Hadise Tatil

Hadise Tatil

Son dakika Hadise tatil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hadise tatil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hadise tatil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hadise Tatil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hadise tatil gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 hadise tatil haberi bulunmuştur. Tüm hadise tatil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise'nin paylaşımları nefes kesti!
Hadise'nin paylaşımları nefes kesti! Güzel şarkıcı Hadise tatil için Bodrum'a gitti. Hadise'nin tatil paylaşımları nefes kesti.
18.06.2017 Magazin
Hadise 1 haftada tam 800 bin TL harcadı!
Hadise 1 haftada tam 800 bin TL harcadı! Bir Maldivler'de bir Dubai'de tatil yapan Hadise, su gibi para harcadı. Güzel şarkıcı bir haftada tam 800 bin TL harcadı!
30.04.2017 Magazin
Hadise 'gizemli erkekle' çok fena yakalandı!
Hadise 'gizemli erkekle' çok fena yakalandı! Hadise'nin tatilde çekilmiş bir fotoğrafı olay oldu. Hadise'nin yanındaki kişi sevgilisi mi?
28.04.2017 Magazin
Hadise camiden fotoğraf paylaştı!
Hadise camiden fotoğraf paylaştı! Hadise, Maldivler'den sonra rota değişikliği yaparak ünlülerin gözde tatil mekanı Dubai’ye uçtu.
26.04.2017 Magazin
Makyajsız Hadise'ye beğeni rekoru!
Makyajsız Hadise'ye beğeni rekoru! Maldivler tatiline çıkan Hadise burada çekilen karelerini sosyal medyadan sık sık takipçileriyle paylaşıyor.
26.04.2017 Magazin
Hadise'den 'bomba' paylaşımlara devam...
Hadise'den 'bomba' paylaşımlara devam... Bir haftadır Maldivler’de tatil yapan Hadise, fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor.
23.04.2017 Magazin
Hadise'nin mayolu pozuna rekor beğeni!
Hadise'nin mayolu pozuna rekor beğeni! Hadise, yaz sezonunu sosyal medyadan paylaştığı seksi pozla açtı. Kısa sürede Hadise'nin mayolu pozuna beğeni yağdı. İşte Hadise'nin sosyal medyayı sallayan o paylaşımı...
20.04.2017 Magazin
İrem Helvacıoğlu bikinisiyle ağaç üstünde poz verdi! Hadise yorum yaptı
İrem Helvacıoğlu bikinisiyle ağaç üstünde poz verdi! Hadise yorum yaptı Oyuncu İrem Helvacıoğlu son paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Kaş'ta tatil yapan ünlü oyuncu bikinisiyle ağaca çıkıp poz verdi. Helvacıoğlu'nun gönderisine Hadise'den yorum gecikmedi.
13.07.2023 Magazin
Hadise dekolteli elbisesini giyip poz verdi!
Hadise dekolteli elbisesini giyip poz verdi! Cesur pozları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise, Bodrum’da yaptığı tatil sonrası önceki gün İstanbul’a geri döndü. Bronz teni, altın rengi elbisesiyle yeni pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Hadise’ye beğeni ve yorum yağdı.
27.06.2023 Magazin
Hadise güneşlendiği anları paylaştı!
Hadise güneşlendiği anları paylaştı! Bir derginin daveti için soluğu Bodrum’da alan Hadise, locada güneşlenmiş ve muhabirlere görüntü vermemek için büyük çaba sarf etmişti. Hadise, son olarak sosyal medyada güneşlendiği anları paylaştı.
25.06.2023 Magazin
Hadise ile Mehmet Dinçerler Maldivler'de! "Cennet gibi günler"
Hadise ile Mehmet Dinçerler Maldivler'de! "Cennet gibi günler" Bir süredir aşk yaşadığı iş insanı Mehmet Dinçerler'e 'evet' diyen ve ve evlilik yolunda ilk adımı atan Hadise, düğün öncesi nişanlısıyla Maldivler'e gitti. Ünlü şarkıcı, tatil pozlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
3.04.2022 Magazin
Çok kuvvetli kar sağanakları başlıyor! Meteoroloji son dakika açıkladı! Turuncu alarm verildi, İstanbul için flaş uyarı...
Çok kuvvetli kar sağanakları başlıyor! Meteoroloji son dakika açıkladı! Turuncu alarm verildi, İstanbul için flaş uyarı... Kar yağışı çok daha kuvvetli geliyor! Meteoroloji'den son dakika açıklaması yapıldı. İstanbul için turuncu kodlu alarm verildi. Yarın kar yağışı etkisini artırarak devam edecek. Bu gece ve yarın yer yer yoğun gök gürültülü kar yağışı bekleniyor. Kuvvetli kar yağışları MGM haritasına göre çarşamba gününe kadar sürecek. Kara kış mart ayının ortasında geri geldi. Araçlar yolda kaldı, kazalar meydana geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden ise İstanbul için yeni uyarı yapıldı. Yapılan açıklamada ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Bugün olduğu gibi yarın için de turuncu uyarı yapıldı. AVM'lerin çalışma saatlerinde de değişikliğe gidildi. Cumartesi günü için 'Plan yapmayın, evinizden çıkmayın. Çıkacaksanız toplu taşımayı kullanın' uyarısı geldi. Yarın en yoğun karar beklenen gün olarak duyuruldu. İşte son dakika hava durumu açıklamaları...
11.03.2022 Gündem
Çok kuvvetli kar yağışı geliyor! Meteoroloji'den 63 il için son dakika uyarısı! Alarm verildi, günlerce sürecek ve...
