Halk Bankası

Halk Bankası

Son dakika halk bankası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halk bankası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halk bankası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halk Bankası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halk bankası gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.178 halk bankası haberi bulunmuştur. Tüm halk bankası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kozan'da MHP'den seçilen başkana 'geç istifa' itirazı! "Mücadele edeceğiz"
Kozan'da MHP'den seçilen başkana 'geç istifa' itirazı! "Mücadele edeceğiz" Adana'da Kozan Belediye Başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 28,05'ini alarak kazanan MHP'li Mustafa Atlı'nın görev yaptığı bankadan zamanında istifa etmediğini ileri süren Büyük Birlik Partisi (BBP) adayı Gürdal Topal, İlçe Seçim Kurulu'na itiraz etti. Atlı'nın avukatları tarafından propaganda sürecinde bu yöndeki eleştirilere yönelik yapılan açıklamada, "Mustafa Atlı bankada işçi olarak çalışmakta olup aday adayı olabilmek için görevinden ayrılması gerekmemektedir. Buna rağmen adaylık sürecinde bankadaki görevini layıkıyla ifa edemeyeceğini düşündüğü için kendi iradesiyle görevinden ayrılmıştır" denilmişti.
2.04.2024 Adana
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik promosyon ödemesi yapılması için protokol imzalanan bankaların listesini yayımladı. Listede özel bankalar da yer aldı.
28.03.2024 Ekonomi
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir?
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir? Limak Çimento (LMKDC) halka arz talep toplama başladı. Çimento sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Limak Çimento’nun halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Halka arz onayı alan Limak Çimento, talep toplamaya başladı. Peki, LMDC katılım endeksine uygun mu? LMDC halka arz kaç lot verir?
17.02.2024 Ekonomi
Promosyon kararı! 29.550 TL ödenecek, detaylar netleşti
Promosyon kararı! 29.550 TL ödenecek, detaylar netleşti Çalışanlara promosyon sürprizi geldi. Ödeme miktarı açıklandı. Hem memur hem de kadrolu işçiler promosyon ödemesinden yararlanacak. Marmaris Belediyesi çalışanlarına verilecek olan banka promosyonu ihalesi sonuçlandı. Memur ve kadrolu işçiler 29.550 TL, Personel A.Ş. çalışanları 27.550 TL promosyon alacak.
25.01.2024 Ekonomi
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak?
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak? Çates Elektrik halka arz oluyor. Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?, Hisse kodu nedir?, Hisse fiyatı nedir?, Eşit dağıtım mı oransal dağıtım mı olacak?, Hangi bankalarda var? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından Çates Elektrik Üretimin halka arzı onaylanınca yatırımcılar Çates Elektrik Halka arz sürecine dair detayları sorgulamaya başladı. Çates halka arzın toplam büyüklüğü 1.8 milyar TL olacak. Çates Elektrik, halka arz yoluyla 140.405.000 TL olan mevcut sermayesini 24.795.000 TL artırarak 165.200.000 TL’ye çıkaracak. Halka arz aşamasında ayrıca şirketin mevcut ortağı Parla Enerji Yatırımları A.Ş.’ye ait 8.255.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar da satılacak. Böylece Çates Elektrik halka arzında toplamda 33.050.000 TL nominal değerli payların satışı gerçekleşecek.
30.11.2023 Finans
Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 hac kuraları ne zaman açıklanacak? Diyanet Hac kura tarihi ve Hac kura sonuçları sorgulama
Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 hac kuraları ne zaman açıklanacak? Diyanet Hac kura tarihi ve Hac kura sonuçları sorgulama Hac kuraları için geri sayım başladı. Ön kayıt süreci, 15 Ekim tarihinde sona erdi ve şimdi birçok hacı adayı kura tarihi için beklemeye başladı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hac kuralarına yönelik detayları paylaştı. Peki, Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 hac kuraları ne zaman açıklanacak? Diyanet Hac kura tarihi ve Hac kura sonuçları sorgulama
19.10.2023 Gündem
DMGRD ne zaman işlem görecek? DMGRD halka arz sonuçları: DMR gıda kaç lot verdi, Simit Sarayı ne zaman işlem görecek?
