Haliç Köprüsü

Haliç Köprüsü

Son dakika haliç köprüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haliç köprüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haliç köprüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haliç Köprüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haliç köprüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 557 haliç köprüsü haberi bulunmuştur. Tüm haliç köprüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun trafikte yolunu kesen şüpheliler yakalandı
Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun trafikte yolunu kesen şüpheliler yakalandı Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilip Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmesinin ardından maç sonrası evine giden Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun otomobilinin önünü, yol verme tartışması nedeniyle kesen, Aktürkoğlu ile tartıştıktan sonra kaçan 4 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin daha önceden uyuşturucu kullanmak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, taksirle adam öldürmek, kasten yaralama gibi suçlardan kayıtları olduğu ortaya çıktı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.
6.03.2024 Gündem
İstanbul'da okulların açılmasıyla sabah trafik yoğunluğu oluştu
İstanbul'da okulların açılmasıyla sabah trafik yoğunluğu oluştu Türkiye genelinde okullarda 1 haftalık ara tatilin sona ermesiyle okullarda dersler yeniden başlıyor. Okulların ilk gününde İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 50'yi geçti.
20.11.2023 Gündem
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu?
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu? 6 Türk Yunanistan'da bir otomobilin içinde infaz edilmişti. Öldürülen bu kişilerin elebaşılığını İtalya'da yakalanan Barış Boyun'un yaptığı çetenin mensubu oldukları ortaya çıkı. Peki bu derin hesaplaşmanın arkasındaki ayrıntılar ne? Kanlı pusuya ilişkin detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ canlı yayında paylaştı.
13.09.2023 Gündem
Polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği saldırıya ilişkin şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı! Skandal savunma
Polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği saldırıya ilişkin şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı! Skandal savunma Kağıthane'de polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği, polis memuru Ahmet Yasin Çevik'in ise yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin şüphelilerin nöbetçi hakimlik ifadeleri ortaya çıktı.
12.09.2023 Yaşam
Haliç Köprüsü'nde lüks otomobil yol temizleme aracına çarptı: 2 yaralı
Haliç Köprüsü'nde lüks otomobil yol temizleme aracına çarptı: 2 yaralı Beyoğlu, D-100 Karayolu Haliç Köprüsü üzerinde seyir halindeki otomobil, yol temizleme aracına çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken, otomobilin sürücüsünün kazadan sonra olay yerinden ayrıldığı iddia edildi.
27.07.2023 Yaşam
Haliç Köprüsü'nde kaza yapan otomobil alev alev yandı
Haliç Köprüsü'nde kaza yapan otomobil alev alev yandı Haliç Köprüsü Edirne istikametinde meydana gelen kazada alkollü olduğu tespit edilen sürücünün kullandığı otomobil, önce aynı yönde seyir halinde olan hafif ticari araca çarptı. Ardından bariyerlere çarparak alev alan otomobilin sürücüsü yaralandı. Kaza nedeniyle Haliç Köprüsü Edirne istikameti bir süre trafiğe kapatıldı.
19.05.2023 Gündem
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan yağış ve kentin bazı noktalarında meydana gelen trafik kazaları sebebiyle trafik yoğunluğu yüzde 72’ye çıktı.
17.05.2023 Gündem
Trafikte maganda dehşeti! Otomobilin aynasını ve camını kırdı
Trafikte maganda dehşeti! Otomobilin aynasını ve camını kırdı Haliç Köprüsü'nde başlayan yol verme tartışması Vatan Caddesi'ne kadar devam etti. Kendisine yol vermeyen sürücünün önünü kesen maganda küfürler yağdırarak otomobilin camını ve aynalarını kırdı. O anlar sürücü tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.
25.04.2023 Yaşam
İstanbul'da skandal! Üstü açık araç, uzun namlulu silah...
İstanbul'da skandal! Üstü açık araç, uzun namlulu silah... İstanbul'da çökertilen Barış Boyun suç örgütü üyelerinin lüks araçların açılır tavanından çıkarak uzun namlulu silahlarla caddelerde dolaştığı tespit edildi. Şüphelilerin korku saçmak için o anlara ilişkin görüntüleri sosyal medyada paylaştığı belirlendi.
16.04.2023 Gündem
Yarıyıl tatilinin bitmesiyle birlikte İstanbul güne trafikle başladı
Yarıyıl tatilinin bitmesiyle birlikte İstanbul güne trafikle başladı İstanbul’da yarıyıl tatilinin bitip okulların açılmasıyla birlikte sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yaşandı. Okul servislerinin ve işe gitmek isteyen vatandaşların trafiğe çıkmasıyla birlikte İstanbul’da trafik yoğunluğu yüzde 53’e kadar ulaştı.
20.02.2023 Gündem
Haliç Köprüsü'nde otomobile silahlı saldırı!
Haliç Köprüsü'nde otomobile silahlı saldırı! İstanbul Haliç Köprüsü'nde bir araca silahlı saldırı düzenlendi, bir kişi hayatını kaybetti. Saldırının ardından köprünün orta şeridi trafiğe kapatıldı.
14.01.2023 Yaşam
İstanbul’da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi
İstanbul’da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi Meteoroloji Genel Müdürlüğünün "Sarı Kodlu" uyarılarının ardından İstanbul’da zaman zaman etkili olan sağanak yağış sabah saatlerinde de etkisini göstermeye devam etti. Yağmurun etkisiyle yoğun trafik oluşurken işe gitmek isteyen vatandaşlar da zor anlar yaşadı.
