Halis Özkahya

Halis Özkahya

Son dakika Halis Özkahya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Halis Özkahya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Halis Özkahya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halis Özkahya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halis özkahya gelişmeleri de dahil olmak üzere 690 halis özkahya haberi bulunmuştur. Tüm halis özkahya haberleri aşağıda listelenmiştir.
35.hafta hakemleri açıklandı! 6 hakeme görev yok
35.hafta hakemleri açıklandı! 6 hakeme görev yok Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig'de 35. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemleri açıkladı. 6 hakeme maç yönetmek yasak.
27.04.2022 Süper Lig
Polemikler sona erdi! Avrupa'da en fazla puan toplayan takım ortaya çıktı Fatih Terim...
Polemikler sona erdi! Avrupa'da en fazla puan toplayan takım ortaya çıktı Fatih Terim... Galatasaray ile Beşiktaş arasında 'Avrupa'da en fazla puan toplayan takım' tartışmaları sona erdi. İşte o analiz ve Fatih Terim detayı...
15.03.2022 Galatasaray
Sadece Türkiye'de değil Cüneyt Çakır dünya basınında...
Sadece Türkiye'de değil Cüneyt Çakır dünya basınında... Dün MHK'nin aldığı son kararla sezon sonuna kadar düdük çalamayacak olan hakemlerin arasında yer alan Cüneyt Çakır dünya basınında da gündeme oturdu.
9.03.2022 Futbol
MHK'den tarihi operasyon! Ahmet Çakar, Fırat Aydınus ve 13 isme şok
MHK'den tarihi operasyon! Ahmet Çakar, Fırat Aydınus ve 13 isme şok MHK yapılanmaya giderek sezonun geri kalan maçlarında düdük çalamayacak hakemleri açıkladı! Listede Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus gibi hakemler bulunuyor...
8.03.2022 Süper Lig
FIFA kokartlı Türk hakemler açıklandı
FIFA kokartlı Türk hakemler açıklandı TFF, 2022 yılında FIFA kokartı takmaya hak kazanan hakemlerin listesini açıkladı.
15.12.2021 Futbol
Merkez Hakem Kurulu'nda bir şok daha! Serkan Tokat hakemliği bıraktı...
Merkez Hakem Kurulu'nda bir şok daha! Serkan Tokat hakemliği bıraktı... Halis Özkahya’nın istifasının ardından Serkan Tokat da hakemliği bıraktı ve Merkez Hakem Kurulu'nda yeni bir şok yaşandı.
13.11.2021 Süper Lig
Olay iddia! Halis Özkahya hakemliği bırakmıştı: Yeni duyumlar geliyor, rivayete göre Ali Palabıyık...
Olay iddia! Halis Özkahya hakemliği bırakmıştı: Yeni duyumlar geliyor, rivayete göre Ali Palabıyık... Süper Lig'de tartışmalı kararlardan sonra tepki çeken hakem Halis Özkahya, yaptığı hatanın ardından hakemliği bırakmıştı. Milliyet Gazetesi yazarı Cemal Ersen, bu konuyu köşesine taşırken, Çaykur Rizespor-Galatasaray maçındaki yönetimiyle eleştirilen Ali Palabıyık'la ilgili aldığı duyumu yazdı. İşte o yazı...
13.11.2021 Süper Lig
Beşiktaş-Trabzonspor maçına sürpriz isim! Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta maçlarının hakemleri açıklandı...
Beşiktaş-Trabzonspor maçına sürpriz isim! Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta maçlarının hakemleri açıklandı... Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler duyuruldu. Haftanın öne çıkan mücadelesi olan Beşiktaş-Trabzonspor maçının hakemi, Erkan Özdamar oldu.
4.11.2021 Süper Lig
Serdar Tatlı'dan sonra... İşte yeni MHK Başkanı
Serdar Tatlı'dan sonra... İşte yeni MHK Başkanı Dün görevinden istifa eden Serdar Tatlı'nın yerine MHK Başkanlığı için yeni adaylar belirlendi. Listede 4 isim var.
22.10.2021 Süper Lig
Ali Palabıyık ve Halis Özkahya'ya UEFA'dan görev
Ali Palabıyık ve Halis Özkahya'ya UEFA'dan görev Ali Palabıyık ve Halis Özkahya UEFA Avrupa Ligi'nde maç yönetecekler.
