Hamsi Ne Kadar

Hamsi Ne Kadar

Son dakika hamsi ne kadar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamsi ne kadar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamsi ne kadar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamsi Ne Kadar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamsi ne kadar gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 hamsi ne kadar haberi bulunmuştur. Tüm hamsi ne kadar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamsi bayramı! Kilosu 50 TL'den tezgahlarda
Hamsi bayramı! Kilosu 50 TL'den tezgahlarda Trabzon’da av yasağı sonrası balıkçı tezgâhlarında hamsi bolluğu yaşanırken, sezon başında 100 liradan tezgâha giren hamsinin fiyatı 50 liraya kadar geriledi.
18.09.2023 Ekonomi
Beklenen Gürcü hamsisi tezgâhlara yansımadı
Beklenen Gürcü hamsisi tezgâhlara yansımadı Karadeniz’de bu günlerde hamsi avında belirgin bir azalma yaşanırken, özellikle 1 Ocak itibariyle Gürcistan sularında başlayan hamsi avı şu ana kadar beklentileri karşılamadı.
9.01.2023 Gündem
Hamsi ile ilgili 'tehlike' uyarısı! Gittikçe azalıyor, fiyatları da vurabilir
Hamsi ile ilgili 'tehlike' uyarısı! Gittikçe azalıyor, fiyatları da vurabilir Hamsi fiyatları ile ilgili dikkat çeken açıklama! Av yasağı çağrısı geldi, şikayetler artmaya başladı. Stokların tükenme aşamasına geldiğini belirten uzmanlar, hamsi neslinin de tehlikede olduğunu ifade etti. Peki balık fiyatlarında son durum ne? Hamsi ne kadar oldu? İşte detaylar...
7.12.2022 Ekonomi
Mayınlara inat hamsi ve istavritin kilosu 25 liraya düştü
Mayınlara inat hamsi ve istavritin kilosu 25 liraya düştü Karadeniz’de mayın görülmesi üzerine birçok balıkçı denizden çekilirken, Tekirdağ’da hamsi ve istavritin kilogramı 25 TL'den satılmaya devam ediyor. Balığın kilosunu 25 liraya gören vatandaşlar ise balıkçı tezgâhlarının başında kuyruklar oluşturdu.
7.04.2022 Ekonomi
Kilosu 40 liradan tezgahlarda! Hamsi, İstavrit, Kolyoz...
Kilosu 40 liradan tezgahlarda! Hamsi, İstavrit, Kolyoz... Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk ve kar yağışı ile "Hamsinin kulağına kar suyu kaçtı" deyimi gerçek oldu. Hamsi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Balık Halinde tezgahlarda yerini alırken kilosu 40 liradan satılıyor
16.03.2022 Ekonomi
Balık fiyatları ile ilgili flaş uyarı! Hamsi, mezgit, istavrit, levrek, çipura...
Balık fiyatları ile ilgili flaş uyarı! Hamsi, mezgit, istavrit, levrek, çipura... Balık fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Soğuk hava ve fırtına etkili oldu, balık çeşitleri azaldı. Balıkçıların verdiği bilgiye göre; hamsi kilo 25, mezgit 20, istavrit 25, barbun 20, somon 70, levrek 90 ve çipura da 75 lira oldu.
9.03.2022 Ekonomi
Fiyatlar düştü! En ucuzu 20, en pahalısı 200 TL... Herkes oraya akın etti
Fiyatlar düştü! En ucuzu 20, en pahalısı 200 TL... Herkes oraya akın etti Balık fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. En ucuzu 20, en pahalısı 200 TL.. Balık tezgâhlarında en çok rağbeti hamsi, istavrit ve mezgit görüyor. Kilogramı 20-25 TL’den satılan hamsi, istavrit ve mezgit yoğun rağbet görüyor.
5.03.2022 Ekonomi
Balıkta tek fiyat! Hepsi aynı, hamsi, istavrit, uskumru, mezgit...
Balıkta tek fiyat! Hepsi aynı, hamsi, istavrit, uskumru, mezgit... Geçtiğimiz günlerde olumsuz hava şartları nedeniyle Eskişehir’de boş kalan balık tezgahlarında, hafta sonunun gelmesiyle birlikte bolluk yaşandı. Fiyatlar değişti. , hamsi, istavrit, uskumru, mezgit aynı fiyata satılıyor.