22.11.2022 Yaşam
Beyoğlu'nda otomobil alev alev yandı
Beyoğlu'nda otomobil alev alev yandı BEYOĞLU, D-100 Karayolunda seyir halindeki otomobil alev alev yandı. İtfaiyenin söndürdüğü yangında otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi.  
30.09.2022 Yaşam
İstanbul’da sis etkili oldu: Haliç Köprüsü sisten kayboldu
İstanbul’da sis etkili oldu: Haliç Köprüsü sisten kayboldu İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan yoğun sis nedeniyle Haliç Köprüsü adeta yok oldu. Pierlotti Tepesi’nden çekilen sis, kartpostallık görüntüler oluşturdu.
19.08.2022 Yaşam
Sis İstanbul’da etkili oldu: Haliç Köprüsü sisten kayboldu
Sis İstanbul’da etkili oldu: Haliç Köprüsü sisten kayboldu İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan yoğun sis nedeniyle Haliç Köprüsü adeta yok oldu. Pierlotti Tepesi’nden çekilen sis, kartpostallık görüntüler oluşturdu.
19.08.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Haliç'te metrobüste yangın
Haliç'te metrobüste yangın Haliç Köprüsü üzerinde metrobüste çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
2.07.2022 Haber
Haliç'te metrobüste yangın
Haliç'te metrobüste yangın Haliç köprüsü üzerinde bir metrobüste yangın çıktı. Yolcular tahliye edilirken yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.
2.07.2022 Yaşam
Pazar günü maraton nedeniyle kapalı yollar! 26 Mart - 27 Mart hafta sonu İstanbul’da hangi yollar kapalı, alternatif güzergahlar nereler?
Pazar günü maraton nedeniyle kapalı yollar! 26 Mart - 27 Mart hafta sonu İstanbul’da hangi yollar kapalı, alternatif güzergahlar nereler? Pazar günü maraton nedeniyle kapalı yollar araştırılıyor. İstanbul'da 27 Mart'ta İstanbul Yarı Maratonu düzenlenecek. İstanul’da hafta sonu trafiğe çıkacak vatandaşlar İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle cumartesi ve pazar günü hangi yolların kapalı olduğunu sorguluyor. İşte 26 Mart Cumartesi ve 27 Mart Pazar maraton nedeniyle kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
26.03.2022 Yaşam
E-5 Karayolunda feci kaza!
E-5 Karayolunda feci kaza! Kağıthane, D-100 Karayolu'nda, sürücüsünün, önündeki araçları geçmek isterken bariyere çarptığı motosiklet, geçmek istediği hafriyat kamyonunun arka tekerleğine vurarak devrildi. Motosiklette yolcu olarak bulunan Ahmethan Artukoğlu (26), feci şekilde hayatını kaybetti, sürücü ise hafif şekilde yaralandı.
3.03.2022 Gündem
İstanbul'da trafik kilitlendi
İstanbul'da trafik kilitlendi İstanbul'da, sabah saatlerinde trafik yoğunluğu arttı.
26.10.2021 Yaşam
İstanbul'da trafik yoğunluğu yaşanıyor
İstanbul'da trafik yoğunluğu yaşanıyor İstanbul'da, bazı bölgelerde sabah saatlerinde oluşan sisin de etkisiyle trafik yoğunluğu yaşanıyor.
12.10.2021 Gündem
İstanbul'da trafik yoğunluğu
İstanbul'da trafik yoğunluğu İstanbul'da sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yaşanıyor.
17.09.2021 Yaşam
43 ili ilgilendiriyor! Resmen açıklandı, hafta sonu gidenler...
43 ili ilgilendiriyor! Resmen açıklandı, hafta sonu gidenler... 43 il ile ilgili flaş açıklama geldi. Birçok vatandaş hafta sonu tatili için şehir değiştirmişti. Koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması öncesi hafta sonu tatilini geçirmek için memleketlerine gidenler, dönüş yolunda "kilit kavşak" olarak adlandırılan Kırıkkale'de trafik yoğunluğuna neden oldu. Öte yandan İstanbul'da da15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Anadolu-Avrupa geçişlerinde sıkışıklık yaşanırken, D-100 Karayolu ve TEM Otoyolunun her iki yakadaki farklı noktalarında yoğunluk yaşandığı görüldü.
24.05.2021 Gündem
İstanbul için büyük tehlike! 125 kara nokta belirlendi
İstanbul için büyük tehlike! 125 kara nokta belirlendi İstanbul'da yaşayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Ölüme yol açıyor. 125 nokta belirlendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da karayolu ulaşım ağındaki kaza riski oluşturan noktalara çalışmalar başlattı. İlk olarak ölümlü kazaların çok sık yaşandığı Bakırköy'deki Adnan Kahveci Bulvarı'nda yol genişletme çalışması yapıldı. İstanbul'da birçok noktada bu çalışmaların devam edeceğini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan, "Avrupa yakasında 125, Anadolu yakasında ise 25 kaza kara noktası var. 2040 yılına kadar merkezi alanlarda ölümlü kazaların sıfırlanmasını istiyoruz" dedi.
14.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Haliç Köprüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haliç köprüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.