Halat

Halat

Son dakika halat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halat gelişmeleri de dahil olmak üzere 575 halat haberi bulunmuştur. Tüm halat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Her bir saç telini halat gibi sağlam yapıyor - 1 saat saç köklerinde bekletin: 15 günde kafadaki saçları çoğaltıyor
Her bir saç telini halat gibi sağlam yapıyor - 1 saat saç köklerinde bekletin: 15 günde kafadaki saçları çoğaltıyor Saçların zamanla yıpranması kaçınılmazdır. Eski haline döndürmek için yüklü miktarda harcama yapılır. Yağlar, şampuanlar, bakım kremleri... Ancak deneyimleyen pek çok kişinin önerdiği bir yağ var ki her bir saç telini kökten uca halat gibi sağlam yapıyor.
24.04.2024 Yaşam
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu Ticaret Bakanı Ömer Bolat İsrail'e ihracat kısıtlamasının detaylarını aktardı. Bakan Bolat, " Türkiye, İsrail'e ilk ambargoyu uygulayan ülke oldu." dedi.
9.04.2024 Ekonomi
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! 54 ürün grubunu kapsıyor
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! 54 ürün grubunu kapsıyor Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin 54 ürün grubunda İsrail'e ihracat kısıtlaması kararı aldığını duyurdu.
9.04.2024 Gündem
FSM'nin halatları değişti! Bakan Uraloğlu yerinde inceledi
FSM'nin halatları değişti! Bakan Uraloğlu yerinde inceledi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bakımı devam eden Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. Bakan Uraloğlu, “120 personel ile 2023 yılında başladığımız çalışmalar kapsamında şu ana kadar 120 çift askı halatının 112 çiftinin değişim işlemini tamamladık. Kalan 8 çifti de en kısa sürede değiştirerek tüm çalışmalarımızı 2024 yılı başında tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi.
29.11.2023 Gündem
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı Kuvvetli fırtına ve yağışın ardından Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan gemideki kayıp 11 mürettebatı arama çalışmaları günün ilk ışıklarıyla birlikte devam ediyor. Rusya'dan İzmir Aliağa Limanı'na yük taşıyan ve sığındığı Kdz. Ereğli Limanı'nda batan Kafkametler adlı geminin telsizcisi Mustafa Nacar'ın olay anında ailesine mesaj attığı ortaya çıktı. Bugün ilk kez bot ve dalgıçlarla gerçekleştirilen gemi ve mürettebatı arama çalışmalarında, gemi batığını yerinin tespit edildiği belirtildi.
21.11.2023 Gündem
AFAD, AKUT ve UMKE devredeydi! Dünyadaki en kapsamlı kurtarma operasyonunda 9. günde güzel haber geldi
AFAD, AKUT ve UMKE devredeydi! Dünyadaki en kapsamlı kurtarma operasyonunda 9. günde güzel haber geldi Araştırma yapmak için girdiği Morca Mağarası’nda mide kanaması geçirince 1040 metrede doktorların tedavi ettiği ABD’li Mark Dickey 11’inci günde yeryüzüne çıkarıldı. Operasyonun son aşamasında Türk kurtarma ekiplerince çıkarılan Dİckey tedavi altına alındı.
12.09.2023 Gündem
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Rip akıntısı nedir, ne demek ve nasıl oluşur? Rip akıntısının nedeni ne, Rip akıntısı (çeken akıntı) en çok nerede görülür, hangi denizde olur?
Rip akıntısı nedir, ne demek ve nasıl oluşur? Rip akıntısının nedeni ne, Rip akıntısı (çeken akıntı) en çok nerede görülür, hangi denizde olur? Sakarya'nın Karadeniz'e kıyı ilçeleri Karasu, Kocaali ve Kaynarca'da 3 gün süreyle oluşması beklenen "rip akıntısı" ve yoğun dalga nedeniyle denize gireceklere dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu. Peki, Rip akıntısı nedir, neden ve nasıl oluşur?
