Hapis Şoku

Hapis Şoku

Son dakika hapis şoku haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hapis şoku ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hapis şoku haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hapis Şoku

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hapis şoku gelişmeleri de dahil olmak üzere 243 hapis şoku haberi bulunmuştur. Tüm hapis şoku haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hülya Avşar kuryeyi affetmedi: Kızı Zehra'nın imzasını taklit eden kuryeye hapis şoku!
Hülya Avşar kuryeyi affetmedi: Kızı Zehra'nın imzasını taklit eden kuryeye hapis şoku! Ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, Temmuz 2023'te banka hesaplarına haciz konulmasıyla sarsıldı. 600 bin TL için icralık olduğunu öğrenen Avşar, kendisine herhangi bir ödeme emri icra tebligat ulaşmadığını ileri sürdü. Avşar'a ait ödeme emirli icra tebligatını Zehra Çilingiroğlu yerine kendisi imzalayan taşeron bir firmada dağıtım görevlisi İbrahim K.'ya dava açıldı.
18.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in TikTok mesaisi!
Mehmet Ali Erbil'in TikTok mesaisi! Mehmet Ali Erbil önceki gün Atakent Acıbadem Hastanesi’nde görüntülendi.
23.03.2023 Magazin
Oyuncu Ayşegül Çınar'a hapis şoku! Karar verildi
Oyuncu Ayşegül Çınar'a hapis şoku! Karar verildi Beyoğlu’ndaki bir otelin restoranında meydana gelen kavgaya ilişkin oyuncu Ayşegül Çınar ile erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu’nun yargılandığı davada karar çıktı.
9.03.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'e hapis şoku!
Mehmet Ali Erbil'e hapis şoku! Klibinde oynadığı fenomen Ece Ronay Bilir'i taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla yargılanan sunucu Mehmet Ali Erbil, 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
1.03.2023 Magazin
Shakira'ya hapis şoku! 6 farklı suçlama...
Shakira'ya hapis şoku! 6 farklı suçlama... Kolombiyalı şarkıcı Shakira'nın başı dertte. Ünlü isim, İspanya'da 14,5 milyon avroluk vergi kaçırma suçlamasıyla yargılanacak. Shakira'nın İspanya'da ikamet ettiği sürede elde ettiği geliri gizlediği davada ünlü şarkıcı 6 farklı suçlamayla yargılanacak.
26.05.2022 Magazin
Otel odasında cansız bedeni bulunmuştu! Nuray Demir hakkında flaş iddia: Eski nişanlısı zorla götürdü...
Otel odasında cansız bedeni bulunmuştu! Nuray Demir hakkında flaş iddia: Eski nişanlısı zorla götürdü... Antalya'da otel odasında ölü bulunan 17 yaşındaki Nuray Demir'in teyzesi Nur Çevik, yeğeninin eski nişanlısı T.B. tarafından tehdit edildiğini iddia ederek, "Nişanlısı, Nuray'ı sinema salonu önünden götürmeye çalışıyor. Arkadaşı da bu duruma şahit. Nuray'ı zorla konuşmak için otele götürüyor. Daha sonra Nuray'ın cansız bedenine ulaşılıyor" dedi.
20.03.2022 Gündem
Ünlü şarkıcı Semiha Yankı'ya hapis şoku! Trans şarkıcı...
Ünlü şarkıcı Semiha Yankı'ya hapis şoku! Trans şarkıcı... İzmir Çeşme ilçesinde, 'Anıl Petek' adıyla tanınan trans şarkıcı Anıl Şişman'ı darbedip, tehdit ve hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle yargılanan şarkıcı Semiha Yankı'ya (64) 'kasten basit yaralama suçu'ndan 75 gün hapis cezası verildi. Hapis cezası para cezasına çevrilip, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Yankı'nın ise darbedildiğini söyleyerek, şikayetçi olması üzerine aynı davada yargılanan Şişman'a da aynı ceza verildi.
