Hapşırık kişilik hakkında bilgi veriyor! Böyle hapşıranlar özgüvenli oluyor
Hapşırık kişilik hakkında bilgi veriyor! Böyle hapşıranlar özgüvenli oluyor Hapşırık kişilik hakkında bilgi verir mi? Evet! Vücudun bir refleksidir. Bazı kültürlerde hapşırıkla ilgili farklı inançlar vardır. Bizde de hapşıran insanlara çok yaşa ya da geçmiş olsun denilir. Ancak hapşırma şekilleri kişiliğiniz hakkında net bilgiler veriyor.
18.10.2023 Sağlık
Soğuk algınlığı, grip ve koronavirüse karşı en büyük koruyucu!
Soğuk algınlığı, grip ve koronavirüse karşı en büyük koruyucu! Havaların soğumasıyla birlikte grip ve soğuk algınlığı vakaları da artıyor. Koronavirüs sürecinde üst solunum yolu hastalıklarından korunmak önem taşıyor. Yapılan çalışmalar cerrahi maskelerin soğuk algınlığına veya gribe karşı en iyi korumanız olduğunu ortaya koyuyor. Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bahar Çolpan, koronavirüsün en büyük koruyucusunun maske olduğunu belirterek, aynı zamanda maskenin üst solunum yolu enfeksiyonlarından da koruyacağını söyledi.
1.11.2020 Sağlık
Çağla Şikel'i hapşırık krizi tuttu
Çağla Şikel'i hapşırık krizi tuttu Hapşırık krizine giren güzel sunucu Çağla Şikel stüdyoyu terk etmek zorunda kaldı.
10.02.2015 Sinema-Dizi
Alerjinin mevsimi geldi
Alerjinin mevsimi geldi Doğanın yeniden hayat bulduğu bahar mevsiminde, en sık görülen alerji türü, polen alerjisini, aşı tedavisi ve birkaç pratik öneri ile alt edebilmek mümkün.
1.04.2013 Arşiv
Görseniz inanmazsınız!
Görseniz inanmazsınız! Konya'da yaşayan 21 yaşındaki kızın başına öyle bir şey geldi ki inanmakta güçlük çekeceksiniz
3.08.2012 Arşiv