Ozan Orhon

Ozan Orhon

Son dakika ozan orhon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ozan orhon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ozan orhon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ozan Orhon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ozan orhon gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 ozan orhon haberi bulunmuştur. Tüm ozan orhon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ozan Orhon'dan 'depresyon' açıklaması! 9 yıl aradan sonra müziğe döndü
Ozan Orhon'dan 'depresyon' açıklaması! 9 yıl aradan sonra müziğe döndü Ozan Orhon, yeni şarkısı 'Depresyon'u tanıttı. 3 yıl depresyon yaşayan ve eşi Selcan Demirci’nin kendisini hayata bağladığını anlatan Ozan Orhon yaşadığı zor zamanları anlattı.
22.02.2024 Magazin
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı Kuruçeşme Açıkhava sahnesi Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel coşkulu bir konsere ev sahipliği yaptı. 90’ların unutulmaz isimlerinin sahneye çıktığı gecede Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.
31.10.2023 Magazin
Ünlülerin çocukları
Ünlülerin çocukları Geçtiğimiz ay ikinci kez baba olan Ozan Orhon, 40 günlük kızı Deniz’le ilk karesini sosyal medyada paylaştı.
1.03.2023 Magazin
Ünlü şarkıcı Ozon Orhon 50 yaşında ikinci kez baba oldu!
Ünlü şarkıcı Ozon Orhon 50 yaşında ikinci kez baba oldu! 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Ozan Orhon 2021 yılında kabin memuru Selcan Demirci ile dünyaevine girmişti. Çift evliliklerini bebekle taçlandırdı.
17.01.2023 Magazin
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı!
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı! Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 62 yaşında vefat eden ünlü sanatçı bugün Fatih Camisi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Çaçan'ın sevenleri cenazeye akın etti. Sanatçının oğulları Kutsal ve Furkan Çaçan, gözyaşlarına boğuldu. Oyuncu Nuri Alço ise yakın arkadaşıyla ilgili acı gerçeği cenazede açıkladı.
13.01.2023 Magazin
Ozan Orhon'dan yıllar sonra gelen Ebru Şallı itirafı! 'Ebru'yu yaşanmamış saydım'
Ozan Orhon'dan yıllar sonra gelen Ebru Şallı itirafı! 'Ebru'yu yaşanmamış saydım' Bir döneme damga vuran ve bir süredir ortalıklarda gözükmeyen Ozan Orhon, Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalında yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programına konuk oldu. Şarkıcı Ozan Orhon evlendiği manken ve model Ebru Şallı hakkında konuştu. Orhon, o dönem neden böyle bir evlilik yaptığını açıkladı.
24.07.2022 Magazin
Ozan Orhon'dan evlilik itirafı!
Ozan Orhon'dan evlilik itirafı! 1990’lı yıllara damga vuran şarkıcı Ozan Orhon, uzun bir aradan sonra önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Orhon, erken yaşta yaptığı evliliklerin müzikal olarak kariyerini geriye götürdüğünü söyledi.
4.02.2022 Magazin
Yeşim Erçetin ile Fevzi Kardeseci sessiz sedasız Miami’de evlendi!
Yeşim Erçetin ile Fevzi Kardeseci sessiz sedasız Miami’de evlendi! İlk evliliğini 2000-2003 yılları arasında şarkıcı Ozan Orhon ile yapan eski manken Yeşim Erçetin, altı aydır aşk yaşadığı Fevzi Kardeseci ile Miami'de nikah masasına oturdu. Plaj düğünü yapan çiftten Erçetin’in beyaz bir elbise, damadın ise şort ve gömlek giydiği görüldü.
31.01.2022 Magazin
Şarkıcı Ozan Orhon, Selcan Demirci ile evlendi!
Şarkıcı Ozan Orhon, Selcan Demirci ile evlendi! 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Ozan Orhon uzun zamandır aşk yaşadığı kabin memuru Selcan Demirci ile evlendi.
11.08.2021 Magazin
Ozan Orhon: Büyük salaklık yapmışım
Ozan Orhon: Büyük salaklık yapmışım Şarkılarıyla 90’lı yıllara damga vuran Ozan Orhon, Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk oldu.
3.09.2019 Magazin
Gündeme oturan ilişkide flaş karar!