20.03.2022 Gündem
Yargıtay'dan emsal 'eşek' kararı! Sanığa 2 yıl 1 ay hapis şoku... Eşek büyükbaş mı küçükbaş mı?
Yargıtay'dan emsal 'eşek' kararı! Sanığa 2 yıl 1 ay hapis şoku... Eşek büyükbaş mı küçükbaş mı? Gündüz vakti, ağılın önünde bağlı olan sahipli eşek çalındı. Yargılamada eşeğin küçükbaş ya da büyükbaş olup olmadığı tartışmaları gündeme geldi. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Yargıtay 6. Ceza Dairesi, eşeğin büyükbaş hayvan olduğuna hükmederek, sanığın ‘nitelikli hırsızlık’ suçundan cezalandırılması gerektiğine hükmetti. Sanık, 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.
20.01.2022 Gündem
Genç şarkıcı Aleyna Tilki'ye hapis şoku!
Genç şarkıcı Aleyna Tilki'ye hapis şoku! Genç popçu Aleyna Tilki, Ocak 2020’de İstanbul Havalimanı’nda da vukuat çıkarmıştı. Bir yolcuyla tartışan popçu, ardından bir güvenlik görevlisine “Sen kimsin, polis misin? Seni bulup mahvedeceğim, salak mısın, senin yüzünden uçağı kaçırıyorum” diyerek hakaret ve küfür etmişti. Önceki gün hakim karşısına çıkan Aleyna Tilki, 5 ay hapis ve 7 bin 80 TL adli para cezasına çarptırıldı.
17.12.2021 Magazin
Burak Özçivit'e hapis şoku! O sözler başını yaktı
Burak Özçivit'e hapis şoku! O sözler başını yaktı Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey'i canlandıran Burak Özçivit hakkında şok bir gelişme yaşandı. Beykoz'da dizi çekimleri sırasında set çalışanlarına küfrettiği iddia edilen oyuncu Burak Özçivit hakkında 'Zincirleme şekilde alenen hakaret' suçundan 4 yıl 1 ay hapis cezası istemiyle dava açıldı. Özçivit, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak. Basına yansıyan haberlerin ardından Özçivit'ten ilk açıklama geldi.
16.11.2021 Magazin
İbrahim Tatlıses'e hapis şoku!
İbrahim Tatlıses'e hapis şoku! Fulya Akbay Toprak’ı tehdit ettiği iddiasıyla 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 2 ay 15 gün hapis ve 740 lira para cezasına çarptırıldı. Mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bıraktı.
23.09.2021 Magazin
Belediye başkanına hapis şoku! 15 Temmuz gecesi...
Belediye başkanına hapis şoku! 15 Temmuz gecesi... Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan'ın, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi bir barda kadeh kaldırıp, şarkı söylediği görüntülerle ilgili 'suçu ve suçluyu övme' suçundan tutuksuz yargılandığı davada, savcı mütaalasını açıkladı. Savcı, Başkan Gürkan'ın 2 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.
13.01.2021 Gündem
Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'a hapis şoku! 8 yıla kadar...
Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'a hapis şoku! 8 yıla kadar... Birlikte yaşadığı oyuncu eski kız arkadaşı Sevcan Yaşar'ı darp ettiği iddia edilen oyuncu Sermiyan Midyat hakkında, "Kasten yaralama", "Zincirleme tehdit" ve "Zincirleme hakaret" suçlarından 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Aynı iddianamede Sevcan Yaşar hakkında da, "Kasten yaralama" suçundan 1 yıla kadar ceza istendi.
9.11.2020 Gündem
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'a hapis şoku!
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'a hapis şoku! Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'la 2018 yılında boşandığı Gonca Sağlam arasındaki hukuk savaşı sürüyor. Akkuş'a kasten yaralama suçundan 1 yıl 7 ay hapis cezası verildi.
28.10.2020 Magazin
Fenomen Selin Ciğerci’ye hapis şoku!