28.07.2023 Gündem
Türk denizcilerden nefes kesen kurtarma! 137 gündür denizde ilerleyen Fransız maceracı kaybolmuştu
Türk denizcilerden nefes kesen kurtarma! 137 gündür denizde ilerleyen Fransız maceracı kaybolmuştu 137 gün Atlantik Okyanusu'nda ilerleyen ve yakın bir süre önce 6 metrelik özel teknesiyle denizde kaybolan Fransız maceracı Didier Bovard Amerikan Sahil Güvenliği'nin uyarı mesajıyla, Porto Riko açıklarında Türk denizcilerin 6 saatlik operasyonuyla kurtarıldı. Geminin kaptanı Necati Doğan sosyal medyadaki paylaşımında, Amerikan Sahil Güvenliği'nden gelen mesajı aktararak o anları anlattı.
3.07.2023 Yaşam
Göçmen faciasında şoke eden gelişme! Yunanistan iddiası! "100 çocuk vardı"
Göçmen faciasında şoke eden gelişme! Yunanistan iddiası! "100 çocuk vardı" Yunanistan'da yüzlerce kişinin öldüğü göçmen faciasına ilişkin yeni açıklamalar yapıldı.
30.06.2023 Gündem
Baraja düşen otomobilde cesedi bulundu
Baraja düşen otomobilde cesedi bulundu Mersin'in Tarsus ilçesinde barajdan çıkarılan otomobilde, Hüseyin Kır'ın (78) cansız bedeni bulundu.
9.06.2023 Yaşam
Asansörün halatı koptu; 3 gün önce evlenen çiftten koca öldü, eşi yaralı
Asansörün halatı koptu; 3 gün önce evlenen çiftten koca öldü, eşi yaralı Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde balkondan eve girişi sağlayan yük asansöründeki halatın kopması sonucu Muharrem Aloğlu (82) hayatını kaybetti, 3 gün önce evlendiği eşi Gıymet Aloğlu (62) yaralandı.
10.04.2023 Gündem
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 20 Mart Survivor eleme adayı kim oldu?
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 20 Mart Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor 2023'te dokunulmazlık heyecanı devam ediyor. 20 Mart Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı merakı da sürüyor. Ünlüler ve Gönüllülerin kıran kırana mücadelesinde bu kez halat çekme oyunu yer alıyor. Yarışmadan son elenen isim Survivor Fatih Kılıçarslan olmuştu. Peki 20 Mart Survivor eleme adayı kim oldu?
20.03.2023 Televizyon
Avcılar'da asansör boşluğuna düştü, sedyeye halatla bağlanarak çıkarıldı
Avcılar'da asansör boşluğuna düştü, sedyeye halatla bağlanarak çıkarıldı Avcılar'da inşaat halindeki bir binanın asansör boşluğuna düşen Fedai Tunur (50), itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.
30.12.2022 Gündem
Rize’nin 4 yaylasına ikişer kat sınırı
Rize’nin 4 yaylasına ikişer kat sınırı Rize’de 4 yayla için hazırlanan ve altyapı, ulaşım, yapılaşma, turizm tesislerini kapsayan yatay mimarili turizm master planı ile en fazla ikişer katlı, sınırlı sayıda yapılar inşa edilecek. Plan ile daha önce yapılan hataları bertaraf etme gayesinde olduklarını belirten ve kaçak yapılaşmaya karşı uyarılarda bulunan Rize Valisi Kemal Çeber, “Kaçak tüm yapıların yıkılacağını vatandaşlarım bilsin. Boşuna bu anlamda masraf etmesin” dedi.  
12.12.2022 Gündem
Antalya'da anne ve 5 yaşındaki kızı okul dönüşü ölümden döndü
Antalya'da anne ve 5 yaşındaki kızı okul dönüşü ölümden döndü Antalya’da kızını okuldan alarak evine dönen annenin kullandığı otomobil, yaklaşık 70 metre yükseklikten şarampole uçtu. Anne-kız kazayı yaralı olarak atlattı.
7.12.2022 Yaşam
Antik kentte kazdıkları çukurun içinde yakalandılar
Antik kentte kazdıkları çukurun içinde yakalandılar Aydın’ın Kuyucak ilçesinde tarihi eser kaçakçıları antik kentte kazdıkları çukurun içinde suçüstü yakalandı.