23.01.2022 Ekonomi
Kasası 500 liraya yükseldi! Tezgahlarda neredeyse kalmadı... 'Türkiye'yi terk etti'
Kasası 500 liraya yükseldi! Tezgahlarda neredeyse kalmadı... 'Türkiye'yi terk etti' Karadeniz Bölgesi’nde aralık ayı içerisinde etkili olan hava sıcaklıkları ve erken avlanma, hamsinin Gürcistan tarafına yönelmesine neden oldu. Balıkçılar bölgede artık hamsinin kalmadığını belirterek, tezgahlarda yok denecek kadar az olan hamsinin kasa fiyatının ise 500 liraya satıldığını söyledi.
9.12.2021 Ekonomi
Hamsi fiyatlarının düşmesini bekleyenlere kötü haber: 20 TL oldu
Hamsi fiyatlarının düşmesini bekleyenlere kötü haber: 20 TL oldu Birçok balıksever hamsi fiyatlarının düşmesini beklerken Samsun’da geçen hafta 10 TL olan hamsinin kilosu 20 TL’ye çıktı.
29.11.2021 Ekonomi
Fiyatlar düştükçe düştü! 10 liradan satışta
Fiyatlar düştükçe düştü! 10 liradan satışta Fiyatlar indi! 40 liradan satılıyordu. 10 TL'ye tezgahlarda yerini aldı. Karadeniz'de balık avı sezonu bereketli geçerken Sinop'ta hamsinin kilogramı 10 liraya geriledi.
13.10.2021 Ekonomi
Zam geldi, fiyatlar yükseldi! Kilosu 60 lira...
Zam geldi, fiyatlar yükseldi! Kilosu 60 lira... Yurdun büyük kısmında son bir haftadır etkili olan soğuk hava balık fiyatlarına olumsuz yansıdı. İstanbul’da çok sayıda balıkçı denize açılamazken, bu durum balık fiyatlarına yansıdı. Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Balık Hali’nin bu geceki gözdesi ise çinekop ve hamsi oldu.
25.03.2021 Ekonomi
Balık fiyatları yükseldi! İşte nedeni...
Balık fiyatları yükseldi! İşte nedeni... Balık fiyatları arttı. Balıkhanede levrek 70, çipura 50, somon 90, hamsi 40, orkinos 50, deniz çipura 70, kefal 35, yeşil istavrit 40, sarı kanat 100, uskumru 80, karides 50, sardalyanın kilosu ise 30 TL'den satılıyor. Çanakkale Boğazı'nı kaplayan müsilaj nedeniyle balıkçılar denize açılamayınca, balık fiyatları zamlandı. Balıkçı Hasan Tunç, “Son dönemde müsilaj nedeniyle denizlerimizde gırgır tekneleri ve diğer balıkçılar çalışamadı. Bu da balığın fiyatının artmasına neden oldu" dedi.
23.03.2021 Ekonomi
Palamut avında son 11 yılın en verimli dönemi yaşanıyor
Palamut avında son 11 yılın en verimli dönemi yaşanıyor Palamut avında bu sezon son 11 yılın en bereketli dönemi yaşanıyor. Av yasağının 1 Eylül’de kalkmasının ardından tekneleriyle denize açılan balıkçılar özellikle son 1 haftada bol miktarda palamut avladı.
2.10.2016 Ekonomi
Hava bozdu hamsi fiyatı rekor kırdı
Hava bozdu hamsi fiyatı rekor kırdı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Su Ürünleri Hali'ndeki balık tezgahları olumsuz havadan etkilendi. Marmara Denizi’ndeki fırtına, birçok tezgahı boş bırakırken, hamsinin fiyatı ise bu senenin rekorunu kırdı.
30.01.2024 Gündem
Hamside 'fırtına' ve 'soğuk hava' etkisi
Hamside 'fırtına' ve 'soğuk hava' etkisi Trabzon'da soğuk hava ve fırtına nedeniyle balıkçılar, Karadeniz'e açılamayınca tezgahlarda balık fiyatları yükseldi. Sezon başında 30 liraya kadar gerileyen hamsinin kilo fiyatı, az avlanınca 100 liraya yükseldi.
