Hadise Aşk

Hadise Aşk

Son dakika Hadise aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hadise aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hadise aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hadise Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hadise aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 282 hadise aşk haberi bulunmuştur. Tüm hadise aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise İzmir'e damga vurdu
Hadise İzmir'e damga vurdu Hadise, beş gün önce başlayan Live From İzmir Festivali'nin kapanışında sahneye çıktı.
7.11.2023 Magazin
Hadise'den şaşırtan 'Benek' hamlesi
Hadise'den şaşırtan 'Benek' hamlesi Ünlü şarkıcı Hadise, aşk yaşadığı Kaan Yıldırım'ın köpeği için Instagram hesabı açıp, 'Benek'le olan fotoğrafını paylaştı.
7.08.2020 Magazin
Aşk iddialarından sonra Hadise'den Beyazıt Öztürk paylaşımı!
Aşk iddialarından sonra Hadise'den Beyazıt Öztürk paylaşımı! Beyazıt Öztürk ile aralarında aşk dedikodusu çıkan ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından Beyazıt Öztürk ile birlikte poz verdikleri fotoğrafı paylaşarak kafaları karıştırdı.
17.12.2018 Magazin
Hadise'den Ahmet Kural açıklaması!
Hadise'den Ahmet Kural açıklaması! Şarkıcı Hadise, önceki akşam arkadaşlarıyla Yeniköy'deki bir balıkçı çıkışı objektiflere takıldı.
6.11.2018 Magazin
Eski aşkı Hadise için kral dairesini kapattırdı!
Eski aşkı Hadise için kral dairesini kapattırdı! Hakan Sabancı'nin eski aşkı Hadise için bir otelin kral dairesini kapattırdığı, ikilinin yeniden yakınlaştığı öğrenildi.
5.11.2017 Magazin
Hadise'den aşk açıklaması! Dodan ile...
Hadise'den aşk açıklaması! Dodan ile... Ünlü şarkıcı Hadise, O Ses Türkiye yarışmacısı Dodan Özer ile aşk yaşadığı yönünde çıkan haberlere cevap verdi.
2.11.2017 Magazin
Hadise'nin yeni aşkı evli mi?
Hadise'nin yeni aşkı evli mi? Hadise'nin aşk yaşadığı O Ses Türkiye şampiyonu Dodan Özer'in evli olduğu söylenmişti; ancak Dodan'ın karısından boşandığı ortaya çıktı.
2.11.2017 Magazin
Hadise ile Dodan aşklarını böyle itiraf etmiş!
Hadise ile Dodan aşklarını böyle itiraf etmiş! Hadise ile O Ses Türkiye şampiyonu Dodan Özer'in aşk yaşadığı söylentilerinin ardından ikilinin yarışmadayken birbirlerini sevdiklerini söylediği anlar ortaya çıktı.
1.11.2017 Magazin
Ve ortaya çıktı! İşte Hadise'nin sevgilisi...
Ve ortaya çıktı! İşte Hadise'nin sevgilisi... Hadise, bir arkadaşının düğünü için ABD'ye gitti, Muller de onun peşinden... İkilinin New York'ta iki gün romantik bir tatil yaptığı iddia ediliyor.
1.11.2017 Magazin
Hadise'nin sevgilisi çok tanıdık çıktı!
Hadise'nin sevgilisi çok tanıdık çıktı! Aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Hadise, geçtiğimiz yıl bir süre birliktelik yaşadığı Hakan Sabancı ile şansını yeniden deneyecek.
18.10.2017 Magazin
Hadise'nin paylaşımı nefes kesti!
Hadise'nin paylaşımı nefes kesti! Hadise, ünlüler arasında popüler hale gelen, pembe flamingo deniz yatağı üzerinde çekilmiş bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
15.08.2017 Magazin
Hadise soyadının hakkını verdi!
Hadise soyadının hakkını verdi! 'Şampiyon’ isimli şarkısına klip çeken Hadise, masraftan kaçtı. Şarkıcı yeni klibi için ailesiyle çalışarak maliyetleri düşürdü.
26.06.2017 Magazin
Hadise'nin paylaşımları nefes kesti!
Hadise'nin paylaşımları nefes kesti! Güzel şarkıcı Hadise tatil için Bodrum'a gitti. Hadise'nin tatil paylaşımları nefes kesti.
18.06.2017 Magazin
Hadise terasta çok fena yakalandı!
Hadise terasta çok fena yakalandı! Tatilden dönen Hadise, önceki gün İstanbul'da gizemli bir erkekle gizlice görüştü.
4.05.2017 Magazin
Hadise 'gizemli erkekle' çok fena yakalandı!
Hadise 'gizemli erkekle' çok fena yakalandı! Hadise'nin tatilde çekilmiş bir fotoğrafı olay oldu. Hadise'nin yanındaki kişi sevgilisi mi?
28.04.2017 Magazin
Aslışah 'Hadise' çıkarabilir!
Aslışah 'Hadise' çıkarabilir! Sevgilisi Hakan Sabancı'dan ayrıldıktan sonra zor günler geçiren Aslışah Alkoçlar, şimdi de Hakan Sabancı'nın Hadise ile yakınlaşmasından dolayı rahatsız.
23.12.2016 Magazin
Hadise'den 'Elimi tutacak erkek yok' sözleri!
Hadise'den 'Elimi tutacak erkek yok' sözleri! Adı bir süredir İzmirli işadamı Ozan Çelik'le anılan Hadise, aşk iddialarını dolaylı yoldan yalanladı. Ünlü şarkıcı, ‘O Ses Türkiye’de el ele şarkı söyleyen çifti görünce şu ifadeleri kullandı. Hadise; ‘'Ne güzel el ele tutuşuyorsunuz. Benim de elimi tutar mısınız? Benim elini tutacağım kimse yok çünkü. Ama artık aşık olmak istiyorum' diye konuştu. Ayrıca Hadise, çocuk sahibi olmak istediğini her fırsatta dile getiriyor. İşte o görüntüler...
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hadise Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hadise aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.