Hadise Şarkı

Hadise Şarkı

Son dakika Hadise şarkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hadise şarkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hadise şarkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hadise Şarkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hadise şarkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 253 hadise şarkı haberi bulunmuştur. Tüm hadise şarkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
Hadise ağladığı anları paylaştı!
Hadise ağladığı anları paylaştı! Son dönemde hem aşkıyla hem de şarkısıyla gündeme gelen Hadise'den yeni bir paylaşım geldi.
14.09.2020 Magazin
Evlenmeliyiz
Evlenmeliyiz Bence evlenmeliyiz hem de bu sene!
23.06.2009 Magazin
Eurovision'da Türkiye'yi eden Şebnem Paker öğretmenliği yıldızlığa tercih etmişti! Fethiye için Milas’tan vazgeçti
Eurovision'da Türkiye'yi eden Şebnem Paker öğretmenliği yıldızlığa tercih etmişti! Fethiye için Milas’tan vazgeçti Türkiye’nin Eurovision yıldızlarından biri olan Şebnem Paker, Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Kırcağız Ortaokulu’na müzik öğretmeni olarak atanmasının ardından sürpriz bir kararla bu atamadan vazgeçerek Fethiye’de görev almak için Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvuruda bulunduğu öğrenildi.
20.09.2023 Magazin
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı 2005 yılında çıkardığı albümündeki 'Doyamadım' şarkısıyla ilgili gerçeği yıllar sonra açıklayan ünlü şarkıcı Deniz Seki, o şarkıyı Okan Bayülgen'e değil babasına yazdığını söyledi.
4.08.2023 Magazin
Hadise'den kutlama pozu! 'Hamburger menünün yanındaki tatlı da sensin'
Hadise'den kutlama pozu! 'Hamburger menünün yanındaki tatlı da sensin' Geçtiğimiz günlerde 'Feryat' isimli teklisini çıkaran ünlü şarkıcı Hadise müzik listesinin zirvesine yerleşti. Ünlü şarkıcı başarısını hamburgerle kutladı. Hadise'nin hamburgerli pozlarına beğeni ve yorum yağdı.
25.04.2023 Magazin
Hadise, Murda ile gecelerde! Yemek yiyip kulübe geçtiler
Hadise, Murda ile gecelerde! Yemek yiyip kulübe geçtiler Hadise ile rap’çi Murda önceki gece Bebek’te bir araya geldi. Yemeğin ardından kendi arabalarıyla peş peşe Kuruçeşme’deki bir kulübe gittiler.
20.04.2023 Magazin
Dua Lipa'nın kıyafetini gören şaşırdı! "Bile bile frikik"
Dua Lipa'nın kıyafetini gören şaşırdı! "Bile bile frikik" Albümleri en çok satanlar listesinde yer alan Dua Lipa, arkadaşlarıyla çılgın bir gece geçirdi. Şarkıcı yeni yıl için fazla iddialı bir elbise seçti. Lipa'nın dekoltesini görenler inanamadı.
2.01.2023 Magazin
Fatih Erkoç'tan üzen haber: Kalp krizi geçirdim
Fatih Erkoç'tan üzen haber: Kalp krizi geçirdim Fatih Erkoç, yaptığı açıklamayla hayranlarını endişelendirdi. Erkoç, katıldığı bir davette 8 ay önce kalp krizi geçirdiğini açıkladı. Sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
16.12.2022 Magazin
Sinan Akçıl'ın sözleri Ferhat Göçer'i kızdıracak!  'Uyuz oluyorum o doktora'
Sinan Akçıl'ın sözleri Ferhat Göçer'i kızdıracak! 'Uyuz oluyorum o doktora' Şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl, Özlem Esra Ada’nın sunduğu 'Pembe Masa' adlı programa konuk oldu. Çarpıcı açıklamalar yapan şarkıcı, 2019 yılında aralarının bozulduğu Ferhat Göçer'e yüklendi. Akçıl, yıllar önce kendisine 'medya maymunu' diyen Göçer için, "Ferhat’ı Ferhat yapan şarkıların üçte biri bana ait" açıklamasını yaptı.
18.10.2022 Magazin
Hadise O Ses Türkiye'de Onur Şener ile düet yapmıştı! "Kabul edemiyorum"
Hadise O Ses Türkiye'de Onur Şener ile düet yapmıştı! "Kabul edemiyorum" Ankara'da müzisyen Onur Şener, istek şarkıyı söylemediği için tartıştığı kişilerce öldürüldü. Olayla ilgili üç kişi 'kasten öldürme' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Müzisyen Onur Şener'in 9 yıl önce O Ses Türkiye yarışmasına katıldığı ortaya çıktı. Hadise, düet yaptığı Şener'in ardından duygularını dile getirdi.
