Gazete Vatan Logo
Magazin Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilişkileri hakkında konuştu!

Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilişkileri hakkında konuştu!

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hakan Sabancı ve oyuncu Hande Erçel, Paris tatili dönüşü görüntülendi. Yaklaşık üç aydır aşk yaşadıkları iddia edilen çift ilişkileri hakkında ilk kez konuştu.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilişkileri hakkında konuştu!

Özel hayatıyla gündeme gelen Hande Erçel ile Kerem Bürsin, başrolünde yer aldıkları dizinin setinde başlayan aşklarını sekiz ay önce sessiz sedasız noktalamıştı. Son dönemin popüler oyuncularından Hande Erçel'in, Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu.

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

Erçel, basına yansıyan bu haberlere sinirlenmiş ve "Her sabah başka bir haberle uyanıyorum, hayatımda kimse yok. Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin" açıklamasını yapmıştı.

BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER

Bu sözlerin üzerinden iki ay geçmeden Hande Erçel, Hakan Sabancı ile görüntülenmişti. İkili, bir mekanda yan yana hayranlarının objektiflerine yansımıştı.

 

PARİS DÖNÜŞÜ GÖRÜNTÜLENDİLER!

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, geçtiğimiz hafta içi gittiği Paris tatili dönüşünde ilk kez görüntülendi. Paris'te aşk tazelemeye giden Hande Erçel ve Hakan Sabancı, tatil dönüşünde İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Dış hatlar kapısından çıkmadan önce göz ucuyla kenardan gazeteci var mı diye kontrol eden yeni aşıklar, gazeteci olmadığı düşüncesi ile yan yana çıkınca görüntülenmeye engel olamadılar.

Haberin Devamı

İLİŞKİLERİ HAKKINDA KONUŞTULAR

İlk kez birlikte kamera karşısına geçen ikili, ilişkileri hakkında konuştu. Hande Erçel, "Tatilimiz güzel geçti, her şey çok güzel. Size de teşekkür ederiz" dedi. Hakan Sabancı ise yeni ilişkisi için "Ciddi bir ilişki" yorumunu yaptı.