Hamdi Alkan Eşi

Hamdi Alkan Eşi

Son dakika Hamdi Alkan eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hamdi Alkan eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hamdi Alkan eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamdi Alkan Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamdi alkan eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 hamdi alkan eşi haberi bulunmuştur. Tüm hamdi alkan eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel boşandı! Detaylar ortaya çıktı; ev, araba ve nafaka...
Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel boşandı! Detaylar ortaya çıktı; ev, araba ve nafaka... Yönetmen Hamdi Alkan (55) ile oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel (43), Beykoz Aile Mahkemesi’nde görülen dava ile sekiz yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırdı. 10 dakikada biten duruşmanın ardından Selen Görgüzel, gözyaşlarını tutamadı. Öte yandan boşanmanın detayları da ortaya çıktı.
19.03.2022 Magazin
Selen Görgüzel'in öpüşme sahnesine eşi Hamdi Alkan'dan flaş yorum!
Selen Görgüzel'in öpüşme sahnesine eşi Hamdi Alkan'dan flaş yorum! Selen Görgüzel'in, kadrosunda yer aldığı tiyatro oyununda rol arkadaşı İrfan Kangı'yla öpüşmesi magazin gündemine damga vurmuştu. Sahne öncesinde Kangı, seyirciler arasında bulunan Görgüzel'in eşi Hamdi Alkan'dan öpüşmek için izin almıştı. Hamdi Alkan, eşi Selen Görgüzel’in öpüşme sahnesine ilişkin sessizliğini bozdu.
20.11.2021 Magazin
Hamdi Alkan'dan eşi Selen Görgüzel'e büyük sürpriz
Hamdi Alkan'dan eşi Selen Görgüzel'e büyük sürpriz Yönetmen Hamdi Alkan, eşi Selen Görgüzel'in doğum gününü Kars'ın Selim ilçesine bağlı Kekeç köyünde kutladı. Cirit atı Poyraz'a binerek Türk bayrağıyla poz veren Görgüzel, çok mutlu olduğunu söyledi.
9.02.2021 Magazin
Hamdi Alkan: Duyarlı olalım
Hamdi Alkan: Duyarlı olalım Hamdi Alkan, eşi Selen Görgüzel’le Marmaris Yalancıboğaz yolunda, kenara atılan çöpleri topladı.
14.07.2019 Magazin
Selen Görgüzel kimdir?
Selen Görgüzel kimdir? Selen Görgüzel güzelliği ile dikkat çekiyor. Gündemde sıkça adı geçen Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel'in hayatına dair bilgiler de merak ediliyor. İşte sıkça araştırılan Selen Görgüzel kimdir? Sorusunun yanıtı...
18.10.2018 Gündem
Selen Görgüzel kimdir?
Selen Görgüzel kimdir? Selen Görgüzel kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde çok fazla araştırılıyor. Başarılı ve güzel oyuncu Selen Görgüzel dikkatçeken isimler arasında yer alıyor. İşte Selen Görgüzel'in yaşı, eğitimi, kariyeri vs. sorularının yanıtı...
20.07.2018 Gündem
Dansa devam edeceğim
Dansa devam edeceğim Hamdi Alkan, eşi Selen Görgüzel ve kızı Zeynep Alkan ile birlikte önceki akşam Sarıyer’deki bir kafede objektiflere takıldı.
16.03.2018 Magazin
Selen Görgüzel'in paylaşımı olay oldu
Selen Görgüzel'in paylaşımı olay oldu 3 yıl önce Hamdi Alkan ile evlenen Selen Görgüzel'in paylaştığı fotoğraf takipçilerini şaşkına uğrattı.
8.08.2017 Magazin
'Hamdi ile çok güzel bir aşk yaşıyoruz'
'Hamdi ile çok güzel bir aşk yaşıyoruz' Hamdi Alkan'ın oyuncu eşi Selen Görgüzel, çok samimi açıklamalarda bulundu. Görgüzel, 'Hamdi'yle çok güzel bir aşk yaşamak bana nasip oldu.' dedi. İşte Hamdi Alkan'ın oyuncu eşi Selen Görgüzel'in açıklamaları...
10.07.2017 Magazin
İstinye’de tatil yapıyoruz
İstinye’de tatil yapıyoruz Hamdi Alkan, eşi Selen Görgüzel ile sık sık İstinyePark AVM’de görüntülenmesini ti’ye aldı
7.07.2017 Magazin
Alkan ailesinin keyifli akşam yemeği
Alkan ailesinin keyifli akşam yemeği Yönetmen Hamdi Alkan, eşi Selen Görgüzel ve ilk eşinden olan kızı İlknaz'la birlikte İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
23.01.2017 Magazin
Hamdi Alkan yardım istedi!
