Gazete Vatan Logo
Magazin 'Hamdi ile çok güzel bir aşk yaşıyoruz'

'Hamdi ile çok güzel bir aşk yaşıyoruz'

Hamdi Alkan'ın oyuncu eşi Selen Görgüzel, çok samimi açıklamalarda bulundu. Görgüzel, 'Hamdi'yle çok güzel bir aşk yaşamak bana nasip oldu.' dedi. İşte Hamdi Alkan'ın oyuncu eşi Selen Görgüzel'in açıklamaları...

'Hamdi ile çok güzel bir aşk yaşıyoruz'

Yönetmen Hamdi Alkan'ın oyuncu eşi Selen Görgüzel, "Hayatta aldığım en doğru karar kızımı doğurmak ve Hamdi ile evlenmek” dedi.

Selen Görgüzel'in Sözcü Gazetesi'ne verdiği röportaj şöyle:

– Aşık olunca nasıl bir kadın oluyorsunuz?

Mutlu bir kadın oluyorum çünkü aşk doğal gençleştirici krem. Bir kadın mutluysa ve güzelse bilin ki aşıktır. Sağ olsun Hamdi'yle çok güzel bir aşk yaşamak bana nasip oldu. 'Aşk nedir?' derseniz 'Hamdi' derim. İlişkilerde maalesef insanlar anlayışsız davranıyorlar ve çabuk sıkılıyorlar. Eskiden büyüklerimiz bir yastıkta 40 yıl yaşlanmak diye bir tabir kullanırdı. Maalesef şimdi 1-2 senede ilişkiler tükeniyor.

– ‘Türk Malı' dizisi sezon finali yaptı ama reyting sorunu yüzünden yayından kaldırıldı diye haberler çıktı. Bu konuda ne diyeceksiniz?

Bunu söyleyen insanların reyting hesaplamasını bilmiyor olması lazım. Üç reyting kategorisine birinci başlamış bir diziyiz. Hem de çok yüksek bir reytingle. İşimize güzel başladık ve öyle de devam ettik. Şimdi de tatile girdik.

Haberin Devamı

– Dizide canlandırdığınız karakter Şehnaz'la Selen Görgüzel ne kadar benziyor?

Benim Şehnaz dizinin tek kötü karakteri. Benimle özdeşleşen hiçbir tarafı yok ama oynarken çok eğleniyorum. Aslında haklarını arayan bir kadın o fakat hikaye beni mecburen kötüleştiriyor.

Zayıfladıktan sonra Jean Reno'ya benzedi

– Hamdi Bey'in en çok nesi sizi etkiledi?

Zaten canlı seven bir yaradılışım olduğu için, karşıma aynı şekilde sevgi besleyen bir yürek, ruh, kalp çıkınca otomatik olarak ruhlarınız birbirini sarıyor. Bunun için özel bir arayışa gerek yok; o ruhlar birbirini buluyor. Hamdi Bey'in sevgi dolu olması beni çok etkiledi. Hâlâ da etkiliyor; bir de zayıfladıktan sonra oyuncu Jean Reno'ya benzedi.

"HİÇ GÖRMEDİĞİNİZ BİR HAMDİ ALKAN'LA KARŞILAŞACAKSINIZ"

– Gündeminizde yeni projeler var mı?

Bir Arap kanalından ‘Aşk Okulu' diye bir teklif geldi. Onlarla görüşme halindeyim. Bir diğer projem de kaleme aldığım hikaye.

– O hikayenin başrolü için kimi hayal ediyorsunuz?

Hamdi'yi hayal ederek yazdım. İstemem seyirciyi ağlatmayı ama ciddi ciddi ağlayacaklar çünkü Hamdi Alkan çok önemli aktör. Bu projede hiç görmediğiniz bir Hamdi Alkan'la karşılaşacaksınız. Bu haberi ilk kez size veriyorum. Hikayeme çok güveniyorum; kime anlattıysam ağladı. Normalde insanlar Hamdi'nin bana torpil yapacağını bekler ama bu kez ben Hamdi'ye rol yazıp onu oynatacağım.

Haberin Devamı

– Bu fikir nasıl ortaya çıktı?

Bir gün Hamdi'nin haber izlerken ağladığına şahit oldum ve 'Bu ağlayan adamı Türkiye görmeli' dedim. Ondan sonra da başladım yazmaya.

"GAZETECİLER OLMASA TOPLUM BUNALIMA GİRER"

– Gazetecilik mesleği konusunda sizin de tecrübeleriniz var. Gazetecilik hakkında neler söylemek istersiniz?

Bu işe ilk TGRT'de, kamera arkasında başladım. Dolayısıyla basının ne demek olduğunu iyi bilenlerdenim. Siz gazeteciler olmasanız toplum bunalıma girer.

– Gazeteciliğe dair bir anınızı bizimle paylaşmanızı istesek?

TGRT'deyken Bekir Hazar 'Galatasaray'la ilgili bir haber getir' dedi. O zamanlarda Galatasaray’da kaleci Hayrettin problemi var. Bütün muhabirler basın toplantısında Ergün Gürsoy'dan laf almaya çalışıyor. Ben de Ergün Bey’e 'Burada basına ayrılmış tuvalet yok. Metin Oktay Tesisleri'ne kadınlar için bir tuvalet yaptırmak ister misiniz?' dedim. Metin Oktay Tesisleri'ne tuvalet yapıldı ve ben TGRT'nin kadrolu elemanı oldum.

Haberin Devamı

"BENİ KIZIM BÜYÜTTÜ"

– Kızınızla ilişkiniz nasıl?

20 yaşında anne oldum. Beni kızım büyüttü ve erken yaşta olgunlaşmama sebep oldu. Kızım İlknaz bu sene 18 yaşını doldurdu. bilkent Üniversitesi'nde iç mimarlık eğitimi alıyor. O benim en yakın arkadaşım. Hayatta aldığım en doğru iki karar kızımı doğurmak ve Hamdi ile evlenmek.

– Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?

Varsa doğacağı olur ama böyle bir plan yok şimdilik. Çok yoğun çalışıyoruz ve üç tane kızımız var.