Hadise Sevgili

Hadise Sevgili

Son dakika hadise sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hadise sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hadise sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hadise Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hadise sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 hadise sevgili haberi bulunmuştur. Tüm hadise sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise aşka geldi! Paylaştı
Hadise aşka geldi! Paylaştı Ünlü şarkıcı Hadise ve oyuncu Kaan Yıldırım aşkı dolu dizgin devam ediyor. Hadise bu fotoğrafı paylaştı.
13.09.2020 Magazin
Hadise ile o isim el ele poz verdi!
Hadise ile o isim el ele poz verdi! Adı O Ses yarışmacısı Dodan Özer ile anılan Hadise, yeni klibinde sevgilisi rolünde oynattığı Aurellien Muller ile kamera karşısına el ele geçti.
8.11.2017 Magazin
Hadise'nin yeni aşkı evli mi?
Hadise'nin yeni aşkı evli mi? Hadise'nin aşk yaşadığı O Ses Türkiye şampiyonu Dodan Özer'in evli olduğu söylenmişti; ancak Dodan'ın karısından boşandığı ortaya çıktı.
2.11.2017 Magazin
Hadise ile Dodan aşklarını böyle itiraf etmiş!
Hadise ile Dodan aşklarını böyle itiraf etmiş! Hadise ile O Ses Türkiye şampiyonu Dodan Özer'in aşk yaşadığı söylentilerinin ardından ikilinin yarışmadayken birbirlerini sevdiklerini söylediği anlar ortaya çıktı.
1.11.2017 Magazin
Ve ortaya çıktı! İşte Hadise'nin sevgilisi...
Ve ortaya çıktı! İşte Hadise'nin sevgilisi... Hadise, bir arkadaşının düğünü için ABD'ye gitti, Muller de onun peşinden... İkilinin New York'ta iki gün romantik bir tatil yaptığı iddia ediliyor.
1.11.2017 Magazin
Hadise'nin paylaşımı nefes kesti!
Hadise'nin paylaşımı nefes kesti! Hadise, ünlüler arasında popüler hale gelen, pembe flamingo deniz yatağı üzerinde çekilmiş bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
15.08.2017 Magazin
Hadise sahnede öyle bir frikik verdi ki...
Hadise sahnede öyle bir frikik verdi ki... Hadise uzun süreli bir sessizliğin ardından yeni albümü 'Şampiyon'u sevenleriyle buluşturdu. Bodrum'da sahne alan Hadise, verdiği frikiklerle şok etti. İşte Bodrum'da sahne alan Hadise'nin objektiflere yansıyan cesur anları...
4.07.2017 Magazin
Hadise’yi çabuk unuttu! İşte yeni aşkı...
Hadise’yi çabuk unuttu! İşte yeni aşkı... Bir dönem Hadise ile aşk yaşayan iş adamı Uğur Güven, ünlü şarkıcıyı çabuk unuttu.
3.07.2017 Magazin
Hadise soyadının hakkını verdi!
Hadise soyadının hakkını verdi! 'Şampiyon’ isimli şarkısına klip çeken Hadise, masraftan kaçtı. Şarkıcı yeni klibi için ailesiyle çalışarak maliyetleri düşürdü.
26.06.2017 Magazin
Hadise'nin paylaşımları nefes kesti!
Hadise'nin paylaşımları nefes kesti! Güzel şarkıcı Hadise tatil için Bodrum'a gitti. Hadise'nin tatil paylaşımları nefes kesti.
18.06.2017 Magazin
Hadise kimseye acımıyor! İşte şoke eden menü...
Hadise kimseye acımıyor! İşte şoke eden menü... Hadise’nin Yalıkavak’taki mekanı La Plaj da fiyatlarıyla cep yakıyor. Bir hamburgerin 50 lira olduğu mekanda lahmacun-ayran da 60 lira.
18.06.2017 Magazin
Hadise terasta çok fena yakalandı!
Hadise terasta çok fena yakalandı! Tatilden dönen Hadise, önceki gün İstanbul'da gizemli bir erkekle gizlice görüştü.
4.05.2017 Magazin
Hadise 'gizemli erkekle' çok fena yakalandı!
Hadise 'gizemli erkekle' çok fena yakalandı! Hadise'nin tatilde çekilmiş bir fotoğrafı olay oldu. Hadise'nin yanındaki kişi sevgilisi mi?
28.04.2017 Magazin
Hadise'den 'bomba' paylaşımlara devam...
Hadise'den 'bomba' paylaşımlara devam... Bir haftadır Maldivler’de tatil yapan Hadise, fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor.
23.04.2017 Magazin
Hadise'den Aslışah'a sert gönderme!
Hadise'den Aslışah'a sert gönderme! Adı son dönemlerde Hakan Sabancı'yla anılan Hadise, Sabancı'nın eski aşkı Aslışah Alkoçlar ile karşı karşıya geldi.
14.04.2017 Magazin
Aslışah'tan Hadise'ye şok sözler!
Aslışah'tan Hadise'ye şok sözler! Aslışah Alkoçlar, eski sevgilisi Hakan Sabancı ile anılan Hadise sorusuna çok sinirlendi.
12.04.2017 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu Ankara’da "Şoför Esnafları ile iftar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıklayarak "Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz" dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'nin her ne surette olursa olsun, bir güvensizlik ve huzursuzluk ortamına sürüklenmesine asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Son 21 yıldır olduğu gibi terör örgütleriyle, suç şebekeleriyle, çetelerle, şehir eşkıyalarıyla, milletimizin canına ve malına kasteden tüm alçaklarla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu vesileyle dünkü hadise sonrasında farklı mecralardan geçmiş olsun dileklerini ileten tüm siyasi parti genel başkanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
11.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir ayrım yapmadan bölgeyi ayağa kaldırıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir ayrım yapmadan bölgeyi ayağa kaldırıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenen Deprem Konutları Kura ve Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletçe yüreğimizin yandığı tüm bu afetlerde birileri sadece şov peşinde, sadece siyasi istismar peşinde koşarken biz bir an önce dertlere derman olabilmek için gecemizi gündüzümüze kattık" dedi. Erdoğan, "Deprem gibi hepimizi derinden sarsan ve yaralayan bir meseleyi günlük tartışmaların mezesi halinde getirmek son derece yanlış bir tutumdur. İlk günden itibaren bizim deprem bölgesiyle ilgili tavrımız hep böyle oldu. Hiçbir ayrım yapmadan deprem bölgesini yeniden hızla ayağa kaldırmaya çalıştık" ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliğinde açıklamalarda bulundu. TBMM'den terörü kınayan bildiriye imza atmayan CHP ve DEM'e tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teröristle aynı dili konuşan, terörist gibi muamele görmekten kaçamaz." dedi.
25.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hadise Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hadise sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.