Yeni Klip

Yeni Klip

Son dakika yeni klip haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni klip ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni klip haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Klip

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni klip gelişmeleri de dahil olmak üzere 875 yeni klip haberi bulunmuştur. Tüm yeni klip haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise’den anlamlı çağrı! Doğum günü için o derneklere bağış istedi!
Hadise’den anlamlı çağrı! Doğum günü için o derneklere bağış istedi! 'Sevmiyo' isimli son şarkısıyla gündemde olan Hadise, 22 Ekim tarihli doğum gününü Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı-Cerebral Palsy Türkiye ve Kansersiz Yaşam Derneği'ne hediye ediyor.
15.10.2023 Magazin
Hadise sahnede gözyaşlarına boğuldu! 'Hayatın sillesini yemişimdir'
Hadise sahnede gözyaşlarına boğuldu! 'Hayatın sillesini yemişimdir' Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz akşam Bursa'da sahne aldı. Konser sırasında duygusal anlar yaşayan popçunun gözyalşarını tutmadığı anlar, birçok magazin sayfasına haber oldu. Hakkında yapılan haberlerden birinin başlığını paylaşarak yazılanları tiye alan Hadise, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
9.10.2023 Magazin
Hadise sahnede gözyaşlarına boğuldu! 'Önce o, sonra ben'
Hadise sahnede gözyaşlarına boğuldu! 'Önce o, sonra ben' Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikah masasına oturan ve aradan geçen 5 ayın ardından olaylı bir şekilde boşanan ünlü şarkıcı Hadise dün sahnede gözyaşlarını tutamadı.
8.10.2023 Magazin
Hadise'den dikkat çeken paylaşım! Sevilmenin ne demek olduğunu öğrendiğim bir dönemdeyim
Hadise'den dikkat çeken paylaşım! Sevilmenin ne demek olduğunu öğrendiğim bir dönemdeyim Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikah masasına oturan ve aradan geçen 5 ayın ardından olaylı bir şekilde boşanan ünlü şarkıcı Hadise, yaptığı son paylaşımla kafaları karıştırdı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hadise, "Yeni şarkımın adının Sevmiyo olduğuna bakmayın… Hem sevmenin, hem de sevilmenin ne demek olduğunu öğrendiğim bir dönemdeyim" dedi.
29.09.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den ilginç açıklama: Kafamdan sallaya sallaya yapıyorum!
Aleyna Tilki'den ilginç açıklama: Kafamdan sallaya sallaya yapıyorum! Aleyna Tilki’yi yeni şarkısı 'Al ya da Bırak’ın (Take It or Leave It) heyecanı sardı. Bir süredir İngilizce şarkısının klibi için sette olan 21 yaşındaki popçu, “Zor bir klip oldu. Hem profesyonel hem de amatör ruhu yansıtmaya çalıştık” derken, sosyal medyada yayınladığı dans görüntüleriyle ilgili de konuştu.
13.04.2022 Magazin
Hande Yener'in dekolteli klip kıyafeti çok konuşuldu!  O kareleri paylaştı...
Hande Yener'in dekolteli klip kıyafeti çok konuşuldu! O kareleri paylaştı... Hande Yener, cuma günü çıkacak 'Olmazsan Olmaz' şarkısının klibinde tarzıyla yine sınırları zorladı. Selim Akar’a dikkat çeken pozlar veren Yener, o kareleri Instagram hesabından paylaştı.
9.12.2021 Magazin
Cem Adrian'dan yeni klip
Cem Adrian'dan yeni klip Cem Adrian’ın Sony Music Türkiye etiketiyle geçtiğimiz ay yayınladığı ‘Solmayan Şarkılar’ albümünün ikinci klibi ‘Duydum Ki Unutmuşsun’, müzikseverlerin beğenisine sunuldu.
19.12.2020 Magazin
Gökcan Sanlıman’dan yeni klip
Gökcan Sanlıman’dan yeni klip Gökcan Sanlıman; yepyeni şarkısı “Yeter”in klip çekimlerini tamamladı.
25.11.2019 Kültür Sanat
Melisa Uzunarslan'dan yeni klip
