Hakan Peker

Hakan Peker

Son dakika hakan peker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hakan peker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hakan peker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Peker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan peker gelişmeleri de dahil olmak üzere 241 hakan peker haberi bulunmuştur. Tüm hakan peker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hangi ünlü isim belediye başkanı oldu? İşte 31 Mart'ın galibi olan ünlüler
Hangi ünlü isim belediye başkanı oldu? İşte 31 Mart'ın galibi olan ünlüler 31 Mart 2024 yerel seçimleri geride kaldı. Birçok ünlü isim de belediye başkanı olmak için yarıştı. Erdal Beşikçioğlu, Hakan Peker, Lal Denizli, Mesut Yar, Nasuh Mahruki, İrfan Değirmenci, Gökhan Zan ve Davut Güloğlu gibi isimler yerel yönetici olmak için halktan oy istedi. İşte belediye başkanı olan ünlü isimler...
1.04.2024 Magazin
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı Yüksek Seçim Kurulu, mahalli seçimlere ilişkin yayın yasağını kaldırdı ve sandıklardan sonuçlar gelmeye başladı. Şehirlerdeki ve ilçelerdeki genel sandık sonuçlarıyla birlikte sunucu Mesut Yar şarkıcı Hakan Peker ve oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun aldıkları oy oranı merak konusu oldu.
1.04.2024 Magazin
Hakan Peker Safranbolu Belediye Başkanı adayı mı? Hakan Peker kimdir, Safranbolu Belediye Başkanı hangi partiden?
Hakan Peker Safranbolu Belediye Başkanı adayı mı? Hakan Peker kimdir, Safranbolu Belediye Başkanı hangi partiden? Hakan Peker Safranbolu Belediye Başkanı adayı mı? 90’lı yılların popüler sanatçısı Hakan Peker İYİ Parti’den Belediye Başkanı adayı oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında Hakan Peker’in rozetini takarak Belediye Başkanı adayı olduğunu duyurdu. Adaylığın açıklanmasının ardından Hakan Peker’in hayatı, yaşı ve nereden aday olduğu merak konusu oldu. Peki, Hakan Peker kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Safranbolu Belediye Başkanı hangi partiden? İşte, Hakan Peker’in kariyeri…
11.10.2023 Gündem
Hakan Peker belediye başkanı adayı oluyor: Bakın hangi ilçeden!
Hakan Peker belediye başkanı adayı oluyor: Bakın hangi ilçeden! Ünlü şarkıcı Hakan Peker, annesinin memleketi Safranbolu'dan belediye başkanı adayı olacağını ilan etti.
25.08.2023 Magazin
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı 2005 yılında çıkardığı albümündeki 'Doyamadım' şarkısıyla ilgili gerçeği yıllar sonra açıklayan ünlü şarkıcı Deniz Seki, o şarkıyı Okan Bayülgen'e değil babasına yazdığını söyledi.
4.08.2023 Magazin
Hakan Peker belediye başkan adayı mı oluyor?
Hakan Peker belediye başkan adayı mı oluyor? 2024'deki yerel seçimler için geri sayım başladı. 31 Mart'taki seçimlerde Hakan Peker'in Safranbolu'dan belediye başkanı adayı olacağı iddia edildi.
4.08.2023 Magazin
Hakan Peker ile Hande Ertekin evliliğe olumlu bakıyor!
Hakan Peker ile Hande Ertekin evliliğe olumlu bakıyor! Unutulmaz şarkıların sahibi Hakan Peker, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Hande Ertekin ile 'Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni' ne katıldı. Muhabirlerle sohbet eden ünlü çift, ilişkilerinden bahsederken, evlilik konusuna da sıcak baktıklarını söylediler. İşte detaylar...
28.09.2022 Magazin
Hakan Peker ile yeni sevgilisi Hande Ertekin aşka geldi!
Hakan Peker ile yeni sevgilisi Hande Ertekin aşka geldi! Hakan Peker, 3 aydır beraber olduğu yazar Hande Ertekin ile ilk kez görüntülendi.
21.04.2022 Magazin
Gaziosmanpaşa'da patlama olan binada inceleme
Gaziosmanpaşa'da patlama olan binada inceleme İstanbul Gaziosmanpaşa'da doğalgaz patlaması sonrası hasar gören binada inceleme yapıldı. Patlama sırasında yaralanan Hakan Peker'in yanık merkezindeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
16.03.2021 Gündem
Burak Kut kimdir, kaç yaşındadır? Benimle Oynama şarkısıyla tanınan Burak Kut nereli, evli mi, biyografisi…
Burak Kut kimdir, kaç yaşındadır? Benimle Oynama şarkısıyla tanınan Burak Kut nereli, evli mi, biyografisi… İbo Show’da bu hafta nostajı dolu saatler ile seyirci müziğe doyacak. Cumartesi akşamlarının en sevilen programlarından biri olan İbo Show’da 90’lar rüzgârı esecek. Birbirinden kıymetli sanatçıların ağırlandığı programda Burak Kut da yerini aldı. Burak Kut kimdir, kaç yaşındadır? Benimle Oynama şarkısıyla tanınan Burak Kut nereli, biyografisi…
13.02.2021 Gündem
Yıllara meydan okuyor! 57. yaşını böyle kutladı
Yıllara meydan okuyor! 57. yaşını böyle kutladı Şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran Yonca Evcimik, 57 yaşına bastı. Şarkıcı, yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
16.09.2020 Magazin
Yeditepe Konserleri hangi kanalda, saat kaçta? İşte Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam konseri saati
Yeditepe Konserleri hangi kanalda, saat kaçta? İşte Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam konseri saati Cumhurbaşkanlığı, corona virüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle evde kalmak zorunda olunan dönemde başlattığı konser etkinliklerine, normalleşme sürecinde de devam ediyor. İstanbul Yeditepe Konserleri'nde bugün Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam sahne alacak. Peki, Yeditepe Konserleri saat kaçta, hangi kanalda? İşte Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam konseri ile ilgili merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
Sibel Can'dan muhteşem konser
Sibel Can'dan muhteşem konser Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın, İletişim Başkanlığı koordinasyonunda düzenlediği 'İstanbul Yeditepe Konserleri' geçtiğimiz akşam Sibel Can’la devam etti.