DMGRD ne zaman işlem görecek? DMGRD halka arz sonuçları: DMR gıda kaç lot verdi, Simit Sarayı ne zaman işlem görecek? Simit Sarayı halka arz sonuçları açıklandı. DMR Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. (DMRGD) Simit Sarayı için talep toplama sona ererken ''Simit Sarayı halka arz ne zaman işlem görecek?'' sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, Simit Sarayı halka arz kaç lot verdi? İşte Simit Sarayı halka arz sonuçları ve işlem tarihi…
25.09.2023 Ekonomi
Deprem bölgesi için kredi kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı
Deprem bölgesi için kredi kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında afet bölgesi ilan edilen yerlerde esnaf ve sanatkarlara Halkbank tarafından kullandırılan kredilerin ödemeleri faizsiz 6 ay daha ertelenmesine yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.08.2023 Ekonomi
Şahap Kavcıoğlu, BDDK Başkanı oldu
Şahap Kavcıoğlu, BDDK Başkanı oldu Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Başkanlığı'na atandı.
8.06.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: KGF limiti 400 milyar liraya yükseltildi
Bakan Nebati: KGF limiti 400 milyar liraya yükseltildi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, deprem sonrası Kahramanmaraş'ta yapılan çalışmalarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Bakan Nebati "Deprem felaketi öncesinde açıklamış olduğumuz KGF paketlerinin hacminde de artışa giderek 250 milyar liralık KGF limitini toplam 400 milyar liraya yükselttik. Bunun 50 milyar lirasını doğrudan deprem bölgesinde kullanılmak vatandaşlarımızın istifadelerine sunuyoruz" dedi.
18.04.2023 Ekonomi
İstanbul Finans Merkezi'nin bankalar etabı açılıyor
İstanbul Finans Merkezi'nin bankalar etabı açılıyor Ekonomi ve iş dünyasının heyecanla beklediği İstanbul Finans Merkezi’nin bankalar etabının açılış tarihi belli oldu.
15.04.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: Deprem bölgesindeki esnafa kredi imkanı sağlıyoruz
Bakan Nebati: Deprem bölgesindeki esnafa kredi imkanı sağlıyoruz Deprem bölgesi Diyarbakır’da açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Deprem bölgemizdeki esnafa, 250 bin liraya kadar 12 ayı ödemesiz 60 ay vadeli kredi imkanı sağlıyoruz. Bu kredide vade farkının yarısını Bakanlığımız karşılayacak olup, esnafımıza sadece yüzde 7,5 oranında bir fark yansıyacaktır” dedi.
27.03.2023 Ekonomi
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Şanlıurfa’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile birlikte Kentsel Dönüşümü desteklemek amacıyla hayata geçirilecek olan Yeni Finansman Modelleri üzerine bilgilendirmede bulundu. Bakan Nebati, çok uygun koşullarda kredi kullandırarak kentsel dönüşümü teşvik edeceklerini söyledi.
11.03.2023 Ekonomi
Deprem kredisi veren bankalar ve şartları: Vakıfbank Ziraat Bankası Halkbank 0.99 deprem kredisi başvurusu nasıl yapılır? 100 bin TL deprem kredisi faiz oranları ne?
Deprem kredisi veren bankalar ve şartları: Vakıfbank Ziraat Bankası Halkbank 0.99 deprem kredisi başvurusu nasıl yapılır? 100 bin TL deprem kredisi faiz oranları ne? Deprem kredisi başvuru şartları ve başvuru sürecine dair merak edilenler arttı. Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen büyük deprem felaketinin ardından bankalar afetzedelere özel kredi kampanyaları başlattı. Peki, Deprem kredisi veren bankalar hangileri, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank deprem kredisi başvurusu nasıl yapılır? Bankalardan deprem kredisine kimler başvurabilir, hangi banka ne kadar deprem kredisi veriyor?
9.03.2023 Ekonomi
Göknur Gıda ne zaman işlem görecek? İşlem kodu değişti! İşte Göknur Gıda işlem tarihi…
Göknur Gıda ne zaman işlem görecek? İşlem kodu değişti! İşte Göknur Gıda işlem tarihi… Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle halka arzı iki defa ertelenen Göknur Gıda’da talep toplama sona erdi. Borsa İstanbul’da yerini almak için gün sayan Göknur Gıda’nın işlem tarihi merak konusu oldu. Peki, Göknur Gıda ne zaman işlem görecek?
7.03.2023 Ekonomi
Deprem bölgesindeki esnafın kredi borcuna 6 ay erteleme
Deprem bölgesindeki esnafın kredi borcuna 6 ay erteleme Deprem bölgesindeki esnafın Halk Bankası'na olan kredi borçları 6 ay ertelendi. Ertelemeden kaynaklı faizi Hazine karşılayacak.
14.02.2023 Ekonomi
Cihan Paçacı ne dedi, neden istifa etti? İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı kimdir?
