Halloween

Halloween

Son dakika Halloween haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Halloween ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Halloween haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halloween

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halloween gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 halloween haberi bulunmuştur. Tüm halloween haberleri aşağıda listelenmiştir.
Steam Halloween sale 2022! Steam indirimleri ne zaman, steam cadılar bayramı indirimi saat kaçta başlıyor, hangi oyunlar?
Steam Halloween sale 2022! Steam indirimleri ne zaman, steam cadılar bayramı indirimi saat kaçta başlıyor, hangi oyunlar? Steam cadılar bayramı indirimleri ne zaman, Steam indirimleri saat kaçta? Steam cadılar bayramı indirimleri tarihleri belli oldu. Oyun tutkunları Steam halloween indirimleri merak ediliyor.
25.10.2022 Bilim ve Teknoloji
2022 cadılar bayramı ne zaman, hangi ülkeye ait? Cadılar bayramına kaç gün kaldı, ne zaman başlar ve biter?
2022 cadılar bayramı ne zaman, hangi ülkeye ait? Cadılar bayramına kaç gün kaldı, ne zaman başlar ve biter? Cadılar bayramı ne zaman? Dünyada birçok ülkede kutlanan Cadılar Bayramı için yapılan aramalar arttı. Korku temalı kostüm ve makyajla dikkat çeken Cadılar Bayramı (Halloween) başlıca Kuzey Amerika ve Britanya Adaları'nda yer alan ülke ve bölgelerde kutlanır. Peki, 2022 cadılar bayramı ne zaman, hangi ülkeye ait? Cadılar bayramına kaç gün kaldı, ne zaman başlar ve biter?
18.10.2022 Gündem
Halloween ne zaman, cadılar bayramı neden kutlanır, nasıl ortaya çıktı? Halloweene ne kadar kaldı?
Halloween ne zaman, cadılar bayramı neden kutlanır, nasıl ortaya çıktı? Halloweene ne kadar kaldı? Dünyada farklı etkinliklerle kutlanan Halloween için az bir süre kaldı. Korku temasının ön plana çıktığı, buna uygun kostümlerin giysilerin giyildiği, evlerin ve bahçelerin süslendiği Cadılar Bayramı merakla bekleniyor. Peki, Halloween ne zaman, Cadılar Bayramına ne kadar kaldı? Halloween neden kutlanır?
21.09.2022 Gündem
Cadılar Bayramı ne zaman? Halloween’e ne kadar kaldı, kaç gün var?
Cadılar Bayramı ne zaman? Halloween’e ne kadar kaldı, kaç gün var? Cadılar Bayramı ne zaman? Cadılar Bayramı heyecanla bekleniyor. Korku temalı kostümlerin ön plana çıktığı Cadılar Bayramı her yıl kutlanıyor. Halloween olarak da anılan Cadılar Bayramı ne zaman, Halloween’e kaç gün kaldı?
23.08.2022 Gündem
Cadılar Bayramı neden kutlanır? Cadılar bayramı nereden çıktı, Cadılar Bayramı'nın hikayesi…
Cadılar Bayramı neden kutlanır? Cadılar bayramı nereden çıktı, Cadılar Bayramı'nın hikayesi… Cadılar Bayramı nasıl ortaya çıktı, neden kutlanır? Cadılar Bayramı, 31 Ekim'de kutlanacak. Pagan kökenli Cadılar Bayramı, sonrasında Hristiyanlar tarafından kutlanmaya başlansa da şu an seküler bir kutlama haline geldi.
27.10.2021 Gündem
Jamie Lee Curtis'in oğlu transseksüel olduğunu açıkladı
Jamie Lee Curtis'in oğlu transseksüel olduğunu açıkladı 'Halloween' filmindeki 'Laurie Strode' rolüyle tanınan Jamie Lee Curtis'in oğlu Ruby, transseksüel olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz yıl ailesine kadın olmak istediğini dile getiren 25 yaşındaki Ruby, anne ve babasına durumu yüz yüze söylemekten çekindiğini bu yüzden onlara mesaj attığını söyledi.
23.10.2021 Magazin
2021 Cadılar Bayramı ne zaman? Halloween nedir, ne zaman çıktı?
2021 Cadılar Bayramı ne zaman? Halloween nedir, ne zaman çıktı? Cadılar Bayramı olarak Türkçeleştirilen Halloween tarihi hakkındaki araştırmalar arttı. Halloween makyajı, Halloween kostümü için hazırlık yapacaklar Cadılar Bayramı ne zaman? sorusunun yanıtını arıyor. Peki, Halloween ne zaman? İşte Cadılar Bayramı 2021 tarihi…
20.10.2021 Gündem
Hülya Diken kimdir? İran dizisinde başrol kapan Türk oyuncu Hülya Diken kaç yaşında, nereli, Türkiye’de hangi dizilerde oynadı?