11.06.2020 Magazin
"İstanbul Yeditepe Konserleri"nin ikinci gününde Sibel Can müzikseverlerle buluştu
"İstanbul Yeditepe Konserleri"nin ikinci gününde Sibel Can müzikseverlerle buluştu İletişim Başkanlığı koordinasyonunda dün başlayan ve bir ay sürecek Cumhurbaşkanlığı "İstanbul Yeditepe Konserleri"nin ikinci gününde Sibel Can müzikseverlerle buluştu.
10.06.2020 Kültür Sanat
Hakan Peker Cafe Popta!
Hakan Peker Cafe Popta! Melis Baştuğ'un sunduğu Cafe Pop'un bu haftaki konuğu Hakan Peker...
17.02.2020 Televizyon
Hakan Peker de kendisini yaşlandırdı!
Hakan Peker de kendisini yaşlandırdı! Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Hakan Peker, sosyal medyayı etkisi altına alan 'yaşlandırma' uygulamasına kayıtsız kalmadı.
17.07.2019 Magazin
Yusuf Gültekin’den 90’lar tadında şarkı
Yusuf Gültekin’den 90’lar tadında şarkı 2017 yılında çıkardığı “Meşgul” ve geçen yıl yayınladığı “Doğum Günü Pastası” single’larıyla adını duyuran Yusuf Gültekin, 2019 yazı için yepyeni bir şarkı hazırladı. Gültekin’in söz ve müziğine de imza attığı “Kala Kala”, dijital platformlarda yayınlandı.
26.06.2019 Kültür Sanat
Hakan Peker vasiyetini açıkladı
Hakan Peker vasiyetini açıkladı Hakan Peker, yeni hazırladığı albümün 'son' çalışması olduğunu söyledi. 57 yaşındaki popçu, '2. Sayfa' Haber Müdürü Asiye Acar'a verdiği röportajda, "Öldükten sonra tüm şarkılarım silinsin" dedi.
27.12.2018 Magazin
Hakan Peker-Arzu Öztoprak boşandı
Hakan Peker-Arzu Öztoprak boşandı Şarkıcı Hakan Peker ile Arzu Öztoprak'ın, 6 yıllık evliliği bitti.
8.11.2018 Magazin
Hakan Peker, şarkısı için müzik kanalını bastı
Hakan Peker, şarkısı için müzik kanalını bastı Hakan Peker, yeni şarkısının en çok dinlenenler listesine girememesi üzerine TV kanalını bastı. Avukatı "Madem ilk 20’de yokuz, klibimizi yayınlayamazsınız” dedi. Kanal yönetimi bu tutuma tepki gösterdi. MÜYAP ise uygunsuz bulduğu bu davranışı nedeniyle üyesi Hakan Peker’i haysiyet kuruluna sevk etti
13.10.2018 Magazin
Benden  başka dans eden  çıkmadı
Benden başka dans eden çıkmadı ‘Hisset’ isimli yeni şarkısıyla Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk olan Atiye, samimi açıklamalarda bulundu.
7.08.2018 Magazin
Kim der  57 yaşında
Kim der 57 yaşında GEÇEN hafta ‘Unutuluyor Mu Aşklar’ isimli single’ını çıkaran Hakan Peker, önceki gün eşi Arzu Peker ile Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.
23.07.2018 Magazin
Öküz altında buzağı aramayın!
Öküz altında buzağı aramayın! Canlı yayında sahneyi terk eden Hakan Peker, konuyla ilgili konuştu, “Rejinin uyarılarımıza rağmen sürekli başka yerleri göstermesine tepki verdim. Öküzün altında buzağı aramanın manası yok” dedi
27.03.2018 Magazin
Hakan Peker TRT Müzik’e konuk olmuştu stüdyoyu terk etti
Hakan Peker TRT Müzik’e konuk olmuştu stüdyoyu terk etti TRT Müzik'te yayınlanan 'Engelsiz Sahne' isimli programda ilginç anlar yaşandı. Engelli vatandaşların, ünlü şarkıcılarla aynı sahneyi paylaştığı programa bu hafta şarkıcı Hakan Peker konuk oldu.
27.03.2018 Magazin
Hakan Peker TRT Müzik’e konuk olmuştu stüdyoyu terk etti
Hakan Peker TRT Müzik’e konuk olmuştu stüdyoyu terk etti TRT Müzik'te yayınlanan 'Engelsiz Sahne' isimli programda ilginç anlar yaşandı. Engelli vatandaşların, ünlü şarkıcılarla aynı sahneyi paylaştığı programa bu hafta şarkıcı Hakan Peker konuk oldu.
27.03.2018 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Peker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan peker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.