Hamdi Alkan yardım istedi! Yaptığı işlerle adından söz ettiren Hamdi Alkan kızları ve eşi Selen Görgüzel için neden yardım istedi? Üniversite sınavına giren Hamdi Alkan'ın eşi ve kızları başarılı oldu mu? İşte merak edilen soruların cevaplar ve Hamdi Alkan'a dair bilgiler...
5.04.2016 Magazin
Kimsenin arabasını tekmelemedim
Kimsenin arabasını tekmelemedim Mide küçültme ameliyatı olduktan sonra 50 kilo veren Hamdi Alkan, eşi Selen Görgüzel ile birlikte Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Alkan, yaşadıklarının detaylarını anlattı.
4.03.2016 Magazin
Kendimden sıkıldım!
Kendimden sıkıldım! Oyuncu Hamdi Alkan eşi Selen Görgüzel’le önceki akşam İstinye Park’ta görüntülendi...
2.01.2016 Magazin
Hamdi Alkan 20 kilo verdi
Hamdi Alkan 20 kilo verdi Ünlü komedyen 20 kilo verdi
13.10.2015 Magazin
'Gülümse aşkım'
'Gülümse aşkım' Hamdi Alkan eşi Selen Görgüzel ve kızı Elif Zeynep Alkan'la tatilde.
15.07.2015 Magazin
Yeni evliler tatilde
Yeni evliler tatilde Hamdi Alkan, eşi Selen Görgüzel ve kızı ile Bodrum’da tatil yapıyor
18.07.2014 Magazin
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi Yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi. Yaz aylarında bir sinema filmi çekeceğini, şu sıralar filmin toplantılarıyla yoğun olduğunu söyleyen Alkan, kızı Zeynep Alkan'ın sağlık durumu hakkında konuştu.
6.04.2024 Magazin
Eski eşi 'Artık dünya ahiret ağabeyim' demişti! Hamdi Alkan’dan açıklama geldi
Eski eşi 'Artık dünya ahiret ağabeyim' demişti! Hamdi Alkan’dan açıklama geldi Oyuncu Hamdi Alkan'ın sekiz yıllık evliliğinin ardından boşandığı eski eşi Selen Görgüzel, geçtiğimiz hafta sahne aldığı bir mekanda "Hamdi artık dünya ahiret ağabeyim, kardeşim" demiş ve çok konuşulmuştu. Bir AVM'de görüntülenen Alkan, eski eşinin bu sözlerine yanıt verdi.
20.02.2024 Magazin
Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör 12 yılın ardından  evlendi
Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör 12 yılın ardından evlendi Oyuncu Canan Hoşgör, 3 yıldır beraber olduğu işletmeci Yusuf Bakoğlu ile önceki akşam evlendi.
29.01.2024 Magazin
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması!
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması! Geçtiğimiz yıl ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile boşanan Selen Görgüzel, bir mekanda sahne aldı. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Görgüzel, eski eşiyle ilgili verdiği bir cevapla dikkat çekti.
20.07.2023 Magazin
Selen Görgüzel plajı yaktı geçti!
Selen Görgüzel plajı yaktı geçti! Hamdi Alkan ile ayrılığından sonra son dönemde şarkıcılık kariyeriyle ön planda olan oyuncu Selen Görgüzel, tatil sezonunu Bodrum Yalıkavak'ta açtı. Köpeği Pablo ile denize giren 44 yaşındaki güzel, plajda ilgi odağı oldu.
29.06.2023 Magazin
Aslı Zen'in Selen Görgüzel isyanı: Neyse parası verelim söylemesin!
Aslı Zen'in Selen Görgüzel isyanı: Neyse parası verelim söylemesin! Merhum sanatçı Kayahan'ın 'Yemin Ettim' parçasını canlı okuyan ve performansı sosyal medyada çok konuşulan Selen Görgüzel'e bir tepki de Aslı Zen'den geldi. Bir davette görüntülenen ünlü şarkıcı, Görgüzel hakkında çok konuşulacak sözler sarf etti: Aslı Zen, "Güzelim, canımın içi söyleme kurbam olduğum. Yol yakınken dön bu yoldan" dedi.
24.05.2023 Magazin
Canan Hoşgör anne acısıyla sarsıldı!
Canan Hoşgör anne acısıyla sarsıldı! Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör, anne acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu, annesinin vefat haberini sosyal medya hesabından yayınladığı bir fotoğrafla duyurdu. Bir süre önce de babasını kaybeden Hoşgör, daha sonra annesi ve babasının birlikte çekilen bir karelerini de paylaştı. Hoşgör'ün eski eşi Alkan'ın annesi de geçtiğimiz hafta hayatını kaybetmişti.
23.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hamdi Alkan Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamdi alkan eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.