20.10.2021 UEFA Avrupa Ligi
Trabzonspor-Alanyaspor: 1-1
Trabzonspor-Alanyaspor: 1-1 Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor kendi evinde Alanyaspor'la 1-1 berabere kaldı. Konuk ekip 36'da Diedhiou ile öne geçerken, 42'de Cornelius skora denge getirdi. İkinci yarıda iki takımın da çabaları sonuç vermedi ve taraflar 1'er puanı paylaştı.
27.09.2021 Trabzonspor
7.hafta hakemleri açıklandı
7.hafta hakemleri açıklandı Süper Lig'de 7.hafta hakemleri belli oldu.
24.09.2021 Süper Lig
Süper Lig'de 4. Haftanın maçlarının hakemleri belli oldu! Derbi Ali Palabıyık'ta!
Süper Lig'de 4. Haftanın maçlarının hakemleri belli oldu! Derbi Ali Palabıyık'ta! TFF Süper Lig'in 4. haftasında oynanacak olan müsabakaların hakemlerini açıkladı. Buna göre; Trabzonspor-Galatasaray derbisinde Ali Palabıyık düdük çalacak. İşte oynanacak tüm maçların hakemleri;
9.09.2021 Galatasaray
İşte yeni sezonda maç yönetecek hakemler!
İşte yeni sezonda maç yönetecek hakemler! Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 2021-2022 sezonunda görev yapacak hakemleri açıkladı.
12.07.2021 Süper Lig
Süper Lig'de 41. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı
Süper Lig'de 41. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı Süper Lig'de şampiyonluk ve küme düşme hattının kaderini belirleyecek 41. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
10.05.2021 Süper Lig
Gençlerbirliği'nde Candeias ambulansla hastaneye kaldırıldı
Gençlerbirliği'nde Candeias ambulansla hastaneye kaldırıldı Spor Toto Süper Lig'in 39. haftasında Galatasaray'ı konuk eden Gençlerbirliği'nde sakatlık yaşayan Candeias, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
2.05.2021 Futbol
39.hafta hakemleri belli oldu!
39.hafta hakemleri belli oldu! Süper Lig'de 39.hafta hakemleri açıklandı.
30.04.2021 Süper Lig
Otoparkta görür görmez sordu! Penaltı...
Otoparkta görür görmez sordu! Penaltı... Ankaragücü maçından Paintsil'i düşüren penaltıya sebebiyet veren Gökhan Töre, Halis Özkahya ile otoparkta pozisyonu tartıştı.
18.04.2021 Beşiktaş
Sergen Yalçın'dan maç sonu hakem tepkisi!
Sergen Yalçın'dan maç sonu hakem tepkisi! Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.
16.04.2021 Futbol
Ankaragücü'nden Beşiktaş maçında 'faul' isyanı! Gol sonrası tepki...
Ankaragücü'nden Beşiktaş maçında 'faul' isyanı! Gol sonrası tepki... Beşiktaş ile Ankaragücü arasında oynanan Süper Lig'in 35. hafta maçında tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Siyah-beyazlıların golü sonrası Ankaragücü'nün teknik direktörü Hikmet Karaman, hakeme tepki gösterdi.
16.04.2021 Futbol
Beşiktaş 2-2 Ankaragücü
Beşiktaş 2-2 Ankaragücü Beşiktaş, Süper Lig'in 35. haftasında 2-0 öne geçtiği maçta Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte Siyah-beyazlılar ile en yakın rakibi Fenerbahçe arasındaki puan farkı 5'te kaldı.
16.04.2021 Futbol
Beşiktaş-Ankaragücü maçının hakemi Halis Özkahya
Beşiktaş-Ankaragücü maçının hakemi Halis Özkahya Süper Lig'de 35. haftanın açılış gününde (16 Nisan) maçları yönetecek hakemler açıklandı. Beşiktaş-Ankaragücü maçını Halis Özkahya yönetecek.
15.04.2021 Futbol
Fenerbahçe'de korkutan tablo! 7 futbolcu kart sınırında
Fenerbahçe'de korkutan tablo! 7 futbolcu kart sınırında Fenerbahçe'de Yeni Malatyaspor maçı öncesi 7 futbolcu kart sınırında.
7.04.2021 Fenerbahçe
Galatasaray maçı sonrası hakem tepkisi! 'Adaletlerini buldular'
Galatasaray maçı sonrası hakem tepkisi! 'Adaletlerini buldular' Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray'a 3-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.
13.03.2021 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Halis Özkahya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halis özkahya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.