Melisa Uzunarslan'dan yeni klip Keman virtüözü Melisa Uzunarslan'ın, tüm söz ve müzikleri kendisine ait olan 10 şarkılık ilk solo albümünün beşinci video klibi albümle aynı adı taşıyan "Tanıdığım En Güzel Deli"ye geldi.
21.10.2019 Kültür Sanat
Melisa Uzunarslan'dan yeni klip!
Melisa Uzunarslan'dan yeni klip! Keman virtüözü Melisa Uzunarslan'ın; tüm söz ve müzikleri kendisine ait olan 10 şarkılık ilk solo albümü "Tanıdığım En Güzel Deli" kliplenmeye devam ediyor.
5.09.2019 Kültür Sanat
Melisa Uzunarslan'dan yeni klip
Melisa Uzunarslan'dan yeni klip Keman virtüözü Melisa Uzunarslan'ın; tüm söz ve müzikleri kendisine ait olan 10 şarkılık ilk solo albümü "Tanıdığım En Güzel Deli" kliplenmeye devam ediyor.
31.07.2019 Kültür Sanat
"Şekerle mi yıkandınız?"
"Şekerle mi yıkandınız?" Milyon Yapım organizasyonuyla Hatay’ın Arsuz ilçesinde düzenlenen 4 günlük müzik festivali ‘MilyonFest Arsuz’da üçüncü günün kapanışını Şebnem Ferah yaptı.
29.07.2019 Kültür Sanat
Tatil arası verdi
Tatil arası verdi Şarkıcı Simge, geçtiğimiz gün yoğun iş temposu arasında bir günlük tatil yaptı.
17.08.2018 Magazin
Demet Akalın'dan Aleyna'ya imalı yorum: "Sıradayım!"
Demet Akalın'dan Aleyna'ya imalı yorum: "Sıradayım!" Demet Akalın, Yalnız Çiçek adlı şarkısı için ilk defa yönetmen koltuğuna oturarak klip çeken Aleyna Tilki ile ilgili imalı yorumlarda bulundu
6.06.2018 Magazin
Aleyna'nın klibi rekora koşuyor!
Aleyna'nın klibi rekora koşuyor! Yeni şarkısı "Yalnız Çiçek" için klip çeken Aleyna Tilki'nin, Youtube'a yüklediği klibi 1 saatte 300 binden fazla kişi tarafından izlendi.
6.06.2018 Magazin
Aleyna Tilki'den iddialı paylaşım
Aleyna Tilki'den iddialı paylaşım Aleyna Tilki bomba bir kliple sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor...
14.05.2018 Magazin
Ziynet Sali'ye 'müstehcen' uyarısı
Ziynet Sali'ye 'müstehcen' uyarısı Şarkıcı Ziynet Sali, sosyal medya hesabından yeni klibinin çekimlerinden bir görüntü paylaştı. Sali'ye Hadise örneği hatırlatıldı
25.04.2018 Magazin
Önceki klibi müstehcen bulununca...
Önceki klibi müstehcen bulununca... Bir önceki klibi müstehcen sahneler içerdiği gerekçesiyle yasaklanan Hadise, yeni klibinde montla kamera karşısına geçti.
15.03.2018 Magazin
Ozan Doğulu’dan yeni klip!
Ozan Doğulu’dan yeni klip! Dj ve aranjör Ozan Doğulu'nun '130 BPM Forte' albümünün üçüncü video klibi Hande Ünsal ile ortak çalışmaları olan 'Derdim Çok' şarkısına çekildi.
10.01.2018 Kültür Sanat
Ajda Pekkan ile aynı kategoride aday oldu!
Ajda Pekkan ile aynı kategoride aday oldu! 'Gölgemde Dur' şarkısına yeni klip çeken Fulin, Amerika'ya keşfe hazırlanıyor.
28.12.2017 Kültür Sanat
Ebru Yaşar'dan yeni klip müjdesi!
Ebru Yaşar'dan yeni klip müjdesi! Şarkıcı Ebru Yaşar, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere takıldı.
5.12.2017 Kültür Sanat
Usta isim anıldı
Usta isim anıldı Türk pop müziğinin ölümsüz ismi Harun Kolçak’ın; unutulmaz şarkılarını sanatçı dostları ve genç müzisyenlerle yorumladığı “Çeyrek Asır” albümünden yeni klip geldi.
6.10.2017 Magazin
Mavi balonlu Rita
Mavi balonlu Rita İngiliz şarkıcı Rita Ora (26) yeni klip çekimi için kolları sıvadı.
6.10.2017 Magazin
Aleyna Tilki Megastar Tarkan'ı geçti!
Aleyna Tilki Megastar Tarkan'ı geçti! Yeni çıkardığı 'Sen Olsan Bari' parçasıyla adından sıkça söz ettiren Aleyna Tilki, izlenme ve dinlenme sayısında Megastar Tarkan'ı da geçti.
10.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Klip ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni klip haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.