3.10.2022 Magazin
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkında Hadise detayı gündem oldu!
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkında Hadise detayı gündem oldu! Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan oyuncu Pınar Deniz (28) ile meslektaşı Kaan Yıldırım (35), önceki gün Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen Melike Şahin konserini izlemeye el ele geldi. İkili, "Mutluyuz" açıklaması yaparak hayranlarını heyecanlandırdı. Öte yandan Pınar Deniz'ın yıllar önce O Ses Türkiye'ye katıldığı görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Deniz'in, şarkı söyledikten sonra kendisine dönen jürilerden Hadise'yi seçtiği ortaya çıktı.
8.09.2022 Magazin
Hadise sahnede gözyaşlarına boğuldu!
Hadise sahnede gözyaşlarına boğuldu! Şarkıcı Hadise, önceki akşam İzmir’de sahne aldı. Şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Hadise, konserin ilerleyen dakikalarında söylediği bir şarkı esnasında duygusal anlar yaşadı.
4.09.2022 Magazin
Mehmet Dinçerler aşka geldi! Hadise'ye övgü: Hanımım anlıyor bu işten
Mehmet Dinçerler aşka geldi! Hadise'ye övgü: Hanımım anlıyor bu işten Geçtiğimiz nisan ayında Hadise ile nikah masasına oturan Mehmet Dinçerler, sosyal medya hesabından Beşiktaş Meydanı'nda şarkı söyleyen bir kadının videosunu yayınladı. Söz konusu kişinin daha önce 'O Ses Türkiye' yarışmasında mücadele ettiğini ve sadece Hadise'nin sesini beğenip döndüğünü öğrenen iş insanı, eşi hakkında yaptığı yorumla gündem oldu.
4.06.2022 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Türkiye Eurovision’a katılacak mı? Eurovision yeniden gündemde!
Türkiye Eurovision’a katılacak mı? Eurovision yeniden gündemde! TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren verdiği bir röportajda Eurovision ile ilgili açıklamalarda bulundu. Eurovision’a dönüş sinyali veren İbrahim Eren uzun bir aradan sonra görüşmelere başladıklarını ifade etti. Peki, Türkiye Eurovision’a katılacak mı? Türkiye Eurovision’a dönecek mi? Eurovision'da puanlama sistemi değişir mi? İşte Türkiye'nin Eurovision'a katılma süreci ile ilgili merak edilenler...
20.06.2021 Gündem
Hadise O Ses Türkiye’den ayrıldı mı, neden? O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi?
Hadise O Ses Türkiye’den ayrıldı mı, neden? O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi? O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş ile arası bozulan Hadise'nin O Ses Türkiye'den ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Hadise'nin 'O Ses Türkiye'de olmayacağının açıklanmasından sonra yerine kimin geleceği merak konusuydu. O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi?
24.05.2021 Gündem
Hadise sosyal medyayı ikiye böldü!
Hadise sosyal medyayı ikiye böldü! Hadise, Belçika'da MNM Radyo'da Peter Van de Veire'in programına konuk oldu. Hadise, "Belçika adına Eurovision Şarkı Yarışması'na neden katılmayayım ki?" dedi. Ünlü şarkıcının sözleri, sosyal medyada tartışmalara neden oldu.
20.05.2021 Magazin
Hadise: Hukuki işlemleri başlatacağız
Hadise: Hukuki işlemleri başlatacağız Şarkıcı Hadise, Clubhouse'da adını kullanarak hesap açan ve sesini taklit ederek insanlarla konuşan kişi ile ilgili hukuki süreci başlatmaya hazırlanıyor
28.03.2021 Magazin
Acun Ilıcalı bilinmeyenleri anlattı! 'Sabah 5.00’te yatıyorum,10.00’da otomatik olarak...'
Acun Ilıcalı bilinmeyenleri anlattı! 'Sabah 5.00’te yatıyorum,10.00’da otomatik olarak...' Televizyonculuktaki başarısı ülke sınırlarını aştı. En son Variety dergisinin En Etkili 500 İş insanı listesine giren tek Türk oldu. Bu sırada bir de futbol takımı satın aldı. Şimdi sırada dijital platformu var. İşte Acun Ilıcalı'ya dair bilinmeyenler...
3.01.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hadise Şarkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hadise şarkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.