Haftasonu

Haftasonu

Son dakika haftasonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haftasonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haftasonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haftasonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haftasonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.809 haftasonu haberi bulunmuştur. Tüm haftasonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Haftasonu havalar nasıl olacak? Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı
Haftasonu havalar nasıl olacak? Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı Kar yağışı beklerken sıcak havalar etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde beklenen hava durumu tahminlerini yayımlandı. Marmara'da sis ve pus etkili olacak. Uyarı üstüne uyarı geldi. İşte merak edilen detaylar...
30.03.2024 Gündem
Seçmenler 'sandık' göçüne başladı! Otobüslerde yer kalmadı, ek sefer kararı
Seçmenler 'sandık' göçüne başladı! Otobüslerde yer kalmadı, ek sefer kararı Ülke genelinde yarın gerçekleştirilecek Mahalli İdareler seçimleri için memleketlerinde oy kullanmak isteyen vatandaşlar otogarda yoğunluk oluştururken, otobüs firmalarının yetkilileri talepleri karşılamak için ek seferler koduklarını kaydetti.
30.03.2024 Ekonomi
(Hırka-i Şerif cami ziyaret saatleri 2024) Hırka-i Şerif cami nerede, Hırka-i Şerif Camii nasıl gidilir?
(Hırka-i Şerif cami ziyaret saatleri 2024) Hırka-i Şerif cami nerede, Hırka-i Şerif Camii nasıl gidilir? Hırka-i Şerif'in ziyaret saatleri 2024 merak ediliyor. Hırka-i Şerif nerede, saat kaça kadar açık? Sorularına yanıt aranıyor. Hz. Muhammed’in vasiyeti üzerine Veysel Karani’ye bırakılan önemli kutsal emanetlerden Hırka-i Şerif, vatandaşların ziyaretine açıldı. Ramazan ayı boyunca ziyarete açık olacak kutsal emaneti görmek isteyenler, Hırka-i Şerif’in nerede olduğunu ve ziyaret saatlerini araştırıyor. İşte Hırka-i Şerif'in ziyaret saatleri…
16.03.2024 Gündem
Parazit filmi oyuncusu Lee Sun Kyun öldü! Neden öldü, aracında bulunan Lee Sun-Kyun’ın ölüm sebebi ne, intihar mı?
Parazit filmi oyuncusu Lee Sun Kyun öldü! Neden öldü, aracında bulunan Lee Sun-Kyun’ın ölüm sebebi ne, intihar mı? Lee Sun Kyun öldü mü? Güney Kore polisi Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Oscar ödüllü "Parazit" filminin aktörü Lee Sun-kyun'un hayatını kaybettiğini duyurdu. Peki, Lee Sun Kyun neden öldü, Parazit filmi oyuncusu kimdir, kaç yaşında, intihar mı etti?
27.12.2023 Gündem
Sildiği İsrail paylaşımıyla tepki çeken Gigi Hadid'ten açıklama geldi!
Sildiği İsrail paylaşımıyla tepki çeken Gigi Hadid'ten açıklama geldi! İsrail paylaşımını sildiği için tepki gören Gigi Hadid açıklama yaptı. Hadid, paylaşımından pişmanlık duyduğunu dile getirdi.
30.11.2023 Magazin
Yoğun kar İstanbul'a giriş yapıyor! Lapa lapa yağacak, sıcaklıklar 10 derece düşecek, MGM, Valilik ve AKOM'dan son dakika uyarısı geldi
Yoğun kar İstanbul'a giriş yapıyor! Lapa lapa yağacak, sıcaklıklar 10 derece düşecek, MGM, Valilik ve AKOM'dan son dakika uyarısı geldi Kar yağışı ile ilgili günlerdir uyarı yapılıyor. Meteoroloji, AFAD, valilikler art arda vatandaşları hafta sonu için uyarıyor. İstanbul, Ankara, İzmir ve çok sayıda kentte kar alarmı verildi. Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek ve yoğun kar yağışı etkisini gösterecek. İstanbul'da hangi ilçelerde kar yağışının daha yoğun olacağı da açıklandı. Pazar yağan kar yağışı ile birlikte pazartesi kar tatili haberlerinin gelmesi de muhtemel. İşte son dakika kar yağışı ile ilgili haberin detayları...
24.11.2023 Gündem
Kar alarmı: Beyaz esaret başlıyor! Sıcaklıklar 10 derece düşecek, MGM ve AKOM'dan son dakika kar uyarısı geldi, sadece saatler kaldı
Kar alarmı: Beyaz esaret başlıyor! Sıcaklıklar 10 derece düşecek, MGM ve AKOM'dan son dakika kar uyarısı geldi, sadece saatler kaldı  Kar yağışı ile ilgili günlerdir uyarı yapılıyor. Meteoroloji, AFAD, valilikler art arda vatandaşları hafta sonu için uyarıyor. İstanbul, Ankara, İzmir ve çok sayıda kentte kar alarmı verildi. Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek ve yoğun kar yağışı etkisini gösterecek. İstanbul'da hangi ilçelerde kar yağışının daha yoğun olacağı da açıklandı. Pazar yağan kar yağışı ile birlikte pazartesi kar tatili haberlerinin gelmesi de muhtemel. İşte son dakika kar yağışı ile ilgili haberin detayları...
