Hadise Paylaşım

Hadise Paylaşım

Son dakika Hadise paylaşım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hadise paylaşım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hadise paylaşım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hadise Paylaşım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hadise paylaşım gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 hadise paylaşım haberi bulunmuştur. Tüm hadise paylaşım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise'nin göğüs dekolteli pozu olay oldu! Hayranları ikiye bölündü
Hadise'nin göğüs dekolteli pozu olay oldu! Hayranları ikiye bölündü Hadise’nin Instagram hesabından paylaştığı pembe-siyah elbisesiyle verdiği pozu sosyal medyada olay oldu. Oyuncu Kaan Yıldırım’dan ayrıldıktan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler’le aşk yaşamaya başlayan şarkıcının kıyafet tercihi hayranlarını ikiye böldü.
28.08.2021 Magazin
Hadise'nin paylaşımı nefes kesti!
Hadise'nin paylaşımı nefes kesti! Hadise, ünlüler arasında popüler hale gelen, pembe flamingo deniz yatağı üzerinde çekilmiş bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
15.08.2017 Magazin
Hadise camiden fotoğraf paylaştı!
Hadise camiden fotoğraf paylaştı! Hadise, Maldivler'den sonra rota değişikliği yaparak ünlülerin gözde tatil mekanı Dubai’ye uçtu.
26.04.2017 Magazin
Makyajsız Hadise'ye beğeni rekoru!
Makyajsız Hadise'ye beğeni rekoru! Maldivler tatiline çıkan Hadise burada çekilen karelerini sosyal medyadan sık sık takipçileriyle paylaşıyor.
26.04.2017 Magazin
Hadise'nin mayolu pozuna rekor beğeni!
Hadise'nin mayolu pozuna rekor beğeni! Hadise, yaz sezonunu sosyal medyadan paylaştığı seksi pozla açtı. Kısa sürede Hadise'nin mayolu pozuna beğeni yağdı. İşte Hadise'nin sosyal medyayı sallayan o paylaşımı...
20.04.2017 Magazin
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi? Çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir ürününün küflü çıktığına dair paylaşım yapan tüketiciye verdiği cevabın ardından gündem oldu. Kişisel sosyal medya hesabından verdiği yanıtla kullanıcıya sert bir dille tepki gösteren Tunaoğlu, dava açma tehdidinde de bulundu. Tunaoğlu, tepkiler sonrası paylaşımını sildi ancak açıklamalar peş peşe geldi. Tunaoğlu görevi bıraktığını duyururken, market zincirleri de Patiswiss ürünlerini raflardan ve online satış platformlarından kaldırmaya başladı. Peki, Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
22.04.2024 Yaşam
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu yeni yaptığı açıklama ile görevi bıraktı.
22.04.2024 Gündem
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD, teleferik kazası sonrası kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, 8 kabindeki 59 kişi başarıyla tahliye edildiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Ermeni provokatörler Türk büyükelçinin katıldığı programı engellemeye çalıştı! Hasan Murat Mercan o anları CNN Türk yayınında anlattı
Ermeni provokatörler Türk büyükelçinin katıldığı programı engellemeye çalıştı! Hasan Murat Mercan o anları CNN Türk yayınında anlattı Ermeni provokatörler ABD’nin Los Angeles kentinde, Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan'ın Güney California Üniversitesinde (USC) konuşmacı olarak katıldığı programı engellemeye çalıştı. Dışarı çıkartılan grup ile polis arasında arbede yaşandı. Mercan, CNN Türk canlı yayınında saldırı anlarını anlattı ve "Bizim konuşma yapmamızı istemiyorlar. Bizden rahatsızlık duyuyorlar. Amaç bizim konuşmamızı ve programımızı engellemekti. Başarılı olamadılar. Biz yolumuzda yürüyeceğiz hiç endişemiz yok" dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik olaya tepki gösterirken "Yunus Emre Enstitüsü'müzün Los Angeles'ta düzenlediği ve Washington Büyükelçimiz Sn Murat Mercan'ın da katılımcısı olduğu programa yönelik provokatör Ermeni grupların saldırgan girişimini şiddetle kınıyoruz" mesajını paylaştı.
