedi Bağcılar'da 2017 yılında biri 5 aylık, diğeri 5 yaşındaki öz çocuklarını boğarak öldüren 26 yaşındaki Hatice Tiryaki'ye akıl hastalığı nedeniyle ceza verilmesine yer olmadığına karar verildi.
26.12.2018 Yaşam
‘Anne bizi neden  öldürdün’
‘Anne bizi neden öldürdün’ İki çocuğunu boğarak öldürmekten yargılanan Hatice Tiryaki, “Yeşil adam geliyor sen de ölmelisin diyor. Çocuklarım da her gece rüyamda” dedi.
12.10.2017 Yaşam
Yeşil adam 2 çocuğunu  öldür dedi, öldürdüm
Yeşil adam 2 çocuğunu öldür dedi, öldürdüm 5 aylık kızı Rabia ile 5 yaşındaki oğlu Muhammed’i boğarak öldürdüğü iddia edilen Hatice Tiryaki’nin “kasten öldürme” davasında mahkeme, ‘sanığın akli dengesini araştırın’ dedi.
20.07.2017 Yaşam
Bağcılar'da çocuklarını boğarak öldüren anne hakim karşısında
Bağcılar'da çocuklarını boğarak öldüren anne hakim karşısında Duruşma salonunda 'Yeşil Adamı' tarif eden Sanık Tiryaki "50 cm boyunda, gözleri büyük, dişleri uzun ve keskin, kambur, tırnakları kocaman, ayakları tersti" ifadelerini kullandı.
20.07.2017 Yaşam
Çocuklarını öldüren anne konuştu
Çocuklarını öldüren anne konuştu Bağcılar'da iki çocuğunu öldüren Hatice Tiryaki'nin akıl sağlığından şüphe ediliyor
8.02.2017 Yaşam
İki çocuğunu boğdu
İki çocuğunu boğdu Biri 6 aylık diğeri 5 yaşındaki iki çocuğunu yastıkla boğarak öldüren anne tutuklandı
6.02.2017 Yaşam
İki çocuğunu boğarak öldüren anne tutuklandı
İki çocuğunu boğarak öldüren anne tutuklandı Bağcılar'da, biri 6 aylık diğeri 5 yaşındaki çocuklarını yastıkla boğarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 26 yaşındaki Hatice Tiryaki çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
6.02.2017 Yaşam
YKS'de Alan Yeterlilik ve Yabancı Dil sınavı sona erdi! Öğrencilerden yorumlar...
YKS'de Alan Yeterlilik ve Yabancı Dil sınavı sona erdi! Öğrencilerden yorumlar... YKS maratonunda ikinci gün Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) ile devam ediyor. AYT, saat 10:15’te başladı ancak sınav merkezlerinin kapısı 10.00’da kapandı. Sınava 10.00’dan sonra gelen adaylar içeri alınmadı. AYT ve YDT ile ilgili tüm gelişmeleri dakika dakika aktarmaya devam ediyoruz. Sınav öncesini, sınavı ve sınav sonrasını Beyazıt Şenbük İstanbul Üniversitesi Beyazıt Yerleşkesi İletişim Fakültesi’nde, Melike Çalkap ise İstanbul Bahçelievler Anadolu Lisesi’nde izliyor.
19.06.2022 Gündem
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu Saadet Partisi'nin 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayları belli oldu. Parti listeyi YSK'ya teslim etti.
21.05.2018 Siyaset
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
HSYK'dan bomba kararname!
HSYK'dan bomba kararname! Şike savcısı Mehmet Berk Balıkesir’e, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ifadeye çağıran Savcı Sarıkaya ise Erzurum’a gönderildi...
29.09.2021 Gündem
İzmir davasında karara doğru!
İzmir davasında karara doğru! İZMİR Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili haklarında dava açılan, aralarında CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da bulunduğu 130 sanığın yargılandığı davanın 8’inci duruşması başladı...
29.09.2021 Gündem
Üç Maymun ödülleri topladı
Üç Maymun ödülleri topladı Yeşilçam Ödülleri dün gece Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki törenle sahiplerini buldu
4.03.2009 Magazin
'Yeşilçam Ödülleri 2009' adayları
'Yeşilçam Ödülleri 2009' adayları Beyoğlu Belediyesi ile Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) işbirliğiyle Turkcell'in ana sponsorluğunda ikincisi düzenlenen ''Yeşilçam Ödülleri 2009'' adayları açıklandı...
21.01.2009 Televizyon
Tuğba Özay Beyaz'a çıkıyor
Tuğba Özay Beyaz'a çıkıyor Beyazıt Öztürk'ün "Nası Yani" programının konuğu Tuğba Özay olacak. Nası yani?
19.12.2007 Magazin
İki torunuyla yan yana toprağa verildi
İki torunuyla yan yana toprağa verildi Diyarbakır'da Kurdoğlu Askeri Lojmanları'nda meydana gelen kalorifer kazanı patlaması sonucu çöken binanın enkazında can veren 8 kişiden 52 yaşındaki Hatice Demirer ile torunları 8 yaşındaki Ahmet ve henüz 3 günlük Aybüke, Kırıkkale'de gözyaşlarıyla yan yana toprağa verildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hatice Tiryaki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hatice tiryaki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.