24.11.2023 Gündem
Bodrum’da yaz sezonu uzadı, vatandaşlar sahillere akın etti
Bodrum’da yaz sezonu uzadı, vatandaşlar sahillere akın etti Bodrum’da Eylül ayının son haftasında sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti. Kavurucu sıcakların geldiği ilçede hava sıcaklığı 38 derecelere kadar ulaştı.
23.09.2023 Yaşam
Hafta sonu tatili 3 gün mü oluyor? MEB hafta sonu tatili kaç gün, okullarda hafta sonu tatili 3 gün mü olacak?
Hafta sonu tatili 3 gün mü oluyor? MEB hafta sonu tatili kaç gün, okullarda hafta sonu tatili 3 gün mü olacak? Okullarda hafta sonu tatili 3 gün mü olacak, MEB hafta sonu tatili 3 gün mü oluyor? MEB uzun süredir okullarda eğitim sistemi ve tatil günleri ile ilgili hazırlık yapıyor. Eğitim öğretim yılı yaklaşırken hafta sonu tatili 3 gün mü oluyor, okullarda hafta sonu tatili kaç gün? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
17.08.2023 Eğitim
64 milyon dolarlık çıkış var! Kripto borsa devi iflas mı ediyor?
64 milyon dolarlık çıkış var! Kripto borsa devi iflas mı ediyor? Bitcoin ve kripto para sektörünün önde gelen borsalarından Huobi iflas iddialarıyla gündeme geldi. Borsanın stablecoin rezervlerinde sorunlar yaşadığı iddia ediliyor. İflas söylentileri Huobi'de büyük çıkışların yaşanmasına neden oldu. Öte yandan Adam Cochran, şirketin Tether’deki tutarsızlıklar nedeniyle iflas etmiş olabileceğini belirtti.
9.08.2023 Ekonomi
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı CHP'de iç savaş devam ediyor. PM’de “değişimciler” güç gösterisi yaptı. 11,5 saatlik toplantıda sert tartışmalar yaşandı tansiyon hiç düşmedi. Kulislerde “el enseler çekildi asıl savaş ve pazarlık şimdi başlıyor” yorumları yapılıyor. Öte yandan Kılıçdaroğlu, belediye başkanları toplantısında genel başkanlığı bırakma şartını da açıkladı.
25.07.2023 Gündem
15 Temmuz noterler açık mı 2023, noterler bugün çalışıyor mu? Noterler 15 Temmuz'da kapalı mı?
15 Temmuz noterler açık mı 2023, noterler bugün çalışıyor mu? Noterler 15 Temmuz'da kapalı mı? 15 Temmuz'da noterler açık mı, bugün noterler çalışıyor mu? 15 Temmuz 2023 noterlerin çalışma saatleri merak ediliyor. Noterlerin açık olup olmadığı 15 Temmuz ile birlikte gündeme geldi. Araba ya da ev alım satımı yapacaklar ya da tasdik işlemleri olanlar 15 Temmuz’da noterlerin çalışma durumunu sorguluyor. 2017 yılında TBMM resmi tatil olarak kabul edilen 15 Temmuz'da kamu kurumları tatil ediliyor. 15 Temmuz bu yıl cumartesi güne denk geliyor. Peki, 15 Temmuz'da noterler açık mı, çalışıyor mu?
15.07.2023 Gündem
Kurban pazarlarındaki büyükbaşların yüzde 80'i satıldı
Kurban pazarlarındaki büyükbaşların yüzde 80'i satıldı Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte büyükbaş kurbanlıkların yüzde 80'i satıldı. Satıcılar, bu yıl büyükbaş hayvanlara talebin arttığını, küçükbaşlara ise ilginin henüz görülmediğini söyledi.
19.06.2023 Ekonomi
Kamu işçisinin zam oranı bugün belli oluyor
Kamu işçisinin zam oranı bugün belli oluyor 700 bin kamu işçisini ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinde sona gelindi. Zam oranları bugün belli oluyor
9.05.2023 Ekonomi
Galatasaray maçı öncesi Beşiktaş'a kötü haber! Yıldız futbolcu derbide yok
Galatasaray maçı öncesi Beşiktaş'a kötü haber! Yıldız futbolcu derbide yok Bu sezon sık sık sakatlık problemleriyle uğra Rachid Ghezzal'ın Galatasaray derbisinde forma giyemeyeceği öğrenildi.
25.04.2023 Beşiktaş
Rusya kâbusa uyandı! Ukrayna Wagner'in üssünü vurdu...
Rusya kâbusa uyandı! Ukrayna Wagner'in üssünü vurdu... Karadeniz'in kuzeyinde devam eden Rusya-Ukrayna savaşında kritik gelişmeler yaşanıyor. Dünden beri Rus hedeflerini vuran Ukrayna sabah saatlerinde bir saldırıya daha imza attı. Vurulan hedefi Ukrayna valisi Serhiy Haidai açıkladı.