30.09.2023 Gündem
AK Partili Çelik: Ermeni grupların saldırgan girişimini şiddetle kınıyoruz
AK Partili Çelik: Ermeni grupların saldırgan girişimini şiddetle kınıyoruz AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından "Yunus Emre Enstitüsü'müzün Los Angeles'ta düzenlediği ve Washington Büyükelçimiz Sn Murat Mercan'ın da katılımcısı olduğu programa yönelik provokatör Ermeni grupların saldırgan girişimini şiddetle kınıyoruz" mesajını paylaştı.
30.09.2023 Gündem
Hadise'den dikkat çeken paylaşım! Sevilmenin ne demek olduğunu öğrendiğim bir dönemdeyim
Hadise'den dikkat çeken paylaşım! Sevilmenin ne demek olduğunu öğrendiğim bir dönemdeyim Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikah masasına oturan ve aradan geçen 5 ayın ardından olaylı bir şekilde boşanan ünlü şarkıcı Hadise, yaptığı son paylaşımla kafaları karıştırdı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hadise, "Yeni şarkımın adının Sevmiyo olduğuna bakmayın… Hem sevmenin, hem de sevilmenin ne demek olduğunu öğrendiğim bir dönemdeyim" dedi.
29.09.2023 Magazin
Hadise'nin yeni klibi olay yaratacak! Yarı çıplak görüntülerinden bir kesit yayınladı
Hadise'nin yeni klibi olay yaratacak! Yarı çıplak görüntülerinden bir kesit yayınladı Aşkları, çıkardığı şarkıları ve sahne kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren Hadise bu kez de cesur klibi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Hadise iddialı pozlarını peş peşe paylaşırken, ismin çorapları dikkat çekti. Daha önce Sıfır Tolerans şarkısının klibi müstehcen bulunduğu için RTÜK tarafından yasaklanan Hadise yeni klibinden bir kesit yayınladı.
27.09.2023 Magazin
Hadise’nin iddialı pozlarında dikkat çeken detay! "Sence olmuş mu?”
Hadise’nin iddialı pozlarında dikkat çeken detay! "Sence olmuş mu?” Aşkları, çıkardığı şarkıları ve sahne kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren Hadise yine cesur pozlarıyla ilgi odağı oldu. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Hadise iddialı pozlarını peş peşe paylaşırken, ismin çorapları dikkat çekti.
20.09.2023 Magazin
Hadise'den olay gönderme! 'Bizde bir kitap tekrar okunmaz'
Hadise'den olay gönderme! 'Bizde bir kitap tekrar okunmaz' Boşandıktan sonra sosyal medya paylaşımlarına hız veren Hadise'nin eski eşiyle barıştığı iddiaları zaman zaman konuşuluyor. Barışma iddialarından sıkılan şarkıcı Hadise, son verdiği konserinde iddiaları kesin bir dille yalanlayarak göndermede bulundu.
18.09.2023 Magazin
Hadise paylaştı, takipçileri anında fark etti! Ünlü şarkıcının son paylaşımı olay oldu
Hadise paylaştı, takipçileri anında fark etti! Ünlü şarkıcının son paylaşımı olay oldu Tatilde olan Hadise'nin son fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Kalp emojisi taşıyan karedeki bir detay dikkatlerden kaçmadı. Ünlü popçunun paylaşımı, sadece beş ay evli kaldığı Mehmet Dinçerler'i akıllara getirdi.
