Hadise Klip

Hadise Klip

Son dakika Hadise klip haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hadise klip ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hadise klip haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hadise Klip

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hadise klip gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 hadise klip haberi bulunmuştur. Tüm hadise klip haberleri aşağıda listelenmiştir.
Önceki klibi müstehcen bulununca...
Önceki klibi müstehcen bulununca... Bir önceki klibi müstehcen sahneler içerdiği gerekçesiyle yasaklanan Hadise, yeni klibinde montla kamera karşısına geçti.
15.03.2018 Magazin
Hadise’ye klip desteği
Hadise’ye klip desteği RTÜK, Hadise’nin “Sıfır Tolerans” şarkısının klibini yayınlayan müzik kanallarına ceza kesmiş, ünlü popçu “Klibime erotik damgası vuramazsınız” diye tepki göstermişti.
8.01.2018 Magazin
Hadise'den olay klip! Yatak görüntüleri çok konuşulacak
Hadise'den olay klip! Yatak görüntüleri çok konuşulacak Hadise daha klibini yayınlamadan konuşulmaya başladı. Yakışıklı oyuncu Aurelien Muller ile kamera karşısına geçen Hadise, olay yaratacak yatak sahnelerine imza attı.
9.11.2017 Magazin
Ve ortaya çıktı! İşte Hadise'nin sevgilisi...
Ve ortaya çıktı! İşte Hadise'nin sevgilisi... Hadise, bir arkadaşının düğünü için ABD'ye gitti, Muller de onun peşinden... İkilinin New York'ta iki gün romantik bir tatil yaptığı iddia ediliyor.
1.11.2017 Magazin
Hadise Prenses klibi ile sosyal medyayı salladı
Hadise Prenses klibi ile sosyal medyayı salladı Hadise, “Tavsiye” albümünün ikinci klibini “Prenses” şarkısına çekti. Hadise'nin yeni klibi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı
27.11.2014 Magazin
Hadise klip çekti
Hadise klip çekti “Evlenmeliyiz” den sonraki yeni video klibi albümle aynı adı taşıyan “Kahraman” şarkısına geldi.
3.03.2010 Televizyon
İşte sürpriz isim
İşte sürpriz isim Rusya'da yapılacak 54'üncü Eurovision şarkı yarışmasını hangi Hollywood yıldızı sunacak?
26.03.2009 Magazin
Kıyafeti 50 bin TL
Kıyafeti 50 bin TL Eurovision temsilcimiz Hadise, ’Düm Tek Tek’ şarkısının klibini tamamladı.
6.03.2009 Magazin
Hadise’den anlamlı çağrı! Doğum günü için o derneklere bağış istedi!
Hadise’den anlamlı çağrı! Doğum günü için o derneklere bağış istedi! 'Sevmiyo' isimli son şarkısıyla gündemde olan Hadise, 22 Ekim tarihli doğum gününü Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı-Cerebral Palsy Türkiye ve Kansersiz Yaşam Derneği'ne hediye ediyor.
15.10.2023 Magazin
Hadise sahnede gözyaşlarına boğuldu! 'Hayatın sillesini yemişimdir'
Hadise sahnede gözyaşlarına boğuldu! 'Hayatın sillesini yemişimdir' Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz akşam Bursa'da sahne aldı. Konser sırasında duygusal anlar yaşayan popçunun gözyalşarını tutmadığı anlar, birçok magazin sayfasına haber oldu. Hakkında yapılan haberlerden birinin başlığını paylaşarak yazılanları tiye alan Hadise, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
9.10.2023 Magazin
Hadise sahnede gözyaşlarına boğuldu! 'Önce o, sonra ben'
Hadise sahnede gözyaşlarına boğuldu! 'Önce o, sonra ben' Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikah masasına oturan ve aradan geçen 5 ayın ardından olaylı bir şekilde boşanan ünlü şarkıcı Hadise dün sahnede gözyaşlarını tutamadı.
8.10.2023 Magazin
Hadise'den dikkat çeken paylaşım! Sevilmenin ne demek olduğunu öğrendiğim bir dönemdeyim
Hadise'den dikkat çeken paylaşım! Sevilmenin ne demek olduğunu öğrendiğim bir dönemdeyim Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikah masasına oturan ve aradan geçen 5 ayın ardından olaylı bir şekilde boşanan ünlü şarkıcı Hadise, yaptığı son paylaşımla kafaları karıştırdı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hadise, "Yeni şarkımın adının Sevmiyo olduğuna bakmayın… Hem sevmenin, hem de sevilmenin ne demek olduğunu öğrendiğim bir dönemdeyim" dedi.
29.09.2023 Magazin
Hadise'den sürpriz konser!
Hadise'den sürpriz konser! Hadise son günlerde çıkardığı yeni şarkısının klibiyle şimdilerde gündemdeki yerini koruyor. Klip çekimlerinden cesur kostümler tercih ederek gözleri üzerine çeken şarkıcı Hadise bir markanın yaptığı kampanya kapsamında Şişli’de bulunan bir mekanda gerçekleşen etkinlik kapsamında bir TIR'ın içinden çıkarak konser verdi. Ünlü ismin renkli anları, anbean kameralara yansıdı.
23.06.2023 Magazin
Hadise'nin yeni imajı çok konuşuldu! "Hadise Kardashian"
Hadise'nin yeni imajı çok konuşuldu! "Hadise Kardashian" Hadise özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Ünlü şarkıcı, 15 Mart'ta nişanlanmış ve geçtiğimiz ay Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Hadise, rapçi Murda ile ortak projesi 'İmdat' için klip çekti. Sarı saçlarıyla paylaşım yapan Hadise sosyal medyayı salladı. Hadise'nin yeni imajı çoğu takipçisi tarafından Kardashianlar'a benzetildi. Kimi "Hadise Kardashian" yorumu yaptı kimi ise "Rengi de peruğu da kötü" dedi. Hadise'nin hayranları ise tarzını çok beğendi.
22.05.2022 Magazin
Mehmet Dinçlerler'den korumasına sert uyarı! Çiftin ortasına geçti ve...
Mehmet Dinçlerler'den korumasına sert uyarı! Çiftin ortasına geçti ve... Yakın zamanda nikâh masasına oturması beklenen Hadise-Mehmet Dinçlerler çifti, 'koruma' gerginliği ile gündeme geldi. İş insanı, görüntü alınmasını engellemeye çalışan korumasını sert bir şekilde uyardı. Neşesi bir hayli yerinde olan şarkıcı, çok konuşulan evlilik teklifi yüzüğü, birlikte klip çekeceği Murda ve her adımı olay olan Aleyna Tilki hakkında konuştu.
23.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hadise Klip ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hadise klip haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.