Hande Erçel Son

Hande Erçel Son

Son dakika Hande Erçel son haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hande Erçel son ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hande Erçel son haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hande Erçel Son

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande erçel son gelişmeleri de dahil olmak üzere 197 hande erçel son haberi bulunmuştur. Tüm hande erçel son haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Erçel'in kombinin fiyatı dudak uçuklattı! Londra'dan paylaştı, beğeni yağdı
Hande Erçel'in kombinin fiyatı dudak uçuklattı! Londra'dan paylaştı, beğeni yağdı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından İngiltere'de çekilen pozlarını paylaştı. Ünlü isim, peş peşe yayınladığı karelerle 1 milyondan fazla beğeniye ulaşırken; tarzının bedeli de ortaya çıktı.
5.02.2024 Magazin
Hande Erçel imaj değiştirdi! Instagram alev aldı
Hande Erçel imaj değiştirdi! Instagram alev aldı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından yeni imajını paylaştı. Ünlü ismin kızıl saçları sosyal medyayı ikiye bölerken; paylaşımındaki tarzının bedeli de ortaya çıktı.
26.12.2023 Magazin
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Erçel, 30'uncu yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Ünlü oyuncu doğum gününe özel pozlarıyla çok konuşuldu.
27.11.2023 Magazin
Hande Erçel'in tarzı olay oldu! Fiyatı dudak uçuklattı
Hande Erçel'in tarzı olay oldu! Fiyatı dudak uçuklattı Yaklaşık bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, katıldığı bir söyleşideki tarzıyla dikkat çekti. Sade elbisesi ve hafif makyajıyla beğeni toplayan güzel oyuncunun stilinin fiyatı ortaya çıktı.
19.10.2023 Magazin
Hande Erçel'den kas şov! Sevgilisi Hakan Sabancı kayıtsız kalamadı
Hande Erçel'den kas şov! Sevgilisi Hakan Sabancı kayıtsız kalamadı Ünlü oyuncu Hande Erçel, iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde İtalya'nın Milano şehrinde Coldplay konserine giden Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti, buradan İtalya'ya geçti. İtalya plajlarında keyif yapan Erçel, bikinili pozlarıyla da adeta şov yapmıştı. Bu kez aşkları dolu dizgin devam eden Hande Erçel ve Hakan Sabancı soluğu Yunanistan'da almıştı. İkilinin tatili bitti, ancak Hande Erçel'in fotoğrafları bitmedi. Hande Erçel son olarak Yunanistan gecelerinde kaslarını sergiledi. İşte o kareler...
25.07.2023 Magazin
Hande Erçel ışıltılı mini elbisesiyle olay pozlar verdi!
Hande Erçel ışıltılı mini elbisesiyle olay pozlar verdi! Her paylaşımıyla gündem olan Hande Erçel, son paylaşımıyla akılları baştan aldı. Işıltılı mini elbise giyen Erçel, güzelliği ile bir kez daha mest etti.
15.06.2023 Magazin
Hande Erçel'in festival tarzının bedeli ortaya çıktı!
Hande Erçel'in festival tarzının bedeli ortaya çıktı! Cannes Film Festivali'ne katılan ünlü oyuncu Hande Erçel festivalin en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Ünlü oyuncu Hande Erçel son olarak derin göğüs dekolteli turuncu elbisesiyle takipçilerinin karşına çıktı. Hande Erçel’in şıklığının bedeli de ortaya çıktı. İşte detaylar...
24.05.2023 Magazin
Hande Erçel mayolu pozunu paylaştı, beğeni ve yorum yağdı!
Hande Erçel mayolu pozunu paylaştı, beğeni ve yorum yağdı! Bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile gündemde olan oyuncu Hande Erçel, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı mayolu pozuyla adından söz ettirdi. Yüzü olduğu giyim markası için objektif karşısına geçen Erçel'e, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
21.05.2023 Magazin
Hande Erçel mayolu pozlarını paylaştı!