Cihan Paçacı ne dedi, neden istifa etti? İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı kimdir? İYİ Partili Cihan Paçacı, Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrıldı. İYİ Partili Paçacı'nın CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun söz konusu Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin yaptığı açıklama tartışma yaratmıştı. Peki, Cihan Paçacı ne dedi, neden istifa etti? İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı kimdir?
27.01.2023 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon mesajı
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Kocaeli İş Dünyası Buluşması toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
20.01.2023 Ekonomi
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu!
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu! Mackolik İnternet Hizmetleri Ticaret AŞ Genel Müdürü Emre Uğurlu, Mackolik’in halka arzı için bugün ve yarın talep toplanacağını belirterek, “8,5 milyon lot hisseyi halka arz ediyoruz ve 38 liralık sabit bir fiyatla çıkıyoruz. Bireysel yatırımcılara da eşit dağıtım olacak. Dolayısıyla başvuran herkesin Mackolik’e ortak olma fırsatı olacak.” dedi. Peki, Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz eşit mi, oransal mı, fiyatı ve hisse kodu ne, ne zaman?
19.01.2023 Ekonomi
Astor halka arz oransal mı eşit mi, Astor halka arz hangi banka, kaç lot verir? Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar…
Astor halka arz oransal mı eşit mi, Astor halka arz hangi banka, kaç lot verir? Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar… Astor halka arz oluyor. Halka arzın Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanmasının ardından yatırımcılar Astor halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı, kaç lot verir sorularına yanıt arıyor. Dağıtım payı 175,000.000 TL, ek pay da 35,000.000 TL olarak belirlendi. Peki, Astor halka arz hangi bankalarda? İşte Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar…
11.01.2023 Ekonomi
Açık Lise Sınav sonuçları açıklandı mı, AÖL sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖSYM AÖL sorgulama ekranı
Açık Lise Sınav sonuçları açıklandı mı, AÖL sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖSYM AÖL sorgulama ekranı AÖL 1. Dönem sınav sonuçları merakla bekleniyor. AÖL (Açıköğretim Lisesi) 1. Dönem sınavlarının üzerinden yaklaşık iki hafta geçti, öğrenciler sık sık MEB duyuru sayfasına giriyor. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, AÖL 1. Dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, tarihi belli oldu mu?
4.01.2023 Eğitim
Giresun TOKİ çekilişi canlı yayın izle! TOKİ Giresun kura çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 2+1 3+1 nihai isim listesi sorgulama ekranı...
Giresun TOKİ çekilişi canlı yayın izle! TOKİ Giresun kura çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 2+1 3+1 nihai isim listesi sorgulama ekranı... Giresun TOKİ kura çekimi sonuçları canlı yayın ileme ve 2+1 3+1 TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi sorgulama ekranı merak ediliyor. Giresun TOKİ kura sonuçları isim listesi 2022 toki.gov.tr üzerinden ilan edilecek. Giresun Alucra, Bulancak, Görele ilçelerinde kura sonuçları belli olacak. Peki, TOKİ Giresun kura çekimi ne zaman? TOKİ Giresun kura sonuçları nasıl sorgulanır? Giresun TOKİ çekilişi canlı yayın ile TOKİ 2+1 3+1 nihai isim listesi sorgulama ekranı...
17.12.2022 Ekonomi
Ahlatcı halka arz tarihleri ne zaman? Ahlatcı doğalgaz halka arz fiyatı ne? Ahlatcı halka arz (AHGAZ) hangi bankalar üzerinden yapılacak?
Ahlatcı halka arz tarihleri ne zaman? Ahlatcı doğalgaz halka arz fiyatı ne? Ahlatcı halka arz (AHGAZ) hangi bankalar üzerinden yapılacak? Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş halka arz süreci devam ediyor. Şirket payları oransal dağıtım yöntemiyle satışa sunuluyor. Ahlatcı doğalgaz 3 gün süreyle AHGAZ kodu ile talep toplayacak. Peki, Ahlatcı halka arz tarihleri ne zaman? Ahlatcı doğalgaz halka arz fiyatı ne, hangi bankalar üzerinden alınacak? Ahlatcı halka arz kaç lot verir? Ahlatcı doğalgaz ne zaman işlem görecek? İşte detaylar…
15.12.2022 Ekonomi
Düşük faizli kredi paketi devreye giriyor! Bakan Muş duyurdu
Düşük faizli kredi paketi devreye giriyor! Bakan Muş duyurdu Ticaret Bakanı Mehmet Muş, esnaf ve sanatkarlar için hazırlanan 100 milyar liralık kredi paketinden 15 milyar liralık tutarın pazartesi, geri kalanının ise 4 ay içinde kooperatiflere gönderileceğini söyledi.
25.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Halk Bankası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halk bankası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.