Gündeme oturan ilişkide flaş karar! Ebru Şallı (40), 10 yıllık eşinden geçen ay boşanan sevgilisi Uğur Akkuş ile nişanlandı. Alyans takmaya başlayan Ebru Şallı ''Düğün ne zaman?'' sorusuna ''Dava bitti, artık rahatız'' yanıtını verdi
15.06.2018 Magazin
70 kiloya düşen Ozan Orhon yine kilo aldı!
70 kiloya düşen Ozan Orhon yine kilo aldı! Kilolarıyla başı dertte olan şarkıcı Ozan Orhon, eski haline geri dönüyor.
5.10.2017 Magazin
Ozan Orhon kimdir?
Ozan Orhon kimdir? Ozan Orhon kimdir? sorusu sıkça araştırılmaya başladı. Bir dönemin ünlü sanatçısı Ozan Orhon geçirdiği mide ameliyatıyla oldukça zayıflamıştı. Şimdilerde ise yeniden kilo aldığı gözlenen Ozan Orhon'un kim olduğu, hayatı merak edildi.
29.09.2021 Gündem
Ebru Şallı kimdir?
Ebru Şallı kimdir? Yaptığı Pilates sporu ve düzgün fiziği ile dikkatleri üzerine çeken Ebru Şallı bu hafta Beyaz Show'da Peki Ebru Şallı kimdir? Ebru Şallı hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
28.04.2016 Magazin
Ebru Şallı kimdir?
Ebru Şallı kimdir? Son günlerde Sinan Akçıl ile ayrılık haberleri yayılan Ebru Şallı kimdir? Özellikle sportif yönüyle bilinen Ebru Şallı, Sinan Akçıl'dan neden ayrıldı? İşte Ebru Şallı hakkında detaylı özgeçmiş haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Erol Köse: Ozan Orhon, sen eziksin
Erol Köse: Ozan Orhon, sen eziksin Hafta içi her gün TV EM'de yayınlanan Her Şeyi Konuşalım'ın ünlü sunucusu ve yapımcı Erol Köse, bu sabah sinirlerine hakim olamadı.
21.01.2022 Magazin
Ebru Şallı'yla ilgili o sözlere sert çıktı! 'Sen eziksin'
Ebru Şallı'yla ilgili o sözlere sert çıktı! 'Sen eziksin' Hafta içi her gün TV EM'de yayınlanan Her Şeyi Konuşalım'ın ünlü sunucusu ve yapımcı Erol Köse, bu sabah sinirlerine hakim olamadı.
13.04.2015 Magazin
Yok aslında birbirimizden farkımız
Yok aslında birbirimizden farkımız İkisi de dişlerini sere serpe sergiledikleri o gülümsemeleriyle yer ettiler hafızlarımızda. Şöhret basamaklarını tırmanış öyküleri çok farklıymış gibi gelse de birbirlerine olan benzerlikleri daha fazla. Bir ayrılıp bir barışmalarıyla gündemden düşmeyen Ebru Şallı ve Sinan Akçıl’dan söz ediyoruz.
28.03.2015 Arşiv
Ozan Orhon evleniyor
Ozan Orhon evleniyor Uzun bir süre sağlık sorunlarıyla boğuşan ünlü şarkıcı Ozan Orhon, Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve evleneceğini açıkladı...
13.09.2014 Magazin
Ameliyat sonrası ilk kez
Ameliyat sonrası ilk kez Midesi alınan Ozan Orhon, ilk defa görüntülendi.
31.12.2013 Magazin
Ebru Şallı'ya şok!
Ebru Şallı'ya şok! Tan Ailesi, Ebru Şallı'ya tüm kapıları kapattı.
11.11.2013 Magazin
Boşandılar!
Boşandılar! Çift, önceki gün yapılan boşanma davasında birbirlerinden herhangi bir talepte bulunmadı.
13.07.2013 Magazin
Büyük vefasızlık !
Büyük vefasızlık ! Tekin Akmansoy'un vedasında gören herkesi üzen sahne...
29.09.2021 Gündem
Nöri Kantar da artık yok!
Nöri Kantar da artık yok! 89 yaşında hayata veda etti
12.02.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ozan Orhon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ozan orhon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.