Çok kuvvetli kar yağışı geliyor! Meteoroloji'den 63 il için son dakika uyarısı! Alarm verildi, günlerce sürecek ve... Çok yoğun kar yağışı geliyor! Meteoroloji'den son dakika açıklaması yapıldı. 58 il için sarı, 5 il için turuncu kodlu uyarı geldi. Kuvvetli olacak, alarm verildi. Onlarca ilde etkisini gösterecek. Günlerce sürecek. MGM haritayı paylaşarak duyurdu, durum tamamen değişti. Kar ve yağışlar bitti derken yeniden başlıyor. Çok sayıda il için Meteoroloji uyarı yaptı. Kuvvetli kar etkili olacak. Sarı ve turuncu kodlu uyarı yapılan iller tek tek açıklandı. Sıcaklıklar mevsim normallerinin altına düşüyor. İstanbul'da da karla karışık yağmur başlıyor. Bugün hava durumu nasıl? Hangi illerde kar yağışı başlıyor? Hafta sonu cumartesi ve pazar hava nasıl olacak? Meteoroloji'nin son dakika hava durumu tahminleri ve kar yağışının etkili olacağı iller...
3.03.2022 Gündem
Tuğba Ekinci yine gündemde! "Pısırık erkek sevmem"
Tuğba Ekinci yine gündemde! "Pısırık erkek sevmem" Geçtiğimiz günlerde nişanlısıyla tekrar barışan Tuğba Ekinci, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Tuğba Ekinci son olarak YouTube hesabından yaptığı yorumla gündeme geldi.
16.02.2022 Magazin
İçişleri Bakanı Soylu: "PKK’nın silahlı terörist sayısı Türkiye içinde 150’nin altına düştü"
İçişleri Bakanı Soylu: "PKK’nın silahlı terörist sayısı Türkiye içinde 150’nin altına düştü" Antalya'da, Terörle Mücadele Şube Müdürleri Değerlendirme Çalıştayı’na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü kendi içinde haberleşemediğini belirterek, "Birbirine meramını anlatamıyor, talimat veremiyor, durumunu öğrenemiyor. Geri zekalı Murat Karayılan geçenlerde bir konuşma yapıyor. 6 ay önce öldürdüğümüz teröristin halen yaşadığının zannında, geri zekalı olduğu için, Temas kuramadığı için. Karayılan’ın canını alacağız. Sadece senin değil seni destekleyenlerin de alacağız. Türkiye’de o gün çok az bir kesim üzülecek ama Türkiye’nin tamamı sevinecek. Üzülecek olanların bir kısmı mecliste ve onların destekçileridir" dedi.
11.01.2022 Siyaset
Hadise ve Mehmet Dinçerler tatil dönüşü kaza yaptı!
Hadise ve Mehmet Dinçerler tatil dönüşü kaza yaptı! Şarkıcı Hadise, temmuz ayında iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı. Hadise ile Mehmet Dinçerler, tatil için gittiği Çeşme'den dönerken kaza yaparak ölümden döndü. Korkudan bayılan şarkıcının, uzun süre kendine gelemediği öğrenildi.
30.11.2021 Magazin
Hadise soruları yanıtsız kaldı
Hadise soruları yanıtsız kaldı Mehmet Dinçerler, Hadise ile ilgili soruları yine yanıtlamak istemedi.
20.08.2021 Magazin
Çağla Şıkel ile Kaan Yıldırım birlikte mi?
Çağla Şıkel ile Kaan Yıldırım birlikte mi? Hadise ile ilişkisini bitiren 34 yaşındaki oyuncu Kaan Yıldırım'ın 42 yaşındaki Çağla Şıkel ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.
9.07.2021 Magazin
Hadise annesi için kesenin ağzını açtı!
Hadise annesi için kesenin ağzını açtı! Ünlü şarkıcı Hadise pandemi sebebiyle Belçika’dan Türkiye’ye gelemeyen annesiyle birlikte tatil planı yaptı.
11.04.2021 Magazin
Hadise kendinden geçti!
Hadise kendinden geçti! Şarkıcı Hadise ile oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım, aylardır muhabirlerden köşe bucak gizleniyordu. Geçtiğimiz günlerde büyük aşk gün yüzüne çıktı.
15.08.2020 Magazin
Kaan Yıldırım, Hadise'ye aşkını ilan etti
Kaan Yıldırım, Hadise'ye aşkını ilan etti Bir süredir birlikte olan oyuncu Kaan Yıldırım ve Hadise çiftinden ilk poz geldi. Yıldırım Instagram hesabından fotoğrafı paylaştı.
30.07.2020 Magazin
Hadise'den annesi Gülnihal Açıkgöz'e tatil jesti
Hadise'den annesi Gülnihal Açıkgöz'e tatil jesti Geçen yıl annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişimiyle sarsılan Hadise, kötü anıları silmek için kolları sıvadı. Hadise, annesinin mutluluğu için İtalya tatili organize etti. Popçu, kardeşi Derya’nın da yer aldığı Como Gölü kıyısındaki tatilin masraflarını kendi karşıladı
1.07.2019 Magazin
Eda Taşpınar'a Bodrum'dan teklif yağıyor!
Eda Taşpınar'a Bodrum'dan teklif yağıyor! Adı ‘bronzluk’la özdeşleşen Eda Taşpınar’a Bodrum’dan teklif yağıyor. Birçok beach işletmecisi, Taşpınar’ı mekanın yüzü yapmak isterken ortaklık teklif edenler dahi oldu. İkoncan, ‘Evet’ derse bu yaz Bodrum’da şezlong üzerinde para basacak.
22.12.2018 Magazin
Seda Sayan pişman oldu!
Seda Sayan pişman oldu! 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri koltuğuna oturmaya hazırlanan şarkıcı Seda Sayan, çekimler öncesi Şişli'de bulunan bir güzellik merkezinde bakım yaptırdı
27.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hadise Tatil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hadise tatil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.