12.12.2022 Dünya
TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar?
TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar? Pandemi nedeniyle 2 sene ara verilen TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı dün kapılarını açtı. Kitapsever TÜYAP kitap fuarı ücretleri ve katılımcı listeleri hakkında araştırma yapamaya başladı. Peki, TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar?
6.12.2022 Kültür Sanat
İstanbul Barosu'nun ilk kadın başkanı görevi devraldı
İstanbul Barosu'nun ilk kadın başkanı görevi devraldı İstanbul Barosu'nun geçtiğimiz haftasonu yapılan genel kurulunda seçilen ilk kadın başkanı Avukat Filiz Saraç,  görevi eski başkan Mehmet Durakoğlu'ndan devraldı. 144 yıllık tarihinde ilk kadın Baro Başkanı olan Filiz Saraç, "Hep birlikte yargı bağımsızlığı, hukukun üstünlüğü ve adalet için, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarının çözümü için mücadeleye devam edeceğiz" dedi. 
26.10.2022 Gündem
Jean Luc Godard öldü mü? Fransız yönetmen Godard kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? Filmleri ve hayat hikayesi
Jean Luc Godard öldü mü? Fransız yönetmen Godard kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? Filmleri ve hayat hikayesi Dünyaca ünlü Fransız yönetmen Jean-Luc Godard 91 yaşında hayatını kaybetti. 3 Aralık 1930 tarihinde Paris'te doğan Godard, sinemada yeni dalga akımının temellerini atan yönetmenlerden biri olarak kabul ediliyordu. Peki, Godard kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? İşte Godard’ın filmleri ve hakkında merak edilen diğer detaylar…
13.09.2022 Kültür Sanat
Magazin D, her hafta sonu canlı yayınla Kanal D’de!
Magazin D, her hafta sonu canlı yayınla Kanal D’de! Kanal D’nin, sunuculuğunu Chloe Loughnan’ın üstlendiği, magazin basınına yön veren programı Magazin D, her cumartesi ve pazar canlı yayınla ekrana geliyor.
4.08.2022 Televizyon
KPSS Önlisans sınavı ertelenir mi, iptal mi edildi? 2022 Önlisans KPSS sınavı ne zaman, hangi tarihte yapılacak?
KPSS Önlisans sınavı ertelenir mi, iptal mi edildi? 2022 Önlisans KPSS sınavı ne zaman, hangi tarihte yapılacak? KPSS Önlisans ertelenir mi, KPSS önlisans ne zaman yapılacak? Yeni ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy KPSS sınavlarına ilişkin açıklama yaparak, KPSS oturumlarının iptal edildiğini, 6-7 Ağustos 2022 ve 14 Ağustos 2022'de yapılacak KPSS oturumlarının da ertelendiğini duyurdu. Söz konusu gelişmelerin ardından Önlisans KPSS ile ilgili aramalar da hızlandı. Peki, Önlisans KPSS iptal mi, KPSS önlisans ne zaman?
4.08.2022 Eğitim
Arda Turan'ın aklı hala o maçta! 'Çok fazla pas oyununa devam edince kaybettik'
Arda Turan'ın aklı hala o maçta! 'Çok fazla pas oyununa devam edince kaybettik' Galatasaray'ın eski kaptanlarından Arda Turan, Barcelona maçına değinerek "Çok fazla pas oyununa devam ettik. Uzun direkt pas ve baskıyla kazanılan ikinci toplar gibi opsiyonları uygulayabilirdik." ifadelerini kullandı.
27.07.2022 Galatasaray
İdari izinde bankalar açık mı? 13-14 temmuz idari izinde bankalar çalışacak mı?
İdari izinde bankalar açık mı? 13-14 temmuz idari izinde bankalar çalışacak mı? Milyonlar Kurban Bayramı tatilinin uzayıp uzamayacağını merak ediyordu. Bell oldu. Kabine toplantısının ardından bayram tatili ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı ile 15 Temmuz arasında kalan 2 gün kamuda idari izin kapsamında olacağını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının ardından kamu bankaları ile özel banka çalışanları 13-14 Temmuz’da idari izinli olup olmayacaklarını araştırıyor. Peki, Kurban Bayramı sonrası idari izinde bankalar açık olacak mı? İdari izinde bankalar açık mı? 13-14 Temmuz idari izinde bankalar çalışacak mı? İşte bayram tatili ile ilgili detaylar…
28.06.2022 Ekonomi
Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? Bitcoin son dakika yorumlar!
Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? Bitcoin son dakika yorumlar! Kripto para piyasalarında son durum merak ediliyor. Bitcoin’deki görünümün zayıf olması yatırımcıyı tedirgin ediyor. Peki, Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? Bitcoin ne olur? İşte Bitcoin son dakika yorumlar!
20.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Haftasonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haftasonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.