21.11.2022 Gündem
İçeride anahtarını unuttuğu dairesine çatıdan halatla sarktı, asılı kaldı
İçeride anahtarını unuttuğu dairesine çatıdan halatla sarktı, asılı kaldı Hatay'ın İskenderun ilçesinde anahtarını içeride unuttuğu 4 katlı binanın 1'inci kattaki dairesine çatıdan sarkarak girmeye çalışan İbrahim Çelikdemir (72), bir ucunu bacağına bağladığı halat kısa kalınca asılı kaldı. Çelikdemir, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.
14.11.2022 Yaşam
Meksika’da 2 kız kardeş kanalizasyona düşerek öldü
Meksika’da 2 kız kardeş kanalizasyona düşerek öldü Meksika’nın başkenti Mexico City’de akşam saatlerinde konsere giden 2 genç kız kardeş, üstü açık bırakılan bir kanalizasyona düşerek hayatını kaybetti.
11.11.2022 Dünya
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’dan Yunanistan’ın göçmen paylaşımına sert tepki
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’dan Yunanistan’ın göçmen paylaşımına sert tepki İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Yunanistan’ın “Türk sahil güvenliği göçmenleri şiddetle Yunanistan’a itiyor” paylaşımıyla ilgili, “Suçluluk psikolojisiyle çöplük karıştırdığınızın farkındayız” dedi.
5.10.2022 Gündem
Antalya'da denizin ortasında korku dolu anlar! İçinde 6 kişi olan lüks yat alev aldı
Antalya'da denizin ortasında korku dolu anlar! İçinde 6 kişi olan lüks yat alev aldı Antalya’da lüks gezi yatı 6 kişiyle çıktığı turda denizin ortasında alev aldı. Lüks yatta bulunanlar Sahil Güvenlik zodyak botlarıyla diğer yatlara aktarılırken, çevredeki vatandaşlar jet-ski ve sürat tekneleri ile su püskürterek alevleri söndürmeye çalıştı.
15.09.2022 Yaşam
Borsa Kralı lakaplı Nasrullah Ayan kimdir? Nasrullah Ayan canlı yayında kalp krizi geçirdi!
Borsa Kralı lakaplı Nasrullah Ayan kimdir? Nasrullah Ayan canlı yayında kalp krizi geçirdi! Borsa Kralı lakabıyla tanınan Nasrullah Ayan, konuk olarak katıldığı bir televizyon programının canlı yayınında kalp krizi geçirdi. Yayın sırasında aniden fenalaşan Ayan, “Ben biraz rahatsızım. Devam edemeyeceğim” diyerek ayrıldı. Nasrullah Ayan’ın sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Borsa Kralı lakaplı Nasrullah Ayan kimdir? Nasrullah Ayan’ın sağlık durumu ne? Nasrullah Ayan’ın hastalığı ne? İşte detaylar…
31.08.2022 Gündem
Avcılar’da ev ve iş yerlerini su bastı, yol çöktü
Avcılar’da ev ve iş yerlerini su bastı, yol çöktü İstanbul’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Avcılar’da, bazı ev ve iş yerlerini su bastı, evin bahçe duvarı yıkıldı. Yağış nedeniyle çöken yolda İBB aracı mahsur kaldı.
15.08.2022 Yaşam
Temizlik sırasında kuyuya düşerek hayatını kaybetti
Temizlik sırasında kuyuya düşerek hayatını kaybetti Muğla'nın Menteşe İlçesi Düğerek Mahallesi Sece yaylasında kuyu temizliği yapan Turgut Özdemir isimli vatandaşın temizlik sırasında halat kopması sonucu kuyuya düştü.
18.07.2022 Yaşam
Tur minibüsü uçuruma yuvarlandı: 18 yaralı
Tur minibüsü uçuruma yuvarlandı: 18 yaralı Tunceli’de tur minibüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu 18 kişi yaralandı.
12.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Halat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.