Harvard

Harvard

Son dakika Harvard haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Harvard ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Harvard haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harvard

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harvard gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.482 harvard haberi bulunmuştur. Tüm harvard haberleri aşağıda listelenmiştir.
London Business School fırsat eşitliğinde örnek vakayı Türkiye’den seçti
London Business School fırsat eşitliğinde örnek vakayı Türkiye’den seçti Yıldız Holding Kadın Platformu çatısı altında fırsat eşitliğine yönelik yürütülen çalışmalar London Business School tarafından örnek vaka çalışması haline getirildi.
18.03.2024 Vitrin
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor Yapay zeka her alanda olduğu gibi tıp alanında da heyecan yaratmış durumda. Kişiselleştirilmiş tedavi ve bakım olanaklarından yeni ilaçların keşfine, yapay zekanın çok da uzak olmayan bir gelecekte sağlık hizmetlerini daha erişilebilir, etkili ve verimli hale getirmesi bekleniyor. Yapay zeka şirketi Cerebrum Tech Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, tıp alanındaki yapay zeka uygulamalarına dair etik, güvenlik ve regülasyon sorunlarına dikkat çekiyor.
4.03.2024 Sağlık
Türk şirket Boston merkezli yapay zeka şirketi Zoba'yı satın aldı
Türk şirket Boston merkezli yapay zeka şirketi Zoba'yı satın aldı Ulaşım şirketi Martı, Boston merkezli yapay zeka şirketi Zoba’yı bünyesine kattığını duyurdu.
7.02.2024 Yaşam
Tüp bebek tedavisinde yapay zeka projesiyle yüzde 90 başarı!
Tüp bebek tedavisinde yapay zeka projesiyle yüzde 90 başarı! Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, geliştirdiği yapay zeka yazılımı ile tüp bebekte bin 600 hastada yüzde 90 başarı elde ettikilerini açıkladı. Prof. Dr. Gökalp Öner, "Tüp bebekte bize başvuran hastalarda ilk amacımız en sağlıklı gebeliği ilk transferde yakalamaktır. Bize başvuran hastalardaki ilk transferlerde gebelik oranını yükseltmiş oluyoruz. Hem de çiftlerimizde ilk seferde gebeliği yakalamış oluyoruz. Bu yaptığımız yazılım hem bizim işimizi kolaylaştırıyor, hem de çiftlerimizi mutlu ediyor" dedi.
22.01.2024 Sağlık
Faruk Özlü kimdir? AK Parti Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü kaç yaşında, nereli?
Faruk Özlü kimdir? AK Parti Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü kaç yaşında, nereli? AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı Faruk Özlü oldu. Faruk Özlü'nün ismini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde AK Parti'den adayı olan Faruk Özlü kimdir?
7.01.2024 Gündem
Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri
Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri Nixon döneminin Dışişleri Bakanı 100 yaşında Henry Kissinger yaşamını yitirdi. Peki, Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri…
30.11.2023 Gündem
Uzaylıların görüntülerini ortaya çıktı! İnsan olmayan varlıkların cesetleri 1000 yıllık...
Uzaylıların görüntülerini ortaya çıktı! İnsan olmayan varlıkların cesetleri 1000 yıllık... UFO ve uzaylı tartışmaları, David Charles Grusch'in ABD kongresinde yaptığı konuşma ile alevlenirken Meksika kongresinde yapılan duruşmada sunulan görüntüler dünyada şok etkisi yarattı. Mexico City'de "insan olmadığı" iddia edilen iki varlığın kalıntıları kongreye sunuldu. Gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan tarafından sunulan 'cesetlerin' dünya dışı bireylerin 1000 yıllık fosilleşmiş kalıntıları olduğu iddia edildi.
13.09.2023 Dünya
Kreş ve anaokulu fiyatları velileri şok etti! Üniversitelerle yarışıyor
Kreş ve anaokulu fiyatları velileri şok etti! Üniversitelerle yarışıyor Kreş ve anaokulu ücretleri, bu yıl üniversite fiyatlarını aşarak 500 bin TL’ye ulaştı. Hem çocuğun hem de ailenin zorlu görüşmelerden geçerek kabul edildiği bu okullarda, fahiş fiyatlara rağmen boş yer bulunamıyor.