Hande Erçel mayolu pozlarını paylaştı! Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Hande Erçel, sosyal medya sayfasını aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Hande Erçel, son olarak beyaz mayosuyla takipçilerinin karşısına çıktı.
19.05.2023 Magazin
Hande Erçel hayranlarını ikiye böldü! "Hiç olmamış"
Hande Erçel hayranlarını ikiye böldü! "Hiç olmamış" Hakan Sabancı ile birlikteliğiyle gündemden düşmeyen Hande Erçel bu defa da yeni imajıyla çok konuşuldu. Yeni bir proje için kameralar karşına geçen ünlü oyuncu Hande Erçel'in sarı ve kısa saçları takipçilerini ikiye böldü.
7.05.2023 Magazin
Hande Erçel İtalya tatilinden yeni kareler paylaştı!
Hande Erçel İtalya tatilinden yeni kareler paylaştı! Oyuncu Hande Erçel her yaptığıyla konuşuluyor. Hakan Sabancı ile ilişkisi basına sızan Hande Erçel, şimdi de çıktığı İtalya tatilinden görüntüler paylaştı. Ünlü oyuncu 2 saatte aldığı 1 milyondan fazla beğeniyle rekor kırdı. İşte Hande Erçel'in sosyal medyaya da damga vuran o paylaşımları...
22.04.2023 Magazin
Hande Erçel'i kaçıran aşk sorusu! Gündemden düşmüyordu
Hande Erçel'i kaçıran aşk sorusu! Gündemden düşmüyordu 'Sen Çal Kapımı' dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile sessiz sedasız ayrılan Hande Erçel, son dönemde kalbini iş insanı Hakan Sabancı'ya kaptırdı. Son zamanlarda Hakan Sabancı ile ilişkisiyle magazin gündeminde olan 29 yaşındaki güzel, önceki gün menajerlik ofisinden çıkarken objektiflere yansıdı.
16.04.2023 Magazin
Hande Erçel'e aşk yaradı! Takipçi sayısı 30 milyona ulaştı
Hande Erçel'e aşk yaradı! Takipçi sayısı 30 milyona ulaştı Özel hayatı ve paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Hande Erçel, son bir ay içinde 150 bin Instagram takipçisi daha kazanarak 30 milyon takipçiye ulaştı. Oyuncunun bu hızlı takipçi artışına Hakan Sabancı ile yeni bir aşka yelken açması neden oldu. Çift hakkında çıkan haberler ve yapılan sosyal medya paylaşımları Hande Erçel’in popülerliğini arttırdı.
29.03.2023 Magazin
Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilişkileri hakkında konuştu!
Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilişkileri hakkında konuştu! Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hakan Sabancı ve oyuncu Hande Erçel, Paris tatili dönüşü görüntülendi. Yaklaşık üç aydır aşk yaşadıkları iddia edilen çift ilişkileri hakkında ilk kez konuştu.
6.03.2023 Magazin
Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın kaçış planı!
Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın kaçış planı! Yaklaşık iki aydır aşk yaşadıkları söylenen Hande Erçel ile Hakan Sabancı, önceki gece Nişantaşı'nda görüntülendi. Kalabalık bir arkadaş grubu ile yemek yiyen yeni sevgilileri daha sonra arkadaş grubu yalnız bıraktı ve ikili birlikte görüntü vermemek için büyük çaba sarf etti.
6.02.2023 Magazin
Hande Erçel ile Hakan Sabancı ilk kez birlikte görüntülendi!
Hande Erçel ile Hakan Sabancı ilk kez birlikte görüntülendi! Oyuncu Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın yaklaşık iki aydır birlikte olduğu iddia ediliyordu. Erçel ile Sabancı'dan ilk fotoğraf geldi. İkili, önceki akşam bir mekanda yan yana görüntülendi.
20.02.2023 Magazin
Hande Erçel tahtından oldu! Birinci olan isim bakın kim
Hande Erçel tahtından oldu! Birinci olan isim bakın kim IMDb Starmetre listesinin güncel verileri açıklandı. Türk oyuncuların sıralamasında oldukça büyük değişimler yaşandı. İlk sıradaki Hande Erçel, tahtından oldu. İlk sıraya yerleşen ünlü bakın kim oldu...