Fenomen Selin Ciğerci’ye hapis şoku! Selin Ciğerci hakkında, eşi futbolcu Gökhan Çıra’ya sosyal medya üzerinden mesaj attığını iddia ettiği model-oyuncu Özlem Parlu’ya saldırdığı, hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.
27.10.2020 Magazin
ABD'li film yapımcısına hapis şoku
ABD'li film yapımcısına hapis şoku ABD'li film yapımcısı Harvey Weinstein, çok sayıda kadına tecavüz ve cinsel taciz suçlarından 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
11.03.2020 Dünya
Gökçe Özyol'a 1 yıl 7 ay hapis şoku!
Gökçe Özyol'a 1 yıl 7 ay hapis şoku! Ünlü oyuncu Gökçe Özyol, alkollü araç kullanmaktan verilen 25 gün hapis cezası 500 lira adli para cezasına çevirdi. Ancak mahkeme, sanatçının geçmişte de ertelenmiş cezası olduğu için onu da onadı. Özyol 1 yıl 7 ay hapis cezası aldı.
5.02.2020 Magazin
Hemşireye hakaret eden kaymakama hapis şoku!
Hemşireye hakaret eden kaymakama hapis şoku! Eşine reçetesiz iğne yapmayan hemşireye "Salak, geri zekalı" diyerek hakaret eden kaymakamın hapis cezası Yargıtay tarafından onayladı.
30.01.2020 Yaşam
Hemşireye 'salak' diyen kaymakama hapis şoku!
Hemşireye 'salak' diyen kaymakama hapis şoku! Eşine reçetesiz iğne yaptırmaya çalışan kaymakam, iddiaya göre hemşireye, 'salak, geri zekalı, bize bunu yapan vatandaşa kim bilir ne yapar' dedi. Kaymakamın kendisine hakaret ettiğini savunan genç hemşire konuyu yargıya taşıdı. Mahkemenin mahkumiyete çarptırdığı kaymakamın cezasını Yargıtay da onayladı.
30.01.2020 Gündem
Dolgucu Duygu’ya hapis şoku!
Dolgucu Duygu’ya hapis şoku! Almanya’nın Bochum kentinde çok sayıda kadının yüzüne izni olmadığı halde botoks yapan Duygu Ö., 2 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
19.12.2019 Dünya
Sosyal medya fenomenine hapis şoku!
Sosyal medya fenomenine hapis şoku! Hem oyunculuk hem de modellikte hızla yükselmekte olan Instagram yıldızı, kısa süre içinde pek çok suça karışınca kariyerini mahvetti.
10.12.2019 Dünya
Ünlü iş adamına hapis şoku!
Ünlü iş adamına hapis şoku! Birçok ünlü isim için özel araçlarda lüks dönüşümler yapan Malkoçlar Oto Dizayn AŞ’nin sahibi Refik Malkoç, borcunu ödeyemezse hapse girecek.
22.11.2019 Ekonomi
Esra Erol'a şok! 3 yıl hapis...
Esra Erol'a şok! 3 yıl hapis... Sunucu Esra Erol, özel bir kanaldaki televizyon programında bir kişinin fotoğraflarını izinsiz yayınladığı gerekçesiyle 3 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Salon önünde önlem alan güvenlik, basın mensuplarını duruşmaya almadı, ünlü sunucuyu arka kapıdan çıkarttı.
2.11.2019 Magazin
Prenses Selman'a Fransa'da hapis şoku
Prenses Selman'a Fransa'da hapis şoku Suudi Arabistan Kralı Selman'ın kızı Prenses Hassa Bint Selman, Fransa’da adam kaçırmaya azmettirme ve şiddet olaylarına karışma suçlarından yargılandığı davada 10 ay hapse mahkum edildi. Suudi prensese verilen hapis cezası ertelendi.
12.09.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hapis Şoku ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hapis şoku haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.