19.08.2023 Ekonomi
Baş ağrısını migren sandı, felç geçirdi! O belirtiyi sakın es geçmeyin
Baş ağrısını migren sandı, felç geçirdi! O belirtiyi sakın es geçmeyin Felç, genelde yaşlıların başına gelebilecek bir şey olarak düşünülüyor. Fakat bu pek doğru değil. Araştırmalar, her yıl yüzlerce genç yetişkinin ve hatta çocukların felç geçirdiğine işaret ediyor. 20 yaşında felç geçiren Esmae Hodgetts da onlardan biri… Esmae’nin hikâyesini daha ilginç kılan şey ise felcin tam olarak belirti vermemesi. Öyle ki doktorlar bile genç kadının felç geçirdiğini iki gün boyunca anlayamadı. İşte tüm detaylar…
11.08.2023 Sağlık
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var'
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var' ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) son günlerde UFO tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Geçtiğimiz günlerde eski istihbarat ekiplerinin çıktıkları mahkemede UFO'ları gördüklerini iddia etmesi üzerine konu ABD kongresine taşındı. Harvard Üniversitesi'nden astrofizik profesörü Avi Loeb'da şaşartan bir açıklamada b ulunarak 28 gün sonra uzaylıların varlığı ile ilgili açıklama yapacaklarını söyledi.
6.08.2023 Dünya
Dünyanın en iyi üniversitelerinde okuyan Türk öğrenciler, “A Ticket For Your Future” programında buluştu
Dünyanın en iyi üniversitelerinde okuyan Türk öğrenciler, “A Ticket For Your Future” programında buluştu Beyin göçünü engellemek ve yurt dışında okuyan yetenekli gençlerin Türkiye’de kariyerlerine devam etmelerini teşvik etmek amacıyla 2018 yılından beri Arçelik tarafından sürdürülen “A Ticket for Your Future” programına bu yıl da Harvard, Yale, Oxford gibi dünyanın en başarılı üniversitelerinden 20 öğrenci katıldı.
3.08.2023 Eğitim
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın önceki gün ses getiren enflasyon raporu sunumunun ardından dün de yeni atanan ekibi açıklandı. Yeni Merkez Bankası başkan yardımcıları Hatice Karahan, Osman Cevdet Akçay ve Fatih Karahan’la ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Piyasaların yakından takip ettiği üç isim de uzmanlardan tam not alırken, ‘liyakat’ vurgusu yapıldı.
29.07.2023 Ekonomi
Hayallerimizdeki işin anahtarı! İşte CV hazırlarken yapılmaması gerekenler listesi
Hayallerimizdeki işin anahtarı! İşte CV hazırlarken yapılmaması gerekenler listesi İyi yazılmış bir CV için hayallerimizdeki işe açılan kapının anahtarı diyebiliriz. Ama pek çoğumuzun bildiği gibi bunu yapmak başlı başına bir sanat. Ve akılda tutulması gereken uzunca bir ‘yapılmaması gerekenler’ listesi var: Yazım hatası yapmayın, gerçekten sahip olmadığınız becerilere yer vermeyin, tecrübenizi abartmayın…
26.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Robert Oppenheimer kimdir? Atom bombasının mucidi Oppenheimer neden öldü, kaç yaşında? J. Robert Oppenheimer hayatı ve eğitimi
Robert Oppenheimer kimdir? Atom bombasının mucidi Oppenheimer neden öldü, kaç yaşında? J. Robert Oppenheimer hayatı ve eğitimi Cillian Murphy, Robert Downey Jr, Matt Damon gibi ünlü isimlerin rol aldığı Oppenheimer, 21 Temmuz’da gösterime girdi. Film gündemdeki yerini korurken ünlü fizikçinin bilim dünyasının önemli isimlerinden biri olan Feza Gürsey'e yazdığı mektup ortaya çıktı. 'İlk atom bombasının babası' olarak bilinen Oppenheimer hayatıyla da dikkat çekiyor. Peki, Robert Oppenheimer kimdir, neden, ne zaman ve kaç yaşında öldü? J. Robert Oppenheimer hayatı, boyu ve biyografisi…
21.07.2023 Dünya
Bilim insanları keşfetti: İşte Samanyolu’nda görülen en hızlı kaçak yıldız!
Bilim insanları keşfetti: İşte Samanyolu’nda görülen en hızlı kaçak yıldız! Samanyolu’nda altı kaçak yıldızın daha keşfedilmesiyle, bu türde şimdiye kadar tespit edilen en hızlı yıldız bulunmuş oldu.
3.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Dünyaca ünlü üniversitede skandal büyüyor! Bebek cesetleri, kafatası, beyin, deri ve kemikler...
Dünyaca ünlü üniversitede skandal büyüyor! Bebek cesetleri, kafatası, beyin, deri ve kemikler... Dünyaca ünlü Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki skandal büyümeye devam ediyor. Harvard Tıp Fakültesi morg müdürü ile birlikte 3 kişinin, tıbbi inceleme ve araştırma yapmak üzere bağışlanan kadavra parçalarını çalıp sattığı ortaya çıktı. Kadavra parçalarını kimlerin aldığı merak ediliyordu. Yapılan araştırma, ürkütücü bir gerçeği ortaya çıkardı.