28.01.2024 Ekonomi
'Balık sezonunda sıcaklığa bağlı olarak bir kayma görüyoruz'
'Balık sezonunda sıcaklığa bağlı olarak bir kayma görüyoruz' Çanakkale'de, balık tezgahlarında deniz suyu sıcaklığının yüksek olması nedeniyle beklenen bolluk yaşanmadı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Ayaz, "Balıklar üremek için su sıcaklığıyla birlikte hareket ediyor. Yaptığımız bir proje ile hamsinin yumurtasının ekim ayının sonunda bitmesi gerekirken, aralık ayı içinde hamsi yumurtalarına rastladık. Bu da yaklaşık 1,5 ay kadar bir kayma olduğunu, gösteriyor. Göçleri ne düzeyde etkilediği konusunda yapılmış net çalışma olmamasına karşın gözlemlere dayalı baktığımızda balık sezonunda bu sıcaklığa bağlı olarak bir kayma görüyoruz" dedi.
4.01.2024 Gündem
Marmara Denizi'ni bekleyen felaket! Prof. Dr. Mustafa Sarı 'Yüzey suyu sıcaklığı hala 20 derece' diyerek uyardı
Marmara Denizi'ni bekleyen felaket! Prof. Dr. Mustafa Sarı 'Yüzey suyu sıcaklığı hala 20 derece' diyerek uyardı Marmara Denizi'nde olabilecek felakete karşı Balıkesir Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mustafa Sarı uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Mustafa Sarı, "Şu anda Marmara Denizi'nde deniz suyu sıcaklığı, yüzeyde 20 santigrat derece; bu çok yüksek" dedi. Prof. Dr. Sarı, bu sıcaklık seviyesinin denizdeki besin zincirini etkileyeceğini ve müsilaj tehlikesine yol açabileceğini belirtti.
6.11.2023 Gündem
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler İstanbul Gürpınar Balık Hali'nde gece balıkçılar ve hale balık almaya gelen esnaf arasında hamside fiyat gerginliği yaşandı. Tekneciler, pazarcıların fazla kar marjıyla balıkları pahalıya sattıkları gerekçesiyle denize açılmayınca, hale de balık gelmedi. Balık almak için hale gelenler ise hamsi bulamadı. Esnaf, teknecileri halka pahalı balık satılmasını istedikleriyle suçlarken, tekneciler ise masrafların kurtarmadığından dert yandı.
19.09.2023 Yaşam
Karadeniz’de ‘hamsi avı 1 yıl ertelensin’ çağrısı
Karadeniz’de ‘hamsi avı 1 yıl ertelensin’ çağrısı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Cemal Dinçer, bu sezon tezgahlarda bir görünüp bir kaybolan hamsinin popülasyonunu kurtarmak için 1 yıl av yasağı önerisinde bulunarak, “Sürdürülebilir kaliteli hamsi avcılığında gerçekten dikkatli olmamız lazım. Bu stoku tekrar eski günlerine kavuşturmak için gerekli duyarlılığı göstermemiz lazım. Naçizane önerim, hamsi avcılığının hiç olmazsa bir yıl gene durdurulmasında ısrar ediyorum” dedi.
18.03.2023 Gündem
'Denizin prensi' lüferin kilosu dudak uçuklatıyor
'Denizin prensi' lüferin kilosu dudak uçuklatıyor Marmara Denizi'nde geçen yıl yoğun olarak görülen ve 'denizin prensi' olarak bilinen lüfer, bu sezon beklenen bolluğa ulaşmadı. Tezgahlarda çok az rastlanılan lüferin kilo fiyatı ise dudak uçuklattı.
19.01.2023 Ekonomi
Balık tezgahlarında hamsinin ardından istavrit bekleniyor
Balık tezgahlarında hamsinin ardından istavrit bekleniyor Karadeniz’de palamudun ardından bol miktarda avlanan hamsi sezonunun sonuna yaklaşılıyor. Balıkçılar, tezgahlarda istavrit ile birlikte dip balıklarının bereketlenmesini bekliyor.
17.01.2023 Ekonomi
Havalar geç soğudu, az çıkan lüfer ve çinekopun fiyatı arttı
Havalar geç soğudu, az çıkan lüfer ve çinekopun fiyatı arttı Havaların geç soğuması nedeniyle Çanakkale’de az çıkan lüfer ve çinekopun fiyatı arttı.
25.12.2022 Ekonomi
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca vatandaşın beklediği açıklama geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Salı günü asgari ücretin müzakeresinde uzlaşmaya varacağız. Emekçilerimizin beklediği, işverenlerimizin de ödeyebileceği bir ücret seviyesinde uzlaşma sağlayacağız" ifadelerini kullandı.
17.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hamsi Ne Kadar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamsi ne kadar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.