7.12.2022 Magazin
Yılmaz Morgül'den dikkat çeken itiraf: Hande Erçel ile evlenmek isterdim
Yılmaz Morgül'den dikkat çeken itiraf: Hande Erçel ile evlenmek isterdim Yılmaz Morgül, bugün TV8'de yayınlanan 2.Sayfa programına konuk oldu. konuk olduğu programda ünlü oyuncu Hande Erçel'e olan hayranlığını dile getirdi.
28.11.2022 Magazin
Hande Erçel son pozuyla sosyal medyayı salladı!
Hande Erçel son pozuyla sosyal medyayı salladı! Son günlerde adı eski sevgilisi Kerem Bürsin ile anılan Hande Erçel sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden. Geçtiğimiz günlerde doğum günü pozlarıyla adından söz ettiren Erçel, ormanda verdiği iç çamaşırsız pozlarıyla sosyal medyayı salladı.
28.11.2022 Magazin
Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu!
Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu! Oyuncu Yasemin Özilhan, önceki gün Etiler'deydi. Sosyetik güzel, yakın arkadaşı Kerem Bürsin'in, Hande Erçel'den ayrıldıktan sonra eski sevgilisini Instagram'dan takipten çıkması konusunu geçiştirmeye çalıştı. Özilhan, basın mensuplarının konu hakkında ısrarlı soruları üzerine hande Erçel hakkında açıklama yaptı.
24.11.2022 Magazin
Hande Erçel son pozuyla sosyal medya salladı! "Ne yapıyorsunuz Hande Hanım'
Hande Erçel son pozuyla sosyal medya salladı! "Ne yapıyorsunuz Hande Hanım' Kerem Bürsin ile barışma haberleri magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde hayatında kimse olmadığını söylemişti. 30 milyona yakın takipçisi olan Erçel, ormanda mini şortuyla verdiği pozuyla sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncunun karesi kısa sürede gündem oldu.
18.11.2022 Magazin
Ünlülerin en çok tercih ettiği operasyon: Bişektomi
Ünlülerin en çok tercih ettiği operasyon: Bişektomi Ünlülerin son zamanlarda en çok tercih ettiği estetiklerden biri de Bişektomi (Yanak İnceltme) operasyonu oldu. Ünlüler bu uygulama ile yeni ve dikkat çekici bir görünüme kavuşuyor. Uygulamanın kısa sürede yapılması ve işlem sonrasında iyileşme sürecinin kolay olması nedeniyle daha çok tercih ediliyor. Angelina Jolie'den Hande Erçel'e kadar birçok ünlünün yaptırdığı operasyonun detaylarını sizler için araştırdık.
13.10.2022 Magazin
Hande Erçel aracın üzerine çıkıp poz verdi! Derin yırtmaçlı kareler Instagram'ı salladı
Hande Erçel aracın üzerine çıkıp poz verdi! Derin yırtmaçlı kareler Instagram'ı salladı Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra gönlünü oyuncu Kaan Yıldırım'a kaptırdığı iddia edilen Hande Erçel, özel hayatındaki gelişmeler ile sık sık adından söz ettiriyor. Kaan Yıldırım'dan da ayrılan Hande Erçel'in ismi son olarak Can Yaman ile birlikte anılmıştı. Kariyerinde zirveyi yaşayan Hande Erçel, son olarak aracının üzerinde derin yırtmacı ile verdiği pozlar sosyal medyayı yıktı geçti.
2.08.2022 Magazin
Hande Erçel süper minisiyle poz verdi! Yarım bluzun fiyatı şoke etti...
Hande Erçel süper minisiyle poz verdi! Yarım bluzun fiyatı şoke etti... Kerem Bürsin ile ayrılan oyuncu Hande Erçel sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden... Oyuncu Hande Erçel son olarak beyaz mini üzerine yarım ip askılı bir bluz giyip poz verdi. Hande Erçel'in kıyafetlerinin fiyatı ise şoke etti.
29.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hande Erçel Son ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande erçel son haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.