14.09.2023 Magazin
Hadise 'Sünger Bob' için kesenin ağzını açtı! Tarzıyla dikkat çekti
Hadise 'Sünger Bob' için kesenin ağzını açtı! Tarzıyla dikkat çekti Hadise hem özel hayatı hem de şarkılarıyla sık sık gündem oluyor. Geçtiğimiz haftalarda tatile çıkan Hadise, pozlarıyla gözleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Hadise şimdi ise tatilde giydiği elbisenin fiyatıyla gündeme geldi.
13.09.2023 Magazin
HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına bıçaklı saldırı; il başkanı yaralandı, il sekreteri öldü
HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına bıçaklı saldırı; il başkanı yaralandı, il sekreteri öldü  HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına kimliği belirsiz bir kişi tarafından düzenlenen bıçaklı saldırıda il başkanı Salih Demir yaralandı, il sekreteri Sacit Pişkin ise yaşamını yitirdi. Polis, olayı gerçekleştiren şüpheliyi gözaltına aldı.
22.07.2023 Gündem
Hadise ayna karşısına geçti! 'Threads'in ilk Hadise'si'
Hadise ayna karşısına geçti! 'Threads'in ilk Hadise'si' Ünlü şarkıcı Hadise, tatile doymuyor. Tatillerinde verdiği pozları Instagram hesabından paylaşan Hadise, son olarak bikinisiyle ayna karşısında çektiği fotoğrafları yayınladı. Threads'de paylaştığı karesine yorum yağan şarkıcının, kilo vermesi dikkat çekti.
8.07.2023 Magazin
Hadise ayna karşısına geçti! Bikinili paylaşımı olay oldu
Hadise ayna karşısına geçti! Bikinili paylaşımı olay oldu Ünlü şarkıcı Hadise, tatile doymuyor. Tatillerinde verdiği pozları Instagram hesabından paylaşan Hadise, son olarak bikinisiyle ayna karşısında çektiği fotoğrafları yayınladı.
4.07.2023 Magazin
Hadise dekolteli elbisesini giyip poz verdi!
Hadise dekolteli elbisesini giyip poz verdi! Cesur pozları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise, Bodrum’da yaptığı tatil sonrası önceki gün İstanbul’a geri döndü. Bronz teni, altın rengi elbisesiyle yeni pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Hadise’ye beğeni ve yorum yağdı.
27.06.2023 Magazin
Hadise güneşlendiği anları paylaştı!
Hadise güneşlendiği anları paylaştı! Bir derginin daveti için soluğu Bodrum’da alan Hadise, locada güneşlenmiş ve muhabirlere görüntü vermemek için büyük çaba sarf etmişti. Hadise, son olarak sosyal medyada güneşlendiği anları paylaştı.
25.06.2023 Magazin
Hadise'den cesur paylaşım!
Hadise'den cesur paylaşım! Hadise, geçen ay bir davette giydiği Valentino imzalı elbiseyle çok konuşulmuştu. Şarkıcı o akşam çektiği videoyu önceki gün paylaştı. Dans ederken yayınladığı videoda bol bol göğüs frikiği vermesi dikkat çekti.
11.06.2023 Magazin
Hadise'den dekolteli pozlar!
Hadise'den dekolteli pozlar! Murda ile adı aşk dedikodularına karışan ve bu iddiaları yalanlayan Hadise, sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapıyor. Son olarak dekolteli pozları Instagram hesabından paylaşan Hadise'nin bir hayli bronzlaştığı görüldü. Ünlü ismin "Hadi gidelim bebeğim" notu ile paylaştığı gönderisine beğeni ve yorum yağdı.
6.06.2023 Magazin
Hadise'den çok konuşulacak pozlar! 'Bayan fizik'
Hadise'den çok konuşulacak pozlar! 'Bayan fizik' Mehmet Dinçerler ile 4 aylık evliliği sona eren Hadise sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Boşandıktan sonra yeniden sahne kostümlerinde cesaretini konuşturan Hadise'den yeni bir paylaşım geldi.
1.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hadise Paylaşım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hadise paylaşım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.