Hülya Diken kimdir? İran dizisinde başrol kapan Türk oyuncu Hülya Diken kaç yaşında, nereli, Türkiye’de hangi dizilerde oynadı? Genç oyuncu Hülya Diken, İran'da 3 sezondur fenomen olan 'Made in İran' İran Yapımı' adlı polisiye dizisinden gelen başrol teklifini kabul etti. Diken, dizinin Türkiye'de çekilecek olan bu sezonunda Türk polisi Ayla karakterine hayat verecek. İran'da çok sevilen ve yeni sezon çekimleri İstanbul'da yapılacak olan 'Made in İran' dizisinde başrolde Türk kadın polisi Ayla karakterine hayat verecek olan Hülya Diken, 'Çok heyecanlıyım. Önce festivalden ödüllerle dönen bir film. Ardından İran'da tesadüfen benim adımı taşıyan sinema filmi ve şimdi dizi. İran halkı beni sevdi bende onarı sevdim. Haftaya İstanbul'da set var ve şimdiden heyecan sardı.' Dedi. Söz konusu gelişmenin ardından Hülya Diken hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Hülya Diken kimdir, kaç yaşında, nereli, Türkiye’de hangi dizilerde oynadı?
13.09.2021 Gündem
Koronavirüs Can Yaman'ı durduramadı! Sabaha kadar partiledi
Koronavirüs Can Yaman'ı durduramadı! Sabaha kadar partiledi Özellikle İtalya'da geniş hayran kitlesine sahip olan oyuncu Can Yaman, dün akşam Ortaköy’de bir mekanda eğlendi. 12’den sonra mekanın kapanmasıyla birlikte soluğu başka bir yerde aldı.
30.10.2020 Magazin
Haluk Bilginer'e Emmy ödülü! (Haluk Bilginer kimdir, hayatı ve kariyeri)
Haluk Bilginer'e Emmy ödülü! (Haluk Bilginer kimdir, hayatı ve kariyeri) Usta oyuncu Haluk Bilginer Şahsiyet dizindeki performansıyla 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘’En iyi Erkek Oyuncu’’ seçildi. ‘’Kendimden çok, Türkiye için mutluyum’’ diyen Haluk Bilginer’in hayatını ve oyunculuk kariyerini derledik. Haluk Bilginer kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
26.11.2019 Yaşam
Kardashianlar Halloween'a damga vurdu
Kardashianlar Halloween'a damga vurdu Los Angeles'ta düzenlenen Halloween partisine Kardashianlar damga vurdu.
1.11.2018 Magazin
Cadılar Bayramı nedir? Cadılar Bayramı nasıl kutlanır?
Cadılar Bayramı nedir? Cadılar Bayramı nasıl kutlanır? Cadılar Bayramı her yıl farklı kostümlerle kutlanıyor. Hristiyan ülkelerde Ekim ayının sonunda kutlanan aslen Pagan bir gelenek olan Cadılar Bayramı, Halloween olarak da adlandırılıyor. Cadılar Bayramı batılı ülkelerde de kutlanmaya başladı.
31.10.2018 Gündem
Ünlü sunucuya büyük şok!
Ünlü sunucuya büyük şok! Amerikan televizyonu NBC, ırkçı söylemde bulunan ünlü sunucu Megyn Kelly'nin programının iptal edildiğini duyurdu.
26.10.2018 Dünya
Halloween BUGECE farkıyla yaşanır
Halloween BUGECE farkıyla yaşanır Yılın en heyecan verici Halloween etkinliği FREAK SHOW, 3 Kasım Cumartesi gecesi BUGECE organizasyonu ile Zorlu PSM’de
26.10.2018 Magazin
Bizim cadılar
Bizim cadılar Tüm dünyada Halloween adıyla bilinen Cadılar Bayramı son yıllarda Türkiye’de de kutlanıyor.
1.11.2017 Magazin
Must’da özel parti
Must’da özel parti Yılın en eğlenceli kutlaması Cadılar Bayramı (Halloween) için geri sayım başladı…
29.10.2017 Magazin
Ülkeyi sarsan Rusya tişörtü!
Ülkeyi sarsan Rusya tişörtü! Rusya'nın resmi olarak işgalci ülke olarak kabul edildiği Ukrayna'da, Devlet Başkanı Petro Poroşenko'nun oğlunun 'Rusya' tişörtü ile çektirdiği fotoğraf gündeme oturdu.
15.05.2017 Dünya
Defne Samyeli öyle bir fotoğraf paylaştı ki...
Defne Samyeli öyle bir fotoğraf paylaştı ki... Güzelliği ve zarafetiyle dikkat çeken Defne Samyeli, sosyal medya hesabından sarı peruklu fotoğrafını paylaşarak 'Cadılar Bayramı'nı kutladı...
2.11.2016 Magazin
'Benden uzak durun, ısırırım'
'Benden uzak durun, ısırırım' Dünya çapında kutlanan Halloween (cadılar bayramı), bu yılda İstanbul gecelerine renk kattı...
2.11.2016 Magazin
Priştine'de Cadılar Bayramı kutlaması
Priştine'de Cadılar Bayramı kutlaması Kosova'da geleneksel hale gelen Cadılar Bayramı kutlamaları bu yıl bir gece gecikmeyle kutlandı.
17.06.2021 Dünya
Deren Talu’nun çok cesur tarzı!
Deren Talu’nun çok cesur tarzı! Türkiye güzeli Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, 'cadılar bayramı' stili ile dikkat çekti...
1.11.2016 Magazin
Chicago'da silahlı saldırı! 14 ölü, 39 yaralı
Chicago'da silahlı saldırı! 14 ölü, 39 yaralı ABD'nin Chicago kentinde Cadılar Bayramı öncesine rastlayan hafta sonunda gerçekleşen silahlı saldırılarda 14 kişi öldü, 39 kişi yaralandı.
17.06.2021 Dünya
Cadılar Bayramı'nı kutladı!
Cadılar Bayramı'nı kutladı! Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımla herkesin Cadılar Bayramı'nı kutladı...
28.10.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Halloween ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halloween haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.