16.06.2023 Dünya
Merkez Bankası Başkanlığı'na Hafize Gaye Erkan atandı
Merkez Bankası Başkanlığı'na Hafize Gaye Erkan atandı Merkez Bankası Başkanlığı'na Hafize Gaye Erkan atandı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Merkez Bankası’na atanan ilk kadın başkan olan Hafize Gaye Erkan, ABD’de ‘Müthiş Türk Kızı’ olarak da biliniyor.
9.06.2023 Ekonomi
Piyasaların gözü bu atamada! Hafize Gaye Erkan’ın başkan olması bekleniyor
Piyasaların gözü bu atamada! Hafize Gaye Erkan’ın başkan olması bekleniyor Hafize Gaye Erkan’ın Merkez Bankası’na atanan ilk kadın başkan olması bekleniyor. Hafize Gaye Erkan, ABD’de ‘Müthiş Türk Kızı’ olarak da biliniyor. Erkan, beklendiği gibi atanırsa ilk sınavı 22 Haziran’da olacak. 22 Haziran’daki Para Politikası Kurulu’nda yüzde 8.5 olan politika faizinin aynı kalıp kalmayacağı piyasadaki en büyük soru.
6.06.2023 Ekonomi
Harvard Üniversitesi'ne tam burslu kabul edildi! 'Emeklerimin karşılığını aldım'
Harvard Üniversitesi'ne tam burslu kabul edildi! 'Emeklerimin karşılığını aldım' Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki lise öğrencisi, erken başvuru yaptığı Harvard Üniversitesi'ne tam burslu olarak kabul edildi. Hedefine ve hayaline kavuşan genç kız, eğitim hayatında yeni bir başlangıç yapmanın heyecanını yaşıyor.
2.05.2023 Eğitim
IAB, Suzan Sabancı Dinçer’in ev sahipliğinde bir araya gelecek
IAB, Suzan Sabancı Dinçer’in ev sahipliğinde bir araya gelecek Akbank Uluslararası Danışma Kurulu (IAB) bu yıl Suzan Sabancı Dinçer’in ev sahipliğinde Türkiye’de bir araya gelecek. Bankanın Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, “Uluslararası Danışma Kurulumuz zengin bir bilgi ve tecrübeyi Akbank’ta buluşturuyor” dedi.
29.03.2023 Ekonomi
Vücuttaki B12 deposunu dolduran tek besin!
Vücuttaki B12 deposunu dolduran tek besin! Hastalıklardan korunmak için bağışıklık sistemini güçlü tutmak oldukça önemlidir. Özellikle de B12 vitamini, vücut sağlığında önemli bir yere sahiptir. Bu besin hem hastalıklara karşı sizi koruyor hem de B12 vitamini deposunu dolduruyor.
18.03.2023 Sağlık
Burak Akçapar kimdir? Dışişleri yeni bakan yardımcısı Burak Akçapar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
Burak Akçapar kimdir? Dışişleri yeni bakan yardımcısı Burak Akçapar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan atamaya göre; Dışişleri Bakan Yardımcılığına Burak Akçapar ve Mehmet Kemal Bozay atandı. Türk Büyükelçi, akademisyen ve köşe yazarı Burak Akçapar hakkında aramalar ise söz konusu atama kararı sonrası arttı. Peki, Burak Akçapar kimdir? Dışişleri yeni bakan yardımcısı Burak Akçapar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? 
18.02.2023 Gündem
TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol kimdir, kaç yaşında ve nereli? TİSK açılımı nedir?
TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol kimdir, kaç yaşında ve nereli? TİSK açılımı nedir? Asgari ücret görüşmelerinde TİSK’in gündem olması sonrası, TİSK hakkında yapılan aramalar dışında TİSK başkanı da Özgür Burak Akkol’un hayatı da mercek altına alındı. Vatandaşlar Özgür Burak Akkol’un kim olduğunu sorguluyor. Peki, TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol kimdir, kaç yaşında ve nereli? TİSK açılımı nedir? TİSK açılımı nedir? 
22.12.2022 Gündem
Eva Kaili kimdir? Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcısı Eva Kaili’nin biyografisi!
Eva Kaili kimdir? Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcısı Eva Kaili’nin biyografisi! Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcısı Eva Kaili, yolsuzluk ve kara para aklama soruşturması kapsamında Brüksel'de gözaltına alındı. Peki, Eva Kaili kimdir?
10.12.2022 Dünya
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı?
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? ABD ara seçimlerinde sandıklar kapandı. Eyaletlerden sonuçlar geliyor. 435 üyeli Temsilciler Meclisi'nin tamamı ve 100 üyeli Senato'nun da 35 üyesi yeniden seçiliyor. Gelen ilk sonuçlara göre, Cumhuriyetçiler yarışı önde götürüyor. Gözler kritik eyaletlerden olan Pennsylvania'daydı. Senato için yarışan Dr. Mehmet Öz’ün seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? Mehmet Öz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…
9.11